Главният прокурор поиска имунитета на депутат от ДПС. Той сам го даде

Главният прокурор Сотир Цацаров внесе в Народното събрание искане за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу депутата от ДПС Петър Ангелов. Часове по-късно народният представител сам се отказа от имунитета си.

Обратно в новината

Коментари - Главният прокурор поиска имунитета на депутат от ДПС. Той сам го даде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ДОГАН???????? ИЛИ НА КУКУВО ЛЯТО??

Г-н Цацаров, спрете! Срещу още един невинен ще продължи съдебното производство... Това е безобразие!

Г-н Цацаров сега цяла грамотна България вази гледа. Изиграйте си брилянтно картите по правилата на играта и Вашето не се губи. Станете стожер на новия ренесанс. Във вас е ножа и хляба. не се вторачвайте по дребни хватки. Имате капацитета и възможностите. Стегнете си системата и я впрегнете да работи. хванете бика за рогата.

Цацаров, само хвърляш прах в очите на хората. След тази намеса на Прокуратурата в последния месец на предизборната кампания - за мен ти си вече гласът на мафията в тази държава. Бог да пази България!

Аман от наивници. За това лесно ви лъжат политиците!

Тоз голям рекордьор, 3-4 месеца никой не го е търсил от данс, прокуратурата и бопа!!! Евала на такива маратонци в политиката!

А- от кога факта, че прокуратурата си върши работата, е безобразие? Странни разбирания....И за какво точно трябва да служи прокуратурата, според Вас? Лишавате я от правото да повдига обвинения, когато има законен повод и достатъчно данни, лишавате я от правото й да контролира досъдебното производство- лишете я тогава от правото й да бъде държавното обвинение:)

Останах изумен от репортажа по Бтв, че сега след като се преброят бюлетините тогава ще се направи комютърна експертиза от машините, която щяла да завърши в КРАЯ НА ГОДИНАТА. Цацаров взехте хората за идиоти :(

Вътрешното ми убеждение е, че този човек е невинен! Никой другар не би се хванал да прави престъпна група за някакви си 4 милиона, дето ги взима до обяд с един глас за Белене.. Това е някаква герберска постановка!

Ние честните българи очакваме искане за имунитета и на Бойко Методиев Борисов от село Банкя!

да да те там всички са чисти като сълза особено пък тоя измамник дето завлече толкоз хора да му работят за без пари

Този може да е наивник,но може и да е голяма Гад!

така ама защо и на този не му го поиска предизборно като на цецо?

Хммм, ами Цацаров като е почнал по показател "точене на ДДС", да вземе пак да види делото на Ковачки ли! Че там съда чудеса сътвори - хем осъден ( демек виновен) за 16 млн. ДДС измами, хем "условна присъда"?!

И като го получиш какво ще направиш ? Пак си оставаш същия червен пенджур

За да изличим от политическата карта герберугите, най-противната пасмина управлявала България.

По важни са подслушванията и Цветанов! Кой за колко десетки и стотици милиони е ошушкал държавате е далеч по-маловажно!!!

И кои ще останете тогава ?! Супер дъртите пенсионери, комунистите, мангалите и неграмотните. Това са гласувалите за партията майка, проверено от ЦИК, разбра ли пенджур ?

Цацаров да внимава. Всеки който е вдигнал ръка срещу БСП-ДПС бива смачкан. Ще го наплюят сега като ГЕРБ. Барек Бей ще изкара очернящ репортаж за него. Опасно е да се бориш с червената сган

На две трети от депутатите само като им видиш физиономията и разбираш,че трябва да им се иска имунитета.

Идва ред и на Фидосова и на онова червендалесто прасе от НАП Красимир Стефанов, който е директно за затвора!

Хич не ни интерисува кой колко и какво е крал. Ние искаме Цецо в затвора, защото хич не го обичаме. Много проблеми ни създаде това герберче, ама хапна дръвцето и той.

Браво, г-н Главен прокурор! България има нужда от повече хора като Вас! Поздравления!

Ще изличим гейберастите това е, Боко и Яне вече се взеха!

Поразпитайте съседите си, които са си сменили дограмата. И вижте на каква част от тях са издали касови бележки. Може и да има някоя изрядна фирма в този бранш, но не ми се вярва.

Взривяването на влакове е добър инструмент за постигане на целта.

То да беше само в този бранш......Ама те откъде да знаят?Те имат толкова "важни" дела.......!Гадове!

Или на църкви ? Или вече е по-модерно влакове ? ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС ШИБАНИ КОМУНЯГИ

Абе подлога минжитурска... Що не го питаш кво стана с бюлетините от Костинброд бе амеба смешна

Нещо не ми е ясно??За цвъкчо имаше имунитет като кандидат за депутат, за този обаче имунитета важи откакто е депутат????Много започват да се размиват нещата и както се вижда ще си имаме сапунка на прокуратурата???Всяка надежда оставете за напредък, защото щом ЕДНА година се разследват ДДС'Измами' дето може да стане за 2-3 месеца, до 6 месеца както траят ревизиите на НАП дето не им бутат???? И понеже Прокуратурата няма камери затова вместо "МВР Пикчърс" вече 3-4 месеца ни предлагат- Радио Цацаров.

Това момче яко пипа. В началото ми изглеждаше плах и послушен... Браво!

Те затова се назландисваха преди години да правят проекти по програмата за енергийна ефективност. Защото всичко ще минава по банков път и не само - изпълнението ще подлежи на проверка.

Голяма част от кражбите на този са пълнили касата на ДПС.Наивно е да си въобразяваме,че този човек ще бъде разследван и осъден.Че нали така осъждаме ДПС-Балансьора на прехода."Абсурт"рекъл коча,като взели да го доят!

Такива като тебе господ най напред заличява пък на крадците опрощава

Ами "изличете " ги. Само обясни на правилен български език какво значи това.Ха-ха

Амеба е този, който те е създал. Следователно и ти си мекотело.

Извинете се герберуги! ИЗВИНЕТЕ СЕ!

Всичко в държавата е пунта мара.Много ясно ,че на такъв брой бюлетини, за да е точна експертизата трябва в детайли да се изследва всяка една, защото на една запетайката да не е на място ще я няправи невалидна.Важното , че новината гръмна силно и си свърши политическата поръчка.

Чакаме тотално измитане на герберските калинки от министерства, офиси, канцеларии и посолства. Марш на гарата от 15 коловоз, нали 15 ви беше любимото число от изборите и по родните краища!

Естествено , "честният" бизнесмен, който си е напазарувал депутатско място, какво да каже, еми ще каже че :"това е атака срещу мен , от едни хора, на които не им харесва, че съм депутат". Това обяснява всичко. Схванахме.

Е защо това "досъдебно производство" не е приключило. Сега сме в 2013 г. Този Цацаров ще излезе поредният симулираш дейност Главен прокурор. Какво става с фалшивите бюлетини, кой ги поръча и плати? С какви пари? Колкото до ДПС, цялата партия е незаконна, защото е етническа.

Питай Боко тиквата! Защо започна да се оправдава, преди да е обвинен в нещо? Ще ти каже че тези бюлетини са печатани тайно от Бончев и не в печатницата му Мултипринт, където са докарани провокативно, а той не е даже активист на геРЪБ и не е печатал и тези за президентските избори! Толкова може да измисли един гейбераст с "мозък" на мекотело!

Този пич ще им вземе здравето на нашите "политици". Явно са го назначили по настояване от Брюксел и сега ще има страшна сеч. Герберите ще го отнесат най-лошо, защото далаверите им са най-пресни, а и те горките до един са тъпи и не знаят и да крадат.

Щом търпим такава незаконност двадесет и четири години,значи сме абсолютни балъци.За толкова време да бяхме въвели поне задължителното гласуване.Да ама някой/мафията/ не иска проблема да бъде решен!

за две седмици 2 имунитета/ако не добавят депутати / по мои сметки след 154 седмици Цацаров няма да има работа,ама оплеска ли нещата да му мисли!

НЕЗНАМ ДАЛИ В ТАЗИ ТУРСКА ПАРТИЯ ИМА НЯКОЙ НА КОЙТО НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ. ВСИЧКИ СА ХАЙДУЦИ И ПОБОЙНИЦИ!!

"Не е"турска защото в нея има и "българи".