Главният прокурор поиска имунитета на депутат от ДПС. Той сам го даде

Главният прокурор Сотир Цацаров внесе в Народното събрание искане за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу депутата от ДПС Петър Ангелов. Часове по-късно народният представител сам се отказа от имунитета си.

Обратно в новината

Коментари - Главният прокурор поиска имунитета на депутат от ДПС. Той сам го даде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не алах, бог да ви накаже - твари !!! ако не сега, до някоя друга годинка макс ще го клавне и ердоган - дано не се е помислил че е начело на няква велика нова турска империя завладяваща европа... хихихихи а този на снимката много страшен бе, много, много. но, продължаваи народе да си ги вращаш на власт да те водят за носа.

Нормално е да си даде сам имунитета. Иначе ще му го вземат, като преди това ще го разнищят. Абсолютно същото бе с Цветанов. Трябва да е много глупав, че да не избере сам да си го даде, без усложненията. Не е никакво геройство, а липса на избор и наличие на разсъдък.

Абе нормално ли е през седмица да искат имунитета на депутат заради тежко умишлено престъпление или аз вече загубих реална представа за естествените неща. Нормално ли е винаги когато дадеш гласа си за някой той да се окаже престъпник. Не че съм гласувал за този, ама що за нещастно племе сме за да слушаме натрапените "вопли" за невинност и наглостта на поредния крадец. Пфу! Отвращение.

Малиии, тоя на мутра го докарва некъв Цеко!!!

pompai

Само гледайте смешки.

Има ли нужда от коментар.Мисля че самата физиономия говори достатъчно за притежателя си.

pompai

Недей така .Не си видял мойта на 23 годишен миньор :)))

Всеки депутат получавал освен заплатата и 17000 лв субсидия месечно.На времето доц.Минчо Христов е излязъл с предложение да се спрат субсидиите на партиите,които са най високи в Европа.За всеки глас получавали 12 лв субсидия за година.В Германия е 78 цента.Сидеров се прави на важен ,като внася предложение субсидии да получават само партии спечелили над 4%,т.ес само 4 партии.Още предложил е управляващи,които са нанесли щети на народа да се водят като група организирана престъпност и да им се иска сметка за щетите.Това няма как да стане в това правителство .

Ей пълно е с БОКЛУЦИ ,които не знаят какво пишат и за какво пишат.Този от снимката си дава имунитета веднагабез уговорки.Цецо лъжецо дето се кълнеше в децата си се извиваше като червей докато го даде и не пропусна за 2 дни да плюе по държавата си в Брюксел.Ето я разликата между ГЕРБ и ДПС в случая господа най долни утрепки.А ако ГЕРБ бяха взели абсолютно мнозинство Цецо лъжецо нямаше да си даде никога имонитета,измит долна,където пишете без да знаете за какво.

Омразата, която демонстрирате е възможна само за лице от криминалния контингент към служителите на реда. И затова няма как да ви подкрепим. Отделно е факта, че нищо вярно не сте написали.

И с правописни грешки. Акъл=грамотност!

Нека те плюят. Цеко си даде НЯКОЛКО пъти имунитета, таз отрепка - само веднъж! И - кой е герой???

За този Ворошилов е нужен Калашников.

Пада имунитета, гушва букета. Помози господи.

ДИРа, скрийте този неандерталец, моля Ви. Нека в ЕС не гледат мутрите на депутатите в България. И все пак не ми е ясно, този българин ли е, или българин от турски произход?

Какво благородно излъчване, каква доброта, какъв интелект! Колко добре би му пасвало да е директор на детска градина например.

Сега е времето да се поиска имунитета всички 240 тъпанари наричащи себе си депутати. Голяма смрад.

Парламента трябва да бъде разпуснат за срок от 4 год., за да се осъзнае народът и държавата, да се спестят излишно харчени пари и да се види накъде ще се върви Тези хрантутници само излагат България и служат да увековечаване на далаверите на политиците, главно с приемането на закони, които осигуряват това. Пет год. давност за престъпления в управлението и политиката (т.е. злоупотребата с власт) си е откровено престъпление спрямо държавата. Чиновниците на ЕС се изказват и ни набиват канчето по правата на циганите и пр. нефелности, но не реагират с/у такива закони и решения на разни висши съдилища и магистрати, които са срамни за една страна-членка на ЕС.

Този шопар е спокоен - знае, че в Булгаристан Мирослава Тодорова и нейните колеги ще докажат неговата невинност!

МироСлава ТодорОФФ!...

Българският парламент не е "тихо пристанище", на което "акостират" престъпници от най-различен калибър! Премахнете всякакъв имунитет! Работете честно и отговорно за народа си!!!

Инструкция от централата на ГЕРБ - ако Цветанов си даде имунитета, въпреки, че ако не го даде ще му го свалят щото ГЕРБ няма мнозинство - това да се тълкува като геройство. Ако депутат от ДПС си даде имунитета, въпреки, че теоритично може да не мине свалянето чрез гласуване - това да се пренебрегва. Ако Цацаров иска имунитета на свети Цецо - мизерник - ако иска имунитета на ДПС-арин - да се пренебрегва. Нека платените писарушки да разпространяват сега!!!

Щях да се учиудя, ако беше заявил, че се признава за виновен. Къде са сега Местан, Станишев.. или и те сега научават за всичко.. Я да видим сега... действията на Цацаров.. И едно е ясно: Когато станеш клиент на прокуратурата, майката му е да спечелиш депутатско място- имунитет, авторитет.. Всичко спира в миг..

какви са тез гнусни политически инсинуации пак? Как може това честно, открито, интелигентно лице да е лице на измамник?

Плюс това е и изключително симпатичен.

Я вижте как са добре охранени тезипишман-политици-депутати. Как няма да си замразат незаслужените заплати 2-3 хил. лева, муха ги ухапало, а за замразените пенсии и заплати от по 150 лв. или 300-400 лв, нито дума. Зплатат на депутата трябва да бъде 2 пъти средната заплата най-много нищо повече оли депутатите да изчезнат и да работят както другит и да се събират 3-4 пъти на годината с почасоео и по качество допълнително заплаща, като хонорар

Няма да се учудя, ако Болен Лидеров не скочи в негова защита..

И да почне пак: - Бойко, пу ,пу, пу! - Бойко, пу ,пу, пу! . Тройна коалиция - въй, въй, въй!

От такива патриоти България е на този ред.Доган е недосегаем.Кръгът около дървената мафия никой не го закача-Доган,Местан,Чакъров,Бесоолу и др.Използва се разделението на хората за забогатяване на определени кръгове.Действат на принципа разделяй и владей.

...организирана престъпна група.. - ще се заяжда с началството си, или просто тлъстият шоумен си има нов номер, да възсяда хидроинженерска патка докато брои на глас ? жалък палячо.

Българските турци са български граждани. Трябва по-внимателно да се отнасяме с тях. Най-малкото техните деди са управлявали нашето разнородно племе 456 години. Не е най-добър начинът да се конфронтираме отново. Сравнете протестите. Ние сме анемични. (Единствено (Б)СП съумява да изкара малко "граждански" активни за някакъв измислен ток при 300% свръхпроизводство.) Слаби сме пред Турция. Нямаме и армия (ЕС ще ни зарежат при първа възможност.) Русия ще си взима своето и без да съществува България. Така че ДПС си е на мястото и ролята му ще се засилва. Още повече при феодалния манталитет на българина, най-доброто управление ще ни е добре да е с повече ДПС. Така че внимателно с ДПС!

волене, ти ли си ?

дпс и турци е като русия и крепостни. какъв интелект в мизерия и без образование освен партиен. анемична е на шефа ти п...та. капка по капка всеки ще избяга.

списък на великите везири на Османската империя.Прочети този списък и не се занимавай с неща,които не разбираш.

Делянчо вече беше разследван- нали при масларова беше заместник."Делян Пеевски е живото доказателство, че и преди да се е дипломирал, човек може да направи първия милион, и то на държавна служба - пише в броя си от 12-28 май 2007 г. в. "Капитал". - Дори само от имотната му декларация става ясно, че за три години (2002 - 2004) той е придобил три луксозни имота в столицата, сред които мезонет в кв. Павлово, друг апартамент в центъра на София и къща с двор в Бояна. Според декларацията е платил за трите имота общо 152 263 лв., което означава, че само за финансирането на покупките трябва да е получавал 4300 лв. на месец. Майка му Ирена Кръстева е придобила други три апартамента в София, също без да има официален бизнес. По пазарни цени общите активи на майката и сина надхвърлят един милион лева", пресмята тогава седмичникът. В България скандалите съпътстват успелите. Не подминават и зам.-министъра Пеевски. През 2007 г. името му бе замесено в скандала "Овчаров-Александров" по делото за столичната "Топлофикация". В разправията бившият шеф на "Булгартабак холдинг" Христо Лачев обяви, че с посредничеството на директора на националното следствие Ангел Александров Пеевски лобирал за назначението на шеф на тютюневата фабрика в София, за възлагане на поръчки на конкретни строителни фирми от холдинга. Заради скандала Румен Овчаров подаде оставка. Премиерът Станишев пък уволни Пеевски. "След като приключи разследването, може би някои хора ще трябва да ми се извинят", заяви обаче Делян на излизане от разпит в прокуратурата по случая. Дали някой му се е извинил, не стана ясно. Факт е обаче, че след като се върна за кратко към кариерата си на следовател и прокуратурата не откри доказателства за твърденията на Лачев, Пеевски бе възстановен като зам.-министър. Премиерът Станишев тогава даде да се разбере, че това се прави по настояване на коалиционния партньор ДПС.

А кога ще поискате имунитета на Сергей Дмитриевич от БКП заради Аферата Кремиковци 27 януари 2011 Определени лица от БСП, сред които бившият министър на икономиката Петър Димитров и бившият премиер и лидер на червените Сергей Станишев са отговорни за източването и фалита на Кремиковци. Това заяви председателят на партия Българска социалдемокрация и бивш изпълнителен директор на комбината Александър Томов заради Аферата Хохегер 14 март 2012 Приятелката на Станишев Моника гушнала 270 хил. евро от аферата Хохегер Фирмата на Моника Йосифова е получила от известния лобист Петер Хохегер 270 хил. евро. Това заявява самият Хохегер в интервю за в. Преса. Австрийският лобист е бил нает от правителството на Станишев през 2008 г., за да чисти имиджа на страната пред ЕС. Договорът с него е на стойност около 1 млн. евро. Сергей Станишев и аферите на Красимир Георгиев Фронтиера и останалите енергийни олигарси на БСП, Сергей Станишев и харизването на Пловдивския панаир на Георги Гергов Свинаря, Сергей Станишев Вальо Топлото и неговите странни обвързаности с Р. Овч. и софийската структура на БСП, срамната международна афера Хохегер... Сергей Станишев и заменките, където щетите за държавата надхвърлят шест милиарда Сергей Станишев и е тендемът Марио Николов, спонсор на БСП и личен приятел на Сергей Станишев, и Людмил Стойков, Сергей Станишев и Батко и Братко прословутата афера с шефа на пътния фонд Веселин Георгиев, възложил на фирмата на своя брат обществени поръчки на стойност 120 милиона лева

браво!пропуснал си и изтичането на информация от данс и изчезналите секретни документи, за които е отговарял сергеичо. и лубимката му мургина, и масларовица, и суздаването на енергиините договори по негово време и кражбите и и и и ........до безкраи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не се захващайте с безсмислени работи...Свободата е за интелигентни хора.Простаците я превръщат в свободия...Силни и горчиви думи говорят за слаба кауза...Указанията на живота са следните: Да живееш честно... да не обиждаш другите... на всеки да даваш според заслугите...Ако имаш пороци- зарежи ги...

Но не разбрах какво си искал да кажеш с този коментар-реплика! Сам по себе си той е добър, но как се връзва с коментара, който репликираш! Явно нещо си се отнесъл в желанието да бъдеш оригинален, но не се е получило.

Смятам че главният прокурор нещо се е объркал с имената.Аз лично очаквах я Лютви Местан, я Делян Пеевски.А пък за Доган изобщо не трябва да се иска имунитет.

Делянчо вече беше разследван- нали при масларова беше заместник.

Ай сиктир с този главен прокурор. Изпълни задачата по преврата на БСПДПС и сега ще се прави на принципен. Как може да има журналисти които да му се вързват на манипулациите. Къде е онази приказливата от К2 дето беше много приказлива, и тя млъкна вече, платиха ли , наредиха ли...

Те журналистите не му се връзват - на тях им плащат, за да изпълняват партийната програма. Медиите до една са на БСП и ДПС.

от Гл. Прокурор, та си позволявате думи на обида от уличния език -"Ай сикт...р"? На установено нарушение с изборните бюлетини- преврат ли му казвате?! И защо смятате, че Цацаров се връзва на журналисти ? Нали Той е този , който следва да провери и установи Истината! А не Вие! Ами станете Главен Прокурор де! Да Ви видим и оценим! Цацаров няма от какво да се страхува щом спазва Закона! И всички непрофесионали - да не се изказват неподготвени! Сляпата привързаност към партии не означава, че точно това е Истината!Неподкупният Съд ще каже Истината! Имайте търпение!

Ти луд ли си, бе? И с по-купешки думички да надигаш, няма и един фен на тезата "Неподкупният съд ще каже истината" да намериш. А, който е на публична длъжност, ще бъде публично обсъждан.

Въпросният кандидат за главен прокурор Цацаров няма нужните морални,професионални и интелектуални качества за този пост!

А на Сергей Дмитриевич Станишев кога ще поискате имунитета?

..не искам нищо от Станишев! Не искам даже да го виждам повече.

Това е за замазване на очи. Естествено че въпросния няма да се притеснява, той се е подсигурил още като си е платил депутатското място в ДПС. Сега човекът на Делян Пеевски показно ще го обвини, за да не кажем, че само хората на ГЕРБ ги гонят, а после доказателствата ще се окажат недостатъчни. Тези май верно ни мислят за идиоти!

НЕЗНАМ ДАЛИ В ТАЗИ ТУРСКА ПАРТИЯ ИМА НЯКОЙ НА КОЙТО НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ. ВСИЧКИ СА ХАЙДУЦИ И ПОБОЙНИЦИ!!

"Не е"турска защото в нея има и "българи".

Друг е въпроса,че деветдесет и девет процента от така наричащите се "турци",ако ги попиташ от кой край на Турция са дошли прародителите им със сигурност няма да могат да отговорят!

ИБРИКЧИИТЕ НЯМАТ НАРОДНОСТ. ЬЗ НЕ СЕ ЧУВСТВАМ С ТЯХ ОТ ЕДИН ЕТНОС.

за две седмици 2 имунитета/ако не добавят депутати / по мои сметки след 154 седмици Цацаров няма да има работа,ама оплеска ли нещата да му мисли!

Този пич ще им вземе здравето на нашите "политици". Явно са го назначили по настояване от Брюксел и сега ще има страшна сеч. Герберите ще го отнесат най-лошо, защото далаверите им са най-пресни, а и те горките до един са тъпи и не знаят и да крадат.

Ти невеж ли си или си от платените пеевски викачи. По-вероятно си от вторите. Поне взимаш някой лев.

Е защо това "досъдебно производство" не е приключило. Сега сме в 2013 г. Този Цацаров ще излезе поредният симулираш дейност Главен прокурор. Какво става с фалшивите бюлетини, кой ги поръча и плати? С какви пари? Колкото до ДПС, цялата партия е незаконна, защото е етническа.

Щом търпим такава незаконност двадесет и четири години,значи сме абсолютни балъци.За толкова време да бяхме въвели поне задължителното гласуване.Да ама някой/мафията/ не иска проблема да бъде решен!

Естествено , "честният" бизнесмен, който си е напазарувал депутатско място, какво да каже, еми ще каже че :"това е атака срещу мен , от едни хора, на които не им харесва, че съм депутат". Това обяснява всичко. Схванахме.

Чакаме тотално измитане на герберските калинки от министерства, офиси, канцеларии и посолства. Марш на гарата от 15 коловоз, нали 15 ви беше любимото число от изборите и по родните краища!

Извинете се герберуги! ИЗВИНЕТЕ СЕ!

Пеевски, ти ли си свиньо циганска!

Голяма част от кражбите на този са пълнили касата на ДПС.Наивно е да си въобразяваме,че този човек ще бъде разследван и осъден.Че нали така осъждаме ДПС-Балансьора на прехода."Абсурт"рекъл коча,като взели да го доят!

Това момче яко пипа. В началото ми изглеждаше плах и послушен... Браво!

Нещо не ми е ясно??За цвъкчо имаше имунитет като кандидат за депутат, за този обаче имунитета важи откакто е депутат????Много започват да се размиват нещата и както се вижда ще си имаме сапунка на прокуратурата???Всяка надежда оставете за напредък, защото щом ЕДНА година се разследват ДДС'Измами' дето може да стане за 2-3 месеца, до 6 месеца както траят ревизиите на НАП дето не им бутат???? И понеже Прокуратурата няма камери затова вместо "МВР Пикчърс" вече 3-4 месеца ни предлагат- Радио Цацаров.

Поразпитайте съседите си, които са си сменили дограмата. И вижте на каква част от тях са издали касови бележки. Може и да има някоя изрядна фирма в този бранш, но не ми се вярва.

То да беше само в този бранш......Ама те откъде да знаят?Те имат толкова "важни" дела.......!Гадове!

Те затова се назландисваха преди години да правят проекти по програмата за енергийна ефективност. Защото всичко ще минава по банков път и не само - изпълнението ще подлежи на проверка.

Браво, г-н Главен прокурор! България има нужда от повече хора като Вас! Поздравления!

Абе подлога минжитурска... Що не го питаш кво стана с бюлетините от Костинброд бе амеба смешна

Амеба е този, който те е създал. Следователно и ти си мекотело.

Питай Боко тиквата! Защо започна да се оправдава, преди да е обвинен в нещо? Ще ти каже че тези бюлетини са печатани тайно от Бончев и не в печатницата му Мултипринт, където са докарани провокативно, а той не е даже активист на геРЪБ и не е печатал и тези за президентските избори! Толкова може да измисли един гейбераст с "мозък" на мекотело!

на комунистите това с бюлетините им беше нито първия компромат нито първия преврат. тях само в това ги бива.

Хич не ни интерисува кой колко и какво е крал. Ние искаме Цецо в затвора, защото хич не го обичаме. Много проблеми ни създаде това герберче, ама хапна дръвцето и той.

Същото си го мисля аз за станишката ама ще почакаме до след изборите напролет

Много добре го каза!

Идва ред и на Фидосова и на онова червендалесто прасе от НАП Красимир Стефанов, който е директно за затвора!

На две трети от депутатите само като им видиш физиономията и разбираш,че трябва да им се иска имунитета.

Цацаров да внимава. Всеки който е вдигнал ръка срещу БСП-ДПС бива смачкан. Ще го наплюят сега като ГЕРБ. Барек Бей ще изкара очернящ репортаж за него. Опасно е да се бориш с червената сган

Хммм, ами Цацаров като е почнал по показател "точене на ДДС", да вземе пак да види делото на Ковачки ли! Че там съда чудеса сътвори - хем осъден ( демек виновен) за 16 млн. ДДС измами, хем "условна присъда"?!

По важни са подслушванията и Цветанов! Кой за колко десетки и стотици милиони е ошушкал държавате е далеч по-маловажно!!!

Ние честните българи очакваме искане за имунитета и на Бойко Методиев Борисов от село Банкя!

И като го получиш какво ще направиш ? Пак си оставаш същия червен пенджур

За да изличим от политическата карта герберугите, най-противната пасмина управлявала България.

Вътрешното ми убеждение е, че този човек е невинен! Никой другар не би се хванал да прави престъпна група за някакви си 4 милиона, дето ги взима до обяд с един глас за Белене.. Това е някаква герберска постановка!

да да те там всички са чисти като сълза особено пък тоя измамник дето завлече толкоз хора да му работят за без пари

Останах изумен от репортажа по Бтв, че сега след като се преброят бюлетините тогава ще се направи комютърна експертиза от машините, която щяла да завърши в КРАЯ НА ГОДИНАТА. Цацаров взехте хората за идиоти :(

Всичко в държавата е пунта мара.Много ясно ,че на такъв брой бюлетини, за да е точна експертизата трябва в детайли да се изследва всяка една, защото на една запетайката да не е на място ще я няправи невалидна.Важното , че новината гръмна силно и си свърши политическата поръчка.

Тоз голям рекордьор, 3-4 месеца никой не го е търсил от данс, прокуратурата и бопа!!! Евала на такива маратонци в политиката!