Над 100 общественици искат Сакскобургготски в политиката

Комитет от над 100 политици, общественици, интелектуалци и спортисти искат бившият премиер Симеон Сакскобургготски да се върне в политиката.

Обратно в новината

Коментари - Над 100 общественици искат Сакскобургготски в политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само тази тема за имотите на царя трябва да се изпари от публичното пространство, защото е позорно, как страната ни биде буквално ограбена от кого ли не, но само на царя му се дири сметка и то без никакво основание!! И това е исторически факт - кои имати по какъв начин за принадлежали на царското семейство! Евала на инициативета, сто пъти браво и дай Боже да успее!!!!!

Непрекъснато,примерно, Кулезич, Патрашкова и , чрез медиите се надпреварват да правят анализи, характеристики на навиците и методите с които вредните гризачи нападнали България и как гризачи с различни цветове,безнаказано и нагло опоскват държавата.Странният факт беше,че единствено по време на управлението на Царя,изведнъж изчезнаха вредителите без някой да ги убива,гони или трови и се стигна до там,че раждаемостта на българите отчете положителни резултати ,което е най-верния показател за това как се управлява държавата.Тогава плъховете се превърнаха и в журналисти клеветници лъжци, като се загнездиха в медиите.Но на простака,колкото и да му обясняваш,той не разбира защото е прост,а е и безнадеждно глух, ако Чипа му е произведен в Правец и с парен чук набит в главата му.

Подкрепям това малко позакъсняло действие на интелектуалците. Той наистина може да даде още за България. И свещениците са стари ,но проповядват до смъртта си? Бог до му дава здрве и дълъг живот! Българите не умеем да уважаваме.

бита карта видяхме го и него

чудесна новина. нека Бог да пази нашия Цар Симеон.

Да ни е жив и здрав Царя

Да се чете: Топ 100 от утайката на най-мръсния бизнес в България иска да върнe на бял кон един изпечен, стар познайник на българското общество, успял с еднo лъжливо изречение да бръкне в джоба на всеки един от народа и да го раздели с шайката подълци, подкрепили го за този пост. Опипват почвата тези лакуми кърлежи кръвопийци, ама няма да им мине номерът. Трябва още време на бързо забравящият български народ, но старчето няма да доживее....И СЛАВА БОГУ!

Тези "100 общественици" масони ли са ? Имам предвид тайни общественици ли са или са явни общественици? Казвайте ги тия работи, за да знаят хората...

100 гладни "интелектуалци" го искат а 7 364 470 Българи НЕ го искат!Нагли смешници са тези ''интелигентните''!!!!

Искам да се запиша в подписката за връщане на Цар Симеон на трона в България. Искам да се подпиша в подписка за отатраняване на всички служители на ДС от всякакви отговорни административни постове, тоест искам Закон за Лустрация незабавно. Тези две прости неща ще спасят България.

да дойде, че да измъкнат всичко ценно, що е оцеляло и да прикрива крадците угодници

Това да си в РБ интелектуалец мазохист е призвание,това Пантев с лулата ,новия антикомунист Марков-абе нямам думи!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asparuh Panov otkyde go izkopaha!

Тц, на тоя вече му ядохме попарата и то повече от 800 дни. И той освен да се тупа в гърдите награби де що можа без да е негово и айде обратно. Че и съди и иска още. Марш къш дътр лешояде.

Над 100 общественици го искат а милиони обикновени българи не го искат...

koi go iska? Tia koito go iskat da si napichat imenata.Obchtestvenitzi-boklutzi ,za koito niakoga po niakakav povod e pisano v kriminalnite hroniki gi vodite za obchtestvenitzi! Samo bokluk v BG politikata , a tozi e i s Alzaimer!

Тоя боклук още ли е жив.

Още малко и декишш ша фане.

Комунягиииииии, гответе се. Връщаме Царя и ви почваме. Няма да има милост. Ще видите кой крал, кой комар играл.

Е нЕма как па тряаа една тройна коалицийка с бсп/бкп и дпс да напраим пак .... :) ... айе тоя път може и герб да включим .. ей-тъй за разплод... Е поне е ясно че няма да минете 1%центовата бариера !!!! :)

А онзи заклет трезвеник Камен Влахов, и той ли е сред 100-те интелектуалци?

Да не е закъсал с парите и пак да му трябват за казината в Мароко????

В никакъв случай да не се връща този лъжец в политиката.Чудя се кои са тези известни личности без реална преценка за нещата,да им покажат имената.

обратно в политиката ... тъкмо да види с колко са го задминали сегашните политици и вече крадат с външни заеми за милиарди ....

А иде ли ти на акъла, че всичкото това се краде от нашата държава и дупките ги подпълва НАШИЯТ НАРОД? Малко ли години от живота си загубихме тоз оня и трети да се учат да управляват?

Че една вечеря на Цецка Цачева в ресторант за 1200 лв е месечната пансия на 4-ма пенсионери? Че месечната охрана от НСО на ББ и ЦЦ заедно струвала 450 000 лв е колкото ГОДИШНИЯТ бюджет на 311 ученика?Че 13 от депутатската заплата която получаваха депутатите от ГЕРБ като не ходеха на работа миналата година е колкото месечната заплата на един хирург, който ги работи тия пари и отговаря за живот и здраве? Дядо ти Симо се напапка и за малко повече от 800 дни оправи себе си. Той дефакто няма какво повече да търси тука и съм убеден, че няма да си даде зор

Големи интелектуалци - Станимир Илчев, Аспарух Панов, Мехмед Дикме и Халил Ходжа искат крадлив дедо да се върне във властта а покрай него и те да се наредят на държавната софра. Брях да му се не види! Тия май са объркали времето и си мислят, че сме в 2001-ва година. А Петър Берон, не този с буболечките, а прадядо му, ни е оставил в "Рибния буквар" поучително мудрословие: "Излажиш ли един пат, второй пат не ти веруват!"

И от неговите слагачи най-вече!!!

Аз пък искам Юлето Дончева да ми топли постелята, че ми е студено сам на стари години. Баси и интелектуалците. Тия имат остър интелектуален дефицит. Човечецът си прибра каквото можа и вече го боли дедовият му Фердинандов за българската политика, те се занапъвали да го връщат! Що, да докраде и неокраденото ли? Не, мерси!

как няма да го искат,като беше премиер се съюэи с тях эаедно окълцаха гората продадоха я,и оправи държавата эа 800 дни,не потърси отговорнос эадкулисието,неэъконно эабугателите,сега и като герой,нищо че 3000000 българи емиегранти са эаминали эа ЕС Америка Канада да иэпратят пари на семействата эа лекарства и да си платят тока

Дедо е много добър човек, но се заиграва с червените. Нищо не казва, а когато каже нищо не му се разбира.

Ни цар, ни бодигард ни трябва!На втория още не сме изяли всичките простотии дето ги твори неуморно!Да ни е жив и здрав!

Халал да са ви и Станишев и Местан и Румен Петков и Ахмед Доган и сие...

Много обидчиви и ограничени сте това герберите!Също като Негово Съвършенство!Ха сега, представи си, че тия, дето ги изброяваш, не ми харесват и на мен!

България е демократична държава! Всеки гражданин на страната може да се кандидатира за всичко! Народът последен казва думата си. Ако народът го иска - моля! Но зорлем да ни го завират в очите разни там тарикати........ Мерси!При управлението си не направи нищо за 4 години за хората, само заграби половин България, уж му била от баща му! Е, как да гласува човек за подобен екземпляр!?

Ама царедворците гладни, на Илчев му изтече мандата в ЕС-парламента и му чухме пак гласеца! Пък тарикат Пантев - с едно краче при червените, с другото - при Царя...

Няма друг политик който да е така приет, както царя. Комунистите могат да си говорят каквото искат. Според мен е най добре д върнат монархията и да се спре този цирк с президентите.

Diana

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ!!! И аз така си мислех, като дойде... Искаше ми се да им някой, който да управлява тази държава, съвестно и отговорно. Някой ерудит, образован и т.н. Да, ама не....освен да оправи пътя за Боровец за да мине кортежа за сватбата на Калина, да изпосече горите в Рила и да разпродаде дървения материал, и да си върне, колкото може от земите и имотите (спорно е дали са наследствени или държавни, дадени за ползване) ... Не се зблуждавай!!!

Е няма как да стане, нали по конституция сме си република.Нека по-добре да си стои настрана от политиката и да си гледа имотите и още по-важно-да им плаща данъците. Все пак чест му прави, че се оттегли сам от политиката след загубата на партията. Ей това само да научат другите политици е достатъчно.

Нещо бъркаш! Как се е оттеглил от политиката - просто го изритаха, нямаше я почитта, нямаше го келепира - защо тогава да се мори в БГ?!

... кои са обществениците и ти става ясно за какво иде реч!

е стар! още 700 дни упражнения в кражби-баста!!!

Не е по темата, НО: Днес се навършват 30 години от атентата на гара Буново и хотел Сливен. Г-на Местан рева и се сополиви преди няколко седмици за възродителният процес, макар че се целуваше и пиее кафета наляво и на дясно и със социалисти и с бивши милиционери,които са малтретирали хора. Ще се извини ли г-на Местан за стореното от хора от тяхното движение?

Пак да му връщаме имотите ли? Незабавно и несимволично? Има си царедворски подмивалници които се възбуждат само като надуват кавала на некоя псевдоцарска отрепка. Ама що ние да им плащаме кефа? Ние крадлив дедо го видехме вече колко струва.

Мадридската банда на Сакса нанесе огромни щети на България! Корупцията цъфтеше! Миленчо и експерта Катев нанесоха щета за два милиарда, сега страят хотели по морето от комисионните. Продадоха БТК на цената на кабелите и пр. поразии!

Кобург насита няма!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Партията и Фирмата са готови Георги Димитров да изкопаят, стига да им даде 2-3% предимство на изборите. Симеон е точно това - разсейка на вота. На мястото на Бареков и Сидеров.

...кой да му се върже на лъжите. Той се оказа недостоен човек и едър мошеник. Но си пролича евтината им стратегия - първо се навираше в очите на хората с изказвания по всички въпроси, досаждаше с присъствието си, после се появиха интелектуалците... Не можете да реанимирате мумията бай Симо.

дедо цар да ни прати някой от синовете, а той да иде в пенсия вече. Написа си мемоарите. Какво още?

И за какво им е? Да играят заедно покер.

ТЪЙ КАТО НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО СВЪРШВА ПАРИТЕ,КОМИТЕТА РЕШИ: 1.БившиЯТ депута от НДСВ Станимир Илчев -ЩЕ НАПИШЕ ПРОЧУСТВЕНО,ПЛАМЕННО ПИСМО ДО МЕДИИТЕ-С ЛОГО 800ДНИ,ВЪРНИ МЕ БЪРЗО ТИ! 2.МИЛЕН ВЕЛЧЕВ,МАЛКИЯ МУК,ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ ,ЛИДИЯ ШУЛЕВА И ВЕСЕЛА ДРАГАНОВА, ЩЕ ОРГАНИЗИРАТ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ВЕЧЕР ЗА СЪБИРАНЕ ПОМОЩИ ЗА БЕДСТВАЩОТО ЦАРСКО СЕМЕЙСТВО! 3.КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕ НЕЗАБАВНИ ДЕЙСТВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ОТНЕТИТЕ ЦАРСКИ ИМОТИ! А ТОРТАТА СЪС СВЕЩИЧКИТЕ, КОИТО ВСИЧКИ НИЕ ТРЯБВА ДА ДУХАМЕ, ЩЕ Е ОТ ЛУЧАНО! Е ТОЗИ ФИЛМ ГО ГЛЕДАХМЕ!..ЛОШО Е ЧЕ СА ПРИГОТВИЛИ БИЛЕТИ ЗА НОВА ПРОЖЕКЦИЯ!! П.П.ЖАЛ МИ Е САМО ЗА АКАДЕМИК МАРКОВ, КАКВО ПРАВИ ТОЗ ЧОВЕК СРЕД ТЕЗИ ОТРЕПКИ НЕ ЗНАМ?!?!

А Тошо Пейков какво ще прави? Би могъл да му даде някой лев от партийните субсидии, които лапа и сега благодарение на царя.

какви общественици са тия сто не знам но със сигурност мога да кажа че са говеда желаещи тоя кобурготски изрод да окраде и малкото останало в българия

Този крадлив простак по-далеч от държавата ни !

АЗ ПЪК СЪМ "ЗА" ,МОЖЕ ТОВА ,КОЕТО СЕ ИЗПЛЮ ДА НЕ Е ИСТИНА

Моню, разкрит си ! Не си хаби малкото останали пари за преводачи да ти превеждат коментарите, ти си ги знаеш !

100 общественици искали да се върне- какво ли обаче искат други 6 000 000 българи, които не са общественици ? Толкова ли е къса обществената памет, че да не помни резултата от това управление,когато ярката му звезда огря хоризонта и безславно угасна, оставяики като спомен само реализирани незаслужени реституционни претенции. Е и още "некои дреболии" за Обществениците около него. Глупак е не които греши, а които не се учи от грешките си. А дето не сме общественици си помислим...

Ние, блгарите, никога вече няма да забравим ония прословути 800 дни и рефрена "вЕрвайте ми!"...Е, вече не ти вЕрваме, нищ.жество такова... А на всички бо.луци, дето са се писали общественици и искат тоя МОШЕННИК, КРАДЕЦ И ВНУК НА КРАДЕЦ обратно в политиката, мога да ви кажа само три думи - ЕПМ!!!!!!