Руски милиардер събаря във Флорида сграда, купена от Тръмп

В щата Флорида събарят огромна къща и други обекти в имота, който руският милиардер Дмитрий Риболовлев купи от кандидата за президент Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Руски милиардер събаря във Флорида сграда, купена от Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма как да се мерим с Русия. Тук КГБ раздаваше куфарчета, а там вагони.:)

Навярно ще построи там мавзолей на Путин. Ще бъде супер атракция за американците и ще направи луди пари.

защо не инвестират в рОдината си, в подобряване живота на руския народ, а трошат народната пара в гнилия Запад, там плащат данъци ???

са поредното оръжие на кагебе за сриване на гнилия Запад, но за сметка мизерията на безропотния мужишки народ.

Е, и?!... Каква е "новината"?! Всеки собственик може да се разполага със собствеността си, в рамките на закона... Или просто, чрез тази "новина" пак се търси "руската връзка" на Тръмп?!...

Ако е била дървена къща - типична американска, тоест бунгало - както му казваме, що пък да не я събори и да си направи друга по стабилна, да не я отнесе някоя по силна буря, както често става там .

И какво сега, тази новина ще помогне ли Тръмп да загуби. Какво ли не се прави, за да се омаскари този човек, а той накрая ще вземе да спечели.

От къде е натрупал този руски младок тези милиарди наистина не доумявам, ние работим цял живот и едва стигат за прехраната и сметките.

За съжаление, милиони и милиарди не се правят с работа и икономии...

Ето кой финансира цирка на клоуна.

Не разбра ли, че този руснак е купил бившата къща на Тръмп през 2008г., когато Тръмп въобще не си е мислел , че ще се кандидатира за президент, така че стига с тази връзка Путин, Тръмп и САЩ.

На фона на бедните и гладуващи мужици този милиардер направо трепе рибата. Представете си колко е окраднал този от тези.....

Щерев ( нерегистриран ) 28.08.2016 07:05 Денят започва с прекрсна новина само се питам защо само 15 мурзилки като можеше да са 150 или 1500 или 15000 или 150000 или 1500000 а Хилъри още не е седнала официално в белиа дом представям си какво ше стане кат стане президент със един залп от томахавки ше ги избие до крак мръсните кумунисти ахахахаха ПРОСТО БЕЗ КОМЕНТАР

НЯМА МЯСТО В ЛАФЧЕТО НА ДИРА

По-богата и по-щедра държава в света от Русия няма, в това лично съм се убедил. Славянската душа е широка и безгранична. УСА манипулират общественото мнение чрез медиите си, но истината става все по-видна.

Имал бол пари,дал. Къде е новината?

руски бляд закупил къща на тръмп в флорида я събаря. пропаганда срещу тръмп демек младока неграмотен платен драскач показва неграмотност и демек видите ли събарят империяте на тръмп ей така за кеф на братушката.

Типичен руски престъпник(Магнатът е лежал и в затвора по обвинение от 1997 г. за убийството на президента на завода за химикали Нефтехимик (Neftekhimic) Евгений Панталеймонов. Риболовлев лежи 11 месеца в ареста, освободен е с голяма гаранция и накрая е оправдан)

Няко пък отлежават по 10 години за укриване на данъци. После си живеят живота.

Щерев ( нерегистриран ) 28.08.2016 07:05 Денят започва с прекрсна новина само се питам защо само 15 мурзилки като можеше да са 150 или 1500 или 15000 или 150000 или 1500000 а Хилъри още не е седнала официално в белиа дом представям си какво ше стане кат стане президент със един залп от томахавки ше ги избие до крак мръсните кумунисти ахахахаха ПРОСТО БЕЗ КОМЕНТАР

КОГАТО ОБАМА беше на европеиска каза за Русия че разбита в като баластра а миналата седмица ХИЛАРИ съобщи че,ПУТИН е ителектоал и е кръсник на глобалния национализъм!!!!че секретните служби на РФ и Путин са така силни че много лесно разбиват акаунтите на американската демократическа партия и Я ДИСКРЕДИТИРАТ и помагат на Трам и става марионетка на Путин !!!!! а уж на Русия са им разбили икономиката и са малка регионална държава а сега свърхмощна !!!!! лъжи вървът като река не знаеш на кого да вярваш !! пак глупости меде ин юсей

Момче, извинявай, ама попреговори малко българския език. Той е същият и в Москва, и в София - книжовен. И си има граматика, която ти тотално пренебрегваш. Обидно.

И как пак аз автор на тоя пост ?А смисъла на писаното не ми е понятно.Но се досещам кой го написал това.Това ,че Хилари е вдигнала авторитета на Путин на международната политика е от простотия на казанато от нея в последно време .Явно всичко в света прави Путин и КГБ - взимат епруветки ,РАЗБИВАТ АКАУНТИ , И ПРОЧИЕ работи от тъпотия . Чудя се защо земетръса в Италия как е станал без него !!!

Това за "ергена" е интересно...Като се има пред вид, че бившата му жена е сред десетте най-богати рускини...

Богата е , защото преди година му одра 4.5 милиарда .

Дир, доста неточности сте допуснали, поне в площта на имота . Къщата е 8 хиляди квадратни метра, а не 14 както сте писали . Площтта и на самия имот е доста по-различна от това, което вие пишете . Колкото до събарянето , то е свързано с развода на милиардера.

Голяма манджа.

При руснаците всичко става с много кръв,сензации и много пари,а 100 милиона руснаци живеят в мизерия

абе много филми гледаш,като излезеш от хипнотичният си сън друго ще видиш.А иначе си прав обаче си объркал -100 млн.американци нямат достъп до лекар,а 70 млн.чакат за купони за храна щото няма кво да ядат.Так че понамали малко американските филми.

Другари комунисти вИЕ вървите по стъпките на вАШИЯ идеолог по кражби ,другаря Путлер.

В САЩ има практика да се цени земята и старите сгради се събарят , за да се построят други сгради. Къде е тук новината "Блиц.бг" си знае... Но да се инсинуира противопоставяне между съюзници е нелепо за медия, която отскоро започна да си сваля нивото, за да угодничи на мошеници, които искат да ни виждат постоянно в локвите пияни и безпомощни.

Ето част от паричките на Путин:) Момчето ще живее като Крез, ще купува и продава с одобрението на титуляра / Путин /, ще заработи сериозни кинти , поне 10% от оборота...а ако нещо сгафи...знаем какво се случва:)))

Хайде пак 10 % ти да не си от тях защото ние ги знаем кои бяха тези с тези проценти !Пък ако си от тях пиши за тях нещо ще ни е интересно да научим нещо ново за нашата си действителност !