България ще приеме 500 имигранти, заселени в други държави

България ще приеме в следващите две години 500 имигранти, заселени досега в други държави, което е с 33 процента по-малко от предвиденото преди.

Обратно в новината

Коментари - България ще приеме 500 имигранти, заселени в други държави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

искам мигрантите да живеят с по малко пари, отколкото живее моята маика като пенсионерка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А Словакия защо взема само 200 бр. ? А ???

Вярвайте ми ! Ще дойде ден в който всеки ще заплати греховете си ! И той и семката му до девето коляно !

приемайте всички,народа ви мре с 150 лв пенсии,а вие ни харчите парите по джихадисти и терористи.....и то в големи суми,а по 150 лв са трудов стаж.

Всички политици ще бъдат съдени, на никой няма да му се размине.

500 официално и колко още нелегални преминали през Турция?

БРАВО ГЕРБ. БРАВО БОРИСОВ, РАЗПАД И БЕЗВРЕМИЕ. ГРАНИЦИ, ДОХОДИ, ПРЕСТЪПНОСТ, ЗАЕМИ, МУЦУНИ, ПО-ЗЕЛ ОТ ВАС НЯМА.

А ние защо не сме сред държавите, показали най-голямо нежелание да приемат емигранти? Не сме ли най-бедната държава в ЕС? Гледам, в списъка присъстват къде-къде по-богати държави.

Ние не сме най-бедната държава, ние сме държавата с най-бедния народ, мутро-политическия елит си играе с милиони, карат поршета бентлита, тях не ги е еня колко мигранти ще дойдат, защото те ще ограбват както българите така и мигрантите. Но и няма гаранция като ги приемем и те се сблъскат с действителността тука панически ще избягат в Сирия дори с риск за живота си.

500 - подарък от Брюксел и от Шенгенското "пространство" и то сигурно само главорези мъже без документи за самоличност. До Коледа още 5-10 хиляди през турската граница и Ч.море- догодина може да участват и в президентските избори като електорат на дпс,ББ и т.н. патриотичен фронт.

Да се настанят в БАНКЯ - В ИМЕНИЯТА НА ТИКВАТА!

Да му гледат кучетата и да му дават АКЪЛ, ДЕТО МУ ЛИПСВА. как някой страни членки на ЕС отказват, а тиквата приема, щото има "свободни работни места"". Тогава да му копат имото!

Много е лесно да се заяждате по форумите.Да Ви видя очи в очи,ама не Ви стиска,хайде марш по леглата,пъзльовци.Решили да се правят на мъже- Да ама Не!

Европа не иска бежанци, съседките ни също. И къде ще ги стоварят, за да не нарушават спокойствието и уюта си държавите от ЕС и Турция? В България, разбира се! Турция и Гърция вдигат стени, турците слагат противопехотни мини по границата, а когато заловят бежанци любезно ги водят до българската граница. Започва да прозира договореност България да е всеобщ бежански лагер на Балканите. Нали сме известни с гостоприемството си. Очевидно българските власти са получили инструкции да не си позволяват да гонят бежанците, а да ги приемат на наша територия, да не ги препращат в други държави и да бавят документите, даващи им право на пътуване в ЕС, както и даването на бежански статус. Европа не иска бежанците от Сирия. За това България като горд член на европейското семейство трябва да приютява колкото може повече от тях. Има ли още някой, който се съмнява, че за Съюза ние сме задния двор и не сме никак равноправни с държави като Франция, например.

ЗА ДА НЕ Е ТАКА, В БЛИЗКО ВРЕМЕ НЯКОЙ ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗПРАВЕНИ ПРЕД С Ъ Д! ТОВА ВРЕМЕ НАБЛИЖАВА!!!

Нали затова ни приеха в ЕС - да бъдем санитарна зона. Читавите млади хора, отидоха в другите страни, а тези над 50 няма къде да ходят и на доизживяване с циганите и бежанците, които са си емигранти. А след 30 години, когато си отидат всички на 50 - тук ще останат цигани, бежанци, емигранти и партийци-марионетки, назначени от САЩ да управляват.

Ако у нас са 500 в САЩ колко трябва да заселят? Нали непрекъснато ни набиват , че не може да разрушиш дома на някого, без да му осигуриш друг? А тези бежанци си имаха съвсем законни домове при това!Какво ли казва Хелзинкския комитет по въпроса?

хелзинкски комитет? кой говори такива нецензурни изрази? група защитаваща колеги терористи и престъпници! Комитета за държавна сигурност Комитет государственой безопасности Комисия еврео союза ... ... еврогеи в действие! а какво правят "гейките"

Aми, като ги приемете тези 500 бежанци,...директно в Cофия ги настанете,...в центъра,.. някъде около парламента,.. за да им се радвате на интеграцията и да ги виждат управляващите Bи посолства, какви грижи полагате за тях! ;))

Сащ са основния виновник за причините породили огромния емигрантски поток! Организираните от тях арабски пролети и войните в Сирия, Украйна, Ирак, Афганистан а и по целия свят! Това а и особено войната в Украйна ще унищожат ЕС и Европа икономически а особено т-н- Северно атлантическо търговско споразумение- ако се приеме което е много вероятно!

Бежанците са проблем - спор няма. От една страна хиляди човешки трагедии, никой не е тръгнал да бяга защото му е било хубаво. Всеки бежанец търси спасение за себе си и децата си - от война, глад и няма какво да губи. Не забравяйте, че над два милиона българи са настоящи бежанци в други държави, други 6 милиона са потенциални бежанци. Лошото в случая е, че тези хора са много различни от нас - като религия, култура, манталитет, ценности. Интеграция е невъзможна, не можеш да искаш от тях да си сменят религията или да почнат да ходят по монокини на плажа. И след 20-ина години, децата им увлечени по някаква смахната идеология стават терористи, камикадзета и почват да избиват хората, които са приели родителите им. Може би най-добрия вариант е да бъдат приети в арабските държави - Кувейт, Саудитска арабия и останалите. А Европа и САЩ да се бръкнат и да ги подпомогнат хуманитарно.

Разбира се,че си прав.Категорично!Във всичко.Ти ако трябва да се спасяваш къде ще отидеш?В съседна страна-близка като манталитет и религия и като разстояние.Това е най-логично.Тези неща ги говорех още когато се започна с тези бежанци/Началото е много важно,защото тръгне ли веднъж ----/,обясненията бяха сложни и неразбрани.Според мен това е от глупост и от желание да се демонстрира съпричастност.

Некоректно ти е сравнението. Нашите емигранти РАБОТЯТ! Не водят по 10 деца със себе си и не чакат да ги хранят местните с труда си. Изключвам циганите, но и сред тях има такива, които работят. И никой, ама никой емигрант не получава двойно и тройно повече помощи от заплатата на местен работещ. Българите емигранти като цяло са хора и с образование, професия, чужд език, а не само машини за раждане на деца, необразовани, със съмнителни документи, религиозни фанатици и може би терористи. Да не казвам пък, че тези бежанци могат да си позволят да плащат хиляди долари на каналджиите.

никой бежанец на земята не е толкова луд, че да избяга от една ужасна държава, за да се нахендри в друга още по-ужасяващо мизерна като България, нЕма логика!

ти България със Сирия ли сравняваш?

не със Сирия днес! Нито Сирия днес, нито България вчера, са място за живеене, но имаше и други времена! Питай равина си!

БATKO

И нали ББ каза, че е издействал особен статут, според който няма да приемаме емигранти от Италия и Гърция, защото и без това са ни налазили достатъчно. Оказа се, че е излъгал. Което едва ли учудва някого. Значи не само, че няма да пласираме нашите емигранти, но и ще ни натресат чужди такива. Деа и лъжеца е това мекере, деа.

А защо не си стоят в другите държави? А сетих се . Защото ние сме много хуманни, а те не са. Абе що за идиоти живеят в България?

те само временно пребивает и управляет

особен статут и нямаше да приемаме от други европейски държави. Пак двоен аршин - Чехия, Унгария, Швеция, Холандия не искат, а ние се натискаме

Стига с вашия егоизъм.Тези хора се нуждаят от помощ, а и има празни села....Къде ви са християнските ценности?

Къде си бе пшман троле, изгубил се беше нещо .. да не ти беха спрели пицата за слаби резултати?

ееех смаиле, смаиле твоя прадядо Сюлейман изпразни нашите села - ползувайки ятаган, а вуйчо ти Соломон изпразни България с помощта на фалшиви пари (отоманците и хазарите ако не сте от един катун - то поне сте от два - съседни катуна)

Напротив.....запази ви ! За 500г си останахте християни(за пример цар Борис с меч покръства всички за 2г),останахте си българи и тогава селата са били пълни с хора които имали собствен имот. При руснаците нямате право на имот,религия,народност и традиция.....Правиш ли разлика?Пропагандата нещо много куца...

са да продаваш газ, да водиш войни със съседни държави. Да шантажираш християни( от които си взел азбуката си) за газ, като уж правиш договори с турци. да взимаш пари от араби и да обещаваш помощ .... ама като суровини за други християни от които си взел религията си. те това са християнските ценности в момента.

БATKO

Хан Путку, защо не си ги държите в Турция като толкова се нуждаят от помощ. Нали Турция е богата, човечна? И защо ти не си в Турция и там да даваш акъл на събратята си, а си дошъл тук да дразниш чуждите.

Като ти е много жал, прибери ги у вас, бе! Или се измитай заедно с тях в Анадола. Мамка ти Турция да ви хрантути!

Тая бъчва се угои във властта като делиормански нерез.Колко ли пари е взела за да се съгласи да приемем още 500 бежанци.

даааа ще приеме бг 500 а защо не и 5000 но най-необразованте най-мърлявите най-мързеливите Другите трябва да са луди да ивеят в бг Нормалните държави ще подберат и приберат образованото и качествено тука ще ни доставят поредния отпадък ЧЕ НИЕ МАЛКО СИ ИМАМЕ

Малко са ни, дайте 5000!

Преди да говорите за пари знайте, че ЕС е преди всичко една хуманна философия. Бъдете хора, защото това са семейства бягащи от война. Животинско отношение видяха не малко българи емигрирали в годините на мутри и вилнеща престъпност, само защото са българи. Докато не са причинили нищо лошо третирайте и приемете тези хора, като търсещи спасение и бягащи от ужасите на война и престъпления. За разлика от някои малцинства тези хора търсят работа и не бягат от труда. Дайте им шанс - ако не се интегрират или създават проблеми, тогава може да се недоволства.

Мнозинството от тези пришълци никога няма да се интегрира! Защото нямат нашето мислене. Моделът на европейското общество не подхожда на тяхното виждане за живот. И поколение,което ще израстне в България ще бъде това,което ще създава проблеми, - вече имаме добри примери в UK и Франция

Кога пък сте пътували до и общували с хора от Близкия Изток. Та там има и голям процент християни, много образовани и трудолюбиви хора. Тези фанатизираните, които наистина са заплаха не бягат - те сега са там и вилнеят, управляват и налагат назадничавите си виждания. Тези бягащите дори и мюсюлмани са далеч от идеите и живота, които ислямистите им налагат. Да, добре е да сме внимателни, но не и изроди спрямо хора бягащи от война и терор.

вашето мислене,не знаех,че паразитите можели да мислят,не сте ли вие точно дето паразитирате на гърба на бългаирте от чужбина,не сте никакъв пример,първо започнете да работите и да си изкарвате хляба с ТРУД(отвори си речника да видиш какво значи) и тогава давайте акъл на някого,смешници

на надъхани фанатици които са в лошо икономическо състояние думи като хуманност и милосърдие. Аз нямам никакъв проблем да осиновя 1, та дори 2 от тези деца, но повечето тука нямат проблем да гледат тези деца с часове как се мъчат ако някой ги е прострелял в корема. Това са "истинските" ни мъже тука. Безстрашни.

сме много ербап, особено тия, дето останалите са им криви, са им в очите долни. Въпроса е на дела как е положението. Като нямаш проблем - осинови ги! Не виждам защо вменяваш вина на хора, на които масово им е трудно 1-2 свои деца да отгледат и защо го свързваш със идиотизма да се гледат екшъни. Гарантирам ти, че истинско кръвопускане въобще няма да гледат, като всички нормални хора. И "истинските" ви (?- абе каква е тая принадлежност, да не сме шкафове ваша собственост?) мъже са единствената преграда срещу бруталната реалност на други "мъже", на които грам не им пука нито за вас, нито за децата, които сте родили, нито за родителите ви. Можеш да видиш във ВСИЧКИ исторически конфликти, че където местното мъжко население е унищожено, женската част СТРАДА МНОГО. Като искате стойностни мъже, възпитавайте по-добре синовете си и още повече дъщерите си. Аман от претенции без покритие. И се научете, че насила хубост не става. След като един народ НЕ иска да приема дадени хора, то това следва да се уважи и те да бъдат насочени към друг, който хем е съвместим със тях, хем иска да ги приеме. За всеки влак си има пътници. А такова приемане на всички отвсякъде да си го прилагат интернационалните к*рви, дето още не са разбрали, че всеки организъм - от клетката до обществения като държавата - си има избирателна пропускливост, без нея е загубен.

То и на селски левент отказващ да се образова трудно можеш да обясниш, че охранител не е професия, а човекоподобно животно, чийто труд е по-евтин от аларма. Едва ли и ти си по-високо в кариерното развитие

НЕ можеш да обясниш на надъхан либерален псевдо хуманист, че реалността е едно, а тяхната представа за човека нещо друго! П.С. Знаеш ли защо крайно-десни и евроскептици са в подем из Европа?

Аре да не се лъжм.. ЕС е преди всичко икономика

То тука за нас и за нашите деца работа няма, бе сопол милозлив! Колко от тези са научили български, работят нещо? Колко данък са платили на държавата ни? Да бачкаме за циганите, че и за тези? Ами тя и половин Африка е във войни и гладува, да вземем и тях?

Мъж среща красива дама и я заговаря: -Госпожо, бихте ли правили секс с мен за 5000лв -Да разбира се това са си доста пари -А за 5 лв бихте ли си легнали с мен -Господине, вие мен за каква ме имате? -Отдавна разбрах каква сте сега просто договарям цената. -------------------------- Та открийте 7те разлики между мъжа и жената от вица и шефовете на СССР-2 и нашите НЕколониални правителствени представители. -------------------------- Не ни върви на преговарящи. Пи във всеки един смисъл! ББ, отивай ЛИЧНО да оправяш батака, на Бъчварова няма смисъл да и шльокаш канчето, тя толкова си може. Вече издънва всички ни по няколко ключови въпроса, сменяй я, за тази позиция ТЯ НЕ СТАВА. Не пасем трева и тъпите фокуси от наръчника по "контрол на масите" не минават. Майтапа на гол гз знаеш си е чисто е, това няма да бъде толерирано!

Продажни гербаджийски подлоги!!!

вместо да се вдигнат пенсийте и заплатите на старите хора те ми вкарват имигранти и плащат за техните мизерий и разходи дайте на бедните БЪЛГАРИ ПРОСЕЩИ ПО УЛИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ , а сега ми вкарвате ИМИГРАНТИ който повечето от тях са ПРЕСТУПНИЦИ и УБИЙЦИ !!! , А ВЕ ЕЙЙЙ БОКЛУЦИ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ОБЩЕСТВЕН КЕНЕФ !!!!!!!!

за какво да им дигам пенсиите бе? защото са си вложили парите в пенсионни влогове ли? Защото са мислили как сами да се осигурят или са мислили как ние да им плащаме пенсиите от парите на децата ни. нагъл българския пенсионер бе. нагъл. човек може да нанесе вреда не само с действията си, но и с бездействията си. но за това не ни пука, щото се правим че не го виждаме. Всички пенсионери в западна Европа години наред спестяват в пенсионни влогове, дори по няколко и после получават пари ОТ ТЯХ, а не от данъците на децата си. ех тази любима тема за пенсионерите ни.

А тия дето повечето им трудов стаж е минал през соца. кво да ги правим ?

Да напомним, на тия, дето врякат преди да мислят, че си имаше пенсионен фонд от ЛИХВИТЕ в който се плащаха пенсиите. Не пенсионерите направиха далавери с парите в него и се наложи вместо от лихвите да се взема от главницата. Не пенсионерите са пряко виновните за кражбите, а ДС мафията, дето обра всичко. За това ще врякаш на свещената крава, наричана съдебна система, защото всичките са навързани като свински черва по ДС модел. Недей ми ла по адрес на старци, дето получават мизерни 150лв. на месец, от които половината отиват в джобовете на фармацевтичната мафия!

Тебе майка ли те е раждала, бре? Или са те срали гаргите? Като остареят майка ти и баща ти ще ги убиеш да не те подяждат ли? Изрод си ти , не си човек!

До всички мрънкалници във форума - ако не си изразите ясно, гръмогласно и настоятелно гражданската позиция нищо няма да се промени. Все пак трябва да се даде на правителството добра причина да се противопостави на това решение на ЕС като " допълнителен прием на бежанци се отразява негативно на стабилноста на страната, гражданите протестират и не ги искат, ние не може да гарантираме тяхната безопастност"

Да са ви честити новите избиратели на дпс! Днес 500 но с тая раждаемост скоро ще са 5000

Не става дума за тия, които нахлуват легално и нелегално от юг. За тях получихме забрана да изграждаме ограда и да пращаме мизерната си армийка към границата. Става дума само за тия, от които запада ще се освободи и ще ни ги натресе. Някой още да не е разбрал защо турбокомунистите от грейп са толкова любими на запада?

Като гледам снимката, виждам не един бъдещ лауреат на Нобелова награда или рекордьор на Гинес. Бъдещи капацитети, за Граждани за европейско развитие на България...

Орбан как защитава народа и и държавата от орките.

Цели 33% . Време беше да помогнем на Германия,Швеция,Холандия и т.н. Благодарим ти партио любима... Не се оставяйте да ви изработят пак на изборите!

Ама нали затова свалиха Садам, Кадафи и сега се опитваме да свалим Асад? Че да живеели хората там в мир, любов, свобода, демокрация и т.н.? Защо ЕС не прати няколко десетки хиляди бежанци в САЩ, и ония да поемат част от товара, за който ТОЧНО ТЕ са виновни?

Тук се казва за някакви 500 имигранти, разселени от други страни у нас. А за онези, които нахлуват през южната ни граница и са хиляди? За тях какво?!

Какви "бежанци" могат да са тия, след като ни ги пращат от Западна Европа? Това е просто поредното национално предателство на тия боклуци. А избирателите гласувате за тях, сякаш не могат да мислят с главите си.

Защо тия напират да влизат в България, докато българите на талази бягат? Отговор - защото държавата дава за едните хиляди на месец на калпак, а за другите не дава и пъкната стотинка, от тях само граби!

Защо свалиха новината от първа страница?Не е ли по-важна от другите?

Подхвана се на мушката БоБо и пиленцата се изплашиха. Имайте предвид, че се плащат едни пари за медиите-метреси. Било европрограми, било "информационна стратегия", било стимулиране на "конкурентността". Пък и НПО-тата плащат за блага дума по техен адрес.

И сиги ко праим? Целуваме ръка на еврочиновниците и подхвърляме от радост във въздуха бат' Бойко - спасител и благодетел на нацията. А недоразуменията Бъчварова и Митова - калинките на РъБъ, барабар с нашите незнайни войни-евродУпетати в ЕС са изпаднали в неловко мълчание. Така е то, другите не чакаха някакви наложени квоти. Парламентите им гласуваха решения какво/колко/как и точка. Но ние сме в зомби режим "Йес-Когретчулейшън", каквото каже баба - все е хубаво.

Не бил спецЯлен статут, а било спецЯлно прецакване. Гарантирано от... който се сетите.

Икономически, политически, дипломатически и интелектуално - разгром по всички показатели. Срама е голям.

Не мога да разбера българското племе,всяко стадо си заслужава овена,да не би някои друг да ни избира управляващите.Само реват като магарета,а колко неграмотни са писанията на повечето.....нямам думи.Вашият поет го е написал"на всяка власт наемната утайка"

Всъщност у нас бюлетините нямат никакво значение. Все пак у нас е обичайна практика управляващи да разнасят чували с бюлетини, а кандидати за депутати да погледнат протоколите и да установят, че за тях няма нито един глас в секцията. Въпреки, че самите те са гласували за себе си.

на глас? Въобще някой пита ли ни искаме ли, не искаме ли???? Как така гостите в дома ми ще ми определят, с какво и колко да ги черпя, да не е тяхна бащиния????? Да си ги вземат там в Брюксел, като толкова милеят за тях, че да ни покажят своя "хуманизъм", тяхната верица.

най-тъпото е ,че отказаха да приемат бългрските бежанци от Украйна и хуманитарна помощ не им оказаха нашите предатели -продажници-марионетно-правителство

И какао в Б я ще живеят ли бьлгари или ....... Щерев сиреч бегееца беше. На мнение че в Б я. НЯМА бьлгари

Потърсете новината " Европейската виншнополитическа служба поръча порцелан за 3 милиона евро", за да разберете какво прави ЕС със средства, с които евентулано би могло да се пребори незаконния трафик на хора към Европа. Докога ние ще плащаме за това: следват масови протести в много държави. Нека и ние да изразим гражданска позиция! Стоп на трафика на хора, нека пробелма да се реши чрез Европейски бежански центрове в Азия и Африка!

като гледам перспективата да продължаваме да плащаме изглежда дългосрочна,не е луд които яде баницата....другото го знаете

Лошото е ,че българите раждат само по 1 дете ,а тия талибани по 20-30 парчета ,много скоро ще станат милиони - за има няма 15 години ,тогава ще усетим какъв са ни го натресли евроатлантиците,циганите и те раждат много ,но имат само по 1 жена ,а тези имат по-2-3-4 жени и всяка ражда по 10-12 парчета ,правете сметка за по-малко от 15 години ще станат милиони ако сега има вече 20 000 заселени през 2030 вече ще са се разножили до милиони.Това ли искаме за нашите деца ?Арабска република България?Това ли ни завещаха дедите ни?Героят хан Тервел ,който спаси света от арабите ?Всички герои ,които са избити от исляма през турското робство?

Българина, ако поне малко си насмогне на масрафа, се жени и си прави деца. За разлика от разглезените европейци, които дори богати се топят. Лошото е, че много семейства едвам се оправят да издържат и едно дете. Колкото за тия другите и подобните им - ако държавата почне да снася по 1500 лв на калпак и българската раждаемост би се увеличила.

друго ни завещаха,но ние го забравихме,защото таки ни е по-лесно,всички народи се борят за нещо,само ние сме подвили опашка и чакаме.

безобразна ЕС,винаги ни диктуват в минус,затриват ни умишлено с диктатура от ЕС,досега за бългвземат от дошлите у нас десетки хилядиарите нищо хубаво не са направили,а все в ущърб....,вън от диктата на ЕС.Те

безобразна ЕС,винаги ни диктуват в минус,затриват ни умишлено с диктатура от ЕС,досега за българите нищо хубаво не са направили,а все в ущърб....,вън от диктата на ЕС

А онези 10 000, които нахлуха като скакалци през турската граница и лапат средства от нашия бюджет в общежитията във Враждебна, Харманли, Военна рампа и тези, които се излежават пред джамията до ЦУМ къде ще ги разселва ЕК?