130 нелегитимни имами проповядват радикален ислям у нас

130 нелегитимни имами с дипломи от страни от Арабския свят проповядват политически радикален ислям у нас.

Обратно в новината

Коментари - 130 нелегитимни имами проповядват радикален ислям у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички тия вербуващи да се арестуват и да се хвърлят в изолатор доживот.

Бурките са ислямска пропаганда и крият голяма опасност за светското общество Освен това те са пропагандирани и даже наложени от ислямиста Ердоган който е опасност за демокрацията и светското обшество!

130 проповедника по минимум 500 ученика, това прави 65000 последователи на ИД, а най-лошият вариант максимум 130 проповедника по 1000 ученика 130 000 последователи на ИД! А правителството арестува Динко и Петър?!

Ограда няма, кльон няма, армия няма, оръжие няма, политици няма...! Щом единственото, което нашите чиновници могат е да арестуват Доброволните отряди за защита на границите ни, предлагам да наредят по пътеките оркестри с маанета и дайрета, кючеклийки, баклави, калашников и знамена на ИД, да не се морят хората, а ако има некой объркал се "бежанец" християнин да го пращат в пазарджишката махала, те там ще го научат! Може и голо хоро да им спретнат и без това имат спешни и неотложни нужди! Тъй де!

130..? Макаров.9 мм. В тила. Без протакане по съдилища. Останалите брадати мангали ще се замислят дали им се ходи при девиците.

Държавата трябва да ги сгази ако не иска народа да го направи.

на щат към външното министерство на Турция и финансирани от Саудитска Арабия необезпокявани от никого вършат своята дейност с цел подриване на устоите и сигурността на държавата България а властите и специалицираните в противодействие на такава дейност служби на същата тази подложени на атаките на тези агенти държава спят летаргичния си съни не предприемат нищо за да не си развалят рахатлъка и достлука с управляващите и службите на Турция, САЩ и провежданата в ЕС политика!

До кога ще търпим тия смърдели пръчове.Да си ходят в Турция и да си мърнячат колкото си искат.

130 дървета и 130 въжета ще доведат рязко охлаждане на ентусиазма на миризливите дегенерати.

За тези хора смърта е най- върховното и възвишено изживяване. Нито въжета, нито дървета, нито бомби, танкове или самолети могат да ги уплашат, и това е най-страшното в цялата работа. Патологичния стремеж към смърта е като товарен влак без спирачки - помита всичко по пътя си.

"130 нелегитимни имами с дипломи от страни от Арабския свят проповядват политически радикален ислям у нас" 1. ТЕ ИМАТ ЛИ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРЕБИВАВАНЕ В БЪЛГАРИЯ ? 2. ТЕ ИМАТ ЛИ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕПОДАВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ В БЪЛГАРИЯ (имат ли съответната квалификация, имат ли познания по Български език на съответното ниво за извършване на преподавателска дейност)? 3. ИМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ СЛУЖБА, КОЯТО ДА ПРОВЕРЯВА ДАЛИ ЧУЖДЕНЦИТЕ, които искат да извършват някаква дейност в България, ИМАТ СЪОТВЕТНАТА КВАЛИФИКАЦИЯ И СЪОТВЕТНОТО НИВО НА ВЛАДЕЕНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК?

В ГЕРМАНИЯ, за да можеш да работиш квалифицирана (примерно преподавателска) работа: 1. трябва да владееш немския на съответното ниво и да предадеш сертификат от немско училище, че владее езика на това ниво! 2. дипломата му трябва да бъде проверена от съответната служба, дали квалификацията му отговаря на немските стандарти (примерно едно е да си учил електротехника в Зимбабве, друго е да си учил електротехника в Дания). 3. чак тогава службата по чужденците проверява, дали немския пазар има изобщо нужда от подобен работник (ако той не е от ЕС) и му издава или не му издава разрешително за работа. В разградения Булгаристан Бостан даже и неграмотните камилари от пустините може да извършват преподавтелска дейност в България, без да питат някой за разрешение, без да имат нужната квалификация и без да знаят и 1 дума Български!

А на правителството Динко и Петър са му виновни! А тя ИД им влязла в задният двор!

Крайно време е да се въведе практиката по лишаване на българско гражданство. За какво е българско гражданство на хора, които не считат себе си за българи и не им дреме за България. Всичкото боклук - Вън от България. Или по затворите, но много задълго и с терор, та сами да поискат да се махнат от България. Разберете, зад тези процеси стоят и се организират съвсем целенасочено американски и еврейски фондации и НПО. Искат да дефрагментират обществото на части, по различни признаци. И при удобен момент да противопоставят отделните фрагменти. След изтощителни борби, държавата се превзема лесно. Разделяй и владей се нарича. А кои са тези боклуци, малко добри материали - как ни работят в информационната война срещу нас, българите: Непоносимост към народността си Инсталиране на себеотрицанието

На времето тоя Ахмет заявява ,че се прекланял пред тия,които режели глави.По едно време май и БХК на Сорос го защитаваше..Загрижени били за правата.Та и сега ,цял свят им го казва ,че радикалният ислям е вреден за човечеството,но мерки от 2012 год.никакви.

Да са подредят "до стената" и ГОТОВО!!!!

спасението е да се бомбандира Рияд където са корените на мюсюлманският тероризъм и е гнездото на змиите

ех, друже - зад Рияд се подават пък лапите на Вашингтон, него какво го правим? според Гардиън Хитлер е бил финансиран от американски банки, тъй че докато не бъде локализиран и наказан спонсорът Фашингтон - тази планета мир няма да види просто всички нормални нации процъфтяват по време на мир и има само една краварска дето процъфтява когато с война

Дай първо да се справим с маймуните, с вашингтон, тел-авив, рияд, анкара или който стои зад това ще се справим после

Ако осъдят един имам, един депутат, един министър и един престъпник всичко ще потръгне в Б-я. За съжаление това няма да се случи скоро

Според свидетеля 130 имами проповядват тероризъм, а според МВР няма опасност от атентати?!?!?!?!?!?! На кого да вярваме????

Свидетелят е мюсюлманин, духовник и ДОБЪР човек! Аз вярвам на него!

AbuTalib

В сегашната ни конституция няма ограничение какво религия да изповядва човекът.Има въведан свобода на съвестта и издповеданията, така че да се обввинява някой, че проповядва радикален ислям е гавра с правото. понеже никакъв ислям не се изучава в юРИДИЧЕСКИТКЕ ФАКУЛТЕТИ, ТО еддва ли накой може да твърди, че съдиите ще бъдат безпристрастни, тъй като няма на какво да се опрат като норма, а следователно, ще предпочетат да следват политиката на управляващите.Или поне на твърденията на разни медии, че има потенциална опасност от този вид ислям.По силата на тази логика, наши учени-теолози, следва да бъдат веднага предавани на съд, щом стъпят по земите на ислямизираните страни.След като няма щети, описани в обвинителния акт, няма как да се счита, че има деяния по чл.9, а се касае за чл. 10 от НК.

Свободата е до там, до където НЕ ограничава свободата на другите! Всеки, който проповядва, че е "господстващ", "единствен" и т.н. ограничава свободата на другите!

Най тежките щети са моралните!!!!Те няма как да бъдат измерени!!!Но това не означава че не са укорими и подсъдни!!!Ако чакаме да видим резултата от радикалния ислям....май ще е късно-змия се трепе докъто е малка!!!

AbuTalib

БКП и БСП ни нанесоха огромни МОРАЛНИ ЩЕТИ?! Хиляди пъти предпочитам да сме ислямска страна, отколкото подчинена на техните умопомрачителни идеи и прочее дивотии.

НАРОДЕ Български, с тези политици оправия няма да има!!!! Нищо няма да бъде направено , защото политиците ни ги е СТРАХ!!! Трябва да се организира спешно РЕФЕРЕНДУМ и народа да каже думата си !!!! Да се отнеме българското гражданство на всички участвали в тези АНТИБЪЛГАРСКИ и антидържавни занимания!!!!

Най вероятно осъдените(набедени) имами ще осъдят държавата защото съдът и обвинението е предубедено защото са само християни и прилича на средновековна та Св. Инсвизиция. Това са разкази с очакван край. Но пък е сеир за зрителите и отклоняване на вниманието за кражбата на десетилетието-банка КТБ :)

Щом обраха КТБ и ние нищо не направихме, дайте да приемем и ИДИЛ на наша територия. Толкова тъпи доводи имаш, мурафет, че чак си представих каква каша ти е в главата.

Керемчо само да те попитам?домуз куйрук татлъ му!!!!!!!!!!!!!таквиз като тебе преди 600години ПРОДАДОХА България-"диндьонметата"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пък представяш ли си в БЪЛГАРИЯ може и ЖЕНИ да ви съдят, и оперират, и учат, :) и християни, и будисти и кошмар! атеисти!...ужас! На който не му харесва - мюсюлмански държави има много! На мен лично изобщо не ми пречи дали съдията е мюсюлманин или християнин - ЗАКОНЪТ е един за всички!

При слаба държавност , винаги има СИЛНА ПРЕСТЪПНОСТ. В Бг има достатъчно почва , за всякакви престъпления .

"130 нелегитимни имами " Хайде сега да им намерят 130 легитимни места зад решетките. Прочее, ако бяха легитимни щеше ли да има разлика?

Няма защо да хрантутим тия рязани изроди, па дори и със свинско-камъни по тях-както правят те по законите на безумният им шериат!! с техните камъни по тъпите им чукундури!!!-

на местан и доган да се подрежат крилцата-т.е. ако си вирят много носовете...и тях вън!!! България е многонационална държава,но болшинството са християни-т.е. християнска държава и на когото не му изнася-ал палто и гид!!!

Zащо в булгаристан не се позволяват референдyми ??? простичко е !!! Hе желаят да 4yят нашата воля и си правят каквото си искат ! Mного хора вече слyшам да казват: " Hяма да гласyвам " !

Ами нали действат като мотели за имигрантите по пътя им към точката на взрива.

След като политиците не харесват гражданските формиривания/ те се създават когато няма дуржава за защита на населението/ да хванат сега тези имами и да ги осъдят.

черен печат и вън от страната(те и семействата им)!!! ...,а след това един по един да излавят тия 130 и шут-навън!!! ако ги опандизят,атентатите са ни в кърпа вързани!

Още ли не са обръснали брадата на този гнусен мангал ?! И как му е истинското име всъщност ?! През турско робство , точно такива мангасари , като него са извършвали масовите кланета на българите при потушаването на въстанията !

Няма какво да ги съдите и задържате. Направо им източвайте кръвта.

Къде са тея помияри сега да ни обяснят кой проповядва омраза и как трябва да се ограничи свободата на словото, за да си проповядват брадатковците на мира.

130 нелигитимни имами????????демек 130 Бен Ладеновци!!!!!!!!!! май са множко за малка България!!!!!Та Цацаров, "перата" ли ти е проблема??????????????

Аз бях християнин но видях: 11 мъченици на ДС в синода,разврат в троянския манастир и бачковския,скъпи лимозини, вчера в Панагюрище две монахини откраднали даренията и са в полицията.....Това вече е религия на дявола. И така стана мюсюлманин...(доброволно ,не като християнството наложено с проливане на кръв навсякъде)

Турският духовен учител който провиква моченца и ги изнасилва и религия, така ли???

За свещениците педофили ли питате?

Е и без робство и принуда ли си смени вярата? Нали знаеш, че човек сменил си вярата не се приема нито от чужди нито от свои! Изменика винаги си е изменник, утре и на това ще измени!

Естествено ,...ПРОДАЖНИ ЦИГАНИЗИРАНИ ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ .

Aми срещy пари всичко полyчават ! продажници колко щеш ! Hали затова ни дbрJaт бедни, за да сме продажни i lesno manipyliryemi !

така става защото не си произвеждаме сами имамите, ами чакаме саудицка арабия, и в наи добрия случаи турция да ни ги произвежда.

Никакви имами не ни трябват. Нито чужди, нито наши! Имаме си религия, която малко или много ни е запазила 500години.

PEYTSCH, ще се yчат и вbзприемат ако имат мозbци за това ! Aко мисbлта им е само в една посока, а именно колко да откраднат и как да стават все по-богати и все-по богати все на това дереже ще бадем ! Hа колене !!! бедни пенсионери и бедни балгари лесно се yправляват ! Hе слyчаино половин булгаристан се изнесе от тyк !

Панков ще учи иманите на православен Ислям :)

не задавайте такива въпроси, защото всеки се опасява. попитайте: знаете ли какво е радикален ислям?

Aми да ви каJa какво е ислям !!! ислямизbм=фанатизbм=фашизbм ! Zа мен това е исляма !

Никой не знае какво е радикален ислям, защото разликата между радикален и нерадикален е много тънка, ако въобще има някаква. Общо взето радикални са тези, които ходят на джамия и имама им обяснява какво трябва да правят за да станат истински мюсюлмани.

Гледам сутринта по телевизията една тъмна тълпа от същества без лице и без пол. И ме лови страх. Че то подобно нещо го няма по белият свят го няма. И се мисля, колко лошо е, че Тодор Живков не беше по млад и все още жив. Тогава Бойко най многото щеше да му е бодигард. За повече той няма качества. Ама на, върви му на човека. А на България не и върви на управници. И ето го резултата-сами си отглеждаме утрешните убийци на България.

Тук не казвам трябва ли да се забрани исляма, не трябва ли, правилно ли е, хуманно ли е, цивилизовано ли е и т.н. Казвам само че ще се наложи. И то не само у нас. Животът ще го наложи. Както е забранено да се прокламира фашизъм, расизъм, педофилия, наркотици. Въпросът е ние или те. Децата ни или брадатите касапи. Дори случайни хора като Бъчварова да не схванат това, то ще се случи. Иначе отиваме право към косовски идиотщини и не само ние, цяла Европа с високомерието и глупостта и. Няма умерени и радикални педофили или касапи и крайно време е да схванем, че умерен ислям няма. Катинара на джамиите и забрана на символите на тази първобитна идиотщина. Разберете уважаеми политици, бехека интелигенти и евроатлантически веселяци, срещу нас се изправя лудост, при това кървава и крайно агресивна и примитивна.

от 2005 година до днес държавата и политиците на власт си бараха оная работа, сега е малко късно да се вкарат нещата в пътя. Разбира се голямата вина е на ДПС - тогава коалиционен партньор на НДСВ! Те подкрепиха този протурски мюфтия.

оня ден чувам и гледам по някоя от талавизиите една забрадена патка от Пазарджик как говори... типичният цигански говор! радикализирани безмозъчни мангусти

Оставка съд на проосманската ЦРУхунта ислямизирала цялата страна.

И докога ще стърчи тая ракета до ЦУМ?...

А, Нашите путьоци какво още чакат !>!>!

Сега се вдига вой до небето за радикалния ислям, а някои въобще помни ли един кротък свещенник, мисля че Саръев зе казваше от кога ги говори тези неща, от много, много години, е, и, някой чу ли го ? Човека говореше и за строежа на джамии, и за проповядването и обучението на имами и ред други неща, но никой не го чу.Сега всички много изненадани, като че ли всичко е станало за една нощ, а то не е така, и никой не си мръдна пръста, да направи нещо, къде беше държавата тогава ?

Да се наградят с някой български орден и без това ги раздават като семки за да не се обидят че не ги уважим както ни съветва боко и шматката му:((((

Ха сега да види дядо поп имали власти в тая държава наречена БългариЯ или пак ще проспят случая от страх да не бъдат съдени в Страсбург подлитиците ни мръсни, вероотстъпници и национални предатели...

И да политизирам рязко темата. При първия арест на Муса и другите терористи в тяхна защита се обявиха Корман Исмаилов и Касим Дал. Мюфтийството и Местан ги защитиха с недомлъвки. В момента Касим Дал е в управляващата коалиция. А вие очаквате някакви действия от страна на управляващите! Добре, че ДАНС си вършат читаво работата по този въпрос.