17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да кажеш, че едно нещо е корупция, трябва да имаш много сериозни доказателства. Ама за България не важи - справка Иванчев ата беше дори осъдена за очевидно не извършено нещо. Кой ли невинен ще изгори сега. А че корупция има, има.

Вярно, доста ни вдигна тарифата бате Б и сега сме хипер активни.

Забелязвам, че рязко се е увеличил броят на герберастки тролове в коментарите. Явно ги тресе шубето и плащат яко.

Последните няколко години има много случаи с фирмите на Ковачки, но Никой не пожела да го разследва. То е ясно защо!

КАЖИ ИМЕНА , ФИРМИ, СУМИ....НАЛИ СТЕ НОВИ ДЕМОКРАТИ.....ДА НЯМА СКРИТО ПОКРИТО

това прилича на платено

СЛАВИ НЕ НА МОЕТО ЧЕЛО ,МУТРИТЕ ЛЕПЯХА БАНКНОТИ...НЕ ХАПИ РЪКАТА КОЯТО ТИ Е ДАВАЛА ХЛЯБА....НЕ ВИКАЙ И ТИ МУТРИТЕ ВЪН.

Затвор за корумпираните герберасти, всички до един!

Участвал съм в търг, платил съм си гаранцията, изхвърлил съм се с твърде ниска цена! После съм преспал, решил съм че не ми е изгодно и съм се отказъл. Губя депозита печели втората фирма! После спечелилия ме кани все пак да правим бизнес! Не виждам нарушението назакона! Да не говорим, че втория си е дал неговата цена и с мен иши без мен неговата жена не се променя!

ако го направиш 100 пъти това. Ще излезе че си много сънлив, ха-ха. Тия може да ги разправяш на овчарчето Калитко, не на Кьовеши. Гешефта е ясен, само ще кривне каскет.

kalinvt

Тошко африкански вече поднесе едно извинение , че се е доверил на фалшив сигнал. Скоро ще има второ извинение!

Вън от парламента и итн

Всички видяха краха на Има Такъв Лъжец!!

За машинно гласуване, сега ще се прави НОВА обществена поръчка и нови 100 милиона ще се дадат, само за да се напълнят джобовете на ИТН, Наведи се, мутри вътре и ДБ. А целта на това че закупихме тези машини, на тези избори, а не ги наехме бе да не се закупуват нови и да е по-евтино

Шегувате се нали? Телевизия "24" е показала, че само от няколко дни Тошко Йорданов, зам-председател на ИТН се е сдобил с джип за 80 000 лева. Откъде той има тези пари? На 9.04.2021 само пет дена след изборите Мая Манолова е цъфнала с дрехи за 10 000 лева, с якета и чанти Коко Шанел. Това ли са хората които гонят корупцията? да виждаме защо искат да намалят правомощията на Гешев. Някой много го е страх

Трътлестите платени тролове на младежкото герб в атака, ха ха Колко сте жалки, мед ми капе като ви гледам как се гърчите, продължавайте, ха ха ха, клоуни

Уау! Само странно мома Калинка с какви дрехи ходеше примерно. Или всъщност всякакви политици, техните деца, жени и т.н. от ГЕРБ. Защото някак си магазините с дънки по 1000лв и нагоре, обувки по толкова не са се оплакали, че нямат оборот, а дечицата някак си не ходят с тениски под 200-300 евро или в коли под 50000. Синчето на Лъчо Мозъка не беше ли и яко надрусано в джипа убил Милен Цветков? Та точно до дрехите на Манолова ли опряхме?

Тов е нищо, сега ще източат 500 млн. европейски средства чрез дъщерната ЕСО Инженеринг еоод, чрез нея дори няма да правят обшествени поръчки, както автомагистрали

Ако бях турчин щях да кажа КЬОРФИШЕК

Браво! Похвално е това, което вършат. Жалко, че няма да могат да го вършат още дълго. След седмица няма да са депутати, а обикновени граждани и сигналите им едва ли биха имали тежестта, която имат сега. Какво им пречеше да съставят правителство и да си вършат работата!? Нямали мнозинство! Вие съставете правителство, тръгнете да правите реформи, като ви спрат, казвате ето ние искаме да реформираме, а ГЕРБ ни пречат. Отивате на избори и народа гласува за вас. А сега какво - отивате на избори, народа не е видял да правите реформи, дори въобще не знае какво смятате да правите, а и вижда, че нямате кадри с които да управлявате. Какво мислите, че ще се случи на тези избори? Според мен ще се конкурирате с ДПС за 2 и 3 място. А имахте шанс да управлявате и да реформирате страната. Златен шанс, който вие пропиляхте.

Какъв народ?

Ми Гоше нали няма да има КПКОНПИ .

Няма начин около дебелата Теменужка да няма крадлива градинка. Не напразно толкова самоотвержено се бори срещу проверките. Не напразно я оставиха след скандала с ЧЕЗ. Тук става дума за много пари и много получатели по веригата. Само Кьовеши може да разкрие схемата. Нашата система е със запушена уста.

kalinvt

Има закон за обществените поръчки. Когато се обвинява се казва , кой член от закона е нарушен. Иначе всичко друго са приказки. Някой "умен" да каже , кой член е нарушен!

Погледни записа на предаването, там се казва точно кой член е нарушен, както и кои са фирмите, за колко милиона става дума и т.н. Недей като гербаджия на слънце да пишеш коментари без да си прочел и видял за какво да става дума, че ставаш смешен. На всичкото отгоре, тези милиони за които става дума са крадени и от твоя джоб ... глу пак такъв

kalinvt

Ами кажи го! Не съм длъжен да гледам тъпанарски партийни телевизии!

tonk11

Къде е нарушаването на закона?

Едни хора там-няма да казвам имена..НАправили нещо-няма казвам какво...Това в партийните телевизии от рода на Сидеровата..Всичко е наредено по вкус. Или казваш всичко,или си е чиста клевета. А за класацията за свободата на словото у нас,виза и проблема с партийните телевизии притежание на някой..Говорят според вятъра

Понее от ИТК не са професионалисти,като мен и комшиите , може да ги посъветваме най напред да видят де отлежаваха не сигналите, а котегоричните данни за КТБ- тва се случваше в данс и още няколко сродни компании. И от там,като си тръгне по едни заводи, по едни цигари , едене и пиене.... и ще се сбърка държавата- ще останем без полителит!

Тиквата през последните месеци е изхарчил на изпродяк почти целите бюджети на ведомствата за годината. Основно за обществени поръчки на безумни цени . Пари има до края на юни , когато ще са изхарчени целите годишни бюджети. При закрит парламент тогава и невъзможност да се актуализира бюджета , това означава, че бюджетниците остават без заплати и издръжка. Тези които гласуват 12г за един самовлюбен патологичен лъжец и бандит дават ли си сметка , какви щети ще нанесе безконтролната власт.

Ще му предам :)

като съдя какъв ти е умствения капацитет по това което си написал, със сигурност мога да твърдя, че слушаш чалга и си гласувал за славчо учиндолски! бе що не прочетеш какво е това бюджет, бе кретен, и как се разходва и контролира?

във фейсбук циркулира едно изречение, което ми се виждаше обидно и пресилено-"българинът живее по-добре, отколкото заслужава" но тази грешка вече е поправена-до година-две ще живеем точно така, както си заслужихме!

Където има дим, има и огън. Истерясването на по принцип спокойната Нушка- дебелата Гушка, е доказателство ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ...За ГРАНД ПРЕСТЪПНИ злоупотреби. Да видим КОЙ ще опере пешкира.

Дали, дали?!?!?

първо - като ще изграете по свирката на ДБ и ще закривате спецпрокуратура и ККОМПИ, как така точно на тях ще давате сигнала??? второ - имате ли точно обяснение кой член на закона е нарушен? Да прочетем и ние все пак трето - готвите се за щурмуване на властта и борба с корупцията от години. Как така това е ПЪРВИЯТ сигнал, който ще вкарвате за разследване и то почти месец след изборите, където се видя, че хората ви искат във властта?

Мястото на мутрата Борисов е в затвора. Трябва да бъде измъкнат от коптора в Банкя и довлечен насила в съда, където по бързата процедура да се окошари а ако се дърпа - разстрел за съпротива при арест, опит за бягство и т.н. После ако искат герберастите могат да си го издигнат в мъченик, все ми е тая но трябва да си понесе последствията.

Мястото ти е на м. К. Т. В. П.

Главният прокурор Иван Гешев съгласувал „спонтанния протест“ на обвинители, следователи и хора от техническия персонал срещу предлаганото закриване на Специализираните съд и прокуратура. Премиерът в оставка настоявал за изявата, за да се вдигне напрежението в обществото и в парламента, където се гласуват важните поправки. Това съобщиха за Фрог нюз двама високопоставени магистрати, пожелали анонимност. Не се ангажираме с тяхното твърдение, но приятелските отношения и зависимостите между Гешев и Борисов са косвено доказателство, че подобно консултиране е съвсем логично. По конституция прокуратурта е независима, но в действителност главният прокурор и изпълнителната власт са адски зависими. Като се започне с избора на главния прокурор и се стигне до преследването на неудобните на властта и пълна защита на удобните. Без тази зависимост Борисов, Гешев, Доган, Пеевски, Цацаров и хора от кръга им остават "незащитени" от закона. Самият Гешев заяви, че е на протеста като обикновен магистрат, а не като главен прокурор. Публичните палячовщини понякога надминават дори въображението на Бекет… Личните му „калинки“ пърхаха край него, изживявайки се като самодивите, грижили се за раните на Хаджи Димитър. Оставаше в уста да го целунат бърже, ако перефразираме поета. Още по-забавна бе реакцията на прокурорите от ВСС, които подкрепили – и те спонтанно – „протеста“ пред Съдебната палата. Нали не сте забравили, че същите са избрани като партийни квоти на партиите в НС? Това обяснява топлата другарска подкрепа. Неограничените правомощия на Гешев и връзките му със силните на деня му развързват ръцете да се отнася с магистратите до него като към танцьорки на пилон – ако му играят по свирката са ОК, ако не – хайде в немилост. Създаването на специализирани прокуратура и съд български вариант на декретите на Ленин от 1917-1918 г. за създаването на извънредни съдилища за ликвидиране на контрареволюционните елементи и недоволните от болшевишката диктатура. Правосъдието било сведено до безузсловно подчинение на комунистическата власт. Този модел бе възпроизведен от ГЕРБ и правителството на Борисов. Доказват го дори изтеклите записи на разговори (между Борисов и Томислав Дончев), в които премиерът в оставка говори за топлите си отношения с Гешев и Цацаров.

ама Гешев ги убедил да протестират? Ти идиот ли си????

Кой къде те хване!

Герберастите може за друго да не стават, обаче в краденето и схемте нямат равни.

Даже били откраднали на майка ти шортите.

От достоверен източник разбрах,че ИТН искат нови избори, защото за този парламент имали технически проблем. Неуспели да активират аутокюто и господин злобна физиономия(Квазимото) неможел да се изкаже без него.Така че завалиите искат още време за проклетото аутокю.Така е , всичко за вожда виочелист(незавършел).

Като интелект те видяхме!Сега кажи моля те ,че си държавен служител за да допълним картинката!

Е сегаа разбрахме как се пълни чекмедже

така като гледам коментарите явно на герберските тролове ще им платят тройно по празниците....

И тия да свършат нещо полезно! Само да не стане джуджето пак да се извинява!

А защо според те0 народът няма какво да яде? А, вярно, едни милиарди вместо за пенсии, образование, хубави пътища и т.н., т.е. хляб за народа, отиват в къщи в Бояна и Барселона, мерцедеси и майбаси, миски и т.н. Всяка открадната от корумпираните стотинка е открадната от твоя джоб. Ако тази година откраднат 1 милиард, то от теб са взели средно 200лв, с които е можело да си купиш хляб. Да не говорим за ефекта от лошата среда за бизнес/работа и от там- безработица и ниски заплати, защото некорумпираните много по-трудно могат да се развиват и да създават работни места.

Дрън, дрън

Кой намал какво да яде? Гедам кръчмите и дискотеките се пръскат!

Ше ти пръсна дисплея и панела на тебе. Само дпс.

Гарван на гарван око не вади

7/8 не е телевизия а фабрика за плюнки и лъжи, управлявана от нечистоплътни същества.КОЙ ВИ ФИНАНСИРА БЕ ПРОДАЖНИЦИ

Ква е па тая телевизия?

Сорос. Ха ха.

И никакви закони не приеха за промяна на правилата за обществените поръчки. Направиха една комисия да разследва досегашните изпълнители. Явно не искат да променят системата, а да сменят изпълнителите. Всичко е "пунта-мара".

къде го видя цял месец, на 4.04. бяха изборите, броене, обработки, резултати... 10 дни след това се събраха за първи път, докато се закълнат и разпределят по комисии още седмица... днес е 29.04. дай им шанс, стига плю по принцип.

Оправдания!

коя е тая фирма?

Твърденията си в Съда и виновниците бъдат осъдени, ще повярваме,че това е истина.

За наказателни дела се грижи прокуратурата, а ние такава нямаме.

Черепарски глупости!

Това с фирмите на Ковачки се знае от години. Няма да го пипнат.

Като гледат как им се измъква кокала от гадната уста, веднага започват да вият.

"У каждой ошибки есть имя, фамилия и отчество". Лаврентий Берия

а друг е авторът. Има и второ изречение след това, което си написал.

Ми да проверят всички тайни организации в БГ с какво точно се занимават под прикритието "меценетство" и защо в България,за да си на ръководен пост трябва да членуваш в някоя от тях.Проблемът там обаче е,че всички проверяващи са членове на тези мафиотско-сектантски ракови за обществото клетки.

Веувайте ми!!! Ша ви упуая за осем дни....

Както един по-долу е писал "В държавните предприятия който и търг да отвориш е нагласен.". За съжаление Герб са част от това. ИТН иска да разруши този мутренски модел за печелене на обществени поръчки.

Не приятелю! ИТН /и така нататък/ казват в прав текст, стани аз да седна.

те нека да ги дигнат от стола, а пък после, ако седнат там ИНТ ще ги изгоним и тях.... ти какво предлагаш?! Да продължат да те таковат ГЕРБ щото знаеш как е, пък от новите може по-да боли?! Ама може и да не боли....

ГЕПИ Груп , ГБС ,ИСА-2000,Хидрострой,Водстрой флагманите на бг корупцията изяждащи лъвския пай от ОП-Обществени Поръчки в ГЕПИ и ГБС дори има РУСКИ граждани КГБ съдружници лапачи на евросредства

Славуца щом искаше да прави бившо гадженце на Черепа премиерка, работите са ясни Сега въпроса е кой, кого? Черепа Боцко или Боцко черепа. Славуца е само пълнеж и стръв за балъците да гласуват

Славуца ти го е набуцал. Газ пикай Гербав гъзолизач.

Куцо сляпо и сакато , що е то ? ( лидер на портя )