Разкриха извършителя на палежа в параклиса в Сопот

Открит е извършителят на палежа в параклиса "Св. Георги" над Сопот.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха извършителя на палежа в параклиса в Сопот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,фанатизмът,, е психическо заболяване??? например ,,и.д.-тата,,!!!

Много им се иска на някои подпалвачите да са мюсюлмани, но от статистиките на МВР е известно че мюсюлманите в България са най дисциплинираната и законопослушна прослойка на обществото. При тях са значително по малко противозаконните прояви отколкото при циганите и християните.

Как го намерихте толкова бързо?Психарите сме много.

Удобно изявление , типично за една мафиотска държава !!! Евтино и наивно обяснение за НЕ чак до там'' глупавият и наивен лош материал '' ( народ ) !!! Чак пък толкова ''ТЪПИ '' НЕ СМЕ !!! Веднага намерихте психично удобен да се отчете дейност някаква !!! Това са ИКОНИ не е Лафка за вестици !!!

Разни Мюсюлмани са запалили Църквата. Тази новина- за някакъв Психично болен, я пускат Арабите. Трябва да Запалят и Разрушат Всички Джамии в България. Да изселват обратно в Турция, всики Пришълци от Азия и Африка. Така ще се оправят нещата.

Много удобен виновник ако перефразираме приказката за агнето и вълка тя ще звучи така христяни доволни етничеки мир запазен а българина е_ан за пореден път

Значи Мунчо го е запалил, така ли? Шъ го намерим тоз нехранимайко.....ама чекайте бре, турците не го ли утепаа още преди 150 годин?!

Младежът не е психично болен, а е обладан от бесове! Не отминавайте с лека ръка злодеянията на сатаната!

Кога ли американец ще подари нещо на църквата ? Никога !!! Ваща мама соросоидна :)

Много бързо виновника е разкрит за да се тушира евентуално етническо напрежение?! Съмнително удобна фигура се оказа на дъното на цялата история?

ДА, АМА НЕ ВЯРВЯМ. ЕТНИЧЕСКИЯТ МИР НЕ СЕ ПАЗИ С ЛЪЖИ, АС ИСТИНИ. КАЖЕТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ КОИ СА. КОИТО СА И ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ТУРЦИТЕ В ТУРЦИЯ - ПОТОМЦИ НА БЪЛГАРИ. А "ТАТАРИТЕ" В СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ СА НАСЛЕДНИЦИ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ВЕЛИКА, ВОЛЖСКА БЪЛГАРИЯ. НЕ СЪМ РЕЛИГИОЗНА. НЕ ЗА ТОВА СА ГОРНИТЕ МИ ДУМИ. НО ГАВРАТА И НАСИЛИЕТО СА НЕПРОСТИМИ. ИСКАМ ДА ПОПИТАМ И ЗАЩО ДЖАМИЯТА В ГР. РАЗГРАД, КОЯТО Е ПАМЕТНИК НА БЪЛГАРСКОТО СТРОИТЕЛНО ИЗКУСТВО Е ОСТАВЕНА ДА СЕ РУШИ. ЧАКА СЕ НА НЕЙНО МЯСТО ДА СЕ ПОСТРОИ НЯКАКВА ОГРОМНА ИЛИ Е ДРУГ ЗАМИСЪЛА НА ИГРАТА.

Колко удобно! Как се получава така, че винаги когато се случи някакво свръхпрестъпление обвиняемия е психар.

А парламент и правителство са пълни с алчно болни!

Изключително целомъдрена статия... Подпълвачът на иконите бил разкрит, но все още не е открит... Подпълвачът на иконите бил психично болен, но не бил открит... Подпълвачът на иконите бил разкрит, но все още се чакат заключенията на специалистите... Естествено, той бил и психично болен. Може пък и да е бил сиганин. Така или иначе и единият, и другият са извън закона.

Стига бе -да неискаш да дажеш че народа е такъв....?? Ако помисли човек сигорно е така но кой го приснава?????

Едва ли болен човек ще снеме светите икони - точно и ясно.Ако беше такъв,какъвто пишат едва ли ще действа по този начин.Значи не е болен,както се опитват да го изкарат.

Христова събуди се, работиш за един от най-големите сайтове в България.

Този младеж май няма да достигне известността на херострат, запалил храма на Артемида. И името му ще остане само в рамките на съдебните досиета. Нищо чудно да е от сиганско-мюсюлмалнски произход.

Храмът "Рождество Христово" в град Шипка е бил обран. Кражбата е извършена за времето от 15 до 29 юни. Сигнал към полицията е подаден вчера в 17.20 часа. Посегателството върху църквата, чиито златни кубета се виждат отдалеч, пътувайки през прохода Шипка, е извършено с фалшив ключ подбран или подправен Манастирът е построен в периода 1885-1902 г. в памет на загиналите руски войни и български опълченци в Освободителната за България руско-турска война (1877-1878 г.)

Ами монастирът се охраняваше от полицейски СОТ,имаше и дежурен полицай ,но понеже е "руски" ,охраната беше свалена !

"Открит е извършителят на палежа..." "От прокуратурата казаха, че все още не е открит извършителят на палежа..." Страхотна статия. Хвала на журналиста дето е написал това

Последно - разкрит ли е или не е разкрит?

Ама нали четете-разкрит е, ама не са го открили къде се е шмугнал, за да го хванат! :)

Министърът на културата Вежди Рашидов също дари икона на Свети Георги на параклиса - всяка дума звучи абсурдно.

така ли било, значи ако не е ц*ганин, значи е психар, който не носи наказателна отговорност. жалки лайненца сте

От прокуратурата казаха, че все още не е открит извършителят на палежа - тогава какво е това заглавие на статията, ненормално?!!!

Дори и при психично болните паленето на икони е по религиозни подбуди. Само дето са "пречупени" през други, възможно неразбираеми за нас аргументи. Важното в случая е, че няма етнически подбуди.

какво чудесно оправдание - местният луд. сигурно, всичките доказателства са неговите собствени признания.

Ама какви признания, като не е открит?

И капитализма ползва същи методи като социализъма, за всяко престъпление намират по трима с пълни самопризнания, сега намират един луд който признава всички престъпления.

И какво се направи по въпроса това да не се повтори ?

Тази новина е МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ!

вижте заглавието и последните изречения! май и извършителят на "новината" е лалав.

40 годишен младеж от Стюлюпеново с психически отклонения се е качил на върха, на майната си да запали всички икони, като ги събрал на куп и драснал кибритя. Ех, мамицааааата ви лъжлива!

Не можах нещо да схвана тази новина Открит е извършителят на палежа в параклиса "Св. Георги" над Сопот. ....... От прокуратурата казаха, че все още не е открит извършителят на палежа. Разпитите продължават и се чакат заключенията на специалистите

Много добре измислено: 1.Полицията работи бързо и ефективно... 2.Обществото т.е. хората са успокоени- "Слава Богу, не са етносите"... 3.Психичноболните не носят наказателна отговорност. Подлежат на лечение, от което така и така се нуждаят...не че лечението е лечение, но така се нарича. С яки дози антидепресанти "Лудият" се изпраща в друга реалност за определен срок от време...после пак така, докато умре. 4.Създава се новина. 5.Потвърждава се за сетен път правилото, че нищо не е такова, каквото изглежда...

100 процента е някой турчин, обаче не е етнически изгодно и коректно да си го признаят. Затова се прилага най-старият номер в МВР - хваща се един психично болен, или глухоням слабоумен циганин, или глух сакат старец, приписва му се деянието, прокуратурата така оформя нещата че всичко е ОК и айде - разкрихме го, всичко е наред в родната милиция.. тя ни пази.

ТВА И НЛО ГО НЕ МОГЪТ! Доганя ти пали църквата зарат куршум джамия и МВР ти намира психичнобобен младеж да запали 60 икони? Само у САЩ мое да фане дикиш.... ИЗВЪНЗЕМНИ АТАКУВАТ ИД В СЪЩИЯ ТОЗ МЕМНТ. ТЕ ТАКА МИ ЗВУЧИ..... ДЕЕББА И ШАРАНИТЕ.

стига с тия глупости сега бил това бил онова ама на кого ги развиват тия приказки от театралния състав на МВР поредните лъжи

Слабоумен със силен тен?

Добри хора има навсякъде :)))) И в Сопот, и във всяко друго кътче на страната. А за извършителите наказанието ще е каквото е Богу угодно.

Слава на Бога! Това е невероятна новина. Все още има дух в нас, има надежда!

И, какво прави, родната полиция?

Бог да ви поживи сопотчани!

Абе ИДИЛ като стигне до България, колко джамии ще разруши?

Поздравления за Сопотчани за бързината и ентусиазма, скоито са възстановили храма. На дарителите: огромна благодарност. За съжаление, няма достоен държавен мъж, който да изкаже тази благодарност по подходящ начин, но това не пречи всеки българин и православен християнин да го направи.

Историята показва ,че Господ наказва извършителите на погроми над църковни храмове.

Кой от всичките над 1000 бога дето се почитат на планетата Земя?

Този, дето все още те търпи и ти се забавлява с простотията. В сектата на атеистите сте наистина много вярващи в отричането на Бог. Имате наистина страхотен потенциал, в друг живот да не сте били случайно монах в инквизицията или поп? Само те са толкова фанатици и оперирани от уважение към разбиранията и вярванията на другите, но и с потенциал за безверие, базирано на идолопоклонничесвото си, резултат от практикуване на вяра в папата или патриарха вместо в Бог.

под всяка джамия църква ..............и анадола пак се връща

В статията се говори за един извършител и е странно значи все пак се знае нещо кой е той? полицията трябва да спре да бие момичета а да свърши това за което и се плаща.

Браво! А на извършителите цитат които едва ли ще разберат сега: "Истина ви казвам: те вече получават своята награда."

Достойно за уважение. Бог високо, цар далеко... Успех на тези упорити хора.