Идват още 18 700 дози от ваксината на Pfizer/BioNTech

Пратката ще бъде приета в понеделник, 18 януари, рано сутринта зад сградата на РВД

Обратно в новината

Коментари - Идват още 18 700 дози от ваксината на Pfizer/BioNTech | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетете упътването на тази ваксина и ще бъдете шокирани какви неща пише. 1 Не гарантира че няма да станете стерилни 2 Няма сведения как си взаимодейства с лекарства които вземате. 3 тя съдействала да ви защити не защитавала 4 разрешение за ползване за комерсиално ползване НЕПРИГОДЕН. Няма разрешение 5няма завършени изследвания по нейната токсичност 6 няма данни за вреда на кърмещи майки и бременни за децата и ембриона

Браточка, стига с тези конспирации, има го 'leaflet' или така да кажем упътването на много места, аз препоръчват от страницата на европейската комисия.. Не знам от кой facebook пост си ги копирал но това трябва да спре, направо без думи оставам като гледам и мои приятели в БГ що за глупости постват, четат и вярват. Със сигурност всеки препарат може да има странични ефекти но всички които си изброил не са верни в случая. Само за пример ще дам първата ти точка: 1 Не гарантира че няма да станете стерилни - а в leaflet-а пише за стерилност 'не показва преки или косвени вредни ефекти по отношение на репродуктивната токсичност' Прегледах и останалите и нито един не е верен, и само не се обиждай..

Хайде мууууууууууу, или беееееееее, или както там се идентифенцирате, избирайте!

Айде всички ваксърчета заминавайте да се редките на опашка още от вечерта

Много добра новина

Ко ш'ги прайти толкоз много, бре маняци? :)

В САЩ, Англия и Италия където отчитат милиони ваксинирани, ваксините отиват в канализацията и само се попъкват документи. Предполагам и в България има такива случаи. Като те е притиснал шефа на болницата да се ваксинираш, просто попълвате документите а ваксината отива в мивката. Само шефа на болницата в Сандански прояви съвест и вместо да метнат ваксините в мивката.и просто да попълнят документите ги ръгна на общинарите за да не се изхвърлят. Сега го гонят да го уволняват. Ако ги беше върнал в РЗИ трябваше да пише купища обяснения и сигурно пак щяха да го уволнят. Поне 200 пъти съм писал, че в България не е хубаво да си честен и почтен. Береш много ядове и обираш много негативи.

Кой ти каза? Или го сънува?

Най опасната ваксина. В Норвегия след 47 смъртни случая я спират. Не се ваксинирайте с тия боклуци

70% на 6 милиона не е ли 4 милиона? Какво правим с 20 хиляди ваксини?

Изхвърляме ги защото матрияла не ги иска.

А това от февруари ще го компенсираме някъд към август..... ей и тука ли пирамида спретнахте??

Радио Китай: Защо западните медии премълчават за смъртните случаи на ваксинирани с „Пфайзер”? Снимка: БТА Радио Китай: Защо западните медии премълчават за смъртните случаи на ваксинирани с „Пфайзер”? Толкова голям брой смърти заслужават внимание, но Западът се опитва да ги опровергае, твърди Поднебесната медиа 14:02 | 16 януари 2021

И колко е голям, 0.1% при хора 80+.

Пълен локдаун се налага когато здравната система е претоварена и не може да поеме болните. Когато здравната система е добра болните се лекуват в болниците а другите ходят на работа, на почивки и прочие. В това отношение българската здравна система се оказа желязна а българските лекари невероятни, докато прехвалените западни здравни системи издъхнаха. За това западняците от три месеца живеят като затворници по домовете си при пълен локдаун а в България такъв не е имало. При това финансирането на българската здравна система е 20 пъти по малко от западните здравни системи, а заплатите на българските лекари далеч по ниски. Сега простите комуняги да започват да ме плюят, но това са фактите. Австрия, Франция и Англия затягат мерките до край тъй като болниците не могат да поемат болните.

Дебил, затова българските болни ги разкарват до два три града, докато починат на стълбите в поредната отказала му болница! Имам лична позната, на която не и осигуриха прием в интензивно и не и осигуриха вентилиране на два пъти, на третия път почина.

Не е дебил, трол е.

DeMone

абе дебил, що това да важи само за ковид ? как пък другите болести не 'претоварват' здравната система истината е не не искат да лекуват, нямат сметка искат само да продават лекарства, скъпи и без оздравителен ефект

Пфуууу аз си мислех ,че са милион и осемстотин... Това пак е капка в морето...

И тези 18 700 са достатъчни. То и без това няма желаещи. Да ваксинират с тях комунягите а квото остане да изпратят на македоните в Скопие.

Боко нали е подарявал част от ваксините на Сев.Македония. С ваксините, като с изборите, ще се отчетат пред ЕС, че при нас са се ваксинирали поне 3 милиона, от тях 1 милион ще са "мъртви души".

Много ваксини, мното нещо, бе. Като нищо ще стичнат за 7-8 хиляди човека. Тъкмо колкото да бъдат ваксинирани 70% от населението, колкото оня мустакат мишок обяснява, че трябвало.

И тези 18 700 са достатъчни. То и без това няма желаещи. Да ваксинират с тях комунягите а квото остане да изпратят на македоните в Скопие.

За какво да ваксинираме 70% от населението? Тази ваксина не води до групов имунитет. Групов имунитет има когато 70% не могат да се заразяват и да заразяват, а не когато не развиват симптоми.

По този въпрос се разбери с Кантарджиев и Кунчев. Те така твърдят.

Че отдавна са предплатени прекрасните ваксини и всичко, както винаги, ще бъде пърфект! Да ама не!

Министерството на здравеопазването на Израел: 13 души са с лицева парализа след Ковид ваксинация с Pfizer. ЕДИН ДЕН AGO СВЯТ Лекарите в здравната система смятат, че на практика броят на случаите е по-голям.

И след няколко часа са се оправили. Стига квичахте.

Страхотно,все едно сме Андора.

В Анадола за ден само ваксинираха 100 хиляди души медицински персонал.

Северозападът вече се пребори с пандемията. От няколко дни във Видин и Враца има по 1 новозаразен, а в Монтана няма заразени. Северозападът пребори вирусът без, локдауни, без маски, без ваксини, без болници, без лекари, лекарства и лечение. Само със свински мръвки, винце, ракия и простотия. Тук преди време писах, че вирусът като попадне в северозапада и види на какъв матриял е попаднал сам ще избяга през глава. Тогава ме оплюхте.

Ако ти кажа, че съм изкарал covid19 още през август 2019 слд заразяване в района на Монтана, ще повярваш ли ?

В региона на Монтана всичко е възможно. Там нищо не би ме учудило.

Аре пускайте ги за който желае Кви списъци правите ве Поченете са си вършите работата и не се подигравайте с данъкоплатците

аз имам познат - кравите му дават много мляко, питам как го прави ами влизам в обора и питам - мляко ли ще даваме или месо ? та - в обора сме - ще се ваксинираме или не ?

А бе,хора,питайте най-напред има ли желаещи,че тогава внасяйте ! Няма смисъл да се дават пари за нещо,което после ще се изсипе в канала.

Има, има, не бери грижа. Преди есента не вярвам да успеят да я докарат до ситуация да няма желаещи. А като почне пак да мре родатаще оочнат с връзки да търсят ваксина...

Има на хиляда -един. Днес говорих с един мой познат във Франция,същата работа. И там хората масово отказват да се ваксинират ,защото нямат доверие във ваксините,че били набързо направени.

В Украина, там няма никакви ваксини

аз пък обещавам да не ме намерят трезвен като ми 'дойде' реда а нетрезвен - небива.

списъка с 'желаещи'как е ? ще стигнат ли записаните ?

И тези 18 700 са достатъчни. То и без това няма желаещи. Да ваксинират с тях комунягите от форуна. Да им ръгнат по 6 дози наведнъж та дано им стигне.

Да се ваксинират с англосакска ваксина? Има качествени 2 руски ваксини, а март ще пуснат и трета, има добри китайски ваксини. Само нищо българско няма.

С тези темпове на ваксинация... 2030 година може и да сме ваксинирани всички. По-рано не виждам как ще го направят. Дотогава който оцелее - оцелее. Неоцелелите шЪ ги пишем планирани загуби.

13 израелци са получили парализа на лицевия нерв, след като им е поставена първата доза коронавирусна ваксина на Пфайзер, съобщи изданието Yediot Ahronot, цитирано от "Фокус".

Има такава новина с руски източник. Там още е посочено че състоянието на пациентите се е подобрило след 28 часа. Т.е. хората не си остават с пареза, а се възстановяват. Ако новината е вярна, дано да няма по-тежки странични ефекти. Риск от временни странич и ефекти си струва, ако болестта има голям шанс да те убие. Ако си го преболедувал или си млад и силен, вероятно ще се справиш с болестта и по "дивия начин".

ациенти, които са преболедували ковид-19 имат силен имунитет поне 8 месеца след инфекцията, според данните от ново изследване. Според авторите, това означава, че имунитетът най-вероятно остава за много години. Повторна инфекция е възможна само за много малък процент от развилите имунитет, според новото проучване, но това може да бъде разрешено със създаване на стаден (групов) имунитет. Проучването е сред 185 мъже и жени, които са преболедували ковид-19, като 7% са били настанени в болница. Изследователите открили, че нивото на антитела средно намалява за 8 месеца и варира значително между различните индивиди, докато нивото на Т-клетките намалява незначително, а Б-клетките остава същото и дори расте. Това значи, е дори да намаляват антителата, компонентите, които могат да рестартират и организират атаката срещу коронавируса при нужда остават на високи нива. Предишно изледване на SARS през Август, показва, че Т-клетките остават 17 години след инфекцията с този коронавирус, което показва, че имунитета срещу ковид-19 може да остане десетилетия след заразяване.

...от всезнайковци. Такива има хиляди в мрежата-един от друг по -големи познавачи. Тъпо дрънкало

Пазете си ги , аз отрова си не слагам

Спокойно, теб ще те тровим по друг начин. Вируса има да мутира още много докато не ти дойде реда.

Много по малко идват. А видяхте ли Гери Дончева с официална рокля и грим натъкмена как я ваксинираха пред камери само щото била пр на някаква болница. Нещо подредбата не ми звучи логично. А относно роклята очаквам някоя да я надмине със сватбена рокля и ваксинация в съдбовния им ден :))))

Във Великобритания вече 3,5 милиона са ваксинирани. Ние говорим за 18000 ваксини. Отговорните управляващи по света си вършат работата. Боко и ГЕРБ спят

Те спинкат, обаче шкафчетата им се пълнят!

Едно време основна новина беше изпращането на космонавти в космоса а сега пристигането на недоизследвани ваксини.

Браво.. Путин иска от България няколко бройки от тази ваксина за него и хората му..

Токущо говорих с Путин: Толкова си бил грозен, че не иска дири да му го държиш!

то ако имаше нещо за държане ...около джуджето щеше да има жени не рязани карабини..ха.ха.ха

Щерьо, ти да не му светиш, че да знаеш има ли жени или няма. Обаче той е много по-образован и умен, че да не се излага, като Тиквата с разни Мата Хари, дето уж го снимали и аранжирали!

Мутрите се ваксинираха нелегално...

Идеално! Ако продължават с тези темпове, след 20тина години ще постигнем 70% покритие. Само дето Мутрата купи ваксините на Астра Зенека. Абе важното е шкафчетата да са пълни!

Количествата звучат забавно и смехотворно.По-добрее да не се съобщават.Великобритания смята да ваксинира по 2 000 000 на седмица ,ако допуснем ,че искат да ваксинират 70% от населението ,то това ще са някъде към 42 000 000 ,за което ще са необходими към 21 седмица.У нас за същият процент ваксинирани от населението ще са необходими по най-груби сметки при настоящите темпове 150-160 месеца нещо от порядъка на 12-13 години,но може и да са 10 години ,ако се форсират нещата

За нас ще са ваксините на Астра зенека, до тези няма да имаме достъп!

PEYTSCH

Никаква ваксина на северомакедонци ! Вето.

Да бе, ако ни наредят и в шише от лимоната ще ги пием,а не на инжекции.

Идват хиляди, но желаещи не напират.

Идеално !!! Тамън ще се съберат в хладилника ЗИЛ !!!

Който иска да повярва: Петдесет и пет души в САЩ са починали след получаване на Ковид ваксина, според данните, подадени във федералната система. Според данните, смъртните случаи са настъпили сред хора, ваксинирани както с ваксината на Модерна, така и на Пфайзър-Бионтех.?! Министерството на здравеопазването на Израел: 13 души са с лицева парализа след Ковид ваксинация ?! 23-ма починали в Норвегия след ваксинация с ваксините на Бил Гейтс (сатаната, "дарила" 10 млрд. $ за разработването на ваксината - убиец) ?! ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Професор д-р Кристиан Перон: "Не сме морски свинчета"!!! СОVID-19 ваксините ще променят нашето ДНК и това на поколенията !!! Това твърди началникът на отделението по инфекциозни и тропически болести в болница "Гарчес" и един от най-големите специалисти на Франция и президент на сектор инфекциозни болести при … СЗО !!! Всеки който се ваксинира срещу СОVID-19 трябва да знае ЧЕ УЧАСТВА В ЕКСПЕРИМЕНТ !!! КАКВО СЕ СЛУЧВА В 21 ВЕК - ИСКАТ ДА НИ ПОСТАВЯТ НА КОЛЕНЕ !!!

Няма ли кой да им каже на троловете, че в САЩ не ваксинират със спутник 5?

Какво е това спутник 5, вид американска белина ли?

Всенародни увеселения ще има ли?

днес без инспекция ли ще ни минат...

Те тия няма да могат да сложат втора ваксина на някои хора с тия темпове.

Ехаааа, още 9000 човека ще ваксиниране Не 2.5. а 6 милиона до юли!

Помните ли как Тулупа се хвалеше, че прави "големи складове" и ваксините ще идвали с "камиони"! "КАТО ЗАПОЧНАТ ДА ПРИСТИГАТ КАМИОНИТЕ С ВАКСИНИ" Кви камиони, бе, тулуп!? 18 000 ваксини са един сандък метър на метър.

А ЩЕ ИМА ЛИ СПУТНИК ВАКСИНА ЗА НАШИТЕ ХОРА ПРАВОСЛАВНИ РАСОВИ И МЪЖЕСТВЕНИ ПАТРИОТИ! ТРЯБВА ДА ИМА ВАКСИНА ЗА ВСЯКАКВИ ХОРА, ДОРИ И ЗА СИДЕРОВ,БОРИСОВ,ДОГАН,ВАСИЛ БОЖКОВ,ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ,СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ!

Перукан ще ли да го реваксинират на задната седалка

Ау, удавихме се във ваксини.

прехвалената американско-турска фирма се изложи яко. Искаха да са монополисти в ЕС и да държат висока цена, но не могат да изпълнят поръчките.

Гербераски некадърници, нима мислите че с 10-20000 дози на седмица можете да осигурите имунитет на цяла България? Колко века ще продължи тази имунизация? Как обикновените хора ще отидат в чужбина, за да видят децата и внуците си? Не говоря за чиновниците и калинките от тиквената шайка. Те ще се уредят, защото са с привилегии. Поне докато банкянският дебил е на власт. Обаче я кажете за ситуацията с майката на Ева Майдел и ваксините от Астра Зенека! Не че е нещо ново, но и от здравето да правите далавера, ама ей за това и разстрел ви е малко!

Никой не ги иска, тоя трол пищи че искал още

Ама нали тънат в мизерия ,бе. Как ще ходят в чужбина ? Освен това , нали няма вирус беее- Защо Ви е ваксина.

Абе, тъпанар прост гербераски, билети, транспорт и пребиваване им ги плащат децата и внуците! Освен това, дали има или няма вирус не е важно, но там ще им искат документ за ваксинация!