Идват още 18 700 дози от ваксината на Pfizer/BioNTech

Пратката ще бъде приета в понеделник, 18 януари, рано сутринта зад сградата на РВД

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заплаха от нацисти с ваксинацоонн вместо газови камери за изтребление

В Израел вече ваксинираха два милиона граждани ,тука постоянно ни залъгват с някакви остатъци от складовете в Европа.Няма как да дойдат ваксини след като не си платил и не си ги заявил навреме..Отново шменти капели ,не били компютри ,а компоти ,тука има тука нема.Къде са списъците и разчетите за ваксиниране както направиха в Австрия ,но там не живеят бонаци и се знае още от сега кой кога ще се ваксинира.В България е точно обратното ,няма ред ,няма график ,само слухове и медиен пиар.Държава управлявана от Тулупи няма как да е по-различно.

Редно е НОЩ да отговори на доста въпроси, а не да надува фанфари за поголовна ваксинация. Първо, какво става с тези, които вече са минали през Корона инфекцията и имат изграден имунитет - за всеки горе-долу грамотен човек е ясно, че преболедувал с имунитет е много повече защитен от всякакви измислени ваксини, които са вече над 30 варианта, а и нито една няма ефект и безопасност 100%... Второ, защо и кому е нужен този геноцид, да делим хората на ваксиниран и неваксиниран, и още по-грозно, да спираме едните да пътуват зад граница, само защото не са откликнали на нелепите призиви да се ваксинират с менте продуктите на десетки фарма фирми, които алчно си търсят печалбата... Трето, кой и как ще установява и спазва правилата за имунизация, които отдавна са разписани в имунизационния календар: там е казано, че ваксина се прилага само и единствено на клинично здрав човек!!! Има 12 контраиндикации за ваксиниране, като по-важните са активна друга инфекция, онкологично заболяване, алергия, генетични аномалии, имунен дефицит, химиотерапия, кахексия... Четвърто, кой и как ще контролира изследването на всякакви реакции и проблеми след прилагане на тези над 30 варианта ваксини, след като е ясно, че ресурс за такъв медицински мониторинг няма, а и различните модели ваксини дават всякакви усложнения, които фирмите производители “невинно” пропускат да обявят. И още нещо, защо в листовките на тези сега нагло рекламирани ваксини има текст, който гласи, че производителят не носи отговорност за проблеми след прилагането на ваксината и отговорността е за сметка на имунизирания... ако се вгледаме в листовката, дори само този текст води да сериозни размисли!!! Прекалено голям натиск за нещо, което е все още нищо... в смисъл, действително резонно произведена и доказана ваксина с 100% ефект и безопасност!!! А такава още няма и ако новите мутации покажат съвсем различен геном на вируса, ще е очевидно, че има голям проблем с Корона вируса, който може да повтори историята с ХИВ, срещу който никога няма да има ваксина поради бърза репродукция и изменчивост. Така че, нека приберем фанфарите засега и да изчакаме истински, задълбочени и точни проучвания на Корона-та!!!

Гербераски некадърници, нима мислите че с 10-20000 дози на седмица можете да осигурите имунитет на цяла България? Колко века ще продължи тази имунизация? Как обикновените хора ще отидат в чужбина, за да видят децата и внуците си? Не говоря за чиновниците и калинките от тиквената шайка. Те ще се уредят, защото са с привилегии. Поне докато банкянският дебил е на власт. Обаче я кажете за ситуацията с майката на Ева Майдел и ваксините от Астра Зенека! Не че е нещо ново, но и от здравето да правите далавера, ама ей за това и разстрел ви е малко!

Заявиха бе! И даже ги платиха 100% авансово, ама от Астра Зенека! Да може родата на Ева Майдел да се облажи! Абе тези шкафчета искат непрекъснато пълнене бе!

прехвалената американско-турска фирма се изложи яко. Искаха да са монополисти в ЕС и да държат висока цена, но не могат да изпълнят поръчките.

Ау, удавихме се във ваксини.

Перукан ще ли да го реваксинират на задната седалка

А ЩЕ ИМА ЛИ СПУТНИК ВАКСИНА ЗА НАШИТЕ ХОРА ПРАВОСЛАВНИ РАСОВИ И МЪЖЕСТВЕНИ ПАТРИОТИ! ТРЯБВА ДА ИМА ВАКСИНА ЗА ВСЯКАКВИ ХОРА, ДОРИ И ЗА СИДЕРОВ,БОРИСОВ,ДОГАН,ВАСИЛ БОЖКОВ,ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ,СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ!

Никой не ги иска, тоя трол пищи че искал още

Помните ли как Тулупа се хвалеше, че прави "големи складове" и ваксините ще идвали с "камиони"! "КАТО ЗАПОЧНАТ ДА ПРИСТИГАТ КАМИОНИТЕ С ВАКСИНИ" Кви камиони, бе, тулуп!? 18 000 ваксини са един сандък метър на метър.

Ехаааа, още 9000 човека ще ваксиниране Не 2.5. а 6 милиона до юли!

Те тия няма да могат да сложат втора ваксина на някои хора с тия темпове.

днес без инспекция ли ще ни минат...

Всенародни увеселения ще има ли?

Който иска да повярва: Петдесет и пет души в САЩ са починали след получаване на Ковид ваксина, според данните, подадени във федералната система. Според данните, смъртните случаи са настъпили сред хора, ваксинирани както с ваксината на Модерна, така и на Пфайзър-Бионтех.?! Министерството на здравеопазването на Израел: 13 души са с лицева парализа след Ковид ваксинация ?! 23-ма починали в Норвегия след ваксинация с ваксините на Бил Гейтс (сатаната, "дарила" 10 млрд. $ за разработването на ваксината - убиец) ?! ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Професор д-р Кристиан Перон: "Не сме морски свинчета"!!! СОVID-19 ваксините ще променят нашето ДНК и това на поколенията !!! Това твърди началникът на отделението по инфекциозни и тропически болести в болница "Гарчес" и един от най-големите специалисти на Франция и президент на сектор инфекциозни болести при … СЗО !!! Всеки който се ваксинира срещу СОVID-19 трябва да знае ЧЕ УЧАСТВА В ЕКСПЕРИМЕНТ !!! КАКВО СЕ СЛУЧВА В 21 ВЕК - ИСКАТ ДА НИ ПОСТАВЯТ НА КОЛЕНЕ !!!

Идеално !!! Тамън ще се съберат в хладилника ЗИЛ !!!

Идват хиляди, но желаещи не напират.

PEYTSCH

Никаква ваксина на северомакедонци ! Вето.

За нас ще са ваксините на Астра зенека, до тези няма да имаме достъп!

Ама нали тънат в мизерия ,бе. Как ще ходят в чужбина ? Освен това , нали няма вирус беее- Защо Ви е ваксина.

Няма ли кой да им каже на троловете, че в САЩ не ваксинират със спутник 5?

Количествата звучат забавно и смехотворно.По-добрее да не се съобщават.Великобритания смята да ваксинира по 2 000 000 на седмица ,ако допуснем ,че искат да ваксинират 70% от населението ,то това ще са някъде към 42 000 000 ,за което ще са необходими към 21 седмица.У нас за същият процент ваксинирани от населението ще са необходими по най-груби сметки при настоящите темпове 150-160 месеца нещо от порядъка на 12-13 години,но може и да са 10 години ,ако се форсират нещата

Идеално! Ако продължават с тези темпове, след 20тина години ще постигнем 70% покритие. Само дето Мутрата купи ваксините на Астра Зенека. Абе важното е шкафчетата да са пълни!

Мутрите се ваксинираха нелегално...

Да бе, ако ни наредят и в шише от лимоната ще ги пием,а не на инжекции.

Браво.. Путин иска от България няколко бройки от тази ваксина за него и хората му..

Токущо говорих с Путин: Толкова си бил грозен, че не иска дири да му го държиш!

Едно време основна новина беше изпращането на космонавти в космоса а сега пристигането на недоизследвани ваксини.

то ако имаше нещо за държане ...около джуджето щеше да има жени не рязани карабини..ха.ха.ха

Какво е това спутник 5, вид американска белина ли?

Във Великобритания вече 3,5 милиона са ваксинирани. Ние говорим за 18000 ваксини. Отговорните управляващи по света си вършат работата. Боко и ГЕРБ спят

Абе, тъпанар прост гербераски, билети, транспорт и пребиваване им ги плащат децата и внуците! Освен това, дали има или няма вирус не е важно, но там ще им искат документ за ваксинация!

Те спинкат, обаче шкафчетата им се пълнят!

Щерьо, ти да не му светиш, че да знаеш има ли жени или няма. Обаче той е много по-образован и умен, че да не се излага, като Тиквата с разни Мата Хари, дето уж го снимали и аранжирали!

Много по малко идват. А видяхте ли Гери Дончева с официална рокля и грим натъкмена как я ваксинираха пред камери само щото била пр на някаква болница. Нещо подредбата не ми звучи логично. А относно роклята очаквам някоя да я надмине със сватбена рокля и ваксинация в съдбовния им ден :))))

Пазете си ги , аз отрова си не слагам

ациенти, които са преболедували ковид-19 имат силен имунитет поне 8 месеца след инфекцията, според данните от ново изследване. Според авторите, това означава, че имунитетът най-вероятно остава за много години. Повторна инфекция е възможна само за много малък процент от развилите имунитет, според новото проучване, но това може да бъде разрешено със създаване на стаден (групов) имунитет. Проучването е сред 185 мъже и жени, които са преболедували ковид-19, като 7% са били настанени в болница. Изследователите открили, че нивото на антитела средно намалява за 8 месеца и варира значително между различните индивиди, докато нивото на Т-клетките намалява незначително, а Б-клетките остава същото и дори расте. Това значи, е дори да намаляват антителата, компонентите, които могат да рестартират и организират атаката срещу коронавируса при нужда остават на високи нива. Предишно изледване на SARS през Август, показва, че Т-клетките остават 17 години след инфекцията с този коронавирус, което показва, че имунитета срещу ковид-19 може да остане десетилетия след заразяване.

...от всезнайковци. Такива има хиляди в мрежата-един от друг по -големи познавачи. Тъпо дрънкало

13 израелци са получили парализа на лицевия нерв, след като им е поставена първата доза коронавирусна ваксина на Пфайзер, съобщи изданието Yediot Ahronot, цитирано от "Фокус".

С тези темпове на ваксинация... 2030 година може и да сме ваксинирани всички. По-рано не виждам как ще го направят. Дотогава който оцелее - оцелее. Неоцелелите шЪ ги пишем планирани загуби.

И тези 18 700 са достатъчни. То и без това няма желаещи. Да ваксинират с тях комунягите от форуна. Да им ръгнат по 6 дози наведнъж та дано им стигне.

Има такава новина с руски източник. Там още е посочено че състоянието на пациентите се е подобрило след 28 часа. Т.е. хората не си остават с пареза, а се възстановяват. Ако новината е вярна, дано да няма по-тежки странични ефекти. Риск от временни странич и ефекти си струва, ако болестта има голям шанс да те убие. Ако си го преболедувал или си млад и силен, вероятно ще се справиш с болестта и по "дивия начин".

Спокойно, теб ще те тровим по друг начин. Вируса има да мутира още много докато не ти дойде реда.

списъка с 'желаещи'как е ? ще стигнат ли записаните ?

аз пък обещавам да не ме намерят трезвен като ми 'дойде' реда а нетрезвен - небива.

А бе,хора,питайте най-напред има ли желаещи,че тогава внасяйте ! Няма смисъл да се дават пари за нещо,което после ще се изсипе в канала.

Има, има, не бери грижа. Преди есента не вярвам да успеят да я докарат до ситуация да няма желаещи. А като почне пак да мре родатаще оочнат с връзки да търсят ваксина...

аз имам познат - кравите му дават много мляко, питам как го прави ами влизам в обора и питам - мляко ли ще даваме или месо ? та - в обора сме - ще се ваксинираме или не ?

Аре пускайте ги за който желае Кви списъци правите ве Поченете са си вършите работата и не се подигравайте с данъкоплатците