И Швеция въвежда PCR тест за влизане в страната

Изключения се предвиждат за хора на възраст под 18 години, за граждани със статут на постоянно пребиваване в Швеция, за заетите в транспортния сектор, елитни спортни състезатели и за сезонни работници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е, че в Швеция няма мерки. Въвеждат тестове за влизане от държави с 10 пъти по-нсика заболеваемост от тяхната, но иначе мерки нямало.

В Швеция отдавна разкриха, че няма коронавирос и не се вързаха на пландемията. Жевея от 10 години във Швеция и съм на много висока директорска длажност в много висока междонародна компания.

От кога ги назначават неграмотни на висока длъжност в международните компании? Мислех, че това е основно изискване само за българските компании.

създателят на ПСР не е можел и да си представи какво ще стане с измисленият от него тест. Направо ми се повръща от тези дивотии. Какво като имам отрицателен тест след като грешката при него е 20-30%? Да но нали далаверата трябва да тече с пълна сила. Важно е разни хода да печелят милиони от тестове и ваксини. За това и не се стараят да намерят лекарство срещу ковида - то ще ив спре далаверите.