Коментари - Хвърлиха храна с отрова близо до детска градина в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бургазлии????!!!! Толкова ли сте изперкали? Не слагам всички под общ знаменател, ноо, прави впечатление ожесточеността и между самите хора!...

koito ubiva kucheta i kotki, na takyv neka decata mu da umrat ili nqkoi ot rodata! :)

Ако го/я хвана ще го/я забия на кол да я/го еба в гъза!!!

А после се чудим защо все накриво ни вървят нещата в горката България!

Онди то горе гледа ...... и наказва

Дейността на бъбреците - образуват се бъбречни камъни(гликолатни и оксалатни - зависи от метаболизма)! При всички случаи - опит за умишлено отравяне!

Всичко това доказва, че щом държавата е слаба и не може да въведе ред,трябва да декриминализира саморазправата. Тогава който-когото. Или ще останат само деиблите, или само нормалните.Или държавата ще се интегрира в ЕС като равна, или ще бъде изолирана. А не си мислете, че само мутрите могат да се саморазправят.Умните хора - също, при това доста по ефикасно от мутрите.

Дано новите депутати уредят правилно този въпрос. Не е нормално да се отглеждат кучета навън под предлог, че са бездомни и не е нормално проблемът да се решава по този начин. Кучкарите и тези дето ги тровят са фани единия, удари другия.

В градината не са ли вашите деца и внуци, семката ви тролеща? Докато тролите децата ви могат да се отровят от подобни на вас социопати!

Нашите деца са научени да приемат храна, само от чиния на масата вкъщи. Имай в предвид, че ако твоите събират и лапат всичко от земята, не е зле да се прочисти и от кучешки изпражнения/тения и стъкла.

А ако някое малко детенце си вземе и опита без да го видят, какво става? Кой ще е отговорен тогава? Знам, че има и такива стопани на животни, които не полагат достатъчно грижи за любимците си и понякога страдат невинни хора. Но не са виновни животните, виновни са хората заради своята безотговорност! Убийството на животно е на една крачка от убийството на човек, защото който е посегнал към животно, той ще посегне и на човек.

По твоята логика, който е изял животно, един ден ще изяде човек. А заради теб колко прасенца или теленца са заколили тая година, а? Деее'ъ малоумните кучкари...

Вижте, това са глупости. На нашата детска площадка има 3 вида гъби, едната от тях е ядлива, другата халюционогенна, третата отровна. никой родител не се притеснява за децата си и не ги е разкарал от там. Тази хипотеза как може да се натрови дете е една мантра в болните мозъци на кучкарите. Дари е редно да се тровят кучетата е отделен въпрос. Според мен - не. Кучетата не са се взели от никъде. Бездомните са единици, проблемът се създава от хора, които отглеждат животни навън.

Какво ще рече "стопани, които не полагат достатъчно грижи"? Не мога да разбера посоката на Вашите разсъждения. Според Вас, ако някой собственик на домашен любимец не полага достатъчно грижи за животното си, ще е виновен, в случай, ако невинен човек/дете пострада от злоумишлени действия на трети лица?? Едновременно с това твърдите, че тези които посягат на животни, с лекота ще посегнат и на човек (съгласна съм). Но от горепосоченото следва, че все пак, тези, които биха посегнали на животни са, всъщност са невинни, защото просто са провокирани милите от "недобросъвестните стопани на животни" (каквото и да значи това), .т.е. единствено последните са виновни, никой друг..Вие оневинявате действията на тези лица, изхвърлили отрова на ДЕТСКА площадка, влизайки им в положение, че просто са изнервени от поредното изоставено куче или коте?

кретени. Ама кретени са и онези които си изхвтрлят животните и другите които не ги прибират по приютите, а ги оставят да правят глутници.