Хванаха руснак да шофира с 3,69 промила в Свети Влас

Толкова бил приян, че при проверката на пътни полицаи се строполил на тротоара по очи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верно ли са хванали пиян руснак

Е, като за руснак е бил почти трезвен.

България е демократична държава-може да си кьор кандил пиян и друсан,но може да не дадеш да те тестват.Дори да си убил хора... Елате в супер демокрацията...

ВЪВ ВЛАС И СЛЪНЧЕВ БРЯГ ТАЗИ ГОДИНА НЯМА РУСНАЦИ, ПО ОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ! ЗАТОВА ПЪК, Е ПЪЛНО С ИЗСТРАДАЛИ ТРЕЗВЕНИ УКРАИНЦИ, С ЛУКСОЗНИ ВОЗИЛА, КОИТО ИЗОБЩО НЕ СА ИЗБЯГАЛИ ОТ МОБИЛИЗАЦИЯТА!

A не бе, ако си украинец и имаш бизнес, по пътя ще си продадеш Мерцедеса да си купиш Опел Кадет, щото Ганьо може да си помисли че си богат !

За това е шофирал, щото не можел да ходи.

Този със сигурност не е бил руснак. Да криволичи и пада при само 3,69 промила? Абсолютно невъзможно. Руснаците обикновено започват да залитат леко при 5 промила, а вече падат при над 7.

Или е бил укропитек с руски паспорт? А?

За руснаците винаги може да се очаква, че са пили.

Е как пък не е отказал да даде проба, и последната БГ пияница знае, че трябва да откаже да даде проба при проверка с дерегер.

Путинофилите, резко омекват и почват да го разбират човека. Човещинка един вид... Тия мигранти не ви ли дразнят? Я да си ходи да се бие за родината, нали?

За руснаците 3.69 пр. се равнява на 0.5 за нормалните.

Toва новина ли е?

Руски гражданин е заловен да шофира пиян в Свети влас.

Може да е украинец.... При 3,69 ми то човека си е бил трезвен, защо са го задържали? Това че е паднал значи му е паднала захарта и му е прилошало. Да живеят кадърните адвокати....

а казват, че руснаците не можели да пият... и след третата чаша пълзяли под масата или леглото. този е опровержение на горното. 3,70 промила са горе долу 3 шишета с водка. бирата след това не я включвам.

Те държат, но пият с едничката цел да се напият по-бързо, затова удрят за няколко минути 3-4 големи водки и после почват да мезят.

Руснак московлия или руснак от покрайнините?

Укропитек с руски паспорт!

Щом е говорил на руски значи е руснак. Във св. Влас няма украинци.

Карал е украинец, а руснака си е седял на бордюра.

Руснак или украинец Поредният фейк

Казват руснак хората няма какво да извърташ с пропаганда пак .

Ти как разбра че е руснак Жена като ти каже че е у приятелка а не на коч Вярваш ли Рогльо

Руски гражданин е заловен да шофира пиян в Свети влас.

за руснаците ! Те имат 3.69 по рождение в кръвта си . 80 процента от руснаците са алкохолици. След 40тата година мъжа понеже алкохолизма вече е много зле спира да работи и само жената работи и издържа семейството .

Тя и жената пивцуни като за последно.

Сигурно е получил повиквателна и е решил да отпразнува случая като за последно.

тай се напил,че отървал запаса.

Вън руснаците от България!

Може да са празнували победата със съмишленици от нашите....

Празнувал новобранска. Мобилизация.

Съществителното руснак върви с прилагателното пиян. Само не знам защо е задържан след като не е карал когато са дошли полицаите. За един приятел питам.

няма да успеят да го подветат под отговорност. Ще трябва свидетели ала бала..... ще се измъкне :) те пияни и надрусни убили човек с колата се измъкват та този ли. Той дори не е карал кола :) нали господин адвокат.

ами полицията задържа и хора в неадекватно състояние. Те може да са опасни за околните и/или себе си.

е как да не е карал, като гражданите са сигнализирали за кола която криволичи и се удря в бордюрите?Просто е спрял да се разтъпче и после е щял да продължи и да размаже някого

Чакам путинофилите да гракнат един и същи момент с едни и същи, точно 3 опорки. Вече даже подозирам какво ще почнат да пишат!

явно ракията не му понася.

Да се екстрадира към кенефа, от който е изпълзял. Да му се вземе цялото имущество, ако не го е изпил вече. Да се забрани достъпа на този биологичен отпадък да влиза да бг територия

Брей колко подробно пише и името на магазина. Иначе се премълчава