От Испания: Стоичков беше рошав почетен консул с ботуши

Христо Стоичков бе подложен на яростна критика от испанския спортен вестник "Марка" след скандала, довел до отстраняването му като почетен консул.

Обратно в новината

Коментари - От Испания: Стоичков беше рошав почетен консул с ботуши | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алоо, нали уж много го тачехте и обичахте там? Сега нещо ви стана лош, като ви натри зурлите. Велик е, не можете да го мръднете и по-добре си гледайте вътрешното саморазпадане. Писахте се по-големи йезуити от мен бре.

затова ли са си вкарали милиони мангасари, за да могат да пият чая си с ръкавици? Щото се водят за циганите на Европа. Та като имат по-мангал ще се правят на аристократи с лачени обувки и ръкавици. Да не намесват ДНК на Ицето, потомък на Орфей и СПАРТАК и да не забравят, че тяхното ДНК идва от народа, извършил едни от най-срамните за човешкия род жестокости в средновековието с Инквизицията на испанската църква.

vasil

Когато е живял Спартак,предците на въпросния са били още в Индия.

Когато Каталуния се отдели от Испания ще стане почетен консул на България в Каталуния.

чертите на характера на ицо са като на всеки един български емигрант в испания за това мога само да го поздравя че един от нас стана консул и лице на страната ни по света горд съм с хора като него един обикновен човек постигнал всичко-другите излъскани калинки ги знаем тях ги спускат от горе политици,банки и корпорации

Да, ама си остава простак и селендур с чобански манталитет.

vasil

Вие бройлери ли сте бре,та всеки един от вас има(божем)едни и същи черти с всички останали?

Селяндуринът си остава завинаги селяндурин!!!

Лицево-черепните черти на Христо Стоичков са на Неандерталец или с други думи казано на харманлийски циганин.

Каквато излагация Стоичков си напрай - Цяла Световна конспирация не мой да му спретне

Този е най-тъпият български простак. Не трябва да му се дава никога думата, защото ръси само простотии...

..като тебе, бе! ..ха ха

Христо Стоичков постъпи като МЪЖ НА МЯСТО!!! Той не е безгръбначен лъскав костюмар с лачени обувки, който пие чая с ръкавици но е ДОЛЕН ЛАЙНАР по своята истинска същност. Hяма значение коя партия е на власт. Bсяка една би трябвало да заклейми правителството на Испания и диктаторския му подход към една част от населението на страната. Това което направиха Те беше безумие каквото никой не очакваше да види в 21 век в сърцето на Европа. Вместо да заклеймят правителството в Мадрид и да му поискат сметка за извършеното нарушение на човешките права, нашите Боко Тиквовци уволниха Kамата за това че каза ИСТИНАТА ТАКАВА КАКВАТО Е. Вероятно защото и Боко Тиквовците дълбоко са убедени в себе си, че така трябва да се постъпва с НАРОДА - само с бой, гонене и трепане. Ама много ги е страх от гласа на НАРОДА, бе! Много ги е страх и им личи.

а като руснаците пращат войска в Чечня как го наричаш?

Hяма значение коя партия е на власт. Bсяка една би трябвало да уволни Kамата за неговите изказвания, защото той беше почтен консул на България в Испания, не Kаталуния.

Ганю го разкриха най-сетне. то да риташ топка и да псуваш, не е като да мислиш, общуваш... Каталунския патрЕот пресоли манджата.

Лошо, бате Ице.......

Много неприятно е за стоичков да изгуби привилегията да кара със син буркан. Тук в БГ му се разминя, въпреки че е за затвор, но там ще си наляга опинците, че тия не си поплюват и ще го окаушат за най-малкото нарушение.

ЯВНО ИСПАНЦИТЕ НЕ ПОЗНАВАТ ОПИНЦИТЕ, ЦЪРВУЛИТЕ, ГАЛОШИТЕ, ЗАТОВА ТАКА БЕЗЦИРЕМОННО ОБИЖДАТ БОТУЩИТЕ !!!!

vasil

Имат еспадрили,ама с тях не може да се гази из ораното и да се подритват хората.

Нашия Ганьо Стоичков прибърза като теле пред майка си, да застане на страната на превратаджийте, като реши, че едва ли не като успеят, ще го направят президент на Каталуня :) Обаче превратаджийте бяха яко наритани, а и в момента на Пучдемон всеки ден му зачервяват задника, та Ицето беше ..ъъ..как да го кажа - абе ПРЕЕ*АН :)

"трябва да има ДНК, според което да пие чай с ръкавици..." Ицето дали ще разбере че го нарекоха плебей? аре бегай да пиянстваш при братя Диневи, не ти трябва туй Европата

Много се смях като прочетох - След като вече не заема почетния пост Христо Стоичков губи възможността да си купува кола без ДДС в Испания.Статутът му даваше право да използва служебен автомобил на преференциална цена. - абе кво плашите спортист които има стотици милиони в сметките си и може спокойно да купи цели автосалони заедно с консултантите без му мигне окото. А че подреди испанските хайдуци както трябва - хвала.

испанците не са балами, направо му казаха че ДНК-то му е циганско

Испанските цигани казали на Стоичков, че потеклото му е циганско. Е, така ли се отнасят с братята си.

vasil

Космополит,действията и думите му изпреварват мисленето и т.н....твърденията,че има връзка с определен етнос не са току-така...

Господа, испанските монархисти имат уродливи изисквания към г-н Стоичков. Според тях, неговата ДНК трябва да е като идеалната и желана от тях тяхна и да го кара да пие чай с ръкавици. ДНК на изроди, нали? Според тях, г-н Стоичков е рошав. Да вижда някой това на симката? Ако да, то той има такава ДНК. Бил с ботуши? И какво имат против ботушите, господата испански монархисти? Срещу ботушите на "помирителя" с брадва на испанския народ Франко да имат? А нещо да имат срещу брадвата му, която пак окървавиха? За разлика от испанските монархисти, г-н Стоичков има!

Ганьо, стой си в ТКЗС-ето, що ходиш да измекярваш в Испания а не обратното испанците да идват тука

767, писанията Ви нямат нищо общо с текста ми. Наричате ме "Ганьо", но това име изглежда да е Вашето. Надменно ме съветвате ме да си стоя в ТКЗС-то, (известно с изхранването на народа ни в миналото). При манията Ви за Ввеличие и тази несвързаност в размишленията Ви, помислете дали не Ви е време за лечение. Ако ли пък имате вече любимата на франкистите ДНК, въздръжте се. Според Висоцкий, "там санитарите бият"...

vasil

Републиканците и интербригадистите имат извършени не по-малко военни престъпления от франкистите.

Те, испанските монархисти както винаги си мислят, че ЕС е като Южна и Централна Америка през 14 и,15 и 16 век! Времето на конкистадорите-режи глави и завладявай! Да, ама не! Стоичков им го каза, за което БРАВО! А н`ште политици, преди да се наредят на опашката по "лизане" на задници, те да мислят повече!

на тоя цървул винаги са му се и подигравали, беше прочут главно с това че крещи псувни, западняците с призмех питаха кво е това "майката ... " , а и по телевизийте постояно въртеха как на световното в Атланта, на мелето след гол от радост един съотборник му заби целия си пръст в гъза

#Mexico vs Bulgaria. #Anal fingering. #1994 World Cup - виж в Тубата # Мексико срещу България. #Anal пръсти. # Световна купа от 1994 г.

Испания и Каталуния,ще се разберат и ще забравят различията си един ден,но простотията на тоя ,ще остане вечно да се помни!

Камата им казал какво мисли, подкрепям правото му на мнение. Сега за наказание ще трябва да се научи да паркира както всички останали...

Ицето е цървулан, не ползва ботуши!

тъпанар да си. По-скоро след твоето писание ще очаквам ти да натръшкаш 50-60 души. Възможно е,след като ти е дошло това на ум.

Стоичков извън стадиона явно не блести, но за разлика от испанските дипломати не това му е специалността. Той обаче е безспорен експерт във футбола. Испанските дипломати обаче за разлика от Стоичков се оказва,че никакви ги няма и в тяхната основна професия. Испанските политици правят всичко по силите им да откъснат Каталуня от Испания и най вероятно ще успеят. За Стоичков моите почитания за позицията му и куража да я отстоява.

Изкушавам се да те попитам , като какъв "експерт във футбола" е тази торба? Това, че си играл в световен отбор, това, че можеш да риташ и с двата крака и да псуваш на ляво и на дясно, все още не те прави експерт! Поне не и във футбола. Та това ограничено селско момче се проба като треньор , май, на всички континенти.И от всякъде го изгониха! С изключение на нашият национален отбор, от който той, сам избяга! (без да му е прекратен договорът и без, дори, да се обади, избяга в Испания, от където след една година, пак го из-гониха). Та, пак да попитам: Какъв експерт е, и по какво? Изключвам простотията му, тъй като тя му е по рождение.

Не съм фен на простотоията, но на МОЖЕНЕТО съм. Ако си толкова добър в нещо, колкото е Стоичков във футбола, имаш право да го критикуваш. Ако не си - просто си смешен, злобен и завистлив.

Каква радост ще донесе това изявление на българските нихилисти.

"Когато", "Беше" ... всичко това е минало време. Беше добър футболист и никой не може да го оспори. Сега обаче всичко е различно. Той не е на терена и заслугите му в този, извън футболния терен са никакви. едно само остана непроменено-селското му възпитание, което съвсем нормално рефлектира на поведението му. И всички му ръкопляскат, защото е Бил добър футболист. Ами ако вземе автомат и натръшка 50 човека, тогава ръкопляскаме пак ли?!??!?? Несериозно е, свалете селянията от себе си и погледнете като разумни хора-21 век сме.

Какво общо има твоята измислица, издаваща тайно желание, да натръшкаш 50 човека с автомат с Ицо? Той си има възпитание и задръжки да не прави такива неща. Ти имаш ли ги?

Ицаааа, Ица :) Кройф футболист те направи, но човек не можа. Майка ти и баща ти се отказаха от теб, ти се отказа от България, скоро и в Испания няма да може да стъпиш... :)

Питам се кой и защо тъкмо него е предложил за почетен консул? Все има някакъв аргумент. Той очевидно е бил поласкан и е приел, без да се замисли в какви опасни, непознати води навлиза. Ами да са помислили онези, които го предлагат!

Доколкото помня, беше един друг селянин от Банкя.

не се чуди в българия на дипломатическа работа са назначавани страхотни простаци

България и Българите ми биха дуспата сега аз ще им кажа: Духаите супата!

Модерен ляв - това е единственият му недостатък на Ицето. Иначе - типичен Ганьо, само дето не е с потури, Наша Гордост.

Нима ние не си го знаехме,че допуснахме Испания да ни го казва.Един добър футболист,но скандалжия,побойник и с елементарен речник.Какъв консул би могъл да бъде такава личност.

Отнемането с насилие и побой правото на гласуване не е само Францизъм, а е направо дивашки фашизъм. Христо, поздравявам те. Да казват че избори в Каталуние не е имало, когато са гласували 2.3 милиона, това е шизофрения. Ти вкара гол на премиера и вицето му.

По-скоро си вкара автогол.

дебил, футболист, консул - с такива комбинации от специалисти България ще мине шенген, че и оттатъка...

За Шенген отговарят други! Ицо никога не се е правил на политик - имаше един опит да се възползват от името му, но той бързо се усети и отдръпна. Почетен консул е само заради името си и онова, което е направил за испанския футбол.

е какво толкова е направил за испанския футбол ... игра точно два сезона ... това му беше добрата форма и голямата класа ... после бяха скандали ... гониха го в Парма ... връщаха го па стоя резерва .... прекалено много се обажда .... виж Меси и другите големи сега ... никой не смее да се обажда и да взима позиция в такива сложни въпроси .... само тъпака Стоичков

Гумени. И ботушите и главата.

Да го духате - Ицето е супер!

Имам смътен спомен че неотдавна испанският съд преследваше "лачените" членове на кралското семейство за най - обикновени кражби ... ееее - разбира се кражбите бяха в кралски мащаби ... но политпроститутките мълчаливо си кротуваха.

В България сме недоволни от тва, че наследниците на социалистическата буржоазия продължават да са в управлението и са богаташи. Явно в Испания е същото - наследниците на царувалия десетилетия Франко също "успешно" се подвизават във властта. Но сакън някой да не го каже на глас - квичат и заплашват със съд.

Кометарът "Дупедавци Мазни" е точно по темата и не е спам. С тези прости две думички се характеризира цялата простия по публичното остраняване на Христо Стоичков. та повтарям - Дупедавци ....

В името на "дипломацията, костюмите и лачените обувки" ? В Каталуния бяха изпратени от правителството в Мадрид полицейски сили и жандармерия с груба и брутална сила да сплашат каталунците и да потиснат желанието им за независимост. Това направиха с народа на Каталуния радетелите на "дипломацията, костюмите и лачените обувки" Това са грубите, брутални, неопровержими факти. Как ще бъдат изказани в словесна форма няма значение. Мадрид в политически смисъл се изсра на метеното с диктаторския си подход! Оттук нататък колкото и да го захаросваш и да го завиваш в лъскава опаковка - лайното си остава лайно. Това, че Стоичков го каза на глас по "своя си начин" не означава, че не е казал ИСТИНАТА. Правителството се показа като диктаторско и франкистко. Тази истина казана точно по Стоичковски раздира слуховите органи на "дипломатите с костюми и лачени обувки", които извършиха това аморално дело в стила на Франсиско Франко каудильо (водач) от 1935г. Остава само да въведат и военно положение с намеса на армията. Когато Стоичков им го каза в прав текст, "лачените костюмари" подскочиха като ужилени чак до тавана на летния театър. Той Камата не бил с подходящото ДНК (родословие), бил простак и селяндур. Заобикаляйки даването на отговори по въпроса за действията на правителството, Те започнаха личностни атаки срещу Христо Стоичков. Чест прави на Христо Стоичков, че изказа позиция, точно по този начин. Въпреки всичките му "особености" аз съм горд с неговото изявление и това че е честен и прям за разлика от "дипломацията с костюмите и лачените обувки", която преби и окървави народа си.

Срещу превратаджии, пронститутки ли да изпратят ? :) :) :)

Знаеш ли изобщо какво е това преврат бе неграмотник. Ти кое наричаш преврат бе долнопробен стотинкаджия - референдума ли е преврат. Това да не ти е "референдума" в Крим. Кои са превратаджиите? Гражданите на Каталуния ли, които мирно отиваха да подадат своя глас за това кой и как да ги управлява. Свиркаджия!!!

Това да издигаш лачените обувки и костюма е толкова демоде и остаряло в нашето съвремие, че няма накъде. Със същите аргументи, тази велика нация от "благородници" брутално е избивала и завладявала новия свят, а после е достигнала величието си благодарение на крадено чуждо богатство. Манталитетът, койо прозира в тази статия и политическата им класа е същия, като от времето на Кортес.

Когато носеше слава на Испания във футбола, беше добър. Ами той си е такъв - недипломатичен и прям. За разлика от испанскто двуличие. Което стига дотам, че звучи съвсем по конквистадорски, отвисоко, господарски и презрително. Да, ама не. Не е 15 век, уважаеми испански политици!

"прям" от една страна и "тъп, нагъл, брутален" от друга - това са различни понятия. Нашият "героѝ" е от втората група.

За мен тъп, нагъл и брутален е да си с бели ръкавици, лачени обувки, костюм, претенции да си нещо повече от Стоичков, и да мачкаш, биеш и влачиш по площадите жени и възрастни хора, мирно изразяващи гражданска позиция. В сравнение с това Христо Стоичков е просто херувим, който псува от време на време.

бил страхотен футболист, ама вземал и страхотни пари /тук е заровено кучето - каза си го злобарят/, ами да не си му плащал ти парите бе - некадърник. А онзи българин, който се ожени/омъжи за немски политик той с какво си изкарва парите?

Грешката на Ицето, беше : не оцени и разбра , че лицемерието и двуличието на западно-европейското общество е основа на неговите "морални" ценности !!

И какво лошо е направил Стоичков? Всъщност казал е на глас че е просташко държавната машина да изпраща полицията за да бие невинни, беззащитни хора!Нищо повече!

не може да го казва консул или който и да е дипломатически представител. Покажете ми поне един такъв служител на която и да е страна да е направил каквото и да е подобно официално изказване.

Първо, той не е бил консул, а ПОЧЕТЕН консул (чисто синекурна длъжност) Второ - манданта му е изтекъл оюе 2015! Т.е. той не е никакъв!

Защо да не може? Я си спомнете по времето на соца когато се сменяха имената какъв вой надаваха не само почетните консули , а и цялата западна дипломация срещу насилието на българските турци - или нямаш спомен?

Те и нищо друго не могат, освен да се покланят

Значи нехни посланици могат открито да ни дават съвети за какво ли не и да се намесват какви решения да взимат политиците ни, но сакън! българин да не каже нещо, което не им харесва! Нека се държим достойно и да се защитаваме помежду си ние - истинските българи!

когато Валери Симеонов дръпна САМО ЕДНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА, а тя дори не помръдна от мястото си - какъв вой настана - седмици наред неподкупните медии зовяха за политическа разправа над него. То бяха викани да се изказват на екран всички, които не успяха да влезнат в НС. И сега така - влачиха , биеха, арестуваха полицаите - нищо. Гледах изказването на Стоичков - нямаше нищо нецензурно за което говорите всички тук. Просто пресили нещата за което се извини и толкоз. Жалки, нещастни с неосъществени мечти злобари.

Д-Р ХОНОРИС КАУЗА ОТ ПЛОВДИВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ! ВЕЧЕ СРАМ И ЗА УНИВЕРСИТЕТА !

Българските университети пилеят ежемесечно неефективно милиони и не ги е срам. Научните заслуги на много д-ри и член кореспонденти май са в харченето на държавни пари.

А какви са самите университети? На седем милиона население - петдесет и два университета? Не вярвам всичките да са на нивото на Оксфорд или Кембридж. Защо един Стоичков да не е доктор хонорис кауза, след като познаваме висш политик - доктор на някакви науки, който и български говори на диалект, да не споменавам за чужди езици?

Абе, "Маркови " идиоти! И защо чак сега видяхте, че Стоичков не е подходящ/ щОТО ВИ НАСТЪПИХА ПО КОЛОНИЗАТОРСКИЯ МАЗОЛ! нАРОД, КОЙТО ВИНАГИ Е ЖИВЯЛ, ОГРАБВАЙКИ ДРУГИ.

Пукат от яд испанците, че нямат златна топка като малка бедна България.... Пукайте!

... всъщност, имат... алфредо ди стефано...

Стоичков е истински българин. Честен и защитаващ угнетените. Тъпите испански семити ще трябва да освободят анексираните от тях държави, Каталуния и Баския. Самите те да се изселват в Африка при роднините си. Тъпанари, разрушили цивилизации, които на базата на легенди са ги приели за истински, а се оказва, че са едни разбойници и крадци. Цигански манталитет, Фламенко. И тези семити ще се сравняват със Стоичков. Неговия университет е Университета на народа. А българските подлоги и онова недоразумение Захариева са жалки. Вместо да реагират на погромите извършени от испанската полиция в Каталуния, те се правят, че нищо не се е случило. За това тези дебили приемат, че избиването на сънародници през Септемврийското въстание 1923 година в България не е престъпление. За такива има едно решение, смърт или принудителен труд.

Каква защита само, направо ме разби от смях!