Алиосман Имамов смени Христо Бисеров в парламента

Депутатите избраха Алиосман Имамов за зам.-председател на Народното събрание на мястото на подалия оставка Христо Бисеров. Поста му като председател на правната комисия заема Четин Казак. От ГЕРБ отново обвиниха ДПС, че крият истината.

Обратно в новината

Коментари - Алиосман Имамов смени Христо Бисеров в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не разбрах само дпс'то ли е виновно за това мизерно положение на хората в бг ,само българите ли обичат бг ,защо мислите че ние турците в бг не милеем за родината ни бг ,къде е толерантноста на българина ,защо е тя омраза у хората тая нетърпимост относно другите етности в бг

не разбирам кои вас ,кви сме ние и кои сте вие уточни се ,всички сме равноправни граждани на тая държава ,имаме еднакви права и задължения ,не разбирам защо е тя омраза към турците които заемат някакви постове в управлението на държавата ,защо се мислите че сте по големи родолюбци от останалите етности живеещи в бг или се имате за гениални,знаеш ли питам се с какво ма превъзхождат хората пишещи тука във форума ,с нищо ,даже са под нивото ми като им чета коментарите , ти си в малта и да не би дпс 'то та принуди да идеш и да работиш в чужбина или пък циганите дет ги псувате на всяка втора дума

бог помага на умните и работливите така че едва ли ще помогне на българите веси

Всички ли престъпници се укриват в парламента или само най-големите? Като Христо Бисеров,Щерьо Щерев,петър Ангелов - депутати от ДПС. Очакваме екзактния отговор от Местан! Мене ме е срам,че такива лица с престъпно поведение са в Парламента!

bog pomaga na umnite i rabotlivite taka 4e edva li 6te pomogne na bylgarite vesi

Новата,празна саксия в Президиума на НС-др.Арсо Манов!

Поздравявам те с избирането ти др.Арсо Манов!

Бойко Борисов казал, че не искал с гласуването си да обслужва "задкулисието"....За него обаче истинския проблем е, че не може с гласуване да обслужва това задкулисие, както му се иска и както го правеше 4 години. В това е неговата драма сега.

Хасан Бисеров,сменен от Алиосман Имамов-т.е.статуквото се запазва!

В момента слушам изказването на Местан по БНР и се учудвам как той представител на партията с най-нисък морал говори за КОЙ МОРАЛ стачкуват студентите и разбира се най- неморални от неговата уста са герб, а ДПС СА ВОДА НЕНАПИТА ПОГНУСЕН СЪМ ОТ ТОЗИ ЦИНИЗЪМ НА МЕСТАН СКОРО ЩЕ СИ ТРЪГНАТ И ДАНО ВЕЧЕ НЕ ГИ ДОПУСКАМЕ ДО ВЛАСТТА СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА!!! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ!

Посран Местан и морал?!Моля,моля-при него,такава нравствена категория,просто липсва!

Мерси на Местан и Доган че ма оправиха за тая висока длъжност, сега имам повече самочувствие и ще си оправя живота, вдигна ми се заплатата с 60 %.

Алиосман, Що за българско име е това??? Бъркам ли нещо или не сме в България??? Ако името не е българско, човека дали е българин и защитава българите и техните интереси???

mISHO

Съвсем в скоро време ние българите ще бъдем малцинство, а тия дето НЕ цензурират само антибългарските изказвания ще бъдат от мнозинството... Няма значение - всички ще минем през клецалника...

Смениха един Мафиот с друг Мафиот

Да ни е честит новия заместник-председател на Българското народно събрание със звучното българско име Алиосман-значи не им е стигнало Али ами и Осман- Ботев сега е като въртолет сигурно

до 2003 се е казвал Арсо Манов

дпс=атака честито.скоро и презедент с име доган

Какво е това име? Алиосман!!! Родителите му трябва да са го мразили много за да го кръстят с такова име! Или просто е чужденец!

....или просто бежанец

Бойко го каза,че материала ни е лош и магаре да предложи ще го изберат,така че на глупавите български кратуни не им пука кой ги управлява дори Бат Сали да е президент все им е тая

ТРЯБВАШЕ ДА ИЗБЕРАТ"БАТ САЛИ" ЗА ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА 42Н.С.

Честито на простия български народ..!

Нямате си представа какво се задава -новия Христо Бисеров- Емил Кабаиванов.

тук не е балгария,тук е румелия....ние ще управляваме,това не е нищо,тепарва ще ви се случва...иде истинско робство

Явно има много на брой прости българи, щом все още публично политиците ни опитват с явни лъжи. В миналото народно събрание Атака напускаше за щяло и нещяло, не се регистриираше. Изведнъж!... като напълниха джоба на Волен с пачки, рязко се смени тактиката му и започна ревностно да присъства, даже беше единственият, който осигури кворум това народно събрание да се узакони като политически Франкенщайн. Има ли още българи, който не разбраха какво представлява днешния ни парламент? А има ли още българин, който да не се срамува от днешното състояние на нацията ни?! Която изпозлва лъжата като ежедневна разменна монета. Толкова ме е срам, че няма думи, с които да изразя срама си от Бългаиря. Котило на патологични лъжци. То и други нации лъжат, но ние лъжем повече и лъжем и себе си. Като отдаван изпуснахме момента, вв който лъженето ни се превърна в лудост. Да, имаме една луда нация, която си изгонва нормалните, задъшение от зловонието на една голяма национална лъжа.

долен сидеров - БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ !!! Не виждаш ли, че турците ни превземат навсякъде и във всичко ! Защо подкрепяш този българопредателски парламент и правителство. Долен измекяр - преди ДПС била противоконституцонална , сега никаква реакция - и за Бисеров и за зам.председател на НС. Продажна мастия е той и цялата му "Атака "

По скоро еврейските агенти...

"Всичките народи в нея (България) щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от бога да живее човекът; и за турчинът, и за евреинът и пр., каквито са, за всичките еднакво ще е само ако припознаят законите равно с българинът. Така ще е в наша България! Писмо-дописка до Ганчо Мильов в Букурещ, 10.V.1871 г."

Колко жалка и смешна нация сме българите. 500 год. сме били под турско робство, най- светлите ни хора са загинали за Освобождението. И 130 год. по-късно сами сме си избрали турци да ни управляват, със съдействието на другото голямо зло в историята ни - комунистите. Забележете никой не ни го е наложил насила, самите българи с невъзможна простотия са гласували за това. Преди това пък, с същата си тъпотия, бяха избрали мутри и мафиоти ( ГЕРБ ). Това е космическа простотия, т.е. българска.

бе-е-е-еее бе--ее-е-е-ее

Жалки сте наистина, защото не си знаете историята. Българите не са искали да се освобождават, имали са си всичко, къщи, ниви, добитък, каруци и сигурност, никой не смеел да ги напада, не са били никога безправни роби като в Америка и Русия по това време. Ако са искали щели като гърците сами да се освободят. Но произтича съвсем друго, България бива окупирана от Русия и в следващите години и изплаща десетки тонове злато за това. Четете истинската история, а не от бабешки сплетни да я докарвате.

не знаят щото не четат историята си а кат ги питаш всички били с вишо хаха а в бг знаем как се взимат дипломи ,момчета с пари а момичетата с дупета ,тия дет ги описват че са били герои (левски ботев и другите )всички са били апаши и убиици ,ботев къде е ходил да учи все бил изгонен от училище в русия също .питам ги тия смотаните тука в дир ми кат е било толкова лошо в османско защо вазов след освобождението отива да живее в истанбул ,захари стоянов какъв го търсил в турските села защо отивал да работи при тях някои от вас знае ли че ботев си купил къща на жена си със събраните уж за комитета пари ,знае ли някои защо не са отпуснали пенсия на жената на ботев,знае ли някои от вас че левски е осъден на смърт не за революционна деиност а за убииство и т.н .--------- това което съм писал тука не са измислици има ги в документите в националната библиотека в софия ,утрепката божидар димитров кат е в ефир задаите му тия въпроси да видим кво ще ви отговори ще започне да пелтечи ,тои много добре знае кое как е но нали е националист/фашист крие истината както криеха истината и за батак

опс кои ти са светлите българи ,ботев ,левски ,бенковски, кои я ми кажи ми тия всички са хаидути и апаши ,убиици на невинни хора ставаш смешен глупак ,бе твоята вяра кучешка тия хора кат си плащат данъка хубаво ти е нали ,да работят и да нямат никакви права а такива изроди кат тебе да обират кокъла ,крадлив и кирлив народ ,а да ви е,,,,,а национализма българска

... Когато Господ реши да накаже някого, първо му взема разсъдъка.. май това се случва в България днес... ако истерията, която се разразява срещу всяко мюсюлманско име в България продължи, нали няма да е чудно... ако утре... тези, които сеят вятър пожънат буря...

Алиосман Имамов зам председател на БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. Вечна слава на геройте от Б ългарското национал освободително движение. загинали за освобожденито от османско "присъствие"

г-н Алиосман Имамов е българомохамеданин. Дъщеря му, родена около 90-те е Биляна, синът му е Александър... но и турчин да беше, ако е честен и отговорен пред избирателите си и народа политик нека работи...

В дпс няма честни и тговорни хора. Всички са крадци и боклуци...

И Христо Бисеров беше честен,почтен,умен,представите- лен и пр.НО КЪДЕ Е СЕГА?Ще го хванете за опашката!

Али Осман -един българин зам. Председател на Българския парламент дойде време разделно

Интересно чащо покриха с тайна случая Бисеров. Явно народа не заслужава да знае нищо. За такъв народ само бой да му уври кратуната.

pompai

nqma kak da se saglasq kato vijdam ,che ni potyrchvat

Ние в коя държава сме??? Турция, Сирия ??? Народни предатели!!!

За 5-6 месеца България се върна 15 години назад,както се казва тия ни върнаха в детската градина.Жалко за държавицата.

ХОШ ГЕЛДИН АЛИОСМАНЧО,ДА УПРАВЛЯВАШ И ТИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ БАРАБАР С ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИЧКИ,ЗЕР СЕРГЕЙЧО НЕ МОЖЕ БЕЗ ДПС-ДРУЖБАТА.ИШАЛЛАХ!!!

ГАВРА С ПАМЕТТА НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ!!!

Алиосмане, той оня отгоре всичко вижда...

Ние в България ли сме или в Турция ?И има ли българи в България или се свършиха,та навсякъде се насадиха турци и помаци да ни управляват?! И по ключови позиции,длъжности,постове в България продължават ЧИСТКИТЕ НА ТЕЗИ,КОИТО НЕ СА СВЪРЗАНИ С ДПС И БСП И МАСОВО СЕ НАЗНАЧАВАТ НАЙ-ВЕЧЕ ТУРЦИ,ПОМАЦИ И БЪЛГАРИ ОТ ДПС. Българите сме с робска психика и затова ще се довършим сами.

Како, кажи им че не турците, а комунистите са причина за всички несгоди, даже затова че и ти си принудена там на острова да обслужваш не винаги приятни клиенти.

България е за БЪЛГАРИ.Страната става все по-зле и по-зле.Само някакви турци,сирийци и тем подобни боклуци ни завладяват.Ще го осъзнаем,ама ще е твърде късно.

Да питам ли на този разни роднини какво държат в България? Или ДПС-то сега е поставила някоя честна пионка на тази длъжност?

е докога ше ни управляват феове бе мама му стара