ДОСТ дава полицията на прокурор заради втори ”Костинброд”

Полицията арестува 40-годишен мъж, заподозрян, че е организатор на изборна търговия в Кърджали, след като вчера от склад бяха иззети 400 торбички с храна.

Обратно в новината

Коментари - ДОСТ дава полицията на прокурор заради втори ”Костинброд” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"раздаване на храни в торбички с логото ДПС от ДПС пред очите на всички, в това число и на полицията." Нещо подминавате този текст или приемате, че ДПС вече си е извоювало правото да не спазва закона, но ДОСТ трябва да го спазва!!! ДОСТ прави това, което прави и ДПС!

Ей,ДОСТ станаха Червения кръст,само че предизборно!Защо преди избори ще ги подпомагате,бре и какво ще ги залъгвате с храна за 20лв. за ден два,а после? Това си е подкуп в натура,Местан да не се прави на невинен,че и от вън са му платили! Ей ще се избият за това Кърджали,добре че хората там са с акъла си и не им се връзват толкова!

Като ви чета не зная дали да не се разрева. Е какво като сте българи. Точно българските партии прокудихте децата ни, сменихте имената (1972) на мохамеданите, сменихте имената (1983) на мюсюлмани и ... Очевидци сме и затова сме единни и казваме БЛАГОДАРИМ ТИ ГОСПОДИН МИХАЙЛОВ. Казва това, което е. Турчинът може да не ти помогне, но няма да ти навреди. А българинът ??? злобее, мързелив, не се жени , а той с много пари, дойде времето не на еродираните, а на работохолиците. Или и това ще отречете. Заграбихте парите на българите в университети, оставихте без работа-кой той българинът. След 1944 кой беше в Белене, НЕ НА КОМУНИЗМА. ЗНАЕМ ГИ КАК ВЕЛИЧАЯТ КАК САМО ТЕ ТРЯБВА ДА СА, ТЕХНИТЕ ДЕЦА, ТЕХНИТЕ ВНУЦИ, до кога ви питам и ОТГОВОР НЕ ЖЕЛАЕМ. Който е кривнал на криво ЩЕ ГО ПИШЕМ НЯМА ДА СПЕСТИМ. 27 години МНОГО СА БЕЗ РАБОТА И СЪС ЗАПЛАТИ ОТ 300 ЛЕВА, а за часове, корупция ...силният има права - пари, власт, а останалите без работа в бг, без препитание, да сте си мислили навремето, не е трябвало изхранващи предприятия да бъдат приватизирани и облагодетелствани само вие комунистите и вашите деца. Знаем ви. Точка.

КОЙТО Е НАРУШИЛ ИЗБОРНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО,ДА СИ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТИТЕ,ЗАЩОТО СМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА!!!

Местане, Местане, много бързо дегенерира бе! Бе един от изтъкнатите интелектуалци на ДПС, а изпадна до нивото на попа дето викал:- Не ме гледай как ям блажно по пости, а чуй какво говоря! И ти си същият безпринципен лидер, не свенящ се от престъпление, като защитата ти е:- Ми и другите така правят! Срамота!

ДОСТ!!!

Много ми е мъчно,че много българи се продадоха на тези турски партий.Само да са във власта си продадоха душите на дявола.Гнусни са.

ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ! Кой бе чоджун е виновен, че те раждат, а българинът не раждате?Способни са - правят деца, не едно, а най-малко две и повече. Наблегнете на корупцията, а оставете народа в тъмната стая сама да реши, за кого да гласува.

Тоя Местан е Нагъл Турски Шпионини иска да КУПУВА гласове, Дори е признал че ЩЕ купува гласове... Или да го вкарат в затвора тоя Лютви Местан, или да го застрелят...

той купува с " помощи " тук гласове , а в Турция ония дето се преселиха и не знаят и една Българска дума , ше има бонуси ако гласуват за другаря местан - и то от самата Турция !!! а сега ми кажете дост Българска партия ли е или турска ?

Анкара оказва посевместна и тотална подкрепа на Местан./прочетете др.инфо сайтове за каква намеса във вътрешните работи ва България,става въпрос/. Лично аз не желая такава намеса. Нито от страна на Анкара,нито от Вашингтон,нито от Москва или Берлин. Мечти,предвид капацитета на нашите политици.

Всеки път, с години , едно и също.....

единствен, истински честен човек да има в страната, избирателя е длъжен да го открие за себе си и поне да го знае, кой е!?Защото именно избирателя носи после последствията на гъза си, ако избира мошеници и крадци да го управляват!?Да! Трябва да се наблюдава политическия живот и политиците продължително време и да се преценява, кой какви ги говори и какви ги върши!?Няма марсианците да дойдат и да ти кажат, за кого да гласуваш!?Отговорността за верен политически избор и полезно управление на държавата е на избирателя и усета му за почтеност, на избраните от него политици!?На заявената ти позиция "всички са маскари", да ти повярвам, ама само ако кажеш!?-"И аз съм маскара! Крада, лъжа и бандитствам!Не ми вярвайте!"

постинга ми е за форумеца "???", но кой знае защо, не се е получило като реплика към него!?Въпреки че направих необходимото!?

"..като внушава на обществото предполагаеми бъдещи действия на Обединение ДОСТ за незаконно раздаване на хранителни продукти; " Какво внушение, бе джанъм, като половината пакети , вече, са раздадени?!

Призна ли,че е имало Костинбродска афера?Станишев те целуваше на Орлов мост по това време.Никой не се съмняваше,че заверата е станала и с помоща на Лютвито.Вие раздавате пакети с храна,а БСП -то какво?Избори по бай Ганьовски!

Каквото и да се пише, каквото и да се говори турците си купуват местата и са "балансьор" в парламента не за друго, а защото тъпия български народ е за гъби на изборите. Какво сте вели да квичите против ДПС, ДОСТ, ГЕРБ, БСП и т.н. Ми отидете и гласувайте бе льольовци. Така тежестта на купения вот намалява.

Викаш ,значи да не ходим за гъби ,а да ходим да гласуваме ... Е,и за кого да гласувам ми кажи ...ЗА КОГО ?

г-да от ДОСТя вашата реакция се нарича гъонсуратлък!

Ега ти гнидата дето и глас надава...Това ако не е купуване на гласове здраве му кажи бе местанчо. Като сте толкова ''загрижени'' за хората защо ги не сложихте в обикновенно торбички???защо не ги раздадохте преди започване на кампанията???За такъв дебил дето ''българските съдии'' го регистрираха след толкова явно изпълнение на задачките на турция и спонсорирани от тях освен изтриване от политиката трябва да се прибави и затвор за уронване престижа на България криейки се като плъх при турците.

Както винаги смешници от всякъде. "2. ......" И какво внушава полиция като просто иззела пакети за агитация и арестувала разни там стари познайници в сферата на купуването на гласове,които от своя страна нямат нищо общо с партията въпреки че раздават нейни стоки.А Пеевски той не беше ли най-добрият приятел на Лютвито които се махна от НС малко след като Лютвито напусна бащината партия. "3. ...." Глупости,още глупости и жалки бръщолевения под формата на оправдания. Но много важно от всичко това след като ДОСТ са далече от влизане в новото НС.

Има 022 и то във ФУСТА и започва с буквата К

Единствената партия в която няма ДС.

Sibirski

Само от турска MIT, казваш има, ама то не се брои?

Щото Местан е бил само ....пионерче,нали?Или така твърди известният режисьор Ев'гений Михайлов?

Агент Павел не влиза в новото НС. И беснее.Раздава порции,с ДОСТ надписи. Ама различни порции от тези на агент Сава. Посланието е същото.Принципът-също. МВР в случая си върши работата. Местан......да си гледа работата.

Ако са решили да не правят реклама на марката цимент, по-добре да не показват снимка на торбите, вмсето да я размазват.

ДОСТ бяха регистрирани от ГЕРБ в разгара на лятото, под носовоте на Българите. НИКОГА ПОВЕЧЕ МАЛОУМНОТО ГЕРБ

И ДПС, и ДОСТ са допуснати от БСП, лично от Луканов и в противовес на конституцията. ДОСТ е издънка от ДПС, а ДПС беше достът на БСП. БСП са предатели и носят на България разруха.

Аз не виждам разлика между ДПС и ДОСТ.

Аз не виждам разлика между ДПС и ДОСТ.

а сега да видим дебелата свинкя цацарка за какво е главен куркорор

ГАДОСТ

хем се прави на света вода ненапита :) По-гнусно същество от тоя няма ...дано някой го гръмне скоро.

ДСТ я вземе 2-3% я не. Но Лютви се пени именно заради това. Ай сиктир - 200 торбички с храна по никакъв начин не са 300 хиляди бюлетини

АЛООО... ЦИК...!!! - ЗАКРИВАЙ...!!! АЛООО... МВР...!!! - АРЕСТУВАЙ...!!! И ВСИЧКОТО ТОВА ЗА АНТИДЪРЖАВНАТА И АНТИБЪЛГАРСКАТА ИМ ДЕЙНОСТ...!!! Дааа...!!!

Местан е хлъзгав като скумрия. Едва ли има по-гнусен "политик" от този! И все пак, господинчо, си за затвор!

КУПУВАНЕТО и ПРОДАВАНЕТО на гласове е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и се наказва от закона! Хайде сега е ред на ПРОКУРАТУРАТА!

Възможноста туркофила Местан да влезе в парламента ме кара да си спомням с умиление за ТОДОР ЖИВКОВ

Мисля че е най-справедливо ако ДОСТ и ДПС си поделят по равно гласовете и никоя от тях не успее да влезе в парламента.

Ся, ако се окаже, че и пакетите за храна са прясно доставени от Турция с помощ на турския посланик ... кво прайм? Това, че Пеевски и Доган са противни типове не означава, че в до избори и до Парламента трябва да стига открити турски агенти като Местан и компания. А за българите, които са се записали в тези листи, думи нямам.

Точно така, безкомпромисни действия срещу турската партия!!!И не само от полицията, има и други компетентни служби - да проверят кой е дал пари за пакетите с храна, щото аз четох че е турски депутат. Ако е вярно, това си е пряка намеса на турската държава във вътрешните работи на България.

Всичко което казва от ДОСТ наистина не е редно, но ти Местан беше основен участник в аферата Костинброд, когато Пеески, Василев и медиите им заедно с марионетката Бареков излъгахте хората в деня на изборите!!

ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ

Коалицията БОСТАН в действие!

ДОПУСКАНЕТО НА ТУРКОФИЛА МЕСТАН ДА ХАПРАВИ ПАРТИЯ ,ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ НА СЪВЕСТА НА ПРОДАЖНАТА ГЕРБЕРИСТКА ПАРТИЯ И ПОДЧИНЕНАТА ОТ НЕЯ ПРАВНА СИСТЕМА ,НАЧЕЛО С ЦАЦАРОВ

тъпотии... КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?