Цените на храните на едро се повишават

В последната седмица на декември цените на едро продължиха да се повишават с високи темпове и индексът на тържищните цени (ИТЦ) нарасна от 1,784 пункта преди Коледа до 1,825 пункта в края на 2010 година, съобщават от Държавната комисия по стоковите борси и тържищата.

Обратно в новината

Коментари - Цените на храните на едро се повишават | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Благодарим ти партио любима,че увеличи цените на бензина,а за шоколада и яйцата,ще ти благодарят децата"

Ама много сте заблудени бе хорааа , БСП , ДС , ГЕРБ , СДС .... дрън-дрън .. Я се огледайте в делничен ден какво става в кафенетата по центъра ( в кой да е град ) , в МОЛ-овете , в хипермаркетите - пълно е с хора - те да не би да са извънземни?? Истината е че на никой не му се работи а тези които работят малко от тях произвеждат нещо. Офис сградите са пълни с "старши и младши мениджъри , сътрудници , консултанти , брокери , дилъри , търговци и подобни"...Е и , след като всичко е внос как няма да скачат цените..

Някога и аз бях така-като се вдигаше нещо,пердето ми падаше.

Важното е цените на дребно да не се увеличават. Ако продължат нагоре Бойко ще ги спре. Да се свети името му.

е Шломо Дянкофф да си оди в родината си - задокеанското еврейско ООД ....а също така и леличката му - Кристалинка Мътнова хич да не бъде допускана в БГ!!!!!

Боклук!!!

Спокойно - цените се качват, рейтингът пада!

Редакцията на Дир.бг дава най-точна и пълна картина на цените на храните ,в сравнение с останалите медии.

Това което и Управляващите и Опозицията премълчават да кажат на Народа е, че според прогнозите на анализаторите на световните пазари цените на хранителните продукти ще се вдигнат с около 30 до 50% - просто отворете интернент и си направете справка за изменението на цените на пшеницата и царевицата на световните пазари от лятото на 2010 досега :)))) В реално изражение това означава поскъпване на всички основни хранителни стоки , което при замразените от калинката Симо Дянков доходи и индексиране на доходите значи глад и мизерия :)))) Ама на тия в народното събрание не им пука - тях ги вълнуват Верту-та :))))

Щото за пари и високи цени хвърлят стоката си в океана, а блъскат боклуците си в нощвите.

случайно нещо да се намалява?

броя на младите и образовани българи!!!

Това личи и от форума

Щот ги мързи да учат!

Тази държавна агенция дали може да прави нещо друго освен да "съобщава"???

Ех, ако си бяхте гледали градината и нивата и животните хич и нямаше да се стряскате от тази новина. Ама всички искате у Софето, у офисо да седите и у нето да дращите, у форума на дир-а. А, да Ви е честито градски!

А то щото на днешно време е лесно да се занимаваш със земеделние и животновъдство. Блъскащ цяла година и дойдат мутрите да ти изкупят продукцията на безценица

Такива оправдания баба ми ги знае с десетки. Ама си гледа чесъна и не купува китайски.

--лелче, колко струва чесъна?--6 лв., момче.--ами нечесъна?--ам кобилица по главата?

Лесно се вижда коя част от населението страда заради капиталистическата криза.В България това е онази част от населението,която няма дори един апартамент.За да има пари за хляб и за...магистрали!

И на края статистиката както винаги ще отчете дефлация.Горко за бедни,болни,пенсионери.Предполагам пред изборно ще има безплатни екскурзии по магистрали и метро.Нали умишлено отпушиха контрабандата на акцизни стоки за да се спечелят изборите.Ще получим Президент,Министър Председател от ГЕРБ,младо поколение в чужбина и ровещи из боклука пенсионери.Да ни е честито!

ю...ха ха ах как е как е другарки и другари...таз година на едро цените - догодина на дребно ....да сте жви и и здрави другарки и другари и мойто гавазче и то да ви яха още дъъълго....ха ха ха другарки и другари....

Покрай кашкавало, що чесън сме яли ние чавдарците! Правец още мирише.

Вие на дребно гледайте да не пипате. Народецът не яде цели мамути, птеродактили и тиранозаври, още ги предпочита разфасовани.

Ама то и горивата се покачват? Нов акциз? Я? Кой ли пък го измислил тоя акциз? А да видите януари какво ще е увеличението, герберски отрепки!

Какво ревеш като ощипана мома, нали твоите ченгета доведоха България до това положение. Лошото на Костов беше, че не успя изцяло да елиминира агенти на бившата ДС като теб от обществения живот и да ги постави на мястото им!!! И не ми се прави на някакъв емигрант, защото знам, че ти, дедо Йоцо, Ого, НикиБ, 123, бръмм, Ляв но не бесепар, и други знайни и незнайни никове сте 1-2 лица, плитко законспирирани платени драскачи на БСП / ДС / Генералите, които ви спускат какво да поствате! В безхаберието си стигате дотам, че сами си се хвалите и си отговаряте на постовете. Защото НЯМА КОЙ ДА ВИ СЛУША! Средноинтелигентният българин отдавна знае кои сте и колко струвате! Гледам, вчера си бил дежурен по форум и много си наспамил! Но кой ти чете малоумните постинги. Изтъркахте се бе, товарищи комунисти!!! Ето сега си постнал материалче от наръчника за политэкономагитация на ВКП(б), сложил си 2-3 думи и фрази, за да се праим на модерни леви и опа! - забили сме поредния пирон в кивота на омразните империалисти начело с Лудия Рейгън, пардон, Лудия Буш, пардон, Лудия Обама, Клинтън (цялата фамилия) и т.н. И още повече, дайте да громим "чифутите". Ти да не си Хитлер бе?!?! Ама "чифутите" превърнаха пустинята за има-няма 20 години в цветуща райска градина, а вашите хора разсипаха една райска градина, каквато беше България през 30-те и 40 - те години на ХХ век и я превърнаха в тоалетната на Европа! А социализъма, дето го предлагаш, иска да взима до и над 50% от доходите на ПРОИЗВЕЖДАЩАТА ЧАСТ ОТ ОБЩЕСТВОТО и да ги дава на мързеливците, тунеядците, тарикатите, неинтегриралите се към съвременния живот цигани, престъпниците и т.н. Е, тези ли обществени групи да стимулира държавата, или тези, които произвеждат, работят, творят? Я бегом у лево, мушморок! Колкото и много да спамиш, НЯМА ДА БЪДЕШ ЧУТ И РАЗБРАН! Всички те знаят що за стока си!

Сбъркана седесаристка тиква! Аз съм регистриран бе, няма начин да се размножавам и нямам нищо общо с /дедо Йоцо, Ого, НикиБ, 123, бръмм, Ляв но не бесепар, и други знайни и незнайни никове сте 1-2 лица/. Общото е в твоята тиква, която живее с таласъмите на неистовия страх от наближаващото народно възмездие. И нямам нищо общо с ДС, да блуждаят с извънземното ДС без имена , плът и кръв и пълно с духове е само седесарско название за всички техни политически противници, понеже само с това седесаристки лакеи като теб се опитват да атакуват противниците си, за да защитават крадливите си държавници с имена, от плът и кръв и най важно- с архивирани ДЕЛА ВЪВ ВЛАСТТА. Неистов страх ви гони, понеже сте останали един файтон ковчези и праг за НС15 %, който никога няма да прекрачите. Заедно със сЪуправниците си от ГЕРБ, които са под ваше командване поради нискочелието си! Алелуя...-:)))

Леле мале колко те е страх,щом си толкова агресивен.Неизбежното те плаши,нали ?

Малко попрочетете историята преди да пишете такива глупости. Не разбрахте ли, че Костов и сие са създадени именно от комунистите, като примерна опозиция?! Как така г-н Костов, като единственият човек, разполагал с пълно мнозинство в парламента, да не успее да изгони бившите от ДС?! Има само един възможен отговор за поведението му - нежелание. И май само Вие не разбрахте, че света /по точно САЩ и, чрез него, света/ се управлява именно от еврейската мафия. Колкото до това в какво е превърнат Израел - ако ние получавахме ежегодна БЕЗВЪЗМЕЗНА помощ от САЩ /колония на евреите/ дори само на половината от еврейската и ние щяхме да сме така богати

На едро се повишават, а на дребно направо хвърчат.

и на дребно се вдигат цените на едро...

Така-така! Няма само парното и газта да поскъпват я! И ранъта, и борбъта - сичкото нагоре требе!

точнот точно Фсичко Фсичко....

Мутри и комунисти осещат примката около врата си. Трябва да плащат данъци за дворците си и ламарината на колела. Забраняват им да крадат. Е, следва да вдигат ударно цените и да избегнат "обедняването" си.

А моя Осет ми подсказва, че ти герберска тикво, Усвен, че си смертелно проС, ще плащаш като поп! Няма да те спаси и Мазен Миро, за бараката с кенеф на двора, в която живееш - ще плашаш по-голям данък, а за таралясника, който жена ти лъска с носната кърпичка - за да се движиш по магистралите на Батман - ще плащаш 10-торно! Като се разболееш тикво, ще плашаш яко, а майка ти и баща ти с техните пенсии ще събират огризки около кофите на герберите за да хранят теб и внуците.

виновни и за световната криза, нал тъй? То голяма разлика между простичко и глупаво обяснение няма.

Покрай кашкавало, що чесън сме яли ние чавдарците! Правец още мирише. Нали комунистите тънат в разкош от храна и продоволствие? Вижте Сеферената Курея, ептен Курнелия Нинова, ташак бре, тя нещо млъкна...