Купуването на гласове се активизира из цялата страна

Кандидати за народни представители са замесени в купуването на гласове за изборите, които предстоят в неделя, съобщиха МВР и прокуратурата, цитирани от "Сега".

Обратно в новината

Коментари - Купуването на гласове се активизира из цялата страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз само да обадя, че заради намалените часове на учениците днес и неучебният понеделник - половината държава ВЕЧЕ СПРЯ да работи . . . . до вторник сабахлям!

Държавата, в която няма престъпление. Държавата на купените прокурори. Ама те няма да станат прокурори и съдии, ако не са от някоя партийка.

-Агитират ме да гласувам ама никой не ми предлага пари и никога не са ми предлагали аз и така си гласувах но сега вече няма.Ако ми предложат ще гласувам, иначе няма смисъл.

По-добре гласувай за коя да е Бг партия, че да намалим малко гласовете за ДПС и ДОСТ!

Голяма глупост е кандидатът да има имунитет и да е недосегаем. Изобщо имунитетът е вредно нещо, дава чувство за безнаказаност и е време да бъде премахнат за всички.

Толкова ли вече сме изкукуригали, че почти 30 години след като бившите соц. страни прогониха с тояги комунистите и доносниците на Кремъл, ние продължаваме да се надяваме, че тези същите крадци и национални предатели, наричащи себе си "социалисти", ще въведат ред в България???

И са си доста по-добре тези, които ги изгониха!! Колкото по-изгонени са, толкова по-добре са съответните държави.

Не споменаваш БКП и ДС защо ли? Просто пропуск, едва ли?

Знаем и кои са престъпниците!

Докато партриОтите блокират границата а МВРги охранява вместо да отиде в ромските махали така ще е, сигурно защото патриОтите купуват гласове..... клета Майка България.

Вдига се голям шум, когато десетина роми получат по двайсет лева, за да си дадат гласовете за някоя партия. Когато някой бизнесмен паралия брои стотина хиляди, за да го включат на първо място в листата на някоя "некорумпирана" "партия", това дори не се обсъжда.

Едни купуват с пари , други/ГЕРБ/ с театрални постановки.

Не знам какъв театър е 1000 лева реална и получаване всеки месец средна заплата. 14 милиарда резерв (налични) при 10 милиарда задължение, което било много страшно. 40% ръст на минималната заплата. 30% ръст на износа. 3.1% индустриален ръст. Изплатени 4.5 милиарда далавери на БСП и ДПС (Белене и КТБ). Театър, казваш? Да помислим какво казваш!

А като се извадят изтеглените милиарди кредити от ББ миналата година - какво остава като дълг, който ще изплаща народа???

Продавам 240 (двеста и четиридесет) гласа. Оригинални, малко употребявани, много добре запазени. Преди или след изборите! Изгодно! За коалиции, големи инвеститори и зеленооки брюнетки до 30 години - атрактивни отстъпки!

"Купуването на гласове се активизира из цялата страна" Продавам гласа си на търг с явно наддаване. Начална цена 1000лв. стъпка 200лв. Тел за връзка: +359 ххх-хх-хх. Моят глас е решаващ в изборите, защото съм последен в списъка!

Но ние си знаем, че е престъпление. Знаем също, че престъпленията в България не се наказват.

И какво стана с обещанието за честни избори на временното правителство, след като били влезли над 100 автобуса и всеки ден влизали още десетки с гласоподаватели от Турция, които гласуват и за двететурски партии и в Бг и в Турция???

да се кажат имената на тези "кандидат-депутати". Какво, като имат имунитет? Иначе е само "една съседка каза".

престъпността в страната рязко се е увеличила.. Нали така.

"Купуването и продаването на овце е не е престъпление". И лошо няма, това е повече от Великденската добавка към пенсиите , пакетите за социално слабите , а като няма какво да ядеш, ще крадеш и продаваш каквото има.

Де го Заруменелия, да вдигне самолета и по тоя казус ?!

Пак ще им гледаме простотиите. Сега слушаме лъжи от ляво, от дясно, от горе, от долу, а после ще забравят и ще започнат да отричат, че не това са имали предвид, че онова било изопачено и т.н. Но да внимават, самозабравата никога не е водила до успех. Прага на търпение на българите бил висок. Да, така е, но става дума за "праг", който рано или късно ще прелее. Не можели да ги пипнат, защото имали имунитет. Нека продължават така и ще докарат нещата до там, че много лесно ще им се свали имунитета - с една точка в челото.

това е демократично, един ден в годината да има и за другите

Та това е 1/3 пенсия или социална помощ.

Това е много повече от 1/3! Всъщност това е загуба на поне няколко стотарки месечно - поради пошлостта, която поражда самият акт. Моралът не е измислено понятие, а е следствие от много опит на умни и мъдри хора. Липсата на морал води до ниско качество на живот. Днес получават 1/3 поенсия, утре губят цяла година по една пенсия. Това обаче е за умни хора. А посткомунизмът е орязал това знание и съзнание от мозъците на мнозина. Именно на тях виорее все още и днес. Горките не знаят в каква дупка са!

"Купуването и продаването на овце е политическа далавера"

На Бойко,някой може ли да ми каже,какво му отне демокрацията?

Бойко нема думата отпреди Нова година. И нема акции колкото Курни.

Що така бе, нали Герджиков каза, че всичко е наред?

Прав е Герджиков!!! Всичко е наред , търговията се развива успешно, а данъка който плащаме за това е висок. Просто бизнес.