Гръцки анархисти заплашиха да отровят популярни храни

Четири компании изтеглят от гръцкия пазар някои от продуктите си заради заплаха, че са заразени с хлор и хлоридна киселина.

Обратно в новината

Коментари - Гръцки анархисти заплашиха да отровят популярни храни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Залените терористи и анархо-либерали (либертарианци) са не по малка заплаха за нашата цивилизация отколкото убийците - ислямисти! Те са две страни на един медал - антицивилизационния!

боклука си е боклук. Анархист го наречи, комунист, пролетариат - все е едно и също. Човек с р*це наврени там където слънце не огрява, дефакто неспособен да изкарва пари, но пък с голяма уста и много енергия за кражби и деструкция.

Ясно, не трябва да ходим за празниците в Гърция, а трябва да си харчим парите тук, в мутренските курорти, а?

Ха, добър начин да отстраниш конкуренцията :):):) Тези анархисти да не би да имат спонсор някоя от гръцките вериги за храни и те по този начин да отстрелват конкурентите?! Много е вероятно сега и други да поемат този почин, и Грийнпийс да нацелят вредните храни така?!

анархистите ако не знаеш са с леви убеждения и се финансират от Масква.

Абе то и ленин уж бил с леви убеждения, пък се финансирал от евреите, май?!

Кой твърдеше сега че имало само ислямски тероризъм?

В гърция да тровят каквото си искат, не ми пука.

живееш с наведена глава и те е..ат безразборно отвсякъде! Може и деца да умрат ако е вярна заплахата, но животните от твоя вид се интересуват само за собствения си гъз! Такива като теб не се интересуват от никого, но като им дойде ред се правят на нещастни жертви...:) Катил скапан!:)

Смърт на корпорациите!

В класацията за най-отровни и канцерогенни храни първите десет места са на фирмата Нестле. Нестле били "създавали"по над три хиляди вида нови храни на година. Как се създава нов вид храна,само един господ знае...

Предполагам, че като прибавиш една дузина нови Е-та, променящи вкуса ;) вкус на сирене, кашкавал, бекон и т.н.

Ето част от списъка,който е на Грийнпийс,а не на гръцки анархисти. 1. Snickers шоколадов десерт 2. Campbell супи 3. Uncle Bens ориз, кетчуп 4. Lipton чай 5. Mars шоколадов десерт 6. Twix шоколадов десерт 7. Cadbury шоколад, какао 8. Ferrero десерти 9. Nestle - шоколад 10. Nestle напитка Nesquik 11. Соса-Соla, Sprite, Fanta, Kinley безалкохолни. 12. Pepsi безалкохолно 13. 7-Up безалкохолно 14. Heinz кетчупи, майонези, сосове. 15. Nestle детски храни 16. McDonalds верига ресторанти бързо хранене 17. Kraft Foods шоколад,чипс, кафе, детски храни 18. Unilever детски храни

Събирайте си етикетите с е-тата ако искате да знаете какво има в храните, че заради СЕТА вече не са задължителни за публикуване. Така ще знаете най-малко какво ядете и ще може някой ден като се окаже че са слагали някаква отрова да си поискате пари.

А иди сега на почивка в Гърция и пазарувай.

Огледайте марките и каква храна произвеждат - изборът на гръцките анархисти не е лишен от смисъл. Но ... дираджиите ни го спестяват ;)

++ само Мери -това е най важното!!!

Анархисти и смисъл ..:)))

Не съм запозната с идеологията им, но без съмнение действията им имат точно определена ЦЕЛ. Атакуват големи корпорации, пробутващи все повече боклуци като храна. От др. страна, със сигурност само заплашват и реално няма да го сторят. Но ще намалят печалбите на тези фирми. От пазара трудно ще ги изхвърлят с такива акции, но - поживьом - увидим.

И сега ще ги пуснат по българските магазини с промоционални цени...

Те са си отровни и без хлора в тях, така че не ги купувам. Дори се чудя кой още пие кола и другите газирани боклуци?!?... В продуктите на Нестле пък има ГМО, така че - мерси!

Ами много хора пият Кока - Кола и много хора ядат продуктите на Нестле ..това си е техен личен избор

Прав сте! От др. страна голяма част от бедите, които ни се случват са резултат на личен, но не добре информиран, избор. После се чудим откъде идват раковите заболявания... Ами поне малко вредности можем сами да си спестим.

Да не пипат узото и баницата със спанак. Друго всичко може.

не че нещо, ама в 'големи магазини' ако си мисли някой да се продава храна ... ммм ... кофти. Имам предвид събуждането на този някой ще е кофти. Има в някои магазини някои точно определени стоки,д ето стават за храна или напитки. И нищо, нищо друго. Ама то на същия принцип и битака в София може да се нарече ресторант - само защото има някви 2-3 сергии с кебапчета.