Най-скъпи са хотелите в Москва

В Москва са най-скъпите хотели в света, показва годишното изследване на компанията "Хог Робинсън груп", която работи в областта на туризма.

Обратно в новината

Коментари - Най-скъпи са хотелите в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откакто крпизата ме удари и от милиардер станах пак милионер, вече си правя сметка на алтъните и жълтиците, слава на Аллаха. Затова реших да правя икономии и съкратих една от жените си в харема плюс две кучета, едно пони и три златни рибки от аквариума......А, и подарих един джип на мироопазващите сили, че харчеше като змей..... Последно - вчера слязох от 43-я на 34-я етаж в "Бурж Ел Араб", защото е с 25 000 евро по-евтин и има 5 вместо 7 джакузита.....Абе-е, какво да ви разправям - криза е, жив да ме ожали човек! Но няма как, трябват жертви в името на народа! А, сетих се като казах "народ" - какво правят ваши звезди и депутати, все насам им е хвърлен пъпа! Все на сватбени уж пътешествия или творчески командировки....... Ма и вие не сте вчерашни, брей!

Швейцария е ад пълен мислех, че след Париж и Лондон няма да се впечатля от цени но при 287франка в Цюрих и 178 франка в Женева за нощувка успяха да ме потресат :))

Миналият месец платих в Сингапур 287 USD за една нощ. Без закуска, без нищо!

А какви времена бяха. И мадамата без пари.

лоша работа за средната цена. Средната заплата не е колкото на запад

хотелите са като проститутките - сами си вдигат цените и се налага да им ги сваляш с дълги пазарлъци.

25% намаление на цените в Абу Даби! Там сме!