Освободиха всички шефове на столичния КАТ

Цялото ръководство на КАТ-София е освободено, съобщи БТА, като се позова на източници в ръководството на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Освободиха всички шефове на столичния КАТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко а в Добрич ,кога ще направиш чистката. Ценични нагли безпардонни това са катаджиите в Добрич. Отврат са. Като си започнал карай до край.

Това са децата на Цецо Пъпеша и на Боко......

Тоя има запас да издържи и на глад една година, а не само с огромната пенсионерска пенсия. Да сложат някой по слаб, поне на някои да видим че се подобрява положението

Целия кат да го освободят! лешояди!

Сигурно е трябвало да си идат тези. Но болната глава е най големият им началник на КАТ. Той си живурка вече десителетия и все други са виновни. А кой трябва да организига и ръководи.

Най - после!

Браво, Бойко! Само така. Първо в София, после и в другите градове!!!

браво! не бе редно да се тероризират хора по пътищата ... главната задача на КАТ е да служи и защитава, т.е. да осигури максимална пропускваемост от старите и лоши пътища при минимални катастрофи ...

От сега нататък като ви спират ще ви предлагат кафе или чай, ще ви питат за здравето и семейството:))) Защо се заблуждавате че ще се променят нещата с тези освобождавания??

Колко и да се пънете , хората виждат промени!

Защо началници на КАТ от РПУ се возят на скъпи автомобили и ги ползват като лични в извън работно време?

Защото те си имат спонсори и сержантите се отчитат правилно след всяко дежурство !!!

Трябва да махнат и тоя ненормалник Валери Симеонов-началника на Трето РПУ и някои други болкуци там.

Напълно те подкрепям - впредвид какво е положението. Всеки месец обират мазетата ни, крадат се шахти, продават се цигари и дрога на пазара, проститутки ти оферират по спирките, пукат се гуми, дерат се коли! Какво прави таз полиция в трето???

И аз искам да оправят малко положението в 3-то районно, ама коренно всички да уволнят! От охрана долу дето нон стоп говори по телефона с учители. че сина му не можел да изкласи и дали не може да се направи нещо, до всички псевдо разследващи смешници! вече десетки пъти се разбиват коли, дори 2 бяха запалени пред нас! и...? НИЩО братче! Някакво цигане счупи прозореца на входната врата защото му направих забележка че ака до дървото пред блока!?! Това нормално ли е?!

.....а кадровиците на КАТ с камани требе да ги ИЗРИТАТТ......

Близо две години при нас нямаше корупционни практики", увери Стоевски и добави, че не се сърди на никого и няма да остане без работа. - Бих казал, пълен смешник и лъжец. И, какво точно работят полицаите и воените, че попадат в първа категория труд? Защо се пенсионират много по-рано от работещите хора? Защо получават 20 заплати накуп, след като не са работили нещо продуктивно??? Аз съм дискриминиран. Работя, заради тях, плащам им заплатите, 20 заплати, пенсия, а те ме глобяват. като ме спрат на пътя, ръка трябва да ми целуват, защото тя ги храни!

да и като се пенсионират ги назначават като държавни служители понеже са незаменими

В гр. Пещера има двама двама катаджии които не знаят азбутата а пишат актове , елате и при нас

Сигурно има хора в Кат че къде ли не за махане.Факт.Но толкова ли сте слепи че не виждате кога се случват тия неща?Когато хората почват все по яко да ревът срущу това в което се превърна България в последните 2 години.ГЕРБ се панира и с тъпи рокади се опитва да демострира че нещо се случва че да заблуди....знамо ли кой.Мен определено не.Идват избори и тях ги хвана шубето простичка истина а вие тук пишете глупости .Явно сте още зомбирани и не виждате тъпите номера на ББ и компания.

Как бе, на моя Жоро преди месец, сутринта в 4.00 часа на Църна Маца го бяха избрулили 50 лв. подкуп, направо си ги бяха взели като стой та гледай!

е да ама акта му е бил за 400 сигурно + разправиите, по-добре на ръка, отколкото бюрокрацията в КАТ по гишетата, не подкрепям корупцията, но мисля, че по лесно и безболезнено е 2-рия начин :)

Приветствам решението за смяна на "климата". Крайно време е КАТ да промени режима си на работа.

Защо само в София?Сменете ги и в големите градове.Там минават всякакви граници на погазване на Закона.Те се поставят над Закона.

Трябва да се приеме закон за уволнение без Почести. Тоест като си на служба да защитаваш закона ,и след това го нарушаваш - пенсия нанай си.

Браво - когато и да се пристъпи към такова действие никога не е рано или винаги е късно. Трябва да се има предвид, че те са около средата на хранителната верига. няма здравомислещ гражданин (най-вече шофьор), който да вярва, че служителите на платното лапат а началниците им карат на заплати.

ДОкато си играете на "тука има , тука нема" мандата ви ще мине. Правителство се прави с готови хора, а не след като се вземе властта да се търсяг хора по метода на пробите и грешките. Порочна практика. Следващите пак ще си назначат, особено ако са техни съпартиици..

В системата на МВР има едно неписано правило - когато те "плюят" и обиждат,означава, че добре си вършел работата си. Пожелавам на тези, вече бивши служители на МВР дълги години да си получават пенсията.

Един чист БЪЛГАРИН - всички останали са маскари и подлеци и най-вече предатели !!! Браво !!!

Браво - достойно мнение. Имам удоволствието да познавам Ваньо Стоевски и това е човека, който вкара истински промени в КАТ. Много го мачкаха напоследък човека и май е добре, че се пенсионира.

как се е нахилил при мисълта за 20 заплатки на куп дето го чакат. а вие бачкайте да може чичко Ушев да папка...

Смени ,смени ,смени ...с мене.Браво ,брависимо.

Тоя на снимката защо се хили като гювендия, а прилича на овчарин, ама с тапия само до осми квлас?

До един са идиоти . Само за джоба си мислят. Да се чистят. Нали това е целта на новата власт. Нови идеи с кумуняги и крадци не се правят. Стига сте ревали и търсели под вола теле.ГОЛЯМО БРАВО. Елате в Добрич.Корупцията е тотална като започнете от техническите прегледи. Крадци това са те.

Уволнените директори на областни земеделски служби започнаха да се връщат отново по места-справка Варна,естествено след решение на съда и след като се запишат в ГЕРБ с подобаващ подкуп!

Защо преди да ги махнат не кажат ЗА ЗАПОВЕДТА КОЯТО Е СПУСНАТА ОТГОРЕ ВСИЧКИ КОЛИ НА СПОНСОРИТЕ НА МВР В ЧАСТНОСТ ГЕРБ ДА НЕ СЕ СПИРАТ ЗА ПРОВЕРКИ ДОРИ И ПРИ НАРУШЕНИЯ.

У ВОЛ НЕ НИ ЕЕЕЕЕЕ ....мамка ви мръсна шкембата долни , с тия 20 заплати 20 пъти свещи да си купите

СЕГА ДА МАХНАТ ЦЕЛИЯТ КАТ

Сега ще сложат хора на ГЕРБ. Все пак партийната каса трябва още да се пълни.

kgb777kgb

Вярно всичко е ясно - напълно сте малоумнясали ! Всички началници са учили школата в Симеоново - кога ??? На тези години , на които са при кое управление са се издигали ??? Тези хора са в системата от 20 години , трябва наистина да си малоумен , за да си мислиш , че са от ГЕРБ , който го има от 2-3 години !!! Кариеристи винаги е имало , те бяха от БКП , после от СДС , после от НДСВ , после от " кого ли не " стига да върви далаверата !!!

Ела да видиш малоумника в Полицейската школа в Пазарджик! Какви 20 години, 34 години, морен вода не е пил, само с доноси се е занимавал цял живот, Заместник командир по политическата част, най-отявления партиен кадър на БКП... От къде ги изкара тия връзки, та успя с мазен гласец да заблуди хора от политиката, та го направиха директор!!!! Заби школата!!! Връща пенсионери на работа, а притиска младите, ама и те не му се дават...Абсолютен мръсник, шестак...До кога бе! До кога!

"влизо две години при нас нямаше корупционни практики" - да наистина от две години насам има затягане на примката, ма за близките 20 години назад както на вас, така и на нас ни е ясно, че печатихте парите. Мръсни комунисти, всичките да ви изчистят дано и както е тръгнало това ще да е съвсем скоро...

Чисткат вече е факт и нараства експоненциално!

министър Попова, а вие какво чакате с вашата съдебна охрана, вземете за пример МВР! Хайде, не губете време - всички шефове-аут!

сега на Пампорово ще им прочетат заповедите!

Следвашо освобождаване на съдиите,прокурорите.и по бързо

аплодисменти!!! Ред му е на Найденов / да каже к,ви ги е правил като главен секретар на НВМС с ирландското 20 годишно говеждо и като шев на помиарите и защо държи Войнов!!!! Итова ако не е конфликт на интереси здаве да му е !!!!! ееееееееееее

А по другите градове кога ще ги гонят. Защо трябва да висим като марсоли по един ден за регистрация на кола и да гледам как някаква баба пише с единия пръст по клавиатурата,Администрацията на КАТ си е олицетворение на некадърността и освен да тровят живота на хората никаква не я вършат.

В КАТ - Русе е така.

Що не осводиха целия КАТ.Тогава щеше да е новина.

Със новия закон за МВР, който има 25 години стаж в МВР - АУТ !!! Пенсия и лек отмор !!! Няма място за него, защото пречи на младите да се развиват !!!

алооо,че лице с 25 години стаж си е младеж-ако си почнал работа на 19-значи те пенсионират на 44. Лица, на тази възраст трябва да работят, а не да получават пенсия! Пенсионната възраст по закон е 65 години, хайде правилата да са еднакви за всички! И най-несправедливото е,че другите професии се пенсионират като старци на 65години, селд като 45 години са плащали осигуровки, а тези, с пенсиониране на по 45 години са освободени от плащане на осигуровки. А 20-те заплати-нека да ги дават на всички професии! Или да не се плащат на никой! Сега е супер нечестно-за някой 20 заплати и младежко пенсиониране, а за други-цял живот работят-и накрай не могат да се пенсионират

Никъде по белите държави не са еднакви за всички!Като искаш да се пенсионираш рано стани полицай, военен може да ти се услади!Между другото и аз ще се пенсионирам на 65г!

При нас скапаняка с 34 години пенсионира точно колеги с 25 г., които бяха в активна възраст, а това ненормално, хитро и плиткоумно комунистическо копеле остана да решава съдбата на млади хора, не ни дава да мръднем, само пенсионери докарва и ги кани да работят на хонорар...

Вярно синчето на оня шеф от КАТ още е там - срещу 90 лева миналата година му дадох пълномощно да ми регистрира колата, през фирмата от която си взех возилото

Въобще не се радвайте на новината за това пенсиониране на началници от кат! Това всъщност е лоша новина-тези колосални 20 заплати, ще дойдат от нашите данъцир нали. Да приемем,че някой началник е с 1000 лева заплата(моля, ако някой знае-нека пише колко точно е началническата заплата в София)-тогава обезщетението е 20 000 лева. Ми ,че то си е гот да те пенсионират-млад, със солидна пачка, гарантирана пенсия-нищо,че си млад(щото за другите възрастта е 65г), и то в нелош размер пенсия. Крайно време е тези 20 заплати да бъдат спряни! Не стига,че не плащат осигуровки за пенсия, не стига,че се пенсионират млади, а тези 20 заплати-това е прекалено. Работник на строеж, или учител-тези професии се пенсионират на 65 години, не получават 20 заплати, при провинение-наказанието е уволнение, а не пенсиониране, и си плащат сами осигуровките!

Дали няма нещо общо с информацията за списъка с 12 номера на автомобили, които е забранено да бъдат спирани от КАТ, защото са на спонсорите? Много ми прилича на разчистване на сметки...

ТЕ СЕГА Е МОМЕНТА ДА ДИВЕЕМ ПО ПЪТИЩАТА! НЯМА КОЙ ДА НИ ГОНИ:)

ХАХАХАХА

Стига си произвеждал паразитни шумове в прострастнството, бе...Какво си се разрадвал толкова - да не би твоят ред да е дошъл даставаш началник?!

Браво на Министъра Цветанов, който не се справя ВЪН !!! И веднага на неговото място друг, докато има резултат ПРАВИЛНО !!!

от както въведоха камерите, няма кой да спира за проверка за алкохол, фалшиви книжки и др.

" Неофициално се твърди, че тази стъпка е предприета с мотива "промяна на климата в КАТ".".... Значи промяната е свързана с климатичните промени = озоновата дупка. То човек, като преяжда редовно, много се изпуска и се замърсява въздуха в столицата. Сега ще дишаме чист въздух... Браво Цецко! Най-после един екологично мислещ, министър. А днес цял ден те оплюват, че си правил политическа чистка!!! - невежи... Това си е чиста екология...

Ако става въпрос на оня от преди 2 години синът му още се върти там ...Тати си го отнесе а синчето продължада да се занимава със същото......

НЕ НА КОРУПЦИЯТА В МВР !!! ТЕЛЕФОН 98 22 222 ВИ ОЧАКВА - СЕЧ !!! Който полицай взима да си ходи, няма място в МВР !!! Вътрешна сигурност да ги подкарва - ЯКАТА !!!