Членството на България и Румъния в Шенген се отдалечава

Правителствената криза в Холандия, която доведе до оставката на правителството на страната, фактически лиши България и Румъния от надежди за влизане в Шенгенската зона през тази година, пише холандското издание „Юромаг”.

Обратно в новината

Коментари - Членството на България и Румъния в Шенген се отдалечава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не България и Румъния, а българските и румънските цигански престъпници-джебчии, крадци, проститутки и всякакъв буклук, ще бъде отрязан от Европа. Правилно! Никакъв достъп на катуните до Европа! Да си вървят в Бангладеш. Да се махат оттук, да спрат да ни задушават като в Косово с броя на дефектните си копилета. Иначе скоро и тук ще минем през военнен конфликт с озверели, тъпи и неуправляеми психари с черна кожа и мръсна душа.

Чудо голямо...

С този манталитет и начин на живот.Къ-де се бутаме в "А" ГРУПА.

И като не ни приемат.Какво ще се случи - по бедни от това,накъде?

Хер ван Рампой потупал по снажното рамо барон Рапонь ван Банкьой и му рекал: Вашият въпрос се урежда, човекът каза: "ще видим"....хихи

Как така противоречите на местния вожд, който разправя, че вече е сигурно нищо, че го разправя за пореден път. Загубих бройката вече, колко пъти беше "сигурно" влизането ни в Шенген.

Хората са си абсолютно прави да не ни искат. Кръстовищата са пълни с просещи български и румънски цигани. Такава напаст са, че нормалните хора ( защото там живечт нормални хора ) се виждат в чудо.

....и по-добре, че се отдалечава!..изобщо не ни и трябва!

тия холандците да си оправят правителствената криза и въпроса с наркоманите,пък после да се занимават с нас.те тях си немогат да оправят,всели с нас да се занимават.

Не знам защо пишете такива глупости, въобще не знаете за какво става на въпрос. Германия, UK, Австрия са заляти от български роми. Нещо страшно е. Тук с кеф нашите митничари ги пускат, за да "намалее" престъпността. Половината немски градове са пропищяли.. Холандия няма толкова "българи", но и няма да ги допусне. България не е готова въобще за Шенген, за това спор няма.

За какво ни е шенген. по-добре европейците да се пазят от нас, че току виж и тях сме развалили.

където, каквото и да стане в Европа, в САЩ, или където и да е по света, няма начин да не влияе отрицателно на живота в България! Каква е тази пропаганда, която ни направи на нищо! Смачка ни! А, Премиера ни си разнася тумбака, гордо, гордо и ни обяснява колко е велик! Как няма да е велик, когато поданиците са му мизерстващи, едва оцеляващи физически същества в огромната си част. На такъв фон лесно всеки вожд изглежда велик!

И не само физически, и психически хората се лутат и не знаят да напускат ли държавата, да вярвят ли още и на кого! Пълен хаус в душите и умовете на народа!

някои да вижда разлика между северна кореа и местноста балгария,аз не виждам.тук ни управлява един дебелак които поскоро ми мяза на сумо борец отколкото на каратист,и там ги управлява някаква тлъста свиня.