Ердоган: Холандия ще плати за отношението към съюзник в НАТО

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че Холандия ще си плати за това, че жертва отношенията със съюзник в НАТО, заради предстоящите избори в страната.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Холандия ще плати за отношението към съюзник в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ги разбирам еврогеиските политици, оплакват се от Турция, а пък не спират да си внасят араби и турци в страните!????? Къде е логиката?

ТОЯ РЯЗАН МАНГАЛСКИ АЗИАТЕЦ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДЪРЖАН ЗАД БОСФОРА- ГОТОВ Е ДА УНИЩОЖИ ЕВРОПА.И ДОКАТО ОНАЯ КУРВА МЕРКЕЛ И ФРЕНСКИЯ ПЕДЕРАС СЕ ПРОВЯТ НА ДЕМОКРАТИ-ТОЯ НЕ СПИ...

Ердоган си гледай, страната и интереса и, не като соросоидните толераски, травесисисита.....Чудя се от Е С, какво ще му направят или от Нато? Май, ще сложат санкции и за Турция, подобно както за Русия, за които санкции Руснаците не знаят, защото си намериха пазари извън европа и са много добре!

Ердоган - новият Хитлер. Нациста вика дръжте нациста!

Ха-ха-ха, много взе да хвърчи тоз Ердоган. Сега няма да види нито пари от ЕС, нито членство. Ако реви Европа и едно ембарго да му наложи / и заради оръжието от Путн дето иска да купува / , няма да има пари и за броеница.

Сега, след като заплаши Холандия с НАТО, бегом да поплачеш на рамото на Путин, че са те шляпнали по дупето! Между другото, тези прегръдки на Путин с Ердоган не вещаят нищо добро за България! Няма да и зле да се провери колко, какви и при какви условия имоти са продадени на рускоговорящи по Черноморието! Защото за Турция са интересни Кърджали и Шуменско, а за Русия - българското Черноморие и който не го вижда, е или много заблуден или злонамерен, и в никакъв случай патриот!

Какво отношение? Тоя иска каквото нареди да се изпълнява безпрекословно. Рано си е повярвал, че е господар на цяла Европа

АЗ МОГА ДА ГО ОПРАВЯ.

НАКРАЯ турция ЩЕ ГРИЗНЕ ДЪРВОТО .

БЪЛГАРИ , БЪДЕТЕ СОЛИДАРНИ С ХОЛАНДИЯ И ДАНИЯ И ЗАБРАНЕТЕ ПАРТИИТЕ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА:))

Абе защо в Турция няма нито холандска нито белгийска нито християнска общност, та да видим какво щеги плещи това лайно Ердоган когато някой отиде и започне да се разпорежда в Турция.Ами ако Е подгони всички с турски произход и ги натири в кирливата Турция.Ко ши праиш бе 1итак.Ако не са парите и предприятията на ЕС в Турция си за мустака бе.На кого вдигаш ръка говньо.Ада те видим какво ще направиш.

ДОМУЗА ДА ХОДИ И ДА СИ ГО ВАДИ НА САУДИТСКИТЕ КАМИЛАРИ :)) .... КАТО Е ГОЛЕМ МЪЖ :))

Имаш предвиг кой член, кой топка?????

Някой трябва да озапти фашиста Ердоган и това ми се струва, че ще е Путин, няма да е глупавия Тръмп разбира се. Той е само "number One" Трябваше и Франция да не допусне турския министър да рекламира референдума на този на когото е забранено пожизнено да се занимава с политика през 90те години от Диарбекирски съд, а същия иска да прекрои картата на Европа и заличи части от България. както знаем обаче Луй дьо Финес е показал държането на френската полиция. Същото е поведението и на френските политици. Французите са отново неподготвени. както винаги досега. Поздравления за Дания и Белгия които пдкрепиха Холандия. Ердоган като е забранил холандците да почиват по турските курости те са добре дошли при нас. Едни от най-добрите туристи. Накрая по турските плажове ще устанат само рускините, на които лигите падат като видят мустакати черни бургии, защото мъжете им пиянстват в близкия бар.

То не е ясно още колко дълго Турция ще бъде в НАТО!! Задълбочи ли се диктатурата там и ще бъдат изритани от НАТО!! Никой няма да ги търпи.

нато и англосаксонците, винаги са подкрепяли Османската империя - Турция, още, когато България е била под Турски геноцид преди 150 години....кой да ги изрита ? чуваш ли се?

Светът се променя, не сме преди 150 г....!!!

Ердогане, ела тук в България и го нахакай на СОРОСООИДНИТЕ РУСОФОБИ, дето серът само против Русия, а после да видим, кой ще ги освобождава, дали НАТО великото НАТО, ще си мръдне пръста за тях!

АМА ТО СИГУРНО, ЩЕ ИМ СТАНЕ ХУБАВО НА ТЕЗИ СОРОСОИДНИ БАШИБОЗУЦИ, ТЕ КАТО ТЕБ ЛУДИ!

ми единия варна и черноморието,другия тракия и родопите.само една шепа еврогейове не схващат какво им кроят.вече и не го крият.руснаците изкупиха черноморието ,а турски фирми обработваема земя,а и ислямизацията върви с бързи темпове.иначе всички сме обидени и подскачаме като ощипани моми,но това е истината драги ми пишман българи!!!на българия просто наближава края и когато някой ви го каже в очите,постарайте се да проумеете с полираните мозъци ,какво ви се готви и ако още имате съпротивителни сили ,си надигнете задниците,за собственото си спасение.

Че как тия бедни руснаци ,дето няма какво да ядат ,и са с най-ниски доходи в Европа изкупиха мръсното черноморие бе ,как стана така тия бедняци да имат над 300 000 имота?

Русия са 140 милиона бе? Да не мислиш че всичките са богати? 70% не са излизали никога от Русия!! Има 10% средна класа, 60% са бедни. Все ще се намерят 100000 с 30000 евро да си купят тука нещо.

какво са се юрнали из Европата тези чалми?Пропаганди,митинги,егати нахалството!Една суверенна държава като Холандия постъпва нормално като не допуска агитатори в собсвеният си дом,и така трябва.какво са се разпищолили тези чалмосани гадове?!Ако беше отишъл холандец да агитира в Турция???!!!Бедна ви е фантазията за реакцията на чалмите.Така,че суверинитет и ненамеса в държавите в Европа е номер едно!Браво на Хоандия!!!

Крайно време е някой да го гръмне тоя, колкото, по-скоро толкова по-добре.

Тоя съвсем се разпищоли! Туриха си го взаимно у дупитата с москалският самодържец и сега се прави на султан? Много му скочи самочуствието, ама мaнaфът все още не знае, че от високо лошо се пада. Обикновено с няколко големи кръгли дупки в кратуната или въженце на шията.

съветите си ги запази за себе си балкански субект недоклатен

Рязааан, рязан ислямист, я си трай и с Путя си играйте в пясъчника.... "Турция и Русия създадоха общ инвестиционен фонд за 1 милиард долара"; "Русия и Турция направиха пълен рестарт на отношенията си"; "Путин: Връзките между Русия и Турция се възстановяват с бързи темпове". Новини от последната седмица.

"Божидар Димитров: Няма как Русия и Турция да не влияят в България"; "Ердоган: Военното сътрудничество между Русия и Турция е важно и за двете страни"; "Путин: Русия и Турция са стратегически партньори в енергетиката".

НАТО е време да преосмисли кой му е член в съюза...

Имаш предвиг кой член, кой топка?????

Предлагам да изградим мексиканска стена, като ни я плати Кралство нидерландия, а те да си вземат парите с лихвите от Пуйкия, опс Турция...

Тоя не позна на кого се заканва... Турция в ЕС (зародил се от БеНеЛюкс), познай кога :)

защо не е познал

Отговори си сам! Турция ще спре износа си за Холандия ли? Пука им! Или няма да им дава пари? Пука им! Или няма да изнася гастарбайтери? Пука им!

Всъщност няма никакъв съюз. Щото няма срещу кого да е този съюз... А в момента, най- голямата заплаха за Света са Арабите и Негрите... Тия са нарастнали като брой - 5 пъти за последните 50 години и затова всякакви Орди араби тръгват да нападат Европа и САЩ, а в същото време турските ШПИОНИ, като Местан ги наричат - бежанци.. САЩ, Русия и Европейците трябва да изтрепят арабите, негрите и техните Шпиони- Осман, Местан, Мехмед..

Фири

Как ще плати бе мършо резана? Кво ша и напрайш да ти ебем майката резана?

що така бе сине,маикати знае ли какви ги плещиш

Хихихихи! Ще го запомним това, Ердо! Следващия път като гръмне ислямистка бомба в Европа, ще се сетим за тия закани и ще знаем към кого да се обърнем за отговорност! Ако още живееш в илюзии, че си по-голям от най-развитата цивилизация на света, ще се радваме да ти променим султанското мнение!

Страшно обичат заканите тия хора,"свършено е с вас" и "ще си платите за всичко"- това може да се чуе във всеки турски филм.Явно не е случайно.

Но това е и признак на много големи комплекси.

Тези,които преди година пишеха в този форум възхвали за Ердоган,когато Турция свали руски самолет,сега пишат с други именца против него. Сещате ли се,защо ?

УКРОТЯВА СУЛТАНА :))

Ако наистина беше жив нацизма циганче, плоската ти тиква първа щеше да го разбере.

Когато нацистите завладяваха цяла Европа,същите тези европейци се предадоха и им съдействаха.

Руснаците не им съдействаха. Руснаците, след като го ядоха немски ръбат, се осефериха и ги погнаха и ги гониха до другия край на континента. Ако там нямаше "съюзници", в океана щяха да натикат фашистката паплач.

Ако ЕС и НАТО си бяха на мястото и функционираха въобще до такива събития нямаше да се стигне въобще... И двете организации са на задна скорост, а поведението на Франция в случая е ..питанка???

много му знае устата защото иска цялата власт тоя измамник.*или все още има хора ,дето да вярват ,че преврата през лятотот,не е инсценировка от самия ердоган.ехе хе хеее

Трябваше Запада да му спретне преврат, за да се сети Ердоган че на Запад е пълно с фашисти, но поне сега вече знае! Холандия е едно от гнездата на глобализма/фашизма. Там има няколко международни "съдилища", които са в ръцете на глобалистите и си правят каквото си искат. И вместо да съдят албанците в Косово, осъдиха сърбите. И вместо да осъдят украинците за сваления самолет, осъдиха руснаците. Ето сега не допускат турски министри и дипломати, което е в пълно нарушение на всякакви правила в дипломацията и защо, за да се намесят във вътрешните работи на Турция за да провалят референдума на Ердоган. Само че холандците така карат повече турци да гласуват със за на референдума! Холандия ще съжалява че се прави на интересна на Турция. Турция не е България, с която холандците могат да си правят каквото си искат, и ще има големи последствия! Ясно е че това е само цирк за изборите в Холандия, но да са му мислили!

Това ми звучи, като платена публикация! По чл.67, ал.1, т.1 от КТ

Харесва ми! Ще ти дам плюсче

Тъпанар си. Ще ти цъкна минусче.

Пощенската гугутка-Боко Тиквата може да бъде посредник в конфликта!:)) Отдавна облизва Ердогановия ХХХ!;)) .... Сега ще тича до Хага -да си близне и холандски........;)))

Хич, ама хич не подценявайте Ердоган! Политиката е мръсно нещо. Може да създаде огромни главоболия на ЕС. Дано не съм прав.

Ейй... Този пеняса бе.... От фанатизъм и злоба не може да мисли и само едно и също повтаря.... а и хора около него ..

Ердо, тя е била със забрадка и са я помислили за чистачка.

"(...) мислех, че с нацизма е свършено, но не съм бил прав. Нацизмът е жив в Запада", заяви Ердоган. И аз мислех, че със султанатите е свършено, ама не би.

Искам да наложим ембарго на Хонландия.

Що не ходиш да си пишеш в търските форуми, или искаш България да наложи ембарго на Холандия? Явно Българския като не ти е майчин, ти е труден.

Като ти гледам правописа ти и един език не знаеш, за разлика от Мен.

Глупава си чедо,доста!

fall_out

"Искам да наложим"-ти па за каква се зе? И.. относно езиците, айде първо си оправи мн. и ед. число и тогава пиши

Ердоган да обърше избилата пяна по устата си и да слезе от пиедестала, че дори и Ким Чен Ир вече му се присмива

Европа не приема диктаторските номера ни на Ердоган,ни на путьо Путин!Ердоган да не се зъби,защото ЕС може да го пореже много тежко икономически!

Ха късмет де ... От кога го чакаме това....

abasador

уважаеми, Реджеп Ердоган, всички много добре разбираме поздрава ти от трибуната... освен поздрава, трябва да подрежеш и мустачките, иначе по всичко останало си приличаш с предшественика ти от недалечното минало! Относно Холандия, ще си позволя следната забележка към теб... съветвам те Турция да не жертва отношенията си с една от страните основателки на НАТО! За една проста агитация на малцинството турци в Холандия, цената е прекалено висока. Какво мислиш ти по този въпрос господин Ердоган? Лек ден.

Не съветиса нужни сега, а ДЕЙСТВИЯ... Времето на съветите беше преди псевдо преврата, сега е късно.