Туск: Борис Джонсън прекали, като сравни ЕС с Хитлер

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск упрекна екскмета на Лондон Борис Джонсън, че е минал всякакви граници, сравнявайки ЕС с проекта на Хитлер.

Обратно в новината

Коментари - Туск: Борис Джонсън прекали, като сравни ЕС с Хитлер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичките овци сте заревали тук и за едните, и за другите и хич не ви иде на акъла, че скоро ще дойдат едни чичковци - полковници, ще ви ръгнат по една пушка и ще ви рекат: - Тръгвай...! И никой няма да го е*е фоби ли сте или фили. И ха си казал гък, БАМ в главата! За измяна към "отечеството" Това време иде.... А като отмине, ако е останал някой, тези бюрократи барабар с нашите иззедници ще се върнат от островите да раздават медалите и да се снимат в Хистори Чанел"....

Англия ще гласува както й кажат САЩ. А те нямат сметка от излизантето на Англия от Евросъюза, защото им е по-лесно да контролират Европа от едно място - Брюксел. Така, че Англия ще гласува за оставане.

Туск е класически пример за сбъркана генетика.Но вместо с него да се занимават психолози и доктори в медицинско заведение, той е сложен отговорен пост в еврогейския съюз.Това обяснява много неща.

да!!!при ,,някои,, малцинства ,,браковете,, стигат до ,,кръвосмешения,, а от там и ,,генетичните,, им проблеми!!!

Туск е типичен представител на всички онези пустословци от бюрократичното чудовище - октопод, което изяде собственото си творение. Той е един от онез комсомолци и комсомолки, които участваха най-активно в съсипването на ЕС и гоито просто го затриха/затриха не само финансово. Тази глупост тук: "ЕС може да бъде упрекван в много неща, но той продължава да е най-ефикасната защита срещу все така опасните и често трагични конфликти между европейските нации". Не се нуждае от друг коментар освен - вижте им акъла, па им кройте фес. :-)))

Времето преди Европейския съюз, беше ПО-ЧОВЕШКО ВРЕМЕ!

Напълно прав сте, сега започна времето на парите и за човешки отношения няма място, за жалост!.

Напротив,този път хомото Борис е прав.След войната с Русия,в която ЕС и ФАЩ ще рухнат всичките криминални престъпници от ЕК ще бъдат съдени като нацистите.

ИСТИНАТА няма как да бъде скрита. Браво на Борис Джонсън. Това говори лошо за нашите политици - мизерници.

ааа, жонсън е известен с право куме та в очи. оставил е политкоректната приказка и е нарекал нещата с истинските им имена. по мое мнение, копира трумп :) и наи-вероятно, сащто ще спечели :) сащо тека, в политиката се дарjят скрити пионки до последно - и се играе играта на доброто и лошото ченге...:) сещаме се ние...

ПРАЗНОСЛОВИЕТО НА ТУСК ПРОЛИЧАВА ОТ ФАКТИТЕ!!!ПРИЕМАНЕ В ЕС И нато ЕДНОВРЕМЕННО,БЕЗ РЕФЕРЕНДУМИ!!!НАСИЛСТВЕНОТО ОБЕДИНЯВАНЕ НА ЕВРОПА,ЧРЕЗ ФИНАНСОВИ МАШИНАЦИИ!!!КОНТРОЛ НА ЕВРОПА ОТ ПРОДАЖНИ БЮРОКРАТИ,ИЗПРАВЯЩИ СЪЮЗА ПРЕД СИТУАЦИЯ НА ГЛОБАЛНА ВОЙНА,КОЯТО НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НА ЕВРОПЕЙСКИ ТЕРЕН!!!МНОГО СЪВПАДЕНИЯ С ПРЕДВОЕННОТО ВРЕМЕ НА ВСВ!!!ЕДИНСТВЕНАТА РАЗЛИКА Е,ЧЕ СА ЗАМЕНЕНИ МЕХАНИЗМИТЕ И ОТДЕЛНАТА ЛИЧНОСТ!!!ТАКА,ЧЕ ДУМИТЕ НА ТУСК ОЛЕКВАТ ПРЕД КАЗАНОТО ОТ БОРИС ДЖОНСЪН!!!

Борис абсолютно прав, само наивници не разбират, че НАТО окупира ЕС, и Германският Рейх в момента диктува вътре в ЕС.

чърчил е военнопрестъпник, както сталин и хитлер - бомбардировките в София, Дупница и др. градове са станали по нареждане на американците и англичаните, един дол дренки са капиталистите и социалистите, сега ръка за ръка крадат света

За наказание на Б--я най--много настоява Сталин. Дрезден също е съсипан по искане на Ген. Антонов. Русия съсипа Русе ,Силистра и Добрич. През Псв Русия съсипа крайбрежните ни градове. Балчик е изравнен със земята.

прочети английски исторически книги, и не се е...тук, като че ли другите са много тъпи.

Явно за да пишеш тези глупости ни мислиш за соросоидните идиоти с които обикновено се натискаш на София Прайд .Грешиш.

хе-хе, трябва да си много тъп, че да пропуснеш простото уравнение: ЕС= 4ти Райх....

а колко ли трябва да си тъп, че да напишеш такова "гениално" уравнение? :))

Туск: Борис Джонсън прекали, като сравни ЕС с Хитлер Че то ЕС ако беше Хитлер , то сега тук щяха да живеят само бели хора, а исляма щеше да бъде в историята.Лондон нямаше да има Мургав мюсюлманин за кмет, щото сега ми се струва , че Борис Джонсън е един от малкото бели хора по улиците на Английската столица.Същото е и в Париж, а натам отива и Берлин.

А ти бял ли си или си мургав ?

Не знам той какъв е , но ти си крадливо тролче, неплащащо данъци и осигуровки в/у тролските си хонорарчета, които м/у другото излизат пак от джобовете на работещите и плащащи данъци. И всъщност ти си един от малкото тук които ръсят НЕВЕРОЯТНИ ГЛУПОСТИ.

И аз вече не знам какъв съм, но знам как бих искал да живея и сред какви хора.

Защо източноевропейските държави бяха принудени да станат членове на НАТО? Недемократично и без референдуми.

За да може чрез местните си ПОДЛОГИ чичо сам да дойде до границата с Руската федерация.

Кои български политици са в управлението на "държавата" и пътуват често до САЩ? И това ги спасява от българския затвор.

Шефа твърди, че в българската политика няма корупция. Нямало и фалшифицирани избори. Няма да има далавера и с ЦСКА.

На тези територии се разполагат хиперзвукови ракети за светкавичен неядрен удар срещу Москва. За това е нужна и Украйна. За това е нужен Крим.

Крим е Американски. Вашия Ленин навремето взема огромен заем от САЩ като залага Крим. Заема не е върнат. Шрушчов затова подарява Крим на Украйна за да го спаси от САЩ.

Не си чешете езиците Великовритания ще направи това което каже гоподаря отвъд океана. В Европа никоя страна няма самостоятелна политика с изключение на Русия.

Великобритания е част от САЩ. Няма нужда да влиза и излиза. Американски войници са вече на границата с Русия.

Откъдето и да погледнем ЕС е реализирана мечта на Хитлер за обединена Европа.

щото той и бащицата Сталин/Джугашвили си мечтаеше за същото.

И кво ся - тоя доналд туск е внук на фашагата-есесовец - Йозеф Туск, а?!

Я, споко бе! Вашия Пути не е ли син на болшевишкия изверг със същото име!

Нещо конкретно по същество или си правиш гаргара на гласните струни, кончитке?!

Тези Еврогейове и Хитлер ?????

Протестърите,в момента гледам видео как казаци пребиват Навални;-).

Гледай докато санитарите не са ти преместили програмата!

Докато му местим програмата,защо не дойдеш да му го Фанеш и да му го преместиш на другия крачол?

Силно казано пребиват. Заляха го с мляко,и го бутнаха на земята.

Уви! Само Торчински го отнесе.

И все пак е по-добре да върви по пътя на Хитлер, защото за година две ще отмре. Лошо ще бъде ако върви по пътя на Сталин, защото за десетки године може да обрече на робство народи и държави. На североизточната граница на ЕС има такъв диктатор и държава и тя е опасността за цивилизования свят. Тоя Борис би следвало да се замисли за тази източна опасност, а не да ръси евроскетични простотии.

абе сигурен ли си, че джонсън всъщност не е агент на Путин? Не може Путин да не е виновен и сега!

Не е. По света има и обикновени идиоти, не свързани обезателно с аутиста Путкин!

Ваййй откога САЩ са се курдисали на североизток бе Гопче

да!!!прав си!!! ердоган и турция са много опасни!!!

Много по-опасни са Путин и путинова Русия. Между Русия и Турция има много прилики, но руснаците са много по-опасни. Събитията след ВСВ го доказват по безспорен начин. Само трябва да прочетеш и да се замислиш, ако все още можеш.

Не бойте се деца Погребахме Византийската империя Погребахме Османската Погребахме СИВ и СССР че сега едно ЕС ли ще ни се опре Копаем и за него

Ако забелязваш, погребваме всеки, който се опитва да ни брои за роби или подчинени. Краят да си го чакат ЕС, САЩ и Израел. Те са пътниците, макар да не се знае кой след кой. Дори вече няма гаранция дали ще оцелеят ако скоростно сега се изнесат от България. ЕС са с най-големи шансове да оцелеят в някаква минимална формация, защото ни плащат обезщетения. Другите две са твърди пътници, само ни крадат.

бивши кметове ко да търси човек акъл..

пожарникарска ,,завист,,!!!

Не се карайте, Британия остава!

Абсолютно!

Новият "Хитлер" покоси Либия. Сега ще харчи либийското злато. А на враждуващите племена ще се продава оръжие в неограничени количества. Къде ще бягат нормалните?

Признавам, минуса е от мен. Честна пионерска.

Новия Хитлер нахлу в Грузия, смаза Чечня, завзе и анексира Крим и дестабилизира Украйна. За успокоение ще кажа, че новия Хитлер ще последва съдбата на стария.

ханлу в Грузия, смаза Чечня и дестабилизира украйна? искаш да кажеш- опердаши грузинците, в Чечня въведе мир и спокойствие, а украината е вече грижа на евросъюза. лаеш на грешното дърво, мой човек!

ЕС облагодетелства най - вече Германия !!!!! Англия е участвала в разгрома на фашистка Германия но не доминира в ЕС. Германия не е ЯДРЕНА страна и доминира в ЕС над ядрена Англия, победител във ВСВ. НАТО не е ЕС. Тука е разковничето за сигурността. ЕС не е НАТО. Камерън иска политически триумф с ходовете му, но Джонсън му диша във врата с аргументи. В края на краищата дали островитяните ще останат в ЕС зависи от КУКЛОВОДИТЕ а не от избирателите. Кукловодите държат ключа от бараката. Псичко е пиеса.

"Поляче" - обръща се героят на Достоевски от романа му "Престъпление и наказание" с цялата сила на своите отвратеност и сарказъм. Оттам и популярната руска поговорка по случая: "Поляк - это диагноз".

Може и за Катин да кажеш нещо, а? Или нищо не си чувал и чел за това масово убийство.

Каквото и да е станало в Катин (от онова, което се представя като улики и документи, се пораждат много съмнения), първопричината му е още в 1920, когато поляците избиват поне 50000 червеноармейци.

А причините за клането в Катин ще ги споменеш ли? Или не смееш?

Добър ден. Някакъв г-н/г-жа, именуващ се "дружинаполска" /може би не знае, че има главни букви и, че термина се пише разделно/ видимо е полякофил, русофоб и фен на т.н. "европейски ценности". Да е какъвто ще - негова си работа. В Република Полша съм бил над 7 пъти на екскурзия и по работа. Хората и там както и тук са си добри и се борят да оцеляват. По това си приличаме с тях. Но ... приличаме си по още нещо. Политиците ни. Г-н Чърчил в мемоарите си за ВСВ нарича полски те управляващи от 1939 година с милото определение "Най-гнусните от гнусните". Не един път... И до ден днешен не са мръднали. Впрочем, както и нашите политици ... Едно към едно са с полските такива.

един друг беше казал: ,,славяни които се мислят за ,,французи,, ,,!!! трети също: ,,поляците??? славянските евреи ,,!!!

Нещо такова , но все пак ерзац, т.е. менте :-)

А г-н Франциско Франко е добре да знае, че в "nick names", "user names" и подобни правилата на правописа и граматиката не са в сила!:) Ако знае какво означават тези широко използвани термини, де! И като сте бил "над" 7 пъти, ще ни осветлите ли колко точно пъти сте били в Полша? 7,2...7.7 пъти? Щото явно не са 8, но не са и 7...над 7 казвате! И един добронамерен съвет: не давайте съвети по отношение на граматика и каквото и да било друго на хора, които не познавате! Може да се окаже, че познават материята доста по-добре от Вас!

dionisiosd@yahoo.com

Е,т`ва ако не е "пъстрата"...:):)) Такава безсмеслена логодиария....:):))) Не може да е друг-видимо е,че пише психопат!!:):)))))

1. Относто граматиката - едва ли я знаете. Излишно е да пишете дълги тиради. Просто личи, че не я знаете. 2. Ако нямате довод по същество - не пишете. Звучите дребнаво, заядливо и тъпо. 3. Над 7-м съм го написал защото две транзитни преминавания по посока Литва, просто не ги броя. :-)))

А, добър ден, Франциско! Видимо пък, Вие сте полякофоб, русофил и фен на т.нар. / а не т.н., което означава така нататък- учете повечко правопис!/ азиатски ценности! Та..и Вие..да сте какъвто щете - ваша си работа:) Ама не замърсявайте с ретроградните си , азиатско-комунистически бръщолевения ефира! Нищо повече не искат нормалните хора от изкопаеми като вас. ОК? Айде със здраве!

Ако аз "замърсявам" със свойте както казвате ретроградни мисли, то тогава Вие с какви "прогресивни" чистите тук пространството. Навярно Вие от третия пол с това се занимавате тук - почистване на пространството с интернет Ариел или какъвто и да е там почистващ, избелващ и перящ нетпрепарат:-)

ЕС върви по пътя на Сюлейман Велики!Англия е победила папската власт!Завладяла е най-богатата част на света!Даде отпор на нацистка Германия!Сега ще преодолее по типично английски начин ислямската заплаха и германската хегемония в управлението на ЕС!Ислямистите и Ес ще бъдат употребени от Англия и игнорирани в определен момент!

Борис Джонсън е образован човек. Четири години е работил във Брюксел и познава в детайли брюкселската администрация. Англия дава вноска от 20 млрд. Евро на ЕС без да знае, какво става с тези пари а си връща едва 6 млрд. Евро. АНГЛИЯ Е донор И ИСКА да знае, какво става с парите и. Защо Швейцария, Норвегия и Исландия не са в ЕС ? Може и да е краен, но това е стратегия на манипулацията и печелене на гласове. Има какво да се чуе от Джонсън. Справедлив ли е ЕС ? КАКВИ ПАРИ, ЗАПЛАТИ И ПРИВИЛЕГИИ ИМАТ РАБОТЕЩИТЕ В ЦЕНТРАЛАТА НА ЕС ?

4 години и вече образован! Кво да кажем ние с гайдите, "необразованите", 45 години живяли при социализма! Една година в социалистическа Българи и ще запее друга песен! Мухахахахаха!

а колко ще загуби, ако излезе? 36 млрд. на година!!!!

ами Ади Шиклгрубер си ги остави да си ги изнесат на рахатв Бритиша За какво му са 100000осрани и опикани бритиш хомосекшуъл в лагерите за военнопленници

В САЩ с пълна сила върви план за уморяване от глад на останалите бели там. Китайските хлебарки със съгласието на ам. юдеи изкупуват фермите и земите им и изнасят продукцията в Китай. Подобни планове се кроят и за Европа. Търсете статията "Chinese Plan To Start Rationing Food To American People In 2017".

Председателят на ЕС Доналд Туск. Дядо му - фашагата-есесовец - Йозеф Туск! Архивите са живи! Няма нужда от коментари!

И какъв е точно проблема? Какво като дядо му е бил сс-овец? Ако изобщо е бил де... че вие руските подлоги доста обичате да си измисляте...

Както казах, коментари са излишни....

Ами нищо,просто внучето с изкривено от злоба личице е ясно на кого се е метнало. Това от комунистите по-гадни хора няма! Колко много фашисти са оставили недоубити само!

борис Джонсън-човечето с турски корен но овчите тикви сега го хвалят....явно инструкциите не са спуснати още и ще стане мазало май:)))))))))

Руснаците и русофилистиците само като чуят Полша и поляк и им избива пяна на устите:)))) колко сте жалки и смотани..боклуците на бунището на историята!

може би има в предвид и ,,туск,, като внук на полски,, евреин,, от сс ,,вафен,,??? при едните ,,внуците,, на нацисти при нас ,,децата,, и ,,внуците,, на ,,партиици,,!!!

Деца без родители, мъже и жени без семейства, хора безлични и безгласни, географски територии без история, традиции и културно наследство. Само трудов ресурс, едър капитал, банки и кредити.

UK ще остане в ЕС! 101%

Този рижав урунгел преминава всички граници дори и само с външния си вид

Напред евролюбците да защитавате действията си по взимането на пари! Иначе поляците май предпочитат Англия пред Полша, ХАХАХА! Ама и на тях не им е лесно - правили са им родителите на сапун, и сега се чудят откъде ще изгреят доларите (и еврото)

Не се страхувайте от брюкселските зелки. Руснаците ще постъпят с тях както с Наполеон и Хитлер!

Въобще не е прекалил, а си е точно тока. САЩ манипулират Германия, като бивша водеща държава, да поведе Европа срещу Русия. Опитват се да създадат същата Европа, както преди ВСВ. Като част от Новия световен ред. Ето две статии, дето си пише кой какви ги върши и защо: - "Ционисткия план Калерги за унищожаване на бялата раса" - "Започна вторият етап от плана за Европа"

Какво е мястото на бежанците - от първата статия, точно това, което сега сме свидетели да се случва: "Планът Калерги се обявява за премахване на правото на самоопределение и последващо обезличаване на народите посредством масова миграция или заради вътрешно раздробяване чрез сепаратистки движения. --- Калерги беше начело на заговор, който заплашваше поминъка на народите на Европа. Още през 1923 г. и преди своите братя, масоните, тази тъмна личност обяви, че Европа ще бъде доминирана от аристократичната еврейска раса. За тази цел, европейците трябва да се кръстосат с черните и азиатците така, сякаш става дума за животни. Чрез тази кръстоска, Калегри е очаквал да се постигне човешко същество от по-нисък клас, без характер и лесно за управление от страна на държавата."

Най- обичат да ни поучават като много вехти демокрации, нас неукрепналите в новата вяра... ама поляка има самочувствие на вишеградец и хич не им цепи басма на новите популисти еврофоби

И новите популисти еврофоби хич не цепят басма на поляците със самочувствие на... белоснежни пухкави поляци.

Ако излизането за Британия ще е Дюнкерк, то тогава Волен се опитва да ни натресе нов Ньой

Ако излязат от ЕС британците ще са героите на Путин, не на Европа!:)

Тукси , пък на мене повече ми допада Виктория Нюланд , дето го нафъка ЕС-то. Ама да ти кажем правичката хич не прекали , иначе си е тъпа американка но в случая и се получи.

Изглежда, че до там вече са стигнали нещата (затова, засега можем да ги именуваме само като "европески политики"): който по-силно и по-рязко дръпне общото европейско чердже из под краката на другия, той ще спечели в национален план. Когато играта "на ти си куклите, дай си ми парцалките" приключи, тогава е възможно да се говори и за по-стойностните и необходими неща, както и да се приложат съответните политики в ЕС.

Какъв ти Хитлер!?Фюрера е бил за чиста раса и унищожение на подчовеците.Къде ги виждате тези неща сега?Даже напротив, обратно е.

Е,така е,ако пренебрегнем факта,че самият социопат е бил подчовек(и физически)...:):))))))

Ти пък! Какво не му харесваш на истеричен вегетарианец с един тестис, прекаляващ с амфети;-)?

Фюрера е бил за чиста раса и унищожение на подчовеците, а Путин строи джамии за под-под-под-човеците! Затова е най-великия в царството на животните!

А къде е толерантността, в случая към чуждото мнение? В декларациите на чиновниците само? Какво да се оижда Туск? Че тече пълзяща реобилитация на фашизма, а с бежанците хептен ще радикализират населението? Че Германия не спря да се меси, да дава акъл и да се разпорежда? А ако сгафи - да реве за солидарност? Такъв напън нямаше и при соца бе!

Ами Джонсън е прав, колкото и Туск-каджийте, Станишевците и другите интер-националисти да се тръшкат от яд. Защото и Наполеон, и Хитлер са се опитали да "обединят Европа" под тяхно владичество по "мирен път". Сега сме свидетели как наследниците на световно известните "герои" (Наполеон и Хитлер) правят същото по "мирен път", като засмукват свежа кръв от нашите земи и в замяна ни дават третия пол.

Естествено, че прекали! Ако беше живял в България при годините комунизма, щеше да знае, че 1 Путлер е равен на 100 Гитлера! Пожелавам му, да поживее поне 20 години в социалистическата република Сирия или Зимбабве!

: )))