Спасиха живота на мъж с 25-килограмов тумор в корема

Сложна и рядка операция извършиха специалистите от Втора хирургия на УМБАЛ „Александровска”, отстранявайки 25-килограмов тумор от корема на 50-годишен русенец.

Обратно в новината

Коментари - Спасиха живота на мъж с 25-килограмов тумор в корема | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на лекарите!

Браво на българските лекари, които ВЪПРЕКИ хаоса в здравеопазването ни правят и невъзможното да помагат на пацинтите си.

БРАВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЛЕКАРИ!!! НА ПАЦИЕНТА ЖЕЛАЯ БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ И ЗДРАВЕ!

Браво на докторите!

Евала!

Благодаря Ви за професионализма и смелостта. Благодаря Ви, че въпреки всичко не избягахте от България, защото и българите имат право на живот. Бог да бъде с пациента и с Вас!

Тези лекари са много млади, едва на по 40 години. Затова са се заели с нещо, скоето никой друг не би се захванал. За съжаление точно навлизат във възрстта където ги осеня логичната идея, че в България няма бъдеще. След 2-3 максумим 5 години едва ли ще са в България.

не е ясно и аз съм на тяхната възраст и стигнах до извода, че вече трябва да живеем по друг начин, тук в България. Хората са важни, те са потенциала. 45 години бе- колектива, човекът няма значение, 25 години - парите, човекът няма значение, времената е редно да се сменят и човекът да започне да има значение по нашите места. Тъжно е, понякога и човек се отчайва, но ако държи на принципите си- нещата са поправими.

+1 от мен :)

позор за бг здравеопазването, след като пациентат е насоцен на правилното място толкова касно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прекланям се пред такива лекари .Те не само вършат чудеса но и имат смелоста и дълбоката човечност да го правят.Нека запомним техните имена както и болницата в която работят защото човек никога не знае какво ще му сервира живота и дали няма да попадне на чиновници в бели престилки които само да го отчетат като статистика .Не бива заради такива които петнят тази хуманна професия да се отнасяме с неуважение и към тези които заслужават най-искреното ни уважение.

Поклон и браво на лекарите!

Едни специалисти наречени доктори му дали 3 месеца живот. Други го излекували напълно. Дано не попадна на онзи екип дето дава 3 месеца.

Дано такива новини да са повече. Само за пари се говори. Парите нямат никава стойност, без човешкия труд и дух. Просто хартийки. Ако се спре и корупцията и схемите за пране на пари- ще има повече пари за хората, които се трудят и създават това общество. Не някакви братя на циганите, които само крадат и лъжат във властта. Цигани....без труд, само с крадене не става.

Не е така. Парите имат голяма стойност, когато ги нямаш, а от тях зависи живота на теб или твой близък. Точно в такива моменти усещаш смазващата корупция в здравеопазването и се чудиш това доктори ли са?

Позната история за отписване на болния от "лекарите"!!! Дай Боже човека да се възстанови напълно, а на лекарите - Поклон!

В никакъв случай не съм на страната на първите, но нека видим колко ще преживее. Едно, че такива "срокове" никой нормален лекар НЕ ДАВА /освен по филмите/, второ - не всички операции на този етап от развитието на медицината са оправдани, като предпоставка за по-добро доизживяване на последните дни. Мога да бъда по-директен и по-ясен, но ще прозвучи брутално, така че дано ме разбирате !

Браво на лекарите! Успешно оздравяване на пациента!

На лекарите- поздравления за високия професионализъм; на болния- само здраве оттук нататък; на останалите нас- освен здраве, и малко повече уважение към хората, които правят истински чудеса в една толкова тежка и неблагодарна среда.

Хубаво е, че най-накрая са отстранили тумора - съвсем малко му е трябвало още, за да проговори и да го признаят от ООН за самостоятелна форма на живот.. Адмирации на екипа лекари за куража и професионализма!

Чудесна новина!Поздравления за екипа и късмет на пациента!

БРАВО!УСПЕХ ЗАНАПРЕД И НА ЕКИПА И НА БОЛНИЯ!

Освен едно ГОЛЯМО БРАВО друго нищо не мога да кажа. Успех на за напред и дано се оправи пациента. Поздравления за екипа. БРАВО :)

Обичам когато чета добри новини! Скорошно оздравяване на човека пожелавам! А на лекарите - нашите почитания! Въпреки здравната ни система Вие продължавате да вършите чудеса! Благодарим!

Значи като прочета за такива лекари и се просълзявам от умиление! Що не са всички такива!

браво на лекарите

Ето за такива специалисти да се дават пари от здравното министерсто, а не като нашата бивша министърка - бонуси на шуробаджанаците.

Браво на лекарите! Да е жив и здрав човека и да се радва да живота!

Поклон!