Коментари - Клинтън на разпит във ФБР за нарушения в служебна преписка | dnes.dir.bg
назад

Клинтън на разпит във ФБР за нарушения в служебна преписка

Хилари Клинтън бе разпитвана 3,5 часа от ФБР по случая за използването на личния й компютър за служебна преписка, докато е била държавен секретар на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Клинтън на разпит във ФБР за нарушения в служебна преписка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хилари ще слушка и ще папка! ще папка каквото и наврат в устата и ще слушка каквото и кажат чичковците от ФБР

ако трябвада се избира ще се избере по малкото зло,тоест Tръмп,ако изберат хиларито следва хаос и война според личните нужди на фамилията KЛИHтън

Ами тогава направо да си изберат откачалката Тръп и да тръпнат, ха-ха.

и шефа на ПЕС опитаха да го спрат така, но не успяха ..

Кандидат за Сената разобличава МакКейн, Обама и Клинтън като партньори в създаването, въоръжаването и финансирането на ИДИЛ", писа американският Стейт оф дъ найшен на 1 юли т.г. ("Senate Candidate Exposes McCain, Obama, and Clinton: Partners in Creating and Arming and Funding ISIS", Posted on July 1, 2016 by State of the Nation). Има го и в ютюб: McCain is "Directly Responsible" for ISIS

тази баба трябва да я изхвърлят от политиката, заедно с другата баба - Меркел!

са в опандизили? Били ще може пак да извади пурата от сандъка.

zosha_@

последния разпит на клинтън е свързан с това, че е споделила информация за намеренията на германия по гръцкия дълг на зет си, който случайно търгува с гръцки ценни книжа..споделила е същата информация и със съпруга си. важното е, че тази информация е била изпреварваща..спрямо всеки друг, който търгува с гръцки книжа.

на това се казва: злоупотреба със служебна информация за лични цели.

Хилари да избира - личен компютър или пералнята и ютията. Щот иначе народът ще избере.

В САЩ народа почти няма думата...

И така, мили деца, започна развенчаването на Хилъри като бъзмилостен професионалист. Личи си, че предизборната кампанияв САЩ вече е в пълен ход, грабвайте пуканките и се наслаждавайте.

Някой беше казал и писал - Ако нещо зависеше от изборите, те просто щяха да бъдат забранени.Предлагат на хората едно голямо шоу уж че нещо зависи от тях, но щоуто им продължава.

"Ако от изборите зависеше нещо,отдавна да са ги забранили"-Уинстън Чърчил

Хилъри е кукумявката в американската политика, де се появи следва хаос и смърт.

Хиларито е едно меко превъплъщение на Горгоната Медуза...

И ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТА ЦИГАНКА.

Направо да я арестуват - тя е опасна и за краварника, и за света!

по такъв начин потулват история с гибелта на американски дипломати, за която тази мадам е отговорна.

Тръмп е хвърлил мангизи на ченгетата да пъхнат бабичката в панделата за да не му мъти водата на изборите

С Клинтън се познаваме лично. Запозна ни Обама!

Клинтън в затвора за да миряса света!

то чичо ви бил плеимеиита бил на федералната служителка в самолета ...ама видиш ли говорели си за внуците ..ама видишли ли снимките били забранени да се правят от тея дето минавали покраи самолета и зяпали...ама видишли тяс пак днес на разпит...ама то не било разпит ами събеседване....клинтан е криминален престъпник....

Я преведи каквото си написал ! С този изказ и с такъв правопис незабавно се връщай в началното училище !

НА КАКВО НИВО СИ ГОВОРЯТ ТАКИВА КАТО КИЛЪРИТО ? ДЖОНИ ОТ УОЛСТРИЙТ : - КАК СА ДЪРЖАВНИТЕ ДЕЛА ХИЛЪРИ ? КИЛЪРИТО: - УТРЕ ЩЕ ПРАСКАМЕ С БОМБИ В ЛИБИЯ .. АКО ИМАШ ТАНКЕРИ ДА СА ПЪЛНИ И ДА СА НАПУСНАЛИ ПРИТАНИЩАТА ДА НЕ СТАНЕ САКАТЛЪК. ДЖОНИ ОТ УОЛСТРИЙТ : - ЙЕХОВА ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ ДЪЩЕ! ИСКАМ ДА ПОДПОМОГНА ФОНДАЦИЯ КЛИНТЪН ! КИЛЪРИТО: - МОЖЕШ ДА ПРАТИШ НА СЪРВЪРА ПО ПЕЙПАЛ 100 000 ДОЛАРА НА БИЛИ-ТО . БАГОДАРЯ ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

Тия ФБР много лабави! Тука щеше да си признае и, че е организирала Октомврийската революция!

Ужким голямата демокрация, дето има наглостта да казва на другите страни кой какво да прави, в момента има за кандидат президент потенциален престъпник, разследван от ФБР! Първата дама пък, Бил Клинтън, ходи по самолетите да ходатайства, да заплашва и да се уговаря с висши представители на властта, разследващи случая! Спокойно може да кажем че по-голяма корупция от корупцията в Америка няма никъде!

Ми айде, като извикат Путин на Любянка ми се обади да си говорим за демокрация. :D

Няма проблем, като стане президент, ще ползва само Фейсбук.

Сценарият е ясен! Тия дето дърпат конците на марионетките наречени президенти отсега и показват, че трябва да слушка ( да не се налага да го показват по средата на мандата като на мъжа и). Това показва кого готвят за следващ президент . А по-удобна система за манипулуране на изборите от тази в САЩ едва ли има...... с тия "делегати" дето правят номинацията и с тия проценти дето се взимат от различните щати при директния избор накрая ....

Поредното изказване на човек, който хабер си няма от САЩ...., но драска - да се изяви поне тук, в кенефа :)

Той драска, а ти дрискаш и го облизваш, и се кефиш...

Ако една дърта, подла, нагла и арогантна квачка остане да кудкудяка вкъщи на "благоверния" си.

Шило

Хубаво де, Хилъри става президент. Бил как ще го наричат? Първата дама- не върви, първия съпруг? Пак, това е начало на някакво броене...

първия сваляч ?

Първия мъж на републиката

Абе докога ще ни занимавате с тая пиклива бабичка ?!?

КИЛЪРИТО СИ НАПРАВИЛА В КЪЩИ ОН-ЛАЙН КОМПАНИЯ ЗА ЗАЛАГАНИЯ :)))

А такааааа.... Значи, тази кокондрела е използвала личния си компютър , за да убеждава страни в Европа да използват фракинг технологията на американски компании за добив на нефт и газ в Полша, Украйна и Румъния с тенденцията да намалят вноса на руския газ, въпреки, че официално тя беше против тази технология. И когато тези компании ги изгониха от Европа, защото само дупчиха и замърсиха земите без да открият нищо, сега госпожата се прави на умряла лисица! Абе я да ходи при Моника Люински да се обучи на обноски!

jingiby

Подобни, макар и фиктивни, разследвания срещу вечния и единствен кандидат за президент и президент на СССР-2 са невъзможни. Все пак, дано тази баба загуби изборите в САЩ...

А тези разследвания между масони строящи богохулен Вавилон не са ли фиктивни според тебе? Да имитират пред обществото назависима и справедлива съдебна система, която не гледа на лице?

jingiby

Ала, бала, два-три руски портокала...

Преди години е била разследвана за поръчково убийство,но ..... А вдовицата на Джон Ленън беше споделила в профила си,че на младини са били интимни - свобода,какво да правиш .

Супер информация!

Демократите са заложили на бита карта. Тази не става. Залагат на отживели неща ние сме най, най, и най. Вижда се и от космоса. Не можаха ли да извадят нов човек. Просто правят услуга на републиканците. Америка е на път да преосмисли политиката си и вътре и в световен мащаб, това е Тръмп. Друг път нямат.

..рече и отсече Гуньо от Злокучене.

Злокучене има ново име от 30 години казва се Комарево.:))))

Аз не съм нито американофоб , нито българофоб... но не вярвам да направят нещо на госпожата Клинтънова... То е почти същото както бе и с другаря "физкултурник"/ ..наричан още и Цецо_Ушето...../ Просто малко излишен и прекомерен "пиар"... който за разноцветния американец е доста интересен .. а за нас - банален !!!

Прав сте! Ще стане както стана у нас и с хамстера с розовите бузки, дето го "разследваха" че е загубил секретни документи...

Мразещи света и себе си,българи!Достойни за съжаление!

Има поговорка - Магарето не го търси за вървежа за за п.рдежа...

А кога ще я вкарат в затвора?

"Но действащи служители и лица в оставка от ФБР и Министерството на правосъдието се опитват да определят дали е било извършено престъпление",..Това ,дали е извършено престъпление , ще се определя по-късно ,в зависимост от това дали този урод ще бъде достатъчно послушна ,като "президент " -кукла на конци !

Лица в оставка ще определят дали е извършено престъпление ?

И си прави и не си прав, че е гадничка - така е, обаче има в нета снимка на нея и Бил още от 1970-та. В смисъл и тогава е била гадничка, но са заедно вече (поне) 46 години ... това ми се струва много по-правилно от действията на всяка духла у нас ... на всеки 5 години се замислям какви хора искам ад ме управляват, и неизменно отговора е около моята възраст или малко по-възрастни. И така в последните 20 години. Така че, имам ясна представа, че не е възможно да има обединения, 1 за всички и др. такива простотии, съответно трябва да има нива, и тая и другите като нея управляват едни други хора, другите хора управляват трети хора, третите четвърти и така нататък докато се стигне до мен. Защо аз да я избирам тая, след като не ме управлява тя мен? Трябва аз да избирам примерно градски съвет. Градския съвет да избира градоначалник. Градоначалниците да изберат министерски съвет и те да изберат президент. Нещо такова. И пак аз да избирам градски съдии. И градска полиция. Единствено армията трябва да е над всички. То нещо такова си е било доста време държавата навсякъде. Но сега с педалите и мaнгустите се объркаха нещата.