Хилари Клинтън: ”Аз поемам отговорността” за Бенгази

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън пое отговорността за смъртоносното нападение срещу американското консулство в Бенгази, която стана гореща тема на предизборната кампания в САЩ, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Хилари Клинтън: ”Аз поемам отговорността” за Бенгази | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересно тогава защо младите (даже и жените) се натискат да стават военни, търсят връзки да ходят по мисии. а най-богопомазаните са на най-първа линия на бойните действия. като се замисля - отговора е същия като - ние обичаме да караме автомобили и да се трепем, умираме да ходим по експедиции на еверест, когато сме на работа не ползваме задължителните предпазни средства и ...

Поискайте ръката на Хилари, но мислете му, ако не Ви откаже ?!

отговорихме на въпрос на господин 13 по 1.

хилари чао

Повече и приляга да дундурка внуци,отколкото да се занимава с Либия

Като гледам, време и е да се пенсионира, ката че говори каквото му изнася на Обама.

че тас проскубана лъвица скокнала на нашио бик Бойко, а он се уплашИл и побегнАл като подплашен кошут (мъшка сърна)!? МалииЙЙЙ !?!?

ако Килъри беше президент, щяха да са 30000 убитите. А тя щеше геройски, като български политик да поема отговорността... на думи.

ми те Ал-Кайда са си тяхно създание...

Ама какво, реално, значи това "поемане на отговорността", този тъй популярен лаф сред политиците.

Подкрепям!

Ако тази овца, поеме цялата отговорност за безумията на американската външна политика ,досега да се е гръмнала.

А за убийството на Кадафито няма ли да "поеме отговорността"-след посещението си в Либия на другият ден го убиха!

много вярно

всеки който работи и спазва законите и иска някаква стабилност за семейството си гласува за републиканската партия

Тъй ли? Че кой не иска стабилност? Въпрос към Радио Ереван: как на изборите догодина да гласувам за тях вместо за ГЕРБ?

чувал ли си за зелена карта? ако те огрее - терминал 2 и... кеф ти летище "о' хеър", кеф ти "кенеди", кеф ти "ла гуардиа"

Добре добре, нека да поеме и тя нещо, че много беше го закъсала горката, пък и от ден на ден става от грозна по-грозна!?

все някога трябваше да има негър президент. добрата нова е че след месец това вече ще е минало. все някога ще има жена президент, но със сигурност ще е от републиканската партия. никога повече победа за демократите. всъщност та са демократи само като заглавия. те трябва да се свият в собствения си електорат и заедно с комунистите, социалистите, либералите, прогресивните и всички там малки партии никога да не надхвърлят 47 %

Ако беше нещо друго - да го поемеш! А то - отговорност - дето се поема всеки ден по няколко пъти и никой не разбира как?

как да не разбираш - казват довиждане на белия дом

от всичките коментари,които прочетох,не е ясно какво точно се опитват да кажат 'приказливите'българи.по-добре да се изправиш пред света и да кажеш нещо,отколкото да се правиш на будала че не се е случило нищо.оправете си кашата в BG мили българи и след това плюите по света станахме за смях с наркотици и каквa ли не долнопробна измет,но кои от BG политици пое отговорност за това,а?

"Приказливите" БЪЛГАРИ искат да кажат, че да поемеш отговорност означава да си подадеш оставката, а не само да плямпаш, за да отклониш "неуспешно" вниманието на сънародниците си от големия гаф.

В какво се изразява това поемане на отговорност? Ритуално самоубийство, оставка или само си чешем езиците? После само ние сме били прости и се връзваме на "политиците" да ни правят на маймуни...

И кат' я поеме, к'во? Най-много да поеме коравия! К'во става някой кат' поеме отговорност - оставка ли ще има, или порицание пред строя!

В такива моменти се дивя на пълната Профанация на нашата съвременна Цивилизация. Тя това го казва за да може Обама пак да има властта от името на американската нация да твори добре режисирани злини на другите нации за просперитета на американците. Обаче да твориш изкусно оплетени злини /добре режисирана терористична дейност/ не е лесна работа, те понякога излизат от контрол. Британците са им добри учители. Техните учители пък бяха римляните и т.н. И тая дейност с добре режисираните злини е достатъчно успешна защото хората са разединени и рядко виждат по-далеч от носа си. И така вместо до борят истинските проблеми стоящи пред цивилизацията ни /биоразнообразието, екологията, храните, водата/, глобално хората 99% от времето си създават злини едни на други и се борят срещу тях.... Добре го е казал оня ливърпулски очилатко: "Imagine all the people living life in peace...."

Щеше да е много смешно това изявление, ако не беше тъжно за загиналите хора, не само американци, но и либийци, а и много други по света, жертви на американската върхушка, към която принадлежи и госпожата....

...заедно с мезетата!" А като ръчнаха Кадафи защо не я пое? И какво спечелиха либийците като кичнаха американския флаг до своя?

И кат поема кво? И без тва скоро и изтича мандата.

Аман от малоумни политици, който поемат отговорност. Хората са убити, "арабските пролети" са си чисто и просто организирани от тях метежи, а тая лелка поема отговорността, защото зад гърба си има подкрепата на големите пари. И какво от това като поеме отговорността ? Ще я осъдят ли за убийствата, които извършиха по света, или пък ще потърсят отговорност от тайните си служби и ЦРУ за 11.09.2001.