Бившият хърватски премиер беше арестуван в Австрия

Бившият хърватски премиер Иво Санадер бе арестуван в Австрия, след като Загреб издаде международна заповед за задържането му по подозрения за злоупотреба със служебно положение.

Обратно в новината

Коментари - Бившият хърватски премиер беше арестуван в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано сега да не почнат да го питат за фалита на Австрийската Хипо Груп Банк че ще се размирише на Дойновчета и други комунистчета :)))

Kакво ли е опозорил и окрал!? Cигурно и на него мястото му е в затвора-ако е виновен!!!

еEх да имаше правосадие и в бг ...ама нее иначе парламента щеше да е в централня затвор на заседание. министрите и те. магистрати и садии и те . това е бг кенефа на европа.

Много готина статия става като се смени името на Иво Санадер със Симеон Дянков (или Вежди Рашидов, или Мирослав Найденов)

Почвам да си мечтая - къде да арестуваме нашия галош след като го свалим от власт. Най-довре да следим маршрута на любовницата му или на Уорлик ако става дума за чужбина. Хер Флик едва ли ще го прибере в Америка, защото така ще разкрие и себе си. В Шума или Банкя едва ли ще се завре. Там много лесно ще го открием. При Меркел едва ли ще го огрее, защото вече са го разбрали какво струва. Я да организирам едно наддаване кой ще познае къде ще му сложим белезниците. Така ще има и тръпка, а може да се включат и дребни герберчета - щом е за кяр /видяхме ги наскоро с GSM-ите/ може и да помогнат да ни насочат. Айде, кой дава 100 кинта?

Докато бездействаш мечтаейки си и си губиш времето в нета, още дълго време ще бъдеш безпаричен злобен комплексар.

120 кинта ще се крие в един от шестте апартамента на ЦЦ

Залагам 200 че ще отиде на острова на Берлускони. Пиене и мацки там - бол.

300 че ще отиде при чичо Сам. За какво мислиш че Ал Бънди ходи там напоследък - да уреди изтеглянето и гаранции.