Бежанци се оплакват от полицейско насилие в Харманли

В хирургичното отделение на болницата в Харманли са настанени няколко от пострадалите бежанци след бунта.

Обратно в новината

Коментари - Бежанци се оплакват от полицейско насилие в Харманли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... за к`ви се мислят-за тибетски монаси ли? Говорят все едно са некакви тебетски монаси със пристрастеност към шопинга.

никой не коментира пострадалите полицай във великата сила САЩ за подобна постъпка снаеме каквоще се случи

А българите се оплакваме от не достатъчно полицейско насилие в лагера в БЪЛГАРСКИЯТ ХАРМАНЛИ.

"...кой е виновен ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО И ДНЕС СА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ." Така може, но не да замазваш простотиите на ГЕРБ.

дкми

И що ги бият? Не може ли направо да ги стрелят?

Това са незаконни имигранти, нарушители на нашите граници. Какво им коментираме още? трябва незабавно да се ексрадират!!!

лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция 26 ноември 2016 "Ние отправяме своя упрек към колегите от ГЕРБ за допуснатите грешки, които доведоха до това състояние - най-вече безконтролно влизане не на бежанци от войни, а на нелегални мигранти по различни причини от държави, където няма войни". А В АФГАНИСТАН НЯМА ЛИ ВОЙНА МА ДРУГАРКЕ? Всички бунтуващи се бежанци в лагера в Харманли бежанци идват от Афганистан!

В Авганистан не се водят военни действия, имат избрано законно демократично правителство! Екстрадиция за камиларите и точка, а ти ако искаш да си вземеш някой такъв - взимай си го у вас. Аре чиба сега от тук при любимите ти талибани.

То и в България има война, но не се водим бежанци. Авганистанците, пакистанците и иракчаните са си икономически и то нелегални имигранти, които са нарушили грубо законите на Република България влизайки незаконно в станата. такива трябва незабавно да се екстрадират!!!

БЕ ДРУГАРЮ,ми ти живееш в миналия век!В Афганистан отдавна няма война!Нещо повече там има демократично избрано правителство !

Да бе мирно седяло не би чудо видяло. Незаконните мигранти нямат никакви права и трябва да работят за храната си.

Преди бунт, сега бунт, след некой друг ден отново пак с нещо няма да са съгласни и докога така ще ги търпим... На всички ,които не са от сирия - незабавна екстадация за тяхна сметка, ако не могат да си платят - 1 месец в мината да си изкарат билета... На сирииците - статут за 6 месеца и после преразглеждане , но не и постоянно пребиваващи...

Истина ли е, че в ЕС същетвува "Вариант Б", за който пишат някои западни медии, че включва трайното заселване на чужденците в Югоизточна България, както и в някои обезлюдени места на Родопите?

Истина ли е, че Българското правителство, разбирайте Борисов, вече е поело ангажимент към Германия да помогне в разплитането на тежкия възел с многобройните бежанци като ги засели трайно в рамките на 2 (две) години в пропадащите в демографско отношение общини Елхово, Малко Търново, Харманли и др.??? В момемнт, в който ЦРУ илиза с официален доклад, че България е на едно от последните места по демографски прираст.

Решението за построяване на лагера в Харманли е взето по време на първия мандат на правителството на ГЕРБ. Това е станало с Постановление 260 от 19 октомври 2012 г.!

Постановление 260 от 19.10.2012 г. - подписано от тогавашния МВР шеф Цветан Цветанов. В него пише: "Министерският съвет постанови: Чл. 1. (1) Одобрява допълнителни средства в размер 200 000 лв. по бюджета на Министерския съвет за 2012 г., които да бъдат предоставени на областния управител на област Хасково за подготовка на терен за изграждане на Временен приемателен център в гр. Харманли с модул за 1000 души съгласно раздел VI, т. 3 от Националния план за действие при временна закрила в Република България. (2) Средствата по ал. 1 да се осигурят чрез преструктуриране на разходите по централния бюджет за 2012 г. по реда на чл. 34, ал. 1 от Закона за устройството на държавния бюджет."

За 24 часа да напуснат страната, тук не са желани. Исканията да си ги предявяват в Сирия и Афганистан.

Не съм толерантен и не мога да бъда към подобни примати дошли в родината ми да рушат , палят знамена и замерят полицията с камъни. Не искам да пиша какво бих направил че ще ме обвинят в подстекателство и кой знае още какво но не храня никакви добри чувства към тях а вина имат тези идиоти които ги допуснаха тук на наша територитория за няколко сребърника.

Обвинявай каналджиите които забогатяха за сметка на човешкото нещастие! Да не мислиш че повечето са икономически емигранти след като дори и в Германия не искат да работят!Войната е големия проблем и дали ще има край скоро е малко вероятно!Една държава използва ситуацията в Близкия изток за да се настани в Сирия с излаз на Средиземно море и военна база,за да спре коридора за газта .Затова не напада ИД,а опозицията която и пречи.Коалицията се опитва да унищожи ИД,но нямат единодейстие с Русия,а Турция чисти кюрдите които се борят с ИД,така че положението не е розово,но от всичко освен местното население там се обременява Европа,в частност и Турция с бежанци ,но на кой от главните играчи му пука?

Няма как в слънчевия Български град - Харманли , някакви .... орки да се жалят от насилие и да се наричат " бежанци " . Според женевската конвенция и дъблинското споразумение незаконно нахлулите ислямски главорези на територията на прекрасната ни Родина са точно това - де юре и де факто ПРЕСТЪПНИЦИ . Право на никакви претенции нямат , трябва да са щастливи , че не са ги отстреляли на браздата . За регистрация и дума не може да става , да не говорим за обгрижване и кинти на ръка . Допусналите , нахлуването на наша територия , трябва да се третират с цялата тежест на закона , като заплашили националната сигурност на България. За разнасящите зарази терористи има само два варианта : незабавно репатриране или също незабавно транспортиране към поканилата ги страна . Тя е една единствена - германия , затова транспортът трябва да е въздушен , за да не осмърдяват целия континент . Със здраве !

Всички нелегално нахлули в България мъже от Близкия изток от 15 до 60 години веднага трябва да бъдат репатрирани.Тук само жени и деца до 14 г. и то временно за определен срок.И никакво размножаване.

Е нали това е проблема,че не може директно да бъдат репатрирани,а първо приети и съответно определен статут или не ,след регистрация и идентификация! В Афганистан не е по розово от Сирия.Талибанските радикали отново водят стражения и Северен Афганистан не може да се развива докато не ги изчистят.Между другото в северната част се намират все още неизследваните предполагаеми прабългарски градове крепости поради високата престъпност!

И отде знаем, че дошлите от Афганистан не са баш талибани или поне техни съчувственици? Хич не се държат като кротки жертви на талибанската политика.

Герб са обособили този бежански център и повечето хора й вярват а не нехайно хвърлената лъжа обвинявайки Орешарски. Герб да си признаят че те напълниха лагерите с бежанци пропускайки ги на групи през границата. Герб обещаха на Меркел да строят нови центрове и се канеха да го направят тихомълком оглеждайки се за нови и нови сгради.Цялата политика на Герб за бежанците е национално предателство и нека не ритат фалцово топката към БСП.

Тя, Нинова колко глупости изрече напоследък, край нямат. Съвсем е обезумяла от еуфориа.

Тук беше поместен и номерът на документа от 2012 година, с който правителството на ГЕРБ взима решение да се строи този център. Сигурно ще отречеш и постановление 208 с щедри обещания за пришълците. Колко жалко, че научихме и за него, нали! Най-лесно е да се отрече, но е истина.

ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА СЕ СПАЗВАТ КОГАТО СРЕЩУ ТЕБ СЕ НАМИРАТ ХОРА а не гневна тълпа от озверели ислямисти. Заради тези криво разбрани "човешки права" ПОЛИЦИЯТА НЕ Е ПОСМЯЛА ДА ГИ УСМИРИ КАКТО ТЯ СИ ЗНАЕ и те да бъдат благодаени че не са влазнали вътре Динко и Перата та да видят от къде изгрява слънцето.

И тебе те удариха лимките! Нали това е бил номера да ги оставят без храна,да им затворят магазина,да не могат да си купят храна и отвън и ето резултата!И в крайна сметка пострадаха повече полицаи,отколкото бежанци! Не че съм да се пълним с бежанци,но всяко такова отношение води до ескалация,а Борисов ако по този начин е решил да си прави кампания като незаменим и жертва полицаи,това вече на нищо не прилича!

"Бежанците" да се оплакват на Настрадин Ходжа.Не сме ги канили на гости в България.Както нелегално са се напъхали у нас така и обратния път да поемат со мирно со кротко защото "Който не иска мира,на ти секира".Това ги чака тук ако не си заминат.Нямат никаква работа в България

нИЕ С НАШИТЕ ТЪПИ КУПЕНИ ЖУРНАЛЯ КАТО сЛАВИ ГАЗЕТА НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ .кАТО ЗАГИНЕ бЪГЛАРИЯ КАКВО ЩЕ РАБОТИТЕ БЕ ГАЗОВЕ ВИЕ СТЕ КАТО мЕТОДИЯ ПЕТОЛЪЧКАТА ДТЕ Е ПИСАЛ МОЛБА ЗА ВЛИЗАНЕ В СОЦ мвр като му се признава ъв любов към оня строй а сега скимти

Верно ли е това за Методи Петолъчката? То си бие на очи, че иска цял, дълъг и успешен, при това, кариерен път иска да измине, като през година две се "бори" с петолъчките, ама не знаехме, че се е молил да става милиционер. Моля за повече инфо.

ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ ЗАЩО ПИШЕТЕ ГРЕШНИ ЗАГЛАВИЯ БРЕ ЕЕЕЕ ТРЪПАЦИИИ ООООООООО!!! ШИПКА !!!!!!!!!! ОООООО ГАЗОВЕ !!!!!!

Грантовете, брат, грантовете...За безродниците те са най- важни.

Бежанци се оплакват от полицейско насилие в Харманли Нямаше да има никакво насилие, ако си бяха стояли в Афганистан, а не нелегално , без някой да ги е поканил да ни се натрапват с пещерните си нрави и обичаи. Изчезвайте от нашият дом .

ГЛУПАЦИИИИ!!!! МОЛЯ ВИИИИ!!! БЪДЕТЕ ТОЧНИ НАМА БЕЖАНЦИИ ИМА НАШВСТВЕНИЦИ НАСИЛНИЦИ НЕЗАКОННО ПРЕСЕКЛИ ГРАНИЦАТА НАРУШИТЕЛНИ НА ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА ИЛИ В КРАЕН СЛУЧАЙ МИГРАНТИИ !!!!! ТЪПО ЗАГЛАВИЕ !!!!

Да се обезпаразитът в затворени помещения с газ циклон

Не мога д аразбера защо имат безплатен нет, а аз трябва да плащам? За да ползват нет за тероризъм и престъпления?? И трябва НПО-та да бъдат подведени под отговорност за подбуждане към престъпления. Някаква фльорца Лидия , която ми показват незнайно защо по ТВ, е номинирана за човек на годината от БХК , а в профила си във ФБ тя описва подробно как да се пресече границата нелегално...Какви майки ги разждат такива...

Лагерът в Харманли е строен по времето на ГЕРБ за 750 човека Курнелия

Свят широк, богати държави - бол. Ние сме бедни, малки и нямаме сили да решим дори своите си проблеми, Не ни натрисайте чужди проблеми, моля.

Престъпници(ПАРАЗИТИ) ползват престъпници(КАНАЛДЖИИ), за незаконни и противодържавни деяния(бунтове, войни, демократични процеси като в Сирия). ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР е НАТО, ЕСС и Америка. Жалки ИЗПЪЛНИТЕЛИ са МЕСТНИТЕ ФЕОДАЛИ (ПРОДАЖНИ И КОРУМПИРАНИ ЕВРОПЕИСТИ). За 160 млн. заселват дори и марсианци...

Много е прав словашкия премиер , като нарича голямата част от журналистите политически проститутки. Тия араби искат да подпалят страната ни, а някои продажни журналисти ги защитават.

Абе цялата работа е нагласена за да се слъчи,жалко за пострадалите полицаи!Всъщност след разпитите се разбра,че предния ден за обяд не е имало достатъчно храна и някои са протестирали!За вечеря още по малко и когато са тръгнали да си купуват храна от магазина за хранителни стоки в лагера се оказало че е затворен преди края на раб.време!Тогава някои бежанци решили да излязат да си купят храна отвън но ги спрели заради карантината и ето ти бунт!В столовата е имало прерикания със служителите по този повод,но с помощта на сирийки които застанали между афганистанците и българките са се отървали!

Нагласена е от грантаджийските нПО-та- те подбуждат орките към бунтове. Същото правиха и на гръко- македонската граница..

Истинската причина за бунта им сутринта е било искане за отваряне на коридор към Сърбия. Това стана ясно след интервюта на депутати и преводач от агенцията за бежанците. След него бунт, персонала от столовата е избягал и след погрома върху нея, джагалите са оостанали без вечеря. Пак заради нендерталските им изяви и громежи е бил затворен и местният магазин. Така джанговците вдигат втори бунт, който е следствие от идиотксите им действия на обяд. Сега вместо да си стоят на топло и да си се кефят на спокойствието в България, ще бъдат заточени по границата и ще им ускорят полета до Афгана.

Коридора го искат сега,а не преди бунта! И откъде накъде ще им затварят магазина вътре? Хем без храна за обяд и вечеря,хем затворени заради карантина и изобщо " не е " умишлено,ти вярваш ли? Жертваха полицаи за цялото безумие което сътвориха гербанистан!Аман! Нарочно създават условия за безредици,и не се знае още колко хора биха пострадали ,ако повторят сценария!

Защо никой не споменава за едно постановление 208 от 12.8.2016(подписано разбира се от Орешарски). С него цяла България ще заприлича на Харманли.

Интересно, защо журналистите, особенно тия от БТВ (мария георгиева) се опитваха всячески да оневинят "бежанците"? "... бежанците започнаха демоснтрации, които са израз на недоволство и са разбираеми, поради факта, че са затворени вътре и докторите щяли да дойдат чак в понеделник..." Това е цитат на тая същата непрофесионалистка, която вместо да отразява положението на база факти, тя разтяга локуми и интерпретира ситуацията според нейните възгледи, явно силно либерални. За хората от хараманли, които се събаха отвън, пък каза че били националисти, а няколко от тях дори не били от Харманли. Сякаш, хора които нямат адресна регистрация там, нямат право да негодуват, когато явни престъпници застрашават националната сигурност?!? После тази същата се обръща към някакъв и го пита "ТЕзи хора тук от Хармнали ли са", а той поглежда в тъмницата към хората и най-отговорно заявява " Не! Тука няма никой от Харманли" Къде видя в тая тъмница, как ги разпозна пък всички. После тоя същият го гледам се кипри до Баце ви Бойче отдясно. Ееееех Юда искариотски!

А упражняващия се денонощно барабанист се оплакал от силен шум. Докога европейците ще търпят подобни абсурди не знам, но май се наближава критичната точка.

Хора, положението е плачевно. Бидяхте ли каква страхлива покиция имаме? От толкова дела на НПО срещу тях, тези не смеят да кихнат срещу глутниците ислямисти. Представете си какво ще стане, ако ни нападнат хилядите джихадисти? На тази страхлива полиция, която се оправдаваше, че не провокирали башизбозука и стояха страхливо, ли разчитаме да ни пази? Че и вземат заплати от данъците ни...

Аз се срамувам че съм българка и че съм европейка, щом нашата полиция си позволява да бие невинни болни хора. Как така се получи че бежанците които до вчера са живяли в условия на постоянна заплаха за живота им, днес са тук при нас и вместо да си отдъхнат и да се чувстват на сигурно те отново са малтретирани. Моят дядо ми е разправял как сме посрещали бежанците от балканската война и мога да ви уверя че това няма нищо общо с отношението ни към бежанците днес.

А бежанците от балканската война хвърляли ли са камъни и горили ли са българското знаме?

Има голяма разлика. Първо ние сбъркахме, като не успяхме да отсеем бежанци от икономически мигранти. Сигурен съм, че снощи бежанци. не са участвали в погромите, а само от хора икономическите. Заради тях страдат и самите бежанци, а стана ясно, че вътре в лагера също има насилие насочено към тези , които имат нужда наистина от помощ, от страна на тези, които не бива да са тук.

Ти правиш ли разлика между тия бежанци от балканската война, и тия чалми в момента? Бежанците от балканската война са българи живели в пределите на османската империя, още не преминали към България, избивани от тия същите подобни чалми които днес защитаваш...

Сравняваш тракийските българи с таози башибозук, дошъл да налага ислям и да иска Нутела, да им чистят стаите и т.н.??? тази мизерия те са я направили- защо е мръсно, защо не си чистят??? Егати и сбъркания код в толерастките ви глави. Ами ходи и им облекчи мъките, помети им стаите, занеси им нутела, остъкли счупените от тях прозорци, вместо да седиш тук и да ръсиш глупости.

Да напомня на толерастката ти капацина, че тракийските българи са бягали от ето такива- ислямски ГВС-та, които са рязали глави на християните и тогава, и сега. Пожелавам ти да изпиташ цялото мулти култи блаженство с ислямския башибозук..

Абсурдно е да се сравняват тогавашните бежанци (тракийски българи и арменци от геноцида-1915) с тези икономически мигранти. Абсурдно е!

Купи си бурка и иди при ходжата! Щом не си разбрала защо българите и другите европейци не приемат навлеците, а не истинските бежанци. Нормален човек няма да търпи брат си, заради такива отвратителни прояви, та какво остава за някакъв нагъл афганец, пакистанец или кой знае какъв навлек.

Тролът с никнейм "Вяра Стоилова" е тук, за да провокира! Моля, не обръщайте внимание!

нямат нужда от българско гражданство. ВИЖТЕ ИЗРАИЛТЯНКИТЕ КАК ВОЮВАТ РАМО ДО РАМО С МЪЖЕТЕ ЗА ДА ЗАЩИТЯТ РОДНАТА СИ ЗЕМЯ, А ВИЕ ....меко казано страдате от ИНФАНТИЛИЗЪМ, помислете трезво!

Сирийската авиация започна унищожаване на турските части, навлезли незаконно на територията на страната. Снощи, 25 ноември, самолети от ВВС на Сирия за трети път бомбардирали позиции на турски военни и бойци от протурската Свободна сирийска армия край Ал Баб на 60 км североизточно от Алепо. Съобщението е на турците, кюрдите и на активисти на сирийската опозиция. Дамаск заяви, че присъствието на турски войски на сирийска земя е грубо нарушение на суверенитета на Сирия и предупреди, че ще свали всеки турски самолет, навлязъл във въздушното й пространство. Руските ВКС и ПВО също са сериозна опасност за турската авиация, защото не е известно какви самолети ще приемат за опасност. Бомбите попаднали сред бронирана техника и във военния лагер, където има групи от ССА и турската армия. Трите удара довели до гибелта на 40 военнослужещи съобщават журналисти от турската информационна агенция Ахмед Хабер. Кюрдският активист Ахмед Хани уточнява, че лагерът се намирал край село Ал Азрак, гори турска бронирана техника. Турският сайт inSpeak потвърди информацията за бойните действия. Генщабът на Турция още на 24 съобщи: ВВС на Сирия нанесоха удар по турски военни в Алепо. Това бе първата бомбардировка по турски военни по време на операцията Щитът на Ефрат.Тогава загинаха трима турски военнослужещи в резултат на авиационен удар на сирийските правителствени сили в провинция Алепо, съобщи вестник Хюриет с позоваване на Генщаба на Турция. Други 10 са ранени. Според руски представители, евентуална ответна реакция на Анкара може да провокира нова сериозна криза в отношенията между Турция и Русия, която поддържа сирийския президент Башар Асад и е разположила в Сирия свои войски и зенитноракетни комплекси. Вчера Путин и Ердоган проведоха телефонен разговор без изявления след него.

На малоумни ли ни правите бе ! Били гладни искали да отидат до магазина ! На ма...ка ви пу...та и продажни медии и политически ку...и !

С чалмите само със огън и меч може да се контактува.

Това че направиха ограда при кабинета на Орешарски с малко пари лошо ли е или добро не разбрах?При ГЕРБ оградата струва 10 пъти повече чрез т.н. " обществени поръчки" и това добро ли е или не?!Явно" счетоводството" на кабинетите е различно!Не че Корнелия не прехвърля топката популистки използвайки ситуацията,но се вижда че организацията в лагера куца сериозно!Също знаейки откъде идват и как се придвижват е логично да им бяха направили изследвания поне за малария при пристигането и чак тогава да ги настаняват или предварително да са под карантина!Дано сега инфекционистите успеят да влязат ,изследват и дезинфекцират лагера!

1. НАГЪЛ РАДИКАЛЕН ПАРАЗИТ се представя хрисим-бежанец 2. Канала от Азия до Европа се контролира от ТРАФИКАНТИ, ЕРДОГАН, БОРИСОВ И МЕРКЕЛ. 3. Престъпниците вече навдигат глава и ПРЕДИЗВИКВАТ ОРГАНИЗИРАНИ БУНТОВЕ С ПОГРОМИ ВЪРХУ ИМУЩЕСТВО И ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ. Съпроводено с ЗАПАЛВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ФЛАГ НА БЪЛГАРИЯ! Това не е ХУЛИГАНСТВО това НАГЛО САМОЗАБРАВЯНЕ..... 4. КРАЙНАТА ЦЕЛ НА ЕВРОПЕЙСКАТА МАФИЯ(в частност ГЕРБ) Е ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ, ТРАДИЦИИ И САМОСЪЗНАНИЕ.

Ей,голямо изказване!Точно Борисов голям зор има за бежанци,а Меркел я остави,тя е германка и като ги покани си помислила, че са полтъргайси ,но по сигурно ,че изобщо не е мислила колко каналджии ще облагодетелства!Ясно е че целта им е билс Германия или Дания,но сори,попаднаха в гетото!Силно се изразих,то и във Франция не са по добри условията или в Гърция!

миличките, били бити! кasa ми се сaрцето

Дами и господа от БСП, и Вие " независимия" ново избран г- н президент, защо не се засрамите. Цяла Европа се бори срещу самозабравилите се нашественици, а Вие търсите под мухата слон. По добре помислете и кажете на народа,какво ще правите, ако тези същите, които са и в София, и то Вие ги настанихме в столицата, се вдигнат и почнат да безчинстват.

"Вие ги настанихме" звучи много добре. Точно Радев ги настани! Абе вие съвсем изтрещяхте вече.

Бежанци! Как нагло и "тихо" тази дума се намества. Този цирк с "бежанците" ТОЧНО НА ТАЗИ ГРАНИЦА, България го е минала в няколко сценария и не може да има грешка с думата. Само няколко години след освобождението на България от турско робство, Турция започва ПОДМОЛНИ действия НА ТЕРИТОРИЯТА на България за изземване изконни български земи. НЕ ИМ СТИГАТ тези, които са заграбили през двете световни войни. Така се стига до т.н. "възродителен процес". НЕ СТАВА ДУМА за подмяната на имената и за жертвите на това деяние, А ЗА ТОВА че де факто то е нужно на Турция и също на изселващите се ТУРЧЕЕЩИ се българи. Първата, "угрижена" за съдбата им приема само 200 000 и ЗАТРЪШВА ВРАТАТА, на останалите 200000, защото е в неин интерес да стоят в България. А самите "бежанци" с нескрита радост чакат визите си за свободния свят в Турция, когато и пиле трудно прехвърка от България. Номерът с възродителния процес НЕ мина много успешно. Създадохме им партия, от която най-полезното е да работи СРЕЩУ интересите на България. Още по-назад във времето тракийските бежанци българи ГОНЕНИ И УБИВАНИ по пътя си към България от въпросната Турция, когато пристигат НИКОЙ, НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ не се е и сетил че може да прави това, което тези изроди правят днес, че може да лъже... За тях животът е приключил оставили зад себе си роден дом, ОТ КОЙТО СА НАСИЛСТВЕНО ИЗГОНЕНИ, ОСТАВИЛИ УБИТИ МЪЖЕ, старци, жени, деца.. И В ДНЕШНО ВРЕМЕ, ЕДИН ИСТИНСКИ БЕЖАНЕЦ по делата му ще го познаеш. НАЙ-ВАЖНОТО, НИОЙ ОТ ТЕЗИ ХОРА НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ. Всички тези хора имат ДЪРЖАВИ ГРАНИЧЕЩИ с държавите от които са се изпарили. А Турция, нека Господ да стовари юмрука си върхи не, за всичкото зло което е сторила и крои на България. От нас Турция НИКОГА не е видяла лошо. Но ние от нея постоянно. И това не се отнася за обиконвенните хора. А ЗА УРОДИТЕ управляващи.

Що лъжеш? Сина на Чочоолу служеше в полка- Станкето като капитан. Ни мой дъ лъжиш тъй през просото! Поне се оглеждай да няма свидетели.

колкото е по-първобитно, примитивно, диво и мързеливо едно същество, толкова е по-нагло. злобна, лъжлива и много агресивна наглост! същото като с един от тукашните етноси-не е нещо непознато за нас.

Споко, след час ще ти бият инжекцията и ще се успокоиш. Само се моли да не ти настанят в стаята някой мургавелец. Ще смениш шрифта в курсив.

Българския народ сме си прост народ, винаги потъпквани и страхливи да се изправим всички заедно срещу проблемите! Докога ще ни мачкат, както управляващите, така и тия долни животни избягали от войната и опитвайки се да създадат такава тук! А пък нашите прости управители чак ще ги подслоняват и ще осигуряват храна, та защо не осигурите храна и жилище на бедните хора, които обикалят улиците и просят 1лв за хляб?!? Срам и позор за България! А пък някои казвате работа да започнат, каква работа бе прости люде, младите завършват висше и нямат работа, бягат в другите страни да си изкарват прехраната, а ние ще даваме от храната ни на тази сган долна! Вън от България, гадове! Екзекуция на секундата! Атомни бомби ви трябват на вас, всичко един да ви затрият!!!!!!