Хакери атакуват Тръмп през радиостанции в няколко щата

Хакери са успели да проникнат в ефира на водещи радиостанции в няколко американски щата като включили записи с изказвания на противници на президента Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Хакери атакуват Тръмп през радиостанции в няколко щата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хелари да не дарпа диавола за опаската , сте е фкара Дончо Ф кафеза с неината банда за непластане на данаци, и Георги Сорос , това не е Окраина.

Сега Тръмп може вече да ги постави извън закона и при това със солени глоби. Все пак, това е елементарно да се направи с военна техника и е доста трудно с нормални радиостанции. Дали пък ЦРУ не чувства че му дишат във врата? Абе след Обонго САЩ е пълен цирк.

"Fuck Trump" може да каже само педераст-геронтофил.

По-скоро е руски гей, обичащ безумно Тръмп, цапнал един "Боярышник"!

Руските гейове не са като теб - стоят си мирно кротко и не правят паради. Не знам какво точно пушиш, но от няколко дена пълниш дирника с хетерофобни изказвания. Точно за държавата, която им посви либерастките перки на 'шарените'.

че това руските хакери? Все едно само и единствено в Русия има хакери и никаде другаде хич и въобще ги няма???

"като включили записи с изказвания на противници на президента Тръмп" И толкова зор само за това?Нищо по различно няма да се чуе или случи, след като тези изказвания се повтарят от медии и протестиращи. "За това първи съобщи BuzzFeed" Ама естествено че ще са те и то първи.Тия хора само с глупости се занимават и "почитателите" им са там само за да ги псуват :D

Хулигани.

Spirit

Така е май френд. Неуважението ражда неуважение, а двете заедно насилие.

що за протести са това - президентът е избран демократично и следва политика на запазване суверенитета на САЩ и мир с другите държави! Какво искат - Обама да подпали война с Иран, Индия и Китай?

Е само строи една няколкохиляди километрова стеничка с Мексико, оплю ЕС, Германия, забрани на гражданите на 8 държави да стъпват в САЩ, заплаши Китай с признаване на Тайван. Но иначе много миролюбив и разбран човек е Доналд Тръмп.

Сорос не може да прости на Тръмп загубата на 1 милиард за кампанията на Килъри.

Сорос муха го ухапала!

не може да бъде!? е, нали само путин правеше такива неща?? защо килъри и компания сега не грухтят срещу "фалшивите новини" и "злите тролове"? въпросът е риторичен.

Ако за предишните атаки беше отговорен лично Путин, за сегашните, Хилъри или Обама са виновните?

Глей ся къде е скрита рекламата - докато Путиновите хацкери са дигитални, тия Хиларовите са аналогови с тия хацкове на радиоцтанции! :) И кое е по-модерното сега, цифровото или аналоговото, а?!

Феминистки протестират против Тръмп като маструбират публично

Здраво е настъпил опашката на лумпените. Дано и у нас някой се престраши да удари по кърлежите в Родината. А те се роят, прегрупират, изгниват, но винаги се прераждат. Жалкото е, че много им се хващат на въдицата - я за държавна службица, я за козяшко грантче, я за европейски парици.

Яко!

Къде са сега протестърите да развият широкомащабно темата за хибридната война, хакерските атаки и прочее заплахи за националната сигурност? На края ще излезе, че и хибридната война и опитите да се хакнат избори и фалшивите новини и едностранчивата пропаганда са грехове на либералите, а не на опонентите им.

А срещу Путин?Когда?

Нали Руски Хакери имаше в Саш

Пуси Райът няма ли да врътнат и те един пърформънс? Сорос би могъл да ги командирова за целта?

трябва да друснат малките си цици!

Вече има залози, че Тръмп няма да изкара мандата си. А гледам и другарят Путин се тревожи за това!!!

Путлер, Путлер юбер аллес!

защо още не е преведен и публикуван и материала за феминистките, които се тревожат и организират "помощ и спасение" за Мелания...Изоставете...