Ислямисти хакнаха сайта на ”Малейжа еърлайнс”

Официалният сайт на националния авиопревозвач на Малайзия - "Малейжа еърлайнс", стана жертва на компютърна атака на хакерска групировка.

Обратно в новината

Коментари - Ислямисти хакнаха сайта на ”Малейжа еърлайнс” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аналогично на сучож. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия имали чувство за хумор: Грешка 404 - Самолетът Не Е Намерен Обикновенно пише: Грешка 404 - Файлът Не Е Намерен Или поне нещо подобно бе. Това са кодове за грешки. 200 е OK. Тези от 300 бяха за препратки. От 400 грешки. От 500 сървърни. А от 600 не помня.

Къде са Анонимните??

Да бе, големи хакери... Нашумя малко името Lizard Squad и сега Сульо и Пульо се прави на тях. Радикалните ислямисти могат само да размахват калашници, да колят хора с ятагани и да викат "Аллах Акбар", компютърната сигурност е отвъд техните умения.

Това позволено ли е от смешника Мохамед?

По една случайност Малайзия е дом на една комисия,която обяви Израел за терористична държава,та само се питам:тези от ИД,които нападат всички мюсюлмански страни,но не и естествените им врагове Израел, съвсем случайно ли са решили да ударят сайта на компанията с незавидна съдба?

Вадят нож на умряло куче.Те са пред фалит.Що това не го направиха преди 5г когато бяха финансови стабилни и техният собственик имаше отбор в Формула 1 а ?!

Дирчо на български се казва Млайзийски въдушни линии, а и държавата Е Малайзия.

Вероятно по тази логика трябва и "Air France" да се нарича "френски въздух"?

Е, гати каръшката авиокомпания!!....

Хора без работа с много свободно време...резултатът е огромни загуби, за да се начеше крастата им!