Хакерска атака срещу ДКЕВР преди обяваване на санкции

Хакери пак атакуваха сайта на ДКЕВР, който осъмна с черна страница и рап песен преди да бъдат оповестени санкциите срещу "Енерго Про".

Обратно в новината

Коментари - Хакерска атака срещу ДКЕВР преди обяваване на санкции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко им е на тези продажници

И да се възмущаваме и да не се възмущаваме ,ДКЕВР са просто маша в ръцете на монополистите. Като им свирят, така играят. Познавам лично единия член от ДКЕВР. Защо никой случаен не печели конкурс за назначаване в ДКЕВР?

битката с дквр щеше да е моят живот!! това са престъпници!!!

ДКЕВР!

Сега мафията ще отвърне на удара като приеме окончателно новият закон за дкевр, в който задължително членовете му ще имат 10 години вярна и предавна служба на мафията. (виж проекта на сайта на НС и клетвата на Коза Ностра на видео)

търсим СПАСЕНИЕТО! и е ясно как ще стане!

Ами нали политико-енергийната мафия като ни хакват сметките всеки месец, че и по два пъти вече на месец, защо да не им се хакне сайта на слугинажа ДКЕВР веднъж? Справедливо е.

то този дкевр и в момента не работи или пъс интересът е толкова голям че сървърът им няма капацитет....;)))

....пропуснах наред с това да добавя и последната свежа новина за Цецо... Та така ....

Ако сте чули наскоро Б.Б. не вярвал на сълзи по отношение на двойните фактури за тока. Това е поздрав за зомбираните избиратели на ГЕРБ на които странно защо им е къса паметта че правителството падна точно заради този проблем. Е ще кажа и аз - няма такава държава. И ще кажа още на зомбитата че избират не за друго онова неадекватно дърво а защото просто няма КОЙ!!!ТОЧНО ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ТРАГЕДИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА. В България отдавна трябваше да стане революция но наследството което имаме от онези 5 века все още ни държи наведени за съжаление....

Даже Гугъл е успял да ги индексира :). Пуснете ДКЕВР в търсачката и ще видите заглавието на страницата, която връща на първо място - Cyber Haxors -Group, а отдолу инфото на ДКЕВР

Поздравления. Сега са на ред ЕРПтата, Топлофикация, моб. оператори, ВиК, банките и т. н. Продължавайте в същия дух.

Ти че праиш баници на акерите, а не огладнеят, и айрян с бозъ а не ожъднеят, нъл тъй бабу Вуну !

Само да бачкат, че им правим я.

От кога ДКВЕР се изживява като морален съдник и защо ще глобява Енерго-Про, ако не са нарушили закона? ДКВЕР първо да си оправят защитите на сайта и после да се правят на моралисти и интересни.

Бойко Борисов информиран ле е? Цацаров сезиран ле е? С ЕС и НАТО съгласувано ле е?

Браво на момчетата.....!

Сладурчета, ще ви призная, ако хакнете база данните на ЕРП-та - и трите, съдържащи инфо за надутите ни до безобразие сметки!

и да се хакне , дори и да се изтрие, това ще има ефект за около 2-8 часа докато се възстънови от бекъп-а дето си правят. Загубите ще са минимални , ползите никакви.

Имах предвид, че децата са се позабавлявали, но реално полза от това няма;о)

ДКЕВР е мафия в държавата. Защитава престъпни енергодружества и прибира комисионни от това !

Това е самата истина!

Е БЕХ какво е? Същото. Копа финансови ями, дето ние трябва да запълваме! Я да минат всички производители на енергия през енергийна борса, на която да им се определят цените, па тогава да видим кой ще им купува скъпата енергия! Намерили са балами донори - демек клиенти, ан блок.

Голяма работа, временно не е видима безполезна информация !

На дали им пука на тези че имат или нямат сайт , никои не качва на сайта си договорките комисионите и откровените рушвети . Трябва да се хакнат счетоводните масиви на Топлото , Водата , Тока , Мобилните оператори и повечето интернет доставчици . Или казано по друг начин - Всичките доказани крадци в сферата на "Услугите"

И после и базите данни на банките, другите големи крадци-лешояди... да ги видим как ще се щурат без своите папчици и сметчици...добро зрелище

Аз пък не мога да разбера едно. Как е възможно хакери да проникнат в ДКЕВР. Толкова ли не може да бъде защитен сайта на една такава важна организация ?

Сигурно припева е поздрав за ДКЕВР.. "Лятото,брат е време за гърмеж!Ше гръмнем! Като почнеш няма как да спреш, Ше се изкъртиш щеш не щеш! Знам,искаш. Квото стане всичко леш"

А кога ДКВР ще осъмне закрит?Абсолютно излишна институция.

Такива мерки са слаби,да не кажа смешни..Отнемане на лицензите е единственият правилен изход от ситуацията,но не го правят защото си имат лоби в парламента,така стои въпроса и с другите крадци топлофикация,вода и тн...Народа е оставен да го ядат всички яростни зверове/банки монополи/...И всичко това се случва с помощта на наще народни избранници.

25ГОДИНИ СТИГАТ!!!!!!!!!!!Почина Желю Желев Публикувано: 30 ян. 2015, 09:29 Обновено: 30 ян. 2015, 09:29 Разпечатай прочитания: 1661 коментари: 4 София, България Почина първият демократично избран президент на България Желю Желев. Това съобщиха близки до семейството. Д-р Желю Митев Желев е роден на 3 март 1935 г. в с. Веселиново, Шуменско. Завършва философия в СУ "Климент Охридски" през 1958 г. От 1961 г. до 1964 г. е редовен аспирант във философския факултет на Софийския университет Св. Климент Охридски. Член е на БКП, но е изключен като антимарксист през 1965 г. По политически и идеологически причини остава без работа до 1972 г. През 1974 г. защитава дисертация и става кандидат на науките, а през 1975 г. започва работа като научен сътрудник в Института по култура. В периода 1977-1982 г. е завеждащ секция "Култура и личност" в института. Защитава докторска дисертация през 1988 г. През 1982 г. излиза книгата му "Фашизмът", която е забранена и спряна от разпространение, но е преведена на 10 езика. През 1988 г. създава полулегалния Съюз за гласност и преустройство

Колко си подходжда с ДКЕВР това черно, черепа също.

Какъв друг коментар може да има, освен "БРАВО!!!" Всички тези остарели институции, които ни изсмукват силите и ресурсите, трябва поне по някакъв начин да им се напомня, че не могат да правят каквото им скимне безнаказано!!!

Ами те се занимават с черна магия! Нормално е да са с черна страница! Кво толкова? Трябва да платят на човеко, защото е намерил верния имидж на организацията!

Така трябва ,докато не се удобри "морално" пострадалия бълагрски народ. Ей паляци за това ви плащаме бе ние данъкоплатците. Ей боклуци хората пладнешки ги обират. Ей чифути ,сменете си прецедателката ,не само е грозно,но е тъпа - какво и дава право да вика че било законно,но неморално. Ей прасе, като ходиш до магазина и те карат да плащаш всичко двойно тва за теб нормално ли е ? Ай няма повече се занимавам с вас боклици, да умрете от запек!

Атанас Колев-Наско - Шах и мат :-)

тия пък са хакнали само първа страница - абе търкай сичко бе

...Сайтът на енергийния регулатор осъмна с черна страница и рап песен. ... --- И кво от това? Денят ни започва с черно, продължава в черно завършва в черно и нощта ни е черна и следващия ден ...пак и пак и пак... И рап и чалга и глупости от всякъде! ами да свикват и тези! това е действителността у бг-то! ---

Много яко........!Браво на хакерчетата.....Да помислят да хакнат и някой друг сайт....!

В момента видът на страницата напълно съответства на работата, която всъщност върши въпросната комисия.

Ей, вие консервативни и крадливи администратори от ДКВР - това е новото,младо поколение - с интелигентни атаки и това е само началото!Ще ви побъркат! Затова си обирайте парцалите - и газ да ви няма!

Хора, покровителствани от Плевнелиев правят сечено на политиката на ГЕРБ!? Не са случайни изявленията за вдигане на глобите 10 пъти. Освен това всичките тия ЕРП-та злоупотребяват при всеки възможен случай. Затова е редно ДКЕВР да покажат, че в държавата има власт, която налага строги санкции за всеки отделен случай.

Не ми е ясно какво ги бравоствате тези пишлемета. Повече трябва да ви прави впечатление милионите левове народна пара, които сваля от гърбовете ни държавната машина, за да не е в състояние да защити сайта на некаква си държавна комисийка. Големи специалисти работят на държавната хранилка шъ знайш! За големи пари.

Абсолютно си прав!

Така е, но за съжаление не е само там а навсякъде в държавата. А приветстваме тези хлапета, защото от такива неща се тръгва. Защото малко са тези които са готови да се опълчат....

Хахаха! Кадърни са момчетата и имат чувство за хумор. Не може да им се отрече!

Атака по сайтовете им .. :)

Шило

Парчето на Шамара ли е ;)

Не е, ама е готино! Чуй го, сайтът все още е достъпен!

Добре де, а няма ли начин да им влязат в базата данни на чез овн или там каквото е, и да променят сметките?

Да им хакнат главите на тези!

Браво за акцията ! С такива будни хори България има бъдеще ! Те не са продажници като проституираща мрежа на хасан генов ! А новите "преференциални" цени на ВЕИ-тата за цветелинка и прокопиев ще свалят за втори път мутрата от власт !

Да се закрие тази безполезна институция ДКЕВР, а лапачите в нея в бюрата по труда! ДКЕВР е също толкова полезна и необходима колкото и БОРКОР!

Бравос хакерчета !... печени сте !

чак пък.. на 90% от институциите в България уеб сайтовете им са уязвими, щото никой не е дал пари за смислена защита... А и най-вероятно админите са назначени по роднинска линия и само им тече стаж. Та не си дават много зор.

Тъкмо отворих страницата - СУПЕР Е !

Какъв регулатор е това??? Само лапачи и лобисти! Регулират с колко да ни ограбват!!! То каквато държавата, такъв и регулатора.

Абсолютно точно. Тия мошеници и мафиоти само хакерите ще ги оправят. Браво за атаката, направо е супер. И да не се спира до тук, докато невъзтържествува правдата.

Може да е незаконно, но е морално.

Apollony

Яко! В тея хора ми е надеждата, че тая държава въпреки поголовното крадене, ще ОЦЕЛЕЕ.

В тия