Губим битката за пакета "Мобилност"

Камионите пък ще трябва да се връщат в държавата, в която е регистрирана фирмата, поне веднъж на 8 седмици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може да загубиш нещо , за което не сис се борил , а само си приказвал, че 'тая работа така както я мислите няма да стане'? Да де ама тя стана, дали да няма еднопосочен билет за всички български депутати , обичаюи еврото повече от България, до София?

Тези връщания ще изпълнят целта на еколозите.

Някой ще потърси ли сега сметка на Бойко Борисов, който преди една година се октказа от съвместни действия с Вишеградската четворка, защот бил уредил всичко с Макарон ? В същност май Бойко Борисов отвътре унищожи всякаква реална съпротива и зад гърба на българските интереси в същност сключи сделка с Макарон ! А какво стана с мантрата от времето на присъединяване към ЕС, че ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ ЩЕЛИ ДА СЕ ВЗИМАТ САМО АКО ВСИЧКИ СА СЪГЛАСНИ ?!

Сега за да няма празни курсове поне в едната посока да им стоварваме по няколко тира с мигранти.

Водата източена За депо Красно село И какво постигнаха нашите скъпо платени дупетати ?

Това е удар срещу основите на ЕС за свободно предвиждане на стоки и хора и трябва веднага да се сезира "Европейския СЪД". БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ отидете в ЕК и кажете ще блокирате СДЕЛКА ЗА БРЕКСИТ и САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ ако бъде приет този анти Европейски ПАКЕТ!!!! 1 в САЩ има ли такива изисквания камионите да се връщат в ШАТ-а на регистрация на фирмата ? Или шофьоира, той/тя може да няма семейство в България а да е от Германия или Сърбия? Защо трябва да се връща в България, nonsence? ВЕЧЕ СМЕ В ГЛОБАЛНАТА ИКОНОМИКА и да ми обясняват че се прави да няма фирми ПОЩЕНСКИ КУТИИ, това са глупости, има и много други начини да се противодейства на тези фирми.

"Силни" сме защото Слабаков е нашият представител там. Човек може толкова колкото знае.

Наздраве... тиквеници!

Congratulations!!!

Всичките ни искания в ЕС, и не само, свързани с икономически искания, са загубени от калинките на ББ, които по недоразумение и чрез фалшиви избори са и преедставители на страната ни в органите, отговорни за вземането на решения! Само за пред стадото у нас те се представят каро успехи. или вече загубени, се омаловажават като ефект и цел. Да не говорим за Шенген, американските визи за български граждани, позицията ни за Македония, заради която основно сме на страната на губещите коалиции по време на двете световни войни!!! Предателството на ББ спрямо народ и Родина е несравнимо с нищо подобно в най-новата ни история! Боли ме и се срамувам, че съм съвременник на тоя примат, който по случайност се пише и българин.

Ако имахме някаква нормална икономика като западна Европа вьобще нямаше и да ни пука за пакета мобилност. Ама икономиката ни е в трагично състояние.

НАбиха ли го на бат' Бойко - световния политик? НЯкой нас евава ли ни за нещо?

Аз не съм загубил НИЩ0!

КВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ ,всички наши евродепутати , стоят със свалени гащи и тефтерче в ръка и чакат някой да ги ,,,, и те да си запишат как става и не смеят да гъкнат

Аз мисля, че печелим. Ще прекарват още повече дрога и цигари назапад.

Нека да погледнем и от друг ъгъл. Повечето шофьори на ТИР камиони са в разцвета на силите си, не мислят за старините си. На колко ги осигуряват- масово на ниска надница. Заплатата е на КМ пробег, командировките които им се полагат отделно от заплатата, те я считат за възнаграждение. Уважаеми работодатели, шофьорите ги лъжете и баламосват, ама МАКАРОНА не можете. Той е по-голям популист и от нашите...

Ае Бойко разсърди се бе

Ядосах се , сега ще пръдна на патката на Макрон

ПРЕДИ ОКОЛО ГОДИНА БАТКО СЕ ВЪРНА ОТ бРЮКСЕЛ И КАЗА ,ЧЕ СА ПОБЕДИЛИ ИСКАНИЯТА НЯ ФРАНЦУЗИТЕ И СА СПАСИЛИ БРАНША НА ПРЕВОЗВАЧИТЕ! Тогава писах,че на въпросните срещи който са били преди 3 години България по необясними причини не е представена!Тогава са били дискусийте и са взели решение!

Бойко от първия мандат още обясняваше как догодина сме в Шенген и сега 10 години по-късно не сме влезнали.

Какво казва по въпроса големият политик Боко, няма ли да се намеси и да реши проблема?

за шофьорите!Работодателите им бяха ударени през алчните ръце,и сега чинно и безспрекословно ще изпълняват директивите на ЕС!Ако не са съгласни да отидат в Китай и Русия!

Незнам до кога ще претопляте мухлясали манджи с надеждата че вонята ще се размине...Кой въобще ви е повярвал колко ''ни подкрепят'' в еврогейския като се знае че пет пари не дават за България а гледат собствените си интереси понеже отдавна са проумели че щом премиера ни не му пука за българите и играе по гайдата на менторите си те няма защо да се занимават с нас.

Няма никаква битка. Има правда и победа за шофьорите и държавната хазна , срещу сивата икономика.

Защо държавата се бори или не срещу това?

Важното е че Джамбазки може да шофира на 3 ракии

Приблизителнооо. Иначи какво ще загуби Булгаристан? Все ми е на дъртия. Тая шибана държавичка ме е отписала.

Ето резултатът от "напрегнатата работа" на нашите хрантутници - великите евродупетати: Габриел, Майдел, АлЙо, Хамстера и др. безименни български "герои" в битката им за по-голям кокъл. И този отрасъл на бълг. икономика ще бъде закрит!

дали този отрасъл или по-скоро този източник на финансиране на групировките?

Един ченгесаро - комунистически ТИР да не остане. Браво Макрон, Браво ЕС.

Баси кефа . На Пимкаджията и на ПА им се усука далИверата. Боклуци комунярски.

Едва ли някой си е мислил, че няма да загубим битката!

Това е само началото, докато не им свием платнищата окончателно . Jedem das Seine!88

коя битка си загубил? законът на Макрон защитава шофьорите не чорбаджийте, браво на ЕС!

От цялата работа ще загубят нашите чорбаджии но не и ние, работих в БГ фирма за стаж да посъбера и спах се в кабината или на куп като в конюшня по 1000000001 калпака, от скоро съм в немска фирма и се чувствам човек. Да повече данъци и плащам собствена квартира но с семейството. Има глад за Шофьори и цяла България да станат Шофьори има работа за всички в белите страни, да му мислят нашите чорбаджии

че вие какво очаквахте? Мутро комунягите, собственици на транспортните фирми, всяка година ново Бентли ли да си купуват?

Хайдеее, пак ебнахме тъпите източняци.

Никой ,никъде не споменава на шофьорите изплащат ли командировъчни ? Може би,тарикатите работодатели ги включват в заплатите,от там пък следва въпроса-Плащат ли заплати?

Затова никой не кара камиони.

Така е. Живота не е справедлив. Иначе му е един микрон, женен е за баба си, но стана президент на Франция вместо симпатичната Мари Льо Пен... и в Европа е №1 заедно с другата си баба - Меркел... като нищо и нея я ... на-на-най-на. Че се и хвали, че е световен шампион по футбол, а то футболистите с готини гаджета спечелиха титлата, а не той...

Да живее ЕС !

От цялата дандания няма да загубят нищо собствениците, нито шофьорите. Единственият губещ е България защото всички ще пререгистрират фирмите си в страни някъде из централна Европа така че празните курсове да са минимални. Данъците обаче, доколкото ги плащат, вече ще влизат в държавата на новата регистрация, а не в българският бюджет.

Напротив, всички те ще загубят, защото ще трябва да пътуват напред -назад за улаво! Заради един идьотизъм и пълна безмислица ще трябва да се пререгистрират в други държави, да местят офисите си там, да търсят работници там, да уволнят работниците си на старите места, да нагодят политиката си на законодателството в новата държава, да търсят преводачи, счетоводители и всичко останало в новата държава и т.н. Пълна олигофрения!

Те пък се убиват да плащат данъци, като Лукоил.

Защо не въведем и ние изискване на чуждестранните фирми които консултират /или извършват услуги на регистрирани в България фирми/ да покажат присъствие в България най малкото с нощувки в БГ хотели? да облажим и най някой от практика да се изнасят и плащат навън данъците на печалбите на Евротарикатите.....

Досега да не би да спят на палатки?

за пореден път ни показаха че неставаме за нищо освен за донори на големите и така ще е когато ни управляват политически КАКИ . кЪДЕ СА ТЕЗИ ДЕТО БОДРО ЗАЯВЯВАХА НЕБОЙТЕ СЕ ДЕЦА. Има дори и сега ход но няма политици с топки които да го приложат- какво ще стане ако не подпишем финалният протокол за напускане на Великобритания ?

"Шофьорът ще бъде задължен да се връща в страната, в която е регистрирано превозното средство, поне веднъж на 4 седмици, независимо къде се намира." T.e. превозното средство трябва да е регистрирано някъде в централна европа за да е пътуването минимално. "Камионите пък ще трябва да се връщат в държавата, в която е регистрирана фирмата, поне веднъж на 8 седмици." Същото се отнася и за камионите. Т.е. страната на регистрация трабва да стои на някоя главна пътна артерия.

А, сефте..

Че ние нещо някога да печелим? Ние сме като балъка на масата за покер ...

Не "губим", а "загубихме". Вярно, така е по-добре за шофьорите и по-зле за бизнесмените. Но да останат бизнесмени, развиващи международен транспорт в България ще е малко вероятно. Така, че зле за шофьорите! Апропо, тия камиони дето ще ги връщаме празни ще замърсяват ли природата? Дали, дори нашите бизнесмени да не се откажат от този транспорт, организации подобни на грийнпийс няма да издействат забраната за движение на празни камиони на дълги разстояния?

Родните евро-депутати интелекутално са под всякаква критика и ме съмнява, че ще успеят да защитават интересите на българския народ посредством интелекта си дори от това да зависи живота им. Европейските политици и те не са перфектни, но поне имат елементарна култура и възпитание и най-вече способност да водят напрегнати дебати на различни теми с свойте опоненти. Политиката е игра на думи,интелект и дипломация затова няма как да пратиш примерно Бареков и да очакваш добри резултати.Затова спрете да ги избирате разни спортисти и палячоци а наблегнете хора с интелект,образование и най-вече морал.

Прав си за интелекта, но го зайби! Нещата въобще не опират до него. На нашите евродупетатчета им се кихва по една не кой знае колко голяма сума и те веднага гласуват в ущърб на България. Нали знаеш, че в предишния европарламент един наш евро... и т.н не отиде да гласуват, а бареката и още един открито подкрепиха пакета.

Е то това е практика тук в Брюксел да се говори едно, в България друго. И Джамбаски по време на изборите говореше против Истанбулската конвенция и как щял да забранява гей парадите, но в европейския парламент нещо си глътна езика. Поне хубавата новина за България е, че и Гешев тия дни яде дървото в Брюксел и дори на него му стана пределно ясно, че това дето си го бяха намислили няма да стане.

Ало,ДИР-ниците? слагайте по-вярни заглавия: "Губим битката..." кои ?-това сте само големите собственици на камиони, искащи да имате приходи като на запад но не с разходи като там. И защо това да е "битка"-много драматично някак...

Симпатизирам на шофьорите. Но на два пълни курса да има един празен ще издържи ли някой собственик. Ако закрият този бизнес в България, колегите ти (шифиор ти е никнейма) какво ще правят" Ще отидат шофьори във Франция ли? Сега какво ги спира?

Познат щофьор разказваше.че вместо да спи на ферибота от Швеция до Германия,той си перял гащите и се къпел!

Ами да спи! На магистралите в Германия има стотици отбивки, на които има баня.

Доубиването и унищожението на България върви с пълна сила както си приеха този пакет мобилнос така ще си приемат и ЕВРОПА НА ДВЕ СКОРОСТИ те на европейците им стана ясно че българските чорбаджии и управници си гледат интересите и джобовете и вобще не им дреме нито за шофьори нито за народ нормална реакция от страна на европейците само не ми е ясно тия евродепутати защо ги държим в тоя европарламент така или иначе от.тях няма полза

Мутренските номера на Тиквоний и компания не минават в Европа !

Не повече от 45 часа пауза ?!? Вие сигурно ли сте? Че то и сега това е максималната пауза. Я проверете преписахте ли правилно

Трябва да се задължат и Евро депутатите да се връщат в страната, в която са избрани поне веднъж на 4 седмици, независимо къде се намира.

О, те се връщат даже по-често. Винаги в бизнес класата! С изключение на Радан Кънев, за което браво на него!

Браво!Сега транспортните барони ще поизпразнят джобовете си!

Става все по- зле и по-трудно за нормалният, работещ европеец...Но стадото си дреме, докато плаща луди пари на брюкселските си палачи...

тя цяла европа която прие с голямо мнозинство пакета е глупава а ние сме най умните.