Грозев на Световната медийна среща: В "Белингкат" отказваме директно сътрудничество с тайните служби

"В момента има отсъствие на опитна журналистика в Русия", каза разследващият журналист на форума, организиран за 18-и път от БТА

Обратно в новината

Коментари - Грозев на Световната медийна среща: В "Белингкат" отказваме директно сътрудничество с тайните служби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма на русоробието му пречи всичко дето не ибрикчия на руския султан...... Я вместо да псувате на преебан български, т.е. руски, да вземете покажете истинска журналистика от майка ви путлерия се посмеем всички заедно накрая като нормални хорица ;) Амебите са по стойностни от робите на тоя източен упадък еййй.....

Тази продажна англо-краварска Подлога трябва да виси на бесило,докато червяса и му се скапят месата.

А индиректно?!

Метода на Гроздев са го взаимствали от нашите ало измамници. С този метод няма да е трудно да заблудиш и американски служител или който и да е и да си каже майчиното мляко. Мисля че преди време имаше същия случай със Зеления.

Пише си лакардиите,защото има кой да му плаща задоволително добре с нужната реклама.А, иначе за оня некадърният тип...... Грозев е аматьор и изобко не допуска ,че в подобни случаи се използва метода на подставата и може " некадърно" да ти набутат такава " информация",че ......... не е за писане.Направили са го на маймуна с дезинформация, рашъните ги бива за тези шашми още от времето на Петка и картечарката Анка.Голям смях!

На тоя отпадък още ли не са му пуснали куршум в главата.

Тоя Грозев е пример за продажна отрепка, отпадък.

Така е - директните срещи наистина ги отказвате, но тайните стрещи НЕ! БОКЛУК!

"Белингкат" = най-долната платформа за дезинфорнация на Дълбоката Държава/ЦРУ. Това си пролича още от времето на фейковете за Сирия.

Това което разбрах е че е казал нещо на което не вярвам и го е казал на 18 събитие което трябва да му докара достоверност на изказването.....

Млък бе подлого миризлива, аре оди се гръмни

Ще излезе един ден, че Грозев е Руски агент...

Ама тоя се е взел много насериозно.... Забележете, тези всички простотии ви ги казва не двоен, а троен агент!!!

АЛА-БАЛА Портукала, кога ще докарат Бананите???

Този помияр е една гад и мръсен лъжец, виден агент на британските служби.

Според Платон, истината винаги излиза наяве. Кофти само, че много хора все още не могат да проумеят кой кой е.

За мижавият си живот

Този го гледах във филма Навални - стоеше там, радваше му се на Навални , сам се предложи на екипа му , чак с недоверие подходиха към него, клюкарстваше. Нищо специално. Загуба на време, но нали беше награден с Оскар.

Някъде ни пробутвот Чужди англосаксонски шпиони и гнили Соросоиди. Грожев бил голям журналист Господинов бил писател с политическите сипоръчкови книги Соросни Анал лизатори валят от телевизиите и промиват мозъци. Уж журналисти ни пробутвот скопени новини. ПОСОЛСТВОТО командва България чрез своите Явни Агенти предатели ППДБ.. ГЕРБСДС.. ДПС. Българите се Евакуират от Западното блато България и от 9 млн. при СОЦА останахме само 6 млн и малко със западните "приятели". България не е била толкова унижавана и пропаднала от Турското робство.

Умен пловдивчанин, за разлика от последователите на един ашладисан на слива варналия.

и той е разследващ анализатор журналист най - обича кожения микрофон да лигави.....

с грозде , маслини и ушаф.........

Грозев е някой, който няма мисли и ги изразява.

Разбираемо е всички лъжи, извъртания, липса на логика и просто бръщолевене от страна на Грозев. Той е заплатен за това. Но какво да кажем за ,,българските журналисти,, от цял свят, дето го слушат? Нямат ли мозък, не могат ли да мислят? Нали уж бяха най- умните и способните тези, които напускат България. Друг път. Безмозъчни лизачи на каквото им плаща

Отивай да плюнчиш пениса на траверса мутропрофанова, кремълски маргинале и не разсъждавай много, че не ти се отдава.

Ти със пизда ли си или със отвес пиздраст

Кремълско хюмне!

На български се ксзва ,,удава,, , чужда гадино. А ,,СЕ ОТДАВА ,, жена ти ма който и падне ,докато ти плюеш

Лъже. Откъде иначе събира информация до коята другите нямат достъп??

Верно? И как отказваш на Ми-тата? Ако отказваше, нямаше да си жив!

Отказвали били ,, директно сътрудничество,, със службите. ! А ИНДИРЕКТНО?

Господинов бил "писател", тоя ни го натрапват за "журналист" ... Тия съвсем за балъци ни взеха! :)))))))

Ти си подчовек, кремълски маргинале. Отивай да плюнчиш пениса на траверса муъропрофанова.

Тоя кога пък стана и "журналист" ?????

издателството на съдружниците си.

А в България разследващи журналисти има ли? Щото аз само платени журналисти виждам. На Изток са лайна ,а на Запад са цветя и рози. Ай сиктир,драги зрители!

Ристю нали работиш за МИ5 и си вербуван като студент 90те, как така не сътрудничиш ?

Оксфордският колеж заплашва да изключи студенти, които използват „неправилни“ местоимения, когато говорят за транссексуални хора – The Telegraph На учениците е забранено да задават твърде неуместни или лични въпроси на транссексуални хора, да си правят шеги за тях или да „отричат ​​или поставят под въпрос тяхната самоличност“. Те също така могат да бъдат изключени, ако наричат ​​транссексуално лице с името, дадено му/ѝ при раждането, което той/тя вече не използва.

Този големи вицове разправя - това някаква световна среща на хумористи ли е, нещо като габровския фестивал на шегата?

Мисирки от целия свят

Каза Министерството на Истината.

Бреййй, Грозев, ти си бил същински Елон Мъск бе, как можа да го предвидиш това! А, чакай, това Елон Мъск вече го беше казал, ама в случай че някой не е чул що пък да не се направим на интересни, а? Само стой та гледай след година и половина на изборите в Щатите каква дискусия ще се вихри. Само че собственика на Chat GPT Бил Гейтс е от твоите приятелчета демократи-соросоиди, така че повече ботове ще пишат коментари за Бай Дън.

след като анализирал цялата налична проверено-обективан инаформация, ИИ станал заклет путинист! След това трябвало да впрегнат цялата пропагандна машина, за да го разубеждават... но така и не успели...

не мога да разбера, защо не оставят хората сами да преценят кое е дезинформация и кое не. Трябва да има основен доклад за прозорец на Овертон, за да се оправим със световните манипулации.

А навремето си мислехме че като спряхме "Работническо дело" кадрите като Грозев от "журналисти" ще станат метачи ....

Надявам се не бил в родния ми град и не е замърсил въздуха с присъствието си

Не ни натрапвайте този псевдожурналист!

Намери убежище под полата на митрофанова

Разследващ журналист уж..а то било едно обикновено скучно, сиво мекере дето плещи каквото му дадат работодателите. Неприятник.

Христо Грознев с рязка атака срещу запднт Дезинформация и техният Изкуствен интелект.

И що така бе нещастно лъжливо копеУе се противопоставяш на Изкуствения интелект? Той е много полезен и вече отбеляза значителни постижения и то точно в духа на нашите евроатлантически ценности. Ето ти два примера: 1. В Украйна се готвят да правят съдебна реформа - точно както у нас нашите ибрикчии. И написаха и приеха стратегия за провеждането й. После се оказа, че всъщност я е написал ChatGPT и само са внесли някои незначителни поправки. Това е демокрацията, наУи, бе Грозев? Или ще кажеш, че Зеленски хората му не са демократи ли? :))) 2. Във Великобритания проведоха учение - поставиха задача на дрон, управляван от изкуствен интелект да унищожи няколко обекта. Крайното решение дали обектът да бъде унищожен се вземаше от оператор. Всичко е било ОК до момента, в който операторът взел решение една от целите да не бъде унищожена. Изкуственият интелект е взел точното решение - унищожил е оператора и после основната цел. Добре че ударите са били симулирани, та никой не е пострадал реално. Това е демокрацията, наУи, бе Грозев? Или ще кажеш, че британският изкуствен интелект не е демократичен ли, че е лош като китайските ли? :))) Ми нали си техен човек бе - на МІ 6? Какви са тези несъгласия с началниците ти?

Тоя още ли е жив бре

Тоя не го ли убиха бре

щеше да го убива. да не е ваксиниран срещу Новичока а? Смешник продажен.

Да ползваш ИИ за пропаганда и дезинформация си е абсолютно разхищение - той може да изпълнява много по-сериозни и отговорни задачи. А за пропаганда и фалшиви новини си има журналисти - светът е пълен с такива, евтни са и ако не пишат тъпотиите си, са напълно безполезни.

ИИ-то има тенденция да вика на глупавия глупав, на грозния грозен, на красивия красив, на белия бял, на черния черен, на крадливия крадлив и т.н. - а всичко това е неправилно! Трябва да го научим да прилича на хората, тоест едно да мисли, друго да приказва, трето да върши. Изобщо да не се отклонява от правата линия. Ще е интересно да се види обаче дали ИИ-то ще позволи това.

Този глупак не знае ли ,че Навални е осъден за финансови измами. Докато Навални си е харчил парите други са били ограбени.

Стар виц в нов прочит : Всяка крива линия / разбирай лъжа/, успоредна на либералната линия / пак лъжа/ е правя линия.

Защото две успоредни линии се пресичат в Безкрайността бе.