Сигналът за заплахата срещу Красимир Стефанов отлаган цяла седмица

Директорът на НАП Красимир Стефанов потвърди в телефонен разговор, че заплахата за живота му, изречена от Гриша Ганчев, не е отправена “очи в очи“, а му е била предадена от негов подчинен.

Обратно в новината

Коментари - Сигналът за заплахата срещу Красимир Стефанов отлаган цяла седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алексей Петров се противопостави на смазващите лихви на Банките ,и на пълната липса на Икономическа политика при ГЕРБ ! Унищожиха му бизнеса и го арестуват в Съда !За разлика от Галеви ? Сега Ганчев,от години обяснява на ГЕРБ схемите за Контрабанда на захар,за да бъдат Спрени . ГЕРБ му Унищожава Бизнеса , фирми на ГЕРБ се настаняват там, а ГГ,е омаскарен с помощта на Полиция,Прокуратура и Самоцензурираните/Зависими БГ медии ! АЕЦ Белене е за продажба от Вчера! След като България на ГЕРБ се Отказа от ози Суперизгоден проект!? Какво още трябва ГЕРБ да продадат/предадат ,за да бъдат вкарани в затворите ?

за Алексей Петров. Какъв бизнесмен те е патил: това е бившо ченге от ДС т.е. "бизнесът" му е 100 % незаконен: пране на откраднатите от БСП държавни пари преди 1989 г.

И съдружник на ББ...

А ЗА ДРУГОТО КОЕТО Е НАПИСАЛ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ? ЧЕ ТО ИМА ОЩЕ ДОСТА ТАКИВА ПРИМЕРИ.

Шантава държава!

Значи, една седмица този съвестен гражданин се е чудил, дали да каже или не. Ей голяма дилема - Хамлетовска ;), ама пък съвсеееем случайничко направил и СРС, което пък още по-случайно може да бъде разрешено единствено от компетентните органи (май, не съм сигурен). На мен цялата работи ми изглежда така: "Дайте да арестуваме сина на ГГ (все ще се намери за какво), и после да запишем реакцията на бащата!" Май цялата работа е съшита с алпинистко въже ;)

Глей, ся пича не се е чудил една седмица, просто и изнудвал Гришата, и когато не е получил това което е искал... Ама да предположим, чисто хипотетично, че розовобузестия го бяха намерили през тази една седмица с черва около шията, тоя Хамлет какво щеше да прави?!?!?! Укрил е СРС?! Става съучастник?! Какво?

Ми това с едноседмичното чудене е поредната тъпотия, която можеше да се изрече. Той дори да се е чудил, след като заплахата е засечена чрез СРС, МВР какво са правили? Чакали са да се убедят, че червата на червенобузестия са на врата му или са чакали разпореждане свише? Защо спрямо ГГ не е сработила известната ни от миналите няколко дни система в МВР- "надуване на свирката", която толкова напоително ни бе разяснена от главния секретар- Калин Георгиев? Пак се убеждавам, че нещо гнило има в цялата работа...

Правиш ли разлика между заплаха за убийство и подготвяне на убийство, за което полицията все още няма доказателства? Че историята за заплахите на ГГ е пресилена - спор няма. В същото време обаче е несъстоятелно този случай да се сравнява със случаите на Митьо Очите и Хамстера, които подписваха предупредителни протоколи.

Леле, леле! Ами по тая логика Дянков и Цветанов ще трябва да затворят всички НЕсимпатизанти на ГЕРБ! Дали ще има място за всички ни за решетките? Ама аз ще започна да си мълча, че нещо голяма ми се вижда гаранцията...

недялко чандъров едно време го набиха защото не свърши работата а изпълнява всичко каквото му кажат, важно е да има жени и пари

недялко чандъров едно време го набиха защото не свърши работата а изпълнява всичко каквото му кажат, важно е да има жени и пари

Естествено, че ще е напредък ... но в разчистването на пазара, за да е по-удобно на ТИМ-аджиите, на маджо, на пашата и на бившите дружки на бойко от СИК да си пълнят гушките от имбецили като теб !

Никой няма право да закача човека, който вложи доста усилия, за да обясни на обществото как така милиционер на държавна работа и заплата - като г-н цветанов е заделил законни средства, с които е закупил 6 апартамента в продължение на 3 години и това е съвсем нормално и законно за България ! Колкото до гриша ганчев - ако не го бяха записали как заплашва, щяха да го хванат, че минава на червено с още двама и така сформира "организирана престъпна група", по което обвинение пак щяха да го съдят, за да му вземат бизнеса. Това очаква всички сериозни бизнесмени, които не са близки до герб ! Първо сериозните - ако герб вземат и втори мандат и "несериозните" ги чака същото !Разбира се групировките като ТИМ и индивиди като маджо са честни и няма смисъл дори да се започва разследване срещу тях !

Разправят,че на мястото на Красимир Стефанов щели да назначават отново Г-жа Мургина! Тя вече била възстановена от стреса и несправедливите обвинения! Престъпленията и били само по служба!

Странен двоен аршин за едно и също деяние!!!! Само преди дни на виден наркобос му беше предложен за подписване предупредителен протокол, защото заплашвал с убийство високопоставен служител на ГДБОП. Ако е вярно това за Гриша Ганчев, аз се питам защо не му се даде и на него такова протоколче и да спре шума около това нещо? От действията на държавата излиза, че висш служител на НАП е по-ценен от висш служител на ГДБОП. Ако не е така значи има други причини за ареста- или наркобоса е наш човек и си плаща където и колкото трябва, а Ганчев не си плаща, или бизнеса на Ганчев трябва да се срине в нечия (вероятно на човек или хора от властта) полза, за което се използува за пореден път целия ресурс на силовите структури на държавата. Ако е вярно нещо от това извода е, че ни управлява организирана престъпна група облечена с държавна власт. Обикновено на такава се вика мафия.

Разправят, че Гришата Ганчев отказал да намаже лъжите на брат'чеда Устинов, как Трактора го е поръчал и сега му извиват макарите за назидание. Тази мутрочалга тъпня- Картофа и Рапона срещу Трактора е напът да суспендира Конституцията....

Така сега значи подчинения на Стефано по каква линия е подчинен като е в застрахователния бизнес??и по каква логика е водил този "разговор записан със СРС" с Ганчев???Явно "застрахователя" не е получил каквото си е искал от Ганчев и решил да се "презастрахова"..Сега че се търси работа на "специализираната прокуратура и съд" е едно на ум ама да са специализирани в разследване на глупости ми идва в повечко срещу това тоето получават...

Заслужават да бъдат наказани , но тези обвинения са смешни ,аз казах на този ,пък той на онзи ,като документ отпреди почти 5 години ,който се съхранявал в кола ? Много странно - имат акъл за супер далавери ,пък нямат за елементарни неща .Тук нещо не се връзва. Осъдете ги ,но не правете нас обикновенните хора на умствено изостанали. Намерете сериозни доказателства. Иначе излиза ,че мафията си е намерила държава и всеки ,който прави успешен бизнес е застрашен да му бъде отнет.

Пълен смях и простотия .Представете си каква глупост и балон са обвинения за Гриша Ганчев щом го обвиняват за такова нещо. Толкова не намериха нищо нередно в документите му за две седмици. Това е поредната пиар акция срещу бизнеса. Много жалко. Много лесно се говори ДДС та ДДС но да има осъдителни присъди за някой досега нееее Защо медиите не направят проверка на проведените до момента акции срещу престъпни групи за точене на ДДС и не ни извадят статистика на внесените обвинителни актове в съда и осъдителните присъди съответно по тях.В последните 3 год. се наслушахме и нагледахме на глупости и празни обвинения И с Гриша Ганчев ще е същото -няколко месеца и в пета глуха както с всички ,освен с Алексей Петров той е много специален не го забравят.Жалко за Българския бизнес и работещите хора.

А бе тоя ТИМ дето го пишете , да не е държава в Държавата? Какви са тия ?

Има една книга, която излезе наскоро: ТИМ - Отборът, който превзе България. Автор е Невяна Троянска - главен редактор на изданието на в-к Труд за Варна и Добрич. Струва 10 лв. Прочети я и ще разбереш, че нещата вече наистина са станали държава в държавата и то още преди ГЕРБ да дойдат на власт.

ПЪЛНА ФАНТАСМАГОРИЯ И ПОСТАНОВКА НА ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО. ТОЙ ЧЕ ГРИШАТА НЕ Е ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ-НЕ Е,ТОВА СИ Е ТАКА. АМА ПЪК ТАКИВА ПОСТАНОВКИ - ЯВНО ЦЕЛТА Е ДРУГА, ДАВАЙ СИ БИЗНЕСА,ЩОТО Е ДОБРЕ ИЗГРАДЕН,ПЕЧЕЛИВШ , А НИЕ ДЕЛИМ САМО НА 1.

Не били компютри, а били компоти и не били изнесени, а върнати На това взе да заприличва работата.

В случая ми се губи ролята на СРС-то в безобидния разговор между двама честни дължавни чиновници.

Гришата да се готви да плаща яко за себе си!!И както се очертава наредените за пари от него всеки ден стават все поовече!!И трябва да се преостъпи някои свои бизнеси на силните за деня!!!ИНАЧЕ НЯМА ОТЪРВАНЕ!!ВЛСТТА СИ Е ВЛАСТ, НЕЗАВИСИМО КАКВО ГОВОРЯТ ПОЛИТИЦИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ!!!А ОВЧИЯТ НАРОД ПАК ЩЕ СИ ЛАПА МУХИТЕ!!!

Гриша Ганчев в излъчено интервю открито каза, че няколко пъти е искал от правителството едно единствено нещо - вносителите на захар да внасят парична гаранция за акцизите и след това да им се освобождава стоката да навлезе в страната. Логиката е, че парите са огромни и никой няма да поиска да ги загуби, като продаде нелегално внесената захар. Но правителството се прави на разсеяно и не приема това. Колкото до "отправената заплаха" към данъчния - това е поредния балон на Мозъчния тръст на ГЕРБ от типа "глухата ми баба чула, че някаква съседка прошепнала на попадията, която го пповторила пред селските кокошки докато петелът ги гонел да ги оправи..." Чудя се защо Пикасото не нарисува тази картинка за да си я окачат на стената в парламента.

Ако имаш парите да внесеш определени количества стока, а аз имам многократно повече от теб,и аз/неплащайки всички такси-знаем по какъв начин става това/ поискам от държавата ти ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА ВНЕСЕШ ВСИЧКИ ТАКСИ,ДДС... и т.н. как ще ти се отрази? Не смяташ ли,че това е монополизиране на пазара?

За мен това си е истински бизнес с истински пари..Като ги нямаш а искаш голям бизнес теглиш кредит..Това че някой е рискувал трябва ли да е виновен че другия не иска??

Много е сериозно, независимо дали е изказано директно. Това е заплаха, и то много страшна срещу длъжностно лице ,което си гледа работата. Голяма наглост. Някои хора се считат недосегаеми. Това е много тревожно !

Да ти ... ....... Леле, чакай че сега ще ме арестуват за отправени сексуални заплахи. Леле, леле в какъв филм се вкарах. Ти изобщо различаваш ли заплаха от думи казани от афектиран човек?

Запис на "заплахата"със СРС !! Май Гришата е нарочен яко.И сега к,во ...още един Ходорковски? Явно,че ТИМ не ругае данъчните, Цветето Бориславова-тоже.

ясно:))доказателства няма.

Така не може,това са догатки и пак съда ще е виновен.