Експертите: Очаква ни грипна епидемия

Във всички случаи ни очаква грипна епидемия, като пикът й ще е през януари. Препоръчително е хората да се ваксинират.

Обратно в новината

Коментари - Експертите: Очаква ни грипна епидемия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пийте ракия бе хора! Стига с тия химии и други боклуци. Всички болести са от нередовно пиенье!

Проф. Кантарджиев смята, че пикът на грипа се очаква в края на януари, като нормалният здрав човек около 5 пъти годишно боледува от някаква вирусна инфекция. През лятото стомашна, през зимата на горните дихателни пътища. "Другарю" професор нормалния здрав човек не боледува!

Истински случай и то в Канада не в Б-я, зимата започват рекламите на ваксините против всичко. И приятел здрав хайдутин табиетлия, нали вече е канадец вика ще се сложа вече не сме джипс-та от България вече сме ХОРА. Предупреждават ни! И си сложи - вярно, нея зима не боледува както и никоя преди това, но всяка следваща вече не можеше без ваксина. Всеки грип който излезе - минава през него. Сами си правете изводите.

как се знае кои грип ще доиде и колко ще са заразените

То аке е нещо важно - няма да кажат. Да не се стресират хората като еболата.

И аз казах на майка ми,4е утре ще поврьщам,ама каза да ходя на у4илище.

Напишете е Гугьл "2% се ваксинират срещу грип" и вижте какви статии излизат от февруари - 2014 - края на предишния грипен сезон.

Глупости. Само заблуждавате хората да се ваксинират и купуват глупавите лекарства. Няма никакви епидемии, зимата изкарвам само с чай и мед, греяна ракия и вино също...

Както казват специалистите, 250 вируса ще върлуват. Направете на децата си 250 ваксини, е може и с по-малко убождания. Някои са поливалентни, а някои са орални. Благодарете за новината. През януари за пръв път ще има грипна епидемия. Ако случайно имате пари, купете на децата си топли обувки и дрехи и осигурете на престарелите роднини поне една затоплена стая.

Много любезно от тяхна страна, ако не възразяват - бих предпочел да разбера дали са експерти от аутопсията им. По-възможност преди настъпването на зимата.

Само 15% от българите твърдо не знаят нищо по въпроса за антигрипните ваксини и вредите от тях. Това е добър %.

Верно ли?! Е-е-е, добре че са тези "експерти", които да ни предупредят, че ще има грип през зимата. :)))

Експертите са по-страшни от епидемията:) Който не иска да се ваксинира- да наблегне на ракия (гроздова) и повече консумация на чесън и кисело зеле!

Чудя се, до довечера още колко новини изпълнени със заплахи от фалит, грип, данъци , заеми и.т. ще има. Направо си е един ударен ден

ГМО вируси !

Ухапан съм от жена ,...с каква ваксина да се ваксинирам?

против бяс:-)

:)))

НОф ВИД ГРИП .... От КЪДЕ Е ДОШЕЛ ? ОТ хАМЕРАКАНСКИТЕ САМОЛЕТИ ,КОИТО НИ ПРЪСКАТ С НЕЗНАЙНИ ЗА НАС ,А ЗНАЙНИ ЗА САЩ --НОВИ МОДЕЛИ ВИРУСИ ... ДА ИМ ''БЛАГОДАРИМ '',ЗА ''ГРИЖИТЕ''!?

''Пикът ще е през януари"...,прогнозират от ПЕНТАГОНА ,в САЩ.

Да, да! И доколкото помня така е всяка година...Не се купуват ваксините, а? Кофти!

Трябва да стане ваксинирането срещу грип задължително.

Срещу кой точно грип?

срещу, който е най-удобно:))))

Абе която ваксина е най-скъпа

Ами, ако се ваксинираме за един щам, пък той се окаже друг? Как да го предвидим

Тъпанари, вие се ваксинирайте! Ваксината е вредна за организъма. А и от къде знаете за какъв грип да ваксинирате хората? После като пуснат заразата, ще продават лекарства за нея, купувай народе отрова....

Много моля, ако е възможно, всеки ден да публикувате по една такава информация. Чувствам се прекрасно, когато денят ми започва с предупреждения за катаклизми и смъртоносни заплахи ! Бъдете здрави, щото много живи си отидоха без време!

Някак лабаво ми изглежда това обединение между проф. Кантарджиев и проф. Кожухарова. Виж, ако към обединението се присъединят Baer, Actavis, GlaxoSmithKline и още няколко уважавани фармацевтични гиганта, ще повишат интереса у народонаселението.

Мокри сънища на фармацевтични компании ...

Стига сте си пробутвали ваксините - убиици.Всичко е за пари, а не за здраве

Време е да захраним фармацефтите, като си купим доказано неефективни и рискови за здравето ваксини.

Тенкюююю

За протокола- фармацеВтика

Аз и без да съм експерт знам това.Всяка година през зимата ни скачат модерно звучащи все нови вируси с още "по-модерни" ваксини и "модерни" лекарства...Експертите да настояват и кажат нещо за превенцията.

Васкинираните изкарват грипа за седмица, а неваксинираните за седем дни.

Грип има всяка зима. Защо трябва да се правим на изненадани ? След "луда крава" и "птичи грип" да очакваме ли щамовете "Козя настинка" и "Гъша хрема" ??? От къде да си вземем ваксини ? И да разбираме ли, че ебола никой няма да има покрай тези хиляди прииждащи бежанци ?

Тия консултанти същите ли са като миналогодишните ? Щото всяка година като дойде м.Септември (вече почти мина де ) и почват да ни говорят за грип и грипни ваксини. А тези ваксини пари струват. Значи бизнеса трябва да върви. После през Януари се оказва , чещамовете , не са баш от тия дето ги чакаме или са мутирали . Егати печалбарите са тия фармацефти. Пийте Витамин С и си свиркайте, а с греяна ракия , всички щамове умират - нещо нве им понася !

Пийте греяно вино, за да сте здрави. А здраве е необходимо, за да си пие ракия. По евтино е от ваксините, че даже и по-ефективно. хе-хе.

Изпуснах едно тире, но чашата не се разля. Еще едно хе-хе.