Грета Тунберг пя и танцува на концерт, посветен на климатичната кауза

"В края на деня ние сме просто тийнейджъри, които се забавляват заедно, а не гневните деца, обрисувани от медиите", заяви климатичната активистка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не може по друг начин -да приборим климатичните проблеми с песни и танци!?

Тая ковида я е ударил в мозъка…

че в съвременна Европа се използват деца за енергийни лобита .Срамна и позорна работа.

нека танцува детето... на улицата поне.. то, днешните деца не могат да ходят по дискотеки. без да са маскирани, като талибанките, без сертификати и зелени апове. но и с тях не могат.. не, че нещо особено де, ама "демокрация", разбииш! .

tonk11

Я някой да и каже на тая, че всъщност е облечена от глава до пети с продукти на нефтената индустрия? Що не е облякла кожи от животи?

Горкото дете го използваха и изхвърлиха, като използвана салфетка. Сега май се мъчи да стъпи на стара слава , ама " Политика се прай со дупе и со паре. Паре явно вече няма. Жалко за хлапето, но родителите са за бой, че продадоха детето си.

благодарение на климатичните промени европа вече не е покрита с ледници както преди хилядолетия, и ние си живеем щастливо

Грета трябва да бъде обявена за човек номер едно на века!!!!! Това е личността, която направи з ахората толкова много, колкото милиони политици за векове не успяха!!!! Само така и само така трябва да се действа! А, който не може да разбере, да си трае!

Като идеш следващия път на бензиностанцията и като си получиш сметката за ток , тогава ще разбереш какво е направила , глупако.

А ти да не мислиш, че това да плащаме повече за технологии, които не са зелени е вредно?!!?!? Да не мислиш, че в Европа се яде месо, което идва от крави, които изпускат въглеродни емисии в небето??!?! Ако е така, значи си комунист, както повечето, които ми спорят тук!

Това дете го побъркаха.

Поредната режисура на бащата на Грета.

Болното Грети свърши курса. Откак стана на 18 години по-голямата част от финансирането на публичните и изстъпления са прекратени от спонсорите и кукловодите на тоя цирк, понеже вече може да бъде разпитвана и дори съдена за лъжите и клеветите които разпространява. Това явно е някаква самоинициатива на семейството и , колкото да покажат че е жива, но генерално вече е аут от сцената.

Това е така, моментално след като стана пълнолетна повечето от джендърастките и екофашистки организации изгубиха интерес към проявите и. Сега се опитва да вдига шум, щото учила-недоучила идва право от стачките по улицата и с това килийно образование което има в момента , най-вероятно не я чака бъдеще дори и на второразрядна чиновничка в Грийнпис. Най-много чистачка в централата на съюза на инвалидите в Стокхолм.

На тая патка няма ли да и разрешат секс най после че да се поуспокои малко. Аман от недоклатени тинейджъри..

Тя по-скоро майка ѝ е за *, щото тя беше основната причина на това да му се даде трибуна.

Ако направи кекс на живо, ще събере повече публика и заинтересовани.

Хаха цензурата в Дира е пълна. - От известно време масово се трие и се блокират ИП-та. - Днес вече видях и да ми редактират коментара. - Ударихте дъното по простотия!

за какво затопляне става дума в този студ не виждате ли какви глупости дрънкате и очаквате ви повярва

Това момиче, докато стане на 30 предричам, че ще има доста нервни сривове и паник атаки от толко напън да я направят известна.