Граждански патрули пазят спешните медици в Горна Оряховица

Близо половината от спешните медици вече подадоха едномесечни предизвестия за напускане, което поставя под риск медицинското обслужване на 80 000 жители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да учат език и навън, поне за пенсии ще заработят...

Това значи, че държавата като институция вече не съществува. Българският народ обаче все още е жив!

Ако циганката ударила лекарката вече беше осъдена на двуцифрен брой години затвор и въдворена на място за принудителен труд, можехме да повярваме, че имаме държава, която иска проблема да се реши. Вместо това, циганката ще бъде осъдена на 200 лв. глоба, които никога няма да плати, защото единствените и доходи са социалните помощи. Като резултат скоро хората в България ще трябва да разчитат само на баячки и екстрасенси.

Е вие за 2 приказки на една ромка и едно лопане по вратата през нощта направихте голя, цирк. Оставки се хвърлят, граждански патрули .. Сложете камери и после съдете нарушителите , толкова е просто .

В млъквай. Всезнайко насран.

Циганка ли е била?!? На мен по новините ми се стори бяла, но може и да греша... Иначе - не е редно това да се случва, да се бием за щяло и нещяло. Обаче и лекарите в тази болница са ужасни - нагли, безпардонни и не им дреме за хората. /не всички, повечето/

Да се свиква опълчение за сигурноста на една болница? Ех, Булгаристан - напредваш ..към Средновековието :)

Държава нема. Или се вдигай на револция или бегай през Т2.

Няма логика, хем да сме страната с най-много милиционер на глава от населението, хем на няма двама полицая на кръст да защитят белите граждани!

Граждански патрули, Граждански обиск, арест, конфискация - все незаконни глупости родени в нечия болна глава. Освен, че са незаконни са толкова престъпни колкото и нападения на медици.

като докоснеш ченге 2000 лв. А медици може (първите би трябвало да могат и сами да се пазят , не като баретите :) )

Stan Stan

Браво на гражданите !!

Stan Stan

Вече се прие законът за утежняващите обстоятелства за нападение над длъжностно лице. И полицаи, и лекари. Не са забравени, вие сте забравили. Скоро беше.

Stan Stan

Патрулите не са незаконни. Не са забранени, значи не са противозаконни.

Stan Stan

Най-много полицаи на глава от населението са само в главата ви. В средата на таблицата сме, нормална държава. Мани ги дойчевелето, те само гнусотии приказват за България. Вижда се, че по-големите държави имат по-малко полицаи на глава от населението (дели се на много). Китай 120, Монако - над 1300 ! По-малките страни имат относително повече полицаи на глава от населението (дели се на по-малко). Страни, в които има тероризъм - Русия, Испания, Турция, Израел, Македония и др. имат повече полицаи, какво да правят, да ги намалят ли ? Страни с малцинства с повишена криминалност - САЩ, България, поддържат повече полицаи и т.н. Та за големината на насеението, за наличието на роми и т.н. България си е съвсем нормална страна по брой полицаи: Брой полицаи на 100,000 души население Китай 120 Латвия 195 Япония 197 Швеция 208 Исландия 211 Норвегия 222 Швейцария 225 Естония 237 Дания 245 САЩ 256 Полша 262 Ирландия 262 Словакия 268 Румъния 281 Германия 299 Великобритания 307 Литва 325 Австрия 327 Холандия 328 Люксембург 331 Унгария 333 Израел 340 Франция 356 Белгия 374 Чехия 385 Словения 390 Украйна 397 БЪЛГАРИЯ 403 Италия 417 Гърция 453 Португалия 463 Хърватия 466 Турция 484 Македония 484 Испания 512 Русия 623 Сърбия 632 Черна гора 840 Монако 1375

Защо гражданите да вършат работата на държавата!? Тя трябва да защити служителите си! Да се направи Закон, който да пази лекари, полицаи и данъчни! И кажете какво се случва с циганката, която нападна лекарката! Защото така като се споменава само за побоя, а след това се замълчи, оставаме с впечатлението, че на циганката нищо не са ѝ направили и деянието е останало безнаказано. А може би наистина е така?

ЗАКОНИ СИ ИМАМЕ!!!!! ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ГИ СПАЗВА, А СЪЩО ТАКА И ДА СЕ ПРИЛАГАТ МЕРКИ ПРОТИВ ТЕЗИ, КОИТО ГИ НАРУШАВАТ... Т'ВА Е1

А защо въобще имаш надежда че на циганката нещо са и направили?

А дали е жив като жив или е жив приритващ?