НС разшири покритието на ”Гражданска отговорност”

Повишаването на обезщетението по "Гражданска отговорност" няма да доведе до увеличаване на премиите по застраховката, смята Менда Стоянова.

Обратно в новината

Коментари - НС разшири покритието на ”Гражданска отговорност” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ще струва застраховката, ако написано в Закона нещо подобно: "Застрахователят плаща всичко. Договори не се сключват за задължителни неща" Та колко???

Застрахователите са Частници(Маргини,Маджовци и подобен род бклуци от сой). Защо тогава държавата ни налага със закон да им плащаме задължително парсата след като говорим за пазарна икономика,конкуренция и т.н.Много моля Господ Борисов да се самосизира,че мендилили(Менди) съвсем са я подкарали през просото най вероятно след поредният икономически стимул

Щото като ме удариш с трошката си няма да извадиш 1000 лева да ми дадеш за боя и ламарини.

Кога нещо, което е поскъпвало, после се е "връщало надолу" Глупости и прах в очите предизборно.

steltian

От 10 години едни и същи реплики от застрахователите:Всеки съвестен шофьор който не е участвал в ПТП ще му бъде намалена вноска за ГО.Може би 25 години не ми се е случвало/боже прости/ да ползвам услугите на застр.компании.И всяка година си плащам пълната вноска.С която пък се изплащат вредите от ПТП на разни джигити и непредпазливи шофьори.

Като почнат да я правят на водача, тогава...

Казваш "боже прости" ама за какво да ти се прощава не става ясно. Всъщност от къде си толкова сигурен, че утре няма да нацелиш някое семейство на пътя??

Има ли пазар в БГ? ПРИМЕР: Цената на дизела, не спадна докато не почнаха протестите и проверките....

Държавата ни принуждава да се застраховаме. А когато следва да получиш полагаемото, тя не застава зад теб. Значи държавата взема страна по този проблем. Пуснах жалба до БУЛ ИНС по случай изплащане на нищожна сума, непокриваща вредата. Те дори не отговарят! Ето какви застрахователи държавата осигурява принудително с милиони.

бесен на булинс - изплатиха ми 6 пъти по-малко обезщетение от реалното. След подадена жалба учтиво ми отговориха да си гледам работата. КЗП отговори, че проблемите на потребители със застрахователи не са в техния ресор.

защо трябва да се повдига цената на гражданската, която при инцидент никой не зачита и не изплаща по нея? Ам то си е обирджийство. Даваш некакви пари, а срещу тях едно големо лай*но.

Да благодарим на любимите ни депутати за промените. Тази година увеличението бе 10%, от догодина още 30%! Супер! Всички са получили хубав кеш бонус за гласуването! И друго мога да кажа, но ще ми изстрият поста, понеже псувните на майка са забранени!

За какво ревете бе? Ние сме в Европа. И трябва да се приравним с европейските стандарти. Тук не е Мурзилия. Ама повечето от вас не искат да работят и само за Путлер си мислят.

за кво да плащам нещо, за което не получавам нищо? някой път да са ти платили по гражданска? Ако нямаш каско си го закъсал яко!

Щото БЕЗ гражданска ТРЯБВА да закъсаш здраво и да платиш на ДРУГАТА страна всички причинени от ТЕБ щети. Ама това не ви го увират ТЪПИТЕ глави.

ква мурзилия къв путлер ве тук се говори за застраховки

За какво ви плащам 170 лева на година бе кретени? За да може някой да си чеша топките

оди в германия - толкова ще плащаш на месец

Ал

Вече няма "не искам зелена карта". Плащаш си я като поп! "Предвижда се още при задължителната застраховка "Гражданска отговорност" да се въведе покритие срещу единна премия както за България и държавите от Европейския съюз и Европейското икономическо пространство, така и за всички страни от системата "Зелена карта"."

Също като GSM-ите - падат цените на разговорите до Австралия и Хавай - за сметка на това вдигат местните, но спокойно - важно е средната цена да падне. Това че до Хавай звънят 0.01% от абонатите няма значение - цените са ниски.

И кой го реши? И днес половината негодници липсваха от работа.

Отново ще падне дране. Но на такива овце такива управляващи им трябват.