Австрия смята да прати 75 военни в Унгария заради бежанците

Австрия ще изпрати 75 военнослужещи за засилване на граничния контрол над бежанските потоци от Близкия изток и Африка.

Обратно в новината

Коментари - Австрия смята да прати 75 военни в Унгария заради бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

политиката на австрия и унгария е правилна унгарския премиер беше в софия, но беше отпратен вишеградската четворка също предложи помощ, но ние я отказахме

...това е поредния заговор срещу България и траките, които векове ни лъжеха, че са изчезнали а пък те се оказаха още живи в България, в която са оцеляли въпреки многовековни геноциди упражнявани върху тях от "великите сили", навсякъде другаде където са живеели и ги е имало в централна Европа са почти унищожени-асимилирани или просто избити!!!! Бог да накаже убийците!!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ и Траките!!!!

75. Мноу, бе.

Австрия и Унгария се оказаха сред най-националноотговорно и държавнически мислещи и действащи европейски страни пред лицето на ислямското нашествие. Не случайно навремето са били заедно в състава на Австро-Унгарската империя. Ние пък сме били в Османската и пак към нея сме се запътили...

Защо обаче? Защото унгарците гласуват за Орбан, който води такава политика. Австрийците са на път да си изберат крайнодесен президент - това накара правителството тотално да промени политиката си. А България избира проимигрантските васални партии ГЕРБ (Меркел, 35%), РБ (САЩ, 8-9%), ДПС/ДОСТ (Турция, 14-15%), а германците спят и все още подкрепят Меркел...

всички държави имат огради (унгария вече и втора), а нас ни лъжеха и осукваха да ни оставят без такава !!! нашата ограда с турция трябваше да е направена отпреди 25 години и всеки да си знае гола , вместо управляващите да се целуват с ердоганите , които си влизат тук като у дома си ! ислямизирането ни е започнало отдавна и скоро ще приключи , благодарение на комунистическата сган , която е управлявала през последните 26 години !

Една позната вчера ми разказа нещо потресаващо. Била е на разходка около Доспат. Влизат в някакво село - гледат страхотни нови къщи, дворове, перфектни улици, само че няма жив човек. Като музей. Накрая спира един човек с голям джип и те го питат къде са хората. Той се оказва кметът. Развел ги из това и още три села. Всички като от картинка, но без хора. И си казал чистосърдечно, че са го пратили с пари да изкупува всичко, което може и да ремонтира. Българите - измрели, изгонени или избягали. Къщите готови, ремонтирани, с нови джамии построени и до ключ. Чакат познайте кого от юг? Това са 4 села, не една къща! И никой нищо не казва. Нищо. Отиваме си, хора!

няма ги селяните , а кой е гласувал за кметa и на кого е кмет , на тези в гробищата ли , умрелите ли са гласували за тоя кмет ??

За нас българите - гробища. За турците - родилен дом. Въпросният човек чистосърдечно си е признал, че е пратен от Доган и че е получил пари за изкупуването и ремонтите от него.

Потресе ме . Хора няма ли да скочиме и да спасим хилядолетната си държава, докога ще спим , поколенията ще ни проклинят , кога ще извикаме като Ботев на Козлодуйския бряг НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ

Да им имам самочувствието на австрийците -75 солджъра ще оправят нещата?! Или пък става въпрос за нагло отбиване на номера и никой не очаква нищо от този "приятелски жест"?

Навярно си мислят, че и мигрантите ще са 75.

Булгаристан става мюсюлмански кенеф. Имали сме яка граница !

Все пак и кенефа има някакви очертания.

С една дума - Австро-унгарската империя се възражда..... Сега я наричат Вишеградска 4-ка. Време е за един балкански съюз България-Сърбия-Гърция-Другата България (а.к.а Македония)

Много си прав, само, че В НИКАКЪВ СЛУЧАЙНне може да се казва Балк федерация, а само БЪЛГАРИЯ. Това с разпращането на милиционери си е чисто начало на окупация. Договорили са се за промяна на границите, но есетствено не го казват. Това е.

е нали щяха да помагат на Боко....

дъртото Меркел е виновна!

ОЩЕ ПОВЕЧЕ Б.Б И ГЕРБ !!!

ако до месец -два , българското население на намери истински управляващи като орбан с държавата ни е приключено и не си мислете , че грешката може да я препишете на някой друг и тиквите на които цял свят ще се присмива ще бъдем ние ,единствено ние ! това, което прави васала борисов се нарича унищожение на бг за собствени облаги и е напълно умишлено , но това се случва , защото ние го оставяме да си прави каквото му е угодно на него , а не на БЪЛГАРИЯ !!!

Ами защо италианците ги прибират като ги спасяват?Един път се харчат огромни суми за спасяването им,а после ги вземат и ги хранят и т.н...всичко на гърба на данъкоплатеца... А трафикантите си пълнят гушите и никой нищо не им казва...Не мога да разбера! Да се помогне на страните им е най-правилното разрешение...

Най-идиотското е, че ги спасяват още край либийските брегове. Това си е направо умишлено прибиране в Европа.

Не забелязвате ли, как подло и по йезуитска традиция, католицизма активно ликвидира вече Православието в Източна Европа! Предоставят Православните държави Гърция, България , Сърбия и Македония на мюсюлманската паплач и издигат защитен вал срещу мюсюлманската сган отвъд р.Дунав - от Черно море до Унгария!

Не е точно така,ние сами се подлагаме на фесовете,имам впредвид наще политици!Орбан човека идва на крак да ни предложи същз с вишеградската 4ка но наш бойко хичне се заитересува по въпроса.Кой допусна да ни се съсипе икономиката и намесата на чужди сили във вътршната ни политика и политическото и икономическото разрушение на страната ни?За всичко сме си виновни ние самите!!!

Ти нима смяташ, че Бойко Борисов е еманация на българщината и националното ни мислене! Той е една про-американска марионетка! А, ние българите сме наивни, та наивни все още! Мислим си, че на запад всичко е като по мед и масло и Запада е добронамерен към нас! Да, ама не е!

Какво предлагат? Като ни пратят всяка вишеградка по 75 военнослужещи и ще цъфнем.

"... австрийското министерство на отбраната планира да подпомогне Унгария в укрепването на външната граница на ЕС със Сърбия..." Забележете - границата със Сърбия. Ако австрийците си отворят географските карти, ще видят, че истинските външни граници на ЕС не са със Сърбия , а тези на Итария, Гърция и България. Само че те май са решили да пазят границите на ...Австро-Унгарската империя...

Ами не успяха да ни убедят и нас да се включим в тази инициатива. Ние се дърпахме,ние питаме Брюксел ,а те си вземат сами решенията,именно там е разликата.

Няма такова нещо! Инициативата беше на вишеградската четворка, на която Австрия не е била и не е член.

България се превръща в емигрантско гето !!на кой още не му е ясно освен на премиера и управляващите !!ще ге заселят в нас и сбогом България!!цяла Европа ще върне имигрантите си в първата страна от ЕС откъдето са влезли ,а коя е тази държава ?!Нещо за шенген ,какво казва премиера ,защо "журналистите"така наречени не го питат ?!тъпа и смешна държава в която няма един управник с топки!!

БЛИЦ ме е блокирал, та не мога да напиша там, какъв идиотизъм са публикували от интервюто на ББ тая сутрин, последния абзац: "Совалката Турция- Германия е ежедневна работа на един премиер Туск вчера си е говорил един час с мен за Брат и слава имаме уникалния шанс за България." Уникални неграмотници!!!

Ами те опитаха хората,цяла година се опитваха и нас да включат в групата на отбраняващите се държави,провеждаха и редица срещи,на които и ние бяхме поканени,Словакия,Полша,Австрия,Унгария,Чехия ,след това се включиха в тази инициатива и Словения и Хърватия.И нас се опитваха,опитваха,но ние все отказвахме,да не би Брюксел да се разсърди. Ами насила хубост не става. Те затова са ЕВРОПА и затова точно там навремето спряха ВЕЛИКООСМАНСКОТО НАШЕСТВИЕ. Или може би обратното -понеже спряха тогава турското нашествие,затова впоследствие останаха цивилизована Европа,за разлика от другите,които попаднаха в границите на Отоманската империя. Но сега идва ново самоопределение и преразпределение на териториите,и въпросът е :или-или! Жалко,че се случва точно сега,когато нямаме вече самостоятелна държава (за разлика от гореизброените).Или по-точно :така е планирано,че го правят точно когато нямаме държава (за което пък те предварително са се погрижили).Или по-точно, международната чифутска мафия затова е сложила точно тези подлоги на тези постове в този момент (премиер,президент,външен,вътрешен,военен министър),за да не се спира плана за ислямизацията на България (с начални стъпки Босна и Косово),а Албания и Черна гора ги вземат в НАТО (разбирай и военни бази) ,за в случай,ако решим да се браним,да ни ударят и в гръб...-:( И чуждите военни бази в България са точно затова -в случай,че народа реши да се съпротивява на ислямизирането си -тези да спират съпротивата,или за в случай,че стане грешка,и на власт дойде някакво националноотговорно правителство. Ами онези тъмни сили няма да го позволят,и за повече сила и респект,си нареждат тук войска,да не можем да се съпротивляваме...-:(

От това ясно се разбира къде за тях е външната граница на европата.

българската граница пак хартиса....

От това решение имаме повече полза отколкото от хиляда австрийски военни на нашата граница.Посланието за Великото преселение на народите е ясно : През Гърция и България ще си останете в тях,а мигрантите си знаят келепира и той не е да останат у нас или в Гърция,така че ще се насочат към Италия,все пак в Италия е по-добре да си на социални помощи отколкото у нас.

Никой няма да ги пита те къде искат. Никой не ги ще освен баба имШмекер.