България вика Европа за отпор на границата с Турция

Засилената безпардонност на турски официални и неофициални лица срещу суверенитета на България получи отговор чрез серия контрамерки на български институции.

Обратно в новината

Коментари - България вика Европа за отпор на границата с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези язовири забравихте ли ги Бай Тошо дето ги направи..Турция може да се наводни до Босфора за 1 ден,ако им гръмнат стените

Колко пъти още ще пишеш тази глупост? Турция е в НАТО и е стратегически съюзник на САЩ в региона. Затова и на нейна територия има американски военни бази, а не руски.

Ако има някой вещ, моля да отговори: колко неатомни и неводородни бомби са нужни, за да бъде изравнена тази изкуствено създадена анадолска държава със земята??

За да стане равнина ще са необходими около 7 000 000 "неатомни" и "неводородни" бомби и то от не съвсем обикновените.

Само в Австрия имало 117 000 турци с турски паспорти ,не са австрийски граждани.В цяла Европа сигурно са няколко милиона.Да кажат на Ердоган че ще върнат всички турци за да освободят място за емигрантите.

20 милиона турци има разположени почти в всяка страна в Европа, като циганите са, само че с имперски амбиции.........Просто нямам думи !

кви са тия трагедии само не мога да схвана - редят през 50 метра по еди автоматчик от сяка държава в съюза. пада се по 1 на километър. дават им по няколко пълнителя с бонйни и няколко с халосни патрони. на секи 30 минути бъркат в торбата и вадят един пълнител и стрелят. гарантирам ни един бежанец нема да тръгне да пресича границата....

Борисов послушно взе паричките за НОВИ БЕЖАНСКИ ЦЕНТРОВЕ И ще ги спретне за нула време за да посрещнем подобаващо новите заселници.Тз нали Меркел е заповядала посрещането да е с "ДОБРЕ ДОШЛИ"

Вместо да наредя на строителни войски да построят ограда, джаф джаф, ще си пърхам с ушлета!

веднага да се прекрати договора с Турция за досъпа и до нашето въздушно пространство,щяла да ни пази как не

Турците ще пуснат ордите, ако искат да дестабилизират нас, не срещу Европа. А ще искат да ни дестабилизират, за да откъснат територии, иначе каква им е ползата? Затова генерала, дето го избрахме, при такъв развой на събитията трябва да обяви извънредно положение, да затвори съхопътните, морските и въздушни граници, както и КПП-тата с помощта на армията и полицията и да заяви, че пътят на Турция към Европа е затворен, защото тя заплашва националната ни сигурност и целостта на територията ни. Да видим тогава какво ще предприеме Ердо, пък и ЕС......Но си трябва дупе, не тричаво като на политиците ни.

Лошото е, че нямаме армия. Ако някоя вечер решат да ни превземат, колко са нощна смяна военните в поделенията? Не повече от 200 до 500. Имаме ли танкове, самолети и друга техника? Със 100 гранични полицая на границата, въоръжени с палки може ли да се спре нещо?

айде сега на съд тия дето разпоредиха Турция да пази небето ни,предателите

кво цъкаш минуси бе дебил,,от 1300 години надали има такива олигофрени на чело на България,да дадат на явен враг да пази небето ни????Че дадеш ли си въздушното пространство значи все едно си предал цялата държава в ръцете на Турция ,както едно време предателя е пуснал отоманците в Търново

Довършете адекватно оградата на границата и стига ще плашили българския народ.Как бяха затворени границите с Турция през татово време и народа си беше спокоен.Стига ни плаши този фанатик.

Като става въпрос за контактите на Радев с Алианса излиза,че най-голямата от тях Турция се превръща в заплаха-ей ви го бюрократичния съюз на практика.

Българина вика съседа да му пази жената{:-(((

защото много от жените му са рускини, хахаха....нека ги пази, който иска...дреме му на българина за рускините!

Е що жените са ви рускини, българки нямате ли, или всите са се изнесли по ГУРБЕТ-ТУР из европейские въртепи и бордели}:-)))

Алианса не се меси ,ако не става въпрос за петрол. Радев само си хаби времето.

гонете го, както и всички турци от българия!

Ти пък,"Нинова ще легне с Ердоган"Първо на това Партията не я е учила и второ ми се чини,че Он се е манул.

Вчера много ми хареса едно постче на "Д. Аспарухов" по въпроса за отбраната на българската граница срещу Турция. Ще цитирам част от него. Надявам се автора да не ми се сърди. :) "Вярно , България е разграден двор , обрана и обирана в момента , без армия и въоръжение . Ама Бог-Българинът ни е дарил с пълноводни реки и язовирните каскади все още са налице . Само те ни останаха , ама са повече от достатъчни :)))))" Надявам се да се намери български политик, който да подсети Ердоган за тези особености на българския ландшафт...

Използването на разливните зони на язовирите мове да забави но не и да предотврати. И той го знае. Жалко че само на това разчитаме

При военни действия от страна на Турция язовирите няма да свършат работа. Но ще удавят като мръсни котета 200 хил. "бежанци", които биха накацали по границата... Естествено такова нещо няма как да е официално действие от страна на българските власти. Но се чудя някоя бригада "динковци" до къде може да стигне...

В 8 от 10 дена в Истанбул дишат същия въздух който преди това е минал над АЦ Козлодуй

Каквото и да стане все е в полза на американците. В единият случай още по-голяма и по-силна Турция, в случай на война - поредният локален конфликт, който отслабва Балканите, православните и про-руски настроени държави. Колкото и да се пишем европейци, на всички е ясно, че българите и руснаците имат еднаква религия, азбука, език, обичаи, празници, манталитет и т.н.

И сърбите. Трябва да се върнем при корените си. Не да скитаме немили-недраги тук и там и да ни съжаляват.

в този пост? Той показва само едно-нашето безсилие!

Харесва ми, че българинът не се предава и е готов да брани с "камъни и дървье" родината си, макар и да вижда, че е обречен. Като опълченците.

неволята. ХАХАХ Абе, Радев, абе умнико, нали си военен, че и летец, не знаеш ли как се охранява държавна граница бе ??? И ако не знаеш, как си станал военен че и главнокомандващ.

Станал е главнокомандуващ като се е школувал в Америка.

Браво на Президента, единствения без политически опит свестен политик, правещ (в рамките на дадената му власт) нещо за Българския народ!

Какво браво бе - веднага се вижда в коментарът ти робският манталитет на българина- да ходи и да моли, а не да се оправи сам. Първо разбиваш собствената си армия, а после ходиш да се молиш за помощ и на всичкото отгоре ТРЯБВА ДА СИ БЛАГОДАРЕН, че тези които са ти разбили армията си разиграват коня в собствената ти държава.

аланкоолу кух, кой политик е направил нещо съществено по въпроса за отбраната на България? Ти какво искаш да обяви военно положение ( с тая небоеспособна армия)? Не той съсипа армията! Айде ти като нямаш робски манталитет измисли нещо приложимо! Ама то освен да плюеш за друго си неспособен!

като нямаме армия какво да правим - да чакаме със събути гащи - айде холан...

Кога Европа е помагала на България или на някоя страна от Балканите ? ЕК дава милиарди на Турция, неясно защо. 13в. същата тази Европа не си е мръднала пръста да защити християнското население на Балканите, а си е живяла с парите на турския главорез - справка " Случаят Джем". Европейските лидери може да се включат само в някой гей-парад...

Прочети нещо за кръстоносните походи на Владислав Варненчик

Единствения тогава.

Владислав Варненчик е Унгарец с Български корен!

Когато Доган изключи Местан от ДПС, разполагаше с достатъчно информация и доказателства за намеса на Турция във вътрешните работи на БГ. Борисов просто трябваше да я вземе и даде на прокурор. Въпреки че разполагаше със всички лостове на властта не направи ни-що!!! Защо?? От страх от Турция? Или за да остане верен на самолюбието си и личните си вражди с Доган? И в двата случая вината е на Борисов. Той реши - турците ни, там да се оправят сами, аз съм пас. Ето какво стана накрая!!!

Питам се как наричате някой който се школувал в Америка комунист? БСП се състои от ПРЕБОЯДИСАНИ комунисти, та колко де факто те са комунисти? Видяли ли сте някоя комунистическа държава в ЕС и НАТО? Проблемът на България е, че няма сериозни политици, а само марионетки на западния блок. Скоро ще ядем попарата на запада, та ще ни заседне в гърлото, а Радев е безлично същество каквито бяха и Плевнелиев и Борисов и останалите мекерета.

Талазите от юг ще тръгнат, а през това време шепа фуражки от Нато( рота тиру-риру) в Ново Село тренират за война с Русия.

Сетила се Мара да се прибара...

Не се страхувайте Ердоган не е чак толкова луд че да натири бежанците към нас Ако все пак го направи това ще е чудесна за нас новина Защото ние ще го преживеем но Турция няма да преживее санкцийте на ЕС Само си представете че 50 милиона турци останат без препитание ..

Да бяха прочели как Австрия на Хабсбургите е помогнала на българите по време на Чипровското въстание през 1688 г., сегашните български управници нямаше да подхранват напразни надежди в началниците на Борисов в днешна "Европа".

БЪлгария и БГ Армия беше разложена отвътре с предателства и чужди програми- съкращения, адвокатски колективи, жени в командването и "оптимизации". Още 1992 на мобилизационен лагер-сбор, сериозни мъже запасняци 30-40 годишни-кой инженер. кой доктор. кой частник, кой обикновен работник ми казаха:" Командире, НИЕ за тия , които крадат в София и тънат в охолство няма да се бием, още по-малко да умираме!!" Сегашните наемници само слухтят кога ще пукне Първа пушка и да бягат накъде им видят очите. Кой ще ги спре да не бягат? Ще си изкарат болнични.

Какъв беше света, какъв стана и това се дължи на алчната западна "демокрация"!

А кой позволи да се регистрира тази турска етническа партия ДОСТ???

Другарете от ГЕРБ!

Вие се радвайте че я регистрираха, защото така се раздели електората на дпс, сега и двете са слаби

Темата сигурно е маловажна, затова Дир- я свали набързо от челната страница...

Отпор на Турция ! Нагли, безпардонни и опасни.

ЯНУАРИ 2016Г ВРЕМЕТО БЕШЕ ТОПЛО , ЯНУАРИ 2017 Г ЗНАЕТЕ КАВО БЕШЕ.ЗАТОВА МИГРАНТИТЕ СА ПО-МАЛКО С 82%.НО ВЕЧЕ ДОЙДЕ ПРОЛЕТТА.И СЕГА НАКЪДЕ?ПАЗИ БОЖЕ!ДАНО ВСИЧКО СЕ ОПРАВИ! ТУРЦИЯ Е И Е БИЛА ВИНАГИ МНОГО ОПАСЕН СЪСЕД!!!

Господата политици, ВЕДНАГА ДА ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦАТА ни с Турция и да спрат талазите от нашественици! Да се отнеме и българското им гражданство, не мога да повярвам, че държавата ни няма инструменти с които ДА СПРЕ Турция да се намесва и влияе на политиката ни! КОЙ БЕШЕ ИДИОТА, който легитимира етническата партия на тоя вампир Местан? Който и да е той народа да иска да го ОБЕСИ тоя ПРЕДАТЕЛ БЪЛГАРОУБИЕЦ!!!

Ама вий май са ебевате! Турция нямало да може да отговри щото видиш ли кака я немало там. Eй ще ни прегазят!!! Пак послушни си седим и траем а главатаря турски си вършей не са виновни тук помаците а техните предводители уж обединители щото живее си народа мирно ама интересчиите рават за денги . Ще ни попилеят ама ний сме свикнали стягайте се момчета страшно иде и който казва друго значи е изменник !

ВЯРНО.ЩЕ НИ ПРЕГАЗЯТ .НИЕ СМЕ 7 МИЛИОНА,А ТЕ СА НАД 80 МИЛИОНА.НЕ РЕШИЛИ ,НЕ СА ГО НАПРАВИЛИ.И С ТАЗИ НАША АРМИЯ ОТ 40 ХИЛЯДИ СРЕЩУ ТЯХНАТА ОТ 1 МИЛИОН ЩЕ СМЕ ТЪЖНА ГЛЕДКА.СЕГА Е ВРЕМЕ ЕВРОПАТА ДА ПОМОГНЕ.ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ,ЗАЩОТО НИЕ НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!

Къде са ни ракетите, танковете, 120- хилядната редовна армия, мобилизационната готовност и т н....Защо другите държави ги имат,а ние не? Идва време да се пратят в затвора предателите на националните интереси на България, дано не е късно!!!!

Гледай към Бузлуджа!Там ще ги съзреш.

Комунето Радев, чака еврокомунетата да му помогнат хахаха ... Турция отново ще властва над бившите си османски владения и нито един комуняга няма да и попречи.

А ти си свали гащите и се надупи на границата, вярвам, че с кеф ще го направиш...

Я, ти пак се измъкна! Бързо вземай хапченцето и лягай! И не бъркай в контакта !

ти със сигурност ще им помагаш, нали предателю?

От Амеурикъ: За да бъде поставена БГ в сегашното положение -НА КОЛЕНЕ! с ятаган отгоре вина имат вички българи. Най-вече управляващите, които бяха баламосани от запада в интерес на ТР. Таварищ Непобедимий беше дал на БГ святото оръжие ОКА с обсег 480 км -32 броя и 8 автономни устновки. Подготовка за пуск -5 мин, достигане до цел 4 мин. Ракетата излиза в Йоносферата Н=108 км и отам по отвесна траектория бум по целта. Няма спасение. Точност 5 метра! Носи всякакъв заряд.беше дадена само на БГ! Още 1 дивизион + 2 бутафорни-дървени макети и иди им фани дирите. От Колю Ганчево държаха на прицел 5-те ТР летища. Нищо не може да излети. Ако излети няма къде се върне. ТР атака ЙОК. Башкъ Мехметчикларъ ЮРУШ ЗЯН КОДЖА. Сега дръжте на Драгалевския лабораторен манго шлифера. Той подписа разгрома на БГ армия- План 2015-20. Сега ако се върна в родината с пушка в ръка ще налея вода в ТР воденица, която само това чака-повод -да удари слабия. Тъпчо си е тъп и по-тъп става.

Каква отвесна треактория бе умник? Я провери как се движи тяло във вакуум.

Амер си съдраха задниците докато не унищожиха ракетите ОКА заедно със завода прозводител. Накараха предателя Горбачов да унищожи конвейрите и цялата документация на ОКА, като я включиха като стратегическа . И сега не могат да създадат такава ракета с такава скорост 7 000 км.час. Искендер е бавна. Пусковата установка ОКА е една триоска и стреля от обикновен храст даже и от килера на баба ти 5 мин след пристигането. Нищо не я спира тая ракета, не се влияе от РЕБ смущения и идва до получателя със скорост 1800 метра/ сек,затова я унищожиха простите БГ.

Лошо е че ги унищожихме ама се питам.Тези ракети сега щяха да са 30-40 г Дали и днрс щяха да могат да летят

Тя така я викаше и 5 века....

чудя се в такава ситуация, ако Бойко и Плевненлиев бяха на власт как ли щяха да реагират

Плевнелиев щеше да обвини Русия, а Борисов щеше да остави "началниците да се разберат".

всеки психично здрав гражданин на България да бъде въоръжен ,ако еврейския съюз е решил да ни талибанизира ,това до Радев и неговите дружки !!!

Е те ако пукне топче всички ще се изпокрият, но по улиците ще са мъже.

Унищожихте армиятя сега ще се молите за помощ -нещастници! Пак ще сме под робство ,тогава май сме най-добре.

Ха, повикали надето за "консултации". Тязи мърла изобщо не трябваше да е посланичка там. Защото тя също има вина за сегашната ситуация. Безродни червеи и хамелиони!

Само мутрите-охранители у нас са 200,000, което е седем пъти повече от българската армия. Ако Турция ни нападне мутрите на чия ли страна ще бъдат?

На страната на този който дава повече парици. ГЛЕДАЙ БОЙКО БОРИСОВ, как я свърши работата и мисли за Приятелите му

Като БОКУ ТИКВАТЪ никой друк не може да задоволи ердогана

Аз поне не си спомням Европа да ни е помогнала с нещо до сега! За разрухата на България да...много ни помогна, да си разградим държавата също е нейно дело! Да станем задния двор на Европа и да ни задължават да приемаме полухора, които нямат нищо общо с България също е нейно дело! Унищожението на България от страна на Европа върви с усилени темпове, тъй че това е поредния погрешен ход на "шайката" продажници, която ни управлява! Иначе нещата могат много бързо да си дойдат на мястото, като се възстанови пазенето на границата ни както си беше преди " помоща ни от Европа"! Може допълнително да се минира една зона от 200-300 метра, като на 10-ти езика (турски, арабски, английски, френски...) бъде написано,че това е държавна граница и че е минирана зона, за да не каже пак Европата, че не опазваме "морално" границите и родината ни-БЪЛГАРИЯ! Всичко останало са празни приказки, които за съжаление бавно, но сигурно водят към гибелта на нашата татковина-БЪЛГАРИЯ!

какво очакваш да ти помогне Европата? Да дойде да ти прекопа лозето или да ти изчисти нужникйа на двора.

Бай Минчо, Родината загива, защото в България няма любов, няма деца, а има унищожително застаряване и намаляване на населението, не от границата, а от кривата демография угасва страната. Вместо за мини, телени мрежи, полиция, граничари и оръжие парите трябва да се харчат за младите семейства, за децата, защото в противен случай границите скоро няма да има кого да защитят.

И какво? Поясни!

Какъв е тоя минус? Просто питам какво е казала Севрюкова!

Като гледам - сами сме! Дори и зелените вежливи човечета няма да дойдат, или ако дойдат ще е за да ни смажат! Е.ал съм му майката - един път се мре! Къде раздават оръжие?

Ми, аз вече разучавам марша "Идем идем, сган проклета!

Да живее , БЪЛГАРИЯ !!!

Унищожиха българската армия. Поставиха руски агент за президент Путин и Ердоган се сдушиха за подялбата на България. Ердоган се обърна против ЕС и НАТО, което е стратегическа цел на Путин Комунистите и русофилистиците надигнаха нагло глави у нас Турция ни плаши с бежанци, а турски министри сноват у нас като у дома си. Боко беше притиснат да подаде оставка България е на прага на двойна анексия и подялба от Русия и Турция.

Абе за другото добре, ама кой е принуждавал Тиквон да подава оставка ? Той май просто се измъкна от отговорност защото усити на къде вървят нещата !

защото у нас командват турци и евреи ,а българите си дават зад.ника от векове !

Леле колко си глупав!

Абе какви руски агенти са ви в главите бе мунчовсци такива???? И Радев и Нинова и Плевню путков и Боко тъпото са все проекти на САЩ и ЦРУ бе!!!! Не виждате ли, че в световен мащаб нещата се променят! Че и зад океана има хора, които мислят далновидно с десетилетия напред! И в момента ЦРУ си подготвят следващите кадри, които в зависимост от конюктурата да бъдат поставени на власт! Та само вижте биографиите и зависимостите на нашите политици! До един си приличат!!

Това "талази от мигранти" неволно ме накара да се присетя за култовия сериал "Живите мъртви"...Дъ Уокърс...

...А трябва да ти напомня за "Опълченците на Шипка" Талазите идат; всичките нащрек са!" Иван Вазов, Епопея на забравените...

На Шипка сме имали съюзник, сега сме сами!

Вероятно незнае кой е Вазов, а да не говорим за "Опълченците на Шипка"...

Материалът е класически пример за перфидни внушения и манипулация на средно ниво. Защото е насочена към средностатистичски електорален мозък.

че ако Турция тръгне към България, българската "армия"ще я спре.Защото 40000 войници не са армия.При това ни липсва въоръжение,да не говорим за самолети.И друго нещо,младежите не са поколение възпитано в патриотизъм и готовност,да защитят Родината. С поколение закачило обици по ушите, непипнало оръжие,без дисциплина и по гей-парадите ли? Ха,хаьха!Който е бил войник и е служил две години,като кашик, танкисг,артилерист той ще ги каже НЕ! става.Абе изтървана работа!

Обеците не са проблема. Проблема е, че даже и аз не съм сигурен защо трябва да легна под турските танкове ако тръгнат насам. Зарад депутатските хотели по черноморието? Зарад техните соларки и перки? За какво?

Заради името България бе, МЕКЕРЕ ДОЛНО!

Защото патриотизма се обезмисля именно с това "Зарад депутатските хотели по черноморието? Зарад техните соларки и перки?"

40000 са с баба Пена чистачката и Гица деловодителката в МО Активни щикове 20000че и по малко барабар с жандармерията

Еее, има още и от старото поколение ! Ще бием един хубав шут по нечий неканен задник , пък ще понаучим и младите !!! Вярвай ,стресова ситуация може да извади наяве неподозирани качества! В гените си имаме всичко - и злоба и ярост и обич към родина !!!!!

Браво!

89 г. когато България е пред война с Турция, се мобилизират над 700000 души. Всичко е въпрос на организация. Да стреляш може да те научат за 1 седмица. Още 1-та световна война английски генерал заявява, че войнството е в кръвта на българина.

Тогава в България имаше Редовна армия а не Наемна армия ,че с жени в нея.Сега как ще събереш 700000 души,как?Че те даже не знаят какво е това Строева подготовка,Физическа подготовка,Учебни стрелби дори отличителните знаци по пагоните.Грешка,голяма грешка беше,че ни унищожиха армията и армейското въоръжение танкове,артилерия,самолети, боеприпаси и складове с тях. Помниш ли взривовете в складовете?Без тия неща,армията не е армия.