Променят статута на бежанските лагери от отворен в затворен

Работим по преобразуване на центровете на Държавната агенция за бежанците (ДАБ) от отворен в затворен тип, за да има по-голяма дисциплина и сигурност в тях.

Обратно в новината

Коментари - Променят статута на бежанските лагери от отворен в затворен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първа фаза - отворен тип Втора фаза - затворен тип Трета фаза - концлагер След изборите в Германия може и това да стане. Те имат опит в това.

Бъчи, като ходи в Америка на обучение това ли научи? Така ли американците си пазят мексиканската граница? Не научи ли, че там ножче да извади някой нещастник и бива застрелян пък после питат кой е и от къде е. Ние тука ги храним, лекуваме, а сега ще ги учим може би да пеят хубаво за да няма екцесии и вие го вярвате това? Замерят твоите хора, а те безащитните се чудят какво да правят. Махай се и да дойде някой с "дупе" на тая длъжност.

не се пали, мишко

Лелко мустаката, махай се от това важно за държавата министерство защото вече не е смешно ами направо става страшно. ТУКА ТРЯБВА ЧОВЕК КОЙТО ПИПА С ЖЕЛЯЗНА РЪКА. ТЕЗИ ИДВАТ ОТ ЗЕМИ КЪДЕТО ДА ТИ ОТРЕЖАТ ГЛАВАТА НА УЛИЦАТА СЕ СМЯТА ЗА НЕЩО НОРМАЛНО. Как ще се бориш с тях. На тях наща полиция им изглежда като банда циркаджии.

Трябва ясно и точно да се каже - че държавата се управлява от мафия в лицето на Бойко Борисов.Трябва да са ясни исканията от тук нататък и начина на изпълнение. 1.Оставка на Бойко. 2.Оставка на Президента - карикатура. 3.Доброволни дружини и отряди за проблема с арабските пришълци и циганските набези. 4.Забрана на всички НПО- та За да отговарят пред народа трябва изненадваща и взезапна политическа промяна.т.е. с подкрепата на ПП Атака - последната крепост на България.

да не си всъщност герберче?

само констатирате,без да приемете подадена ръка от вишерградската четворка за да правите ОГРАДА в угодия на БАБА Меркел.....безобразие

Да те променят при бабами.

Eййй, много се пробваха да затрият България, вие ще успеете. Спри да правиш каквото и да е, ако има на най-ниските нива още професионалисти, те могат да помогнат, всичко останало е ....!

Ботекса Бъчварова неможе да ти сътвори клетки в мозъка.

Тази шутка не става за нищо,освен за верен слугинаж на Бойко Борисов.

тази нелепа женица,само като й чуя мрънкането и сменям канала. Боже мой,как може човек на такъв отговорен пост да не може да говори.Голямо изпитание е да я слушаш.

ПОИСКАЛИ ПОМОЩ ОТ ТУК И ОТ ТАМ?! КАКВИ ПРАВОМОЩИЯ ЩЕ ИМ ДАДЕТЕ НА ТЕЗИ ХОРА,КАК ЩЕ ОХРАНЯВАТ ПО-ТОЧНО?! ЩЕ ИМАТ ЛИ ПРАВО ДА СТРЕЛЯТ?! ИЛИ ТИ ЖЕНИЦЕ,ЗАМАЕНА, ЩЕ СТОИШ НАЙ-ОТПРЕД С ПИТКА И ШАРЕНА СОЛ,А ?!

Поради каква причина лицата от Афганистан се третират като бежанци? Защото там има конфликти ли? В съседните държави - Пакистан и Иран няма конфликти - не е ли редно да бягат там?

Участниците в конфликта не са сирийци. Те са от Афганистан и Ирак. Там официално не се водят военни действия. Защо тези ДИВАЦИ още не са екстрадирани там, от където са дошли ???

В Германия всеки ден стават изнасилвания на германки от такива новоприщълци.Политическият натиск е,да не се дава гласност на безбройните им престъпления,така е в цяла Европа. Над 90% от тях са недоволни тук,че име свободни жени по улиците,и ни мразят нас,че не въведем Шериата. Затова се получава така.

че в Германия , мигрантите получават стадо овце, тикат ги в планински райони за да ги отглеждат, ако не се справят и не искат - обратно от където са дошли. Пък ние ги обгрижваме

Имали различно поведение,а защо не се съобразявате,че тяхното поведение е на светлинни години от нашето.Защо ни принуждавате да търпим добитък от 14 век.И друго.В Турция имало 3 милиона,очаквали се още 2.Ами къде да ходят освен в Турция,защото са си еднакви .В България нека дойдат бесарабски българи,украинци,македонци-нищо против,защото са бели хора,цивилизовани и православни като нас .Но тая сган ,чужда,враждебна зла вън от Българияя ,с нищо те сме им длъжни.

а да ги изнесеш извън населените места, да нямат право да се разхождат между нас, да има строг режим и охрана. Какво търсят тези нашественици в центъра на столицата? А в Харманли? Само измислени акции правите! И колко от купонджиите арестуваха да нападение над полицаи? Само глупости ръсите и си мислите, че някой ви вярва!

Досега трябваше да арестуват организаторите и да ги съдят по бързото производство за едро хулиганство и нападение над полицията. Защо прокуратурата не се самосезира и веднага не образува производство за престъпление, ама нали трябва да ги милваме орките.

Боклуци, вие заслужавате масов бой , питахте ли народа дали иска ЕС с референдум?Питахте ли ни дали искаме бежанци изобщо? Вие всички управляващи сте за концлагер !

Изглежда Бг е определена за място на бъдеща етническа война.Не трябва по никакъв начин да се съгласяваме на помощи свързани с мигранти -после няма отърване от това,че може и да ни накарат да плащаме за неизпълнение.Пазим си границата и всякаква паплач далеч от тук-да си ходят обратно .

Да пиемем закон за временна виза за 5 дни и след като изтече срока обратно - аз ако вляза без виза в САЩ точно това ще се случи.

От бежански лагери се променят на концетрационни лагери!

Ти си една нещастница!

Как позна бе пич? Тиез от сиело са много напористи!

И защо ще ги разделяте по различни националности бе соглуми?Нали ще правите мултикултуризъм?Тъпо племе подложническо!

В Авганистан няма война. САЩ да си прибират маковите производители дето живеят в землянки и само реват какви права са им отнети, а като дойдат в Европа и се насират. Интересно как хора живеещи в нищета имат по няколко хиляди долара джобни за път.

Какъв СССР Сега там е капитализъм Колелото на историата се върти, както е казал др.Г.Димитров

Не са офицери, Бъчварова, а са служители; как може толкова години никой да не проговори английски в меверето, и така и няма кой да махне тъпата ви табела "министри оф интериор"????

Тая като я гледам и ми се повръща. Откъде извират такива като нея. То е ясно, че бб няма да назначи по-умен от себе си и че се е оградил с дебили, ама тая е и гнусна. Като я гледам, все едно сътм пред смрадлива кофа за боклук.

Да подткрепим с подписка протеста на гражданите на Харманли на 4 септември ! Готвят ни за продължение на буферна зона от Гърция, а ние безхаберно си живуркаме! На Европа не и пука за нас. Спасяват си кожите, но и тях ще ги настигне ислямската напаст-многоброина е!

Само на мен ли ми се струва, че българо-сръбската граница я пазят много по-старателно от българо-турската?

така ти се струва. европа не е давала пари за ограда по сръбската граница

За ограда по коя граница Европа е давала пари?

Мекотелото от банкя гледа да ни набута колкото се може повече арабски изверги. Ама кой е виновен, че живеем в тъполандия. Тъпият български народ гласува за хего.

А за кого трябваше да гласуваме бре, джанъм? Мислиш, че другите подлоги щяха да водят по-различна политика ли?

ЕЕЕЕ ...., ДЕ ;))) Колко пъти , безкрайно неуважаема р.бъч. , иженарицаема бушон , да ти кажем - ОСТАВКА ! Вече дори не ми е мъчно за клетницата ...... Некомпетентна , слузеста , податлива отвсякъде , неугледна и жалка ..... Прибирай си гаджето - клоун и се пръждосвайте ..... Ние , Българите , се борим за древната си Държава ! Капиш , шломке ?!!!!!

Всичко е ясно - Историята явно няма нужда о българи и ние лека полека загиваме. Иначе и при нас щеше да се появи някой Орбан или Земан. Управляват ни доказани престъпници и ненормалници, а ние си траем. Завземат страната ни - пак си траем. Очевидно е, че Историята ни е отписала. Всеки за себе си трябва да реши дали ще се спасява бягайки или ще остане тука за да бъде убит. Аз за себе си съм решила - оставам до края тука. Може пък в бъдеще да се сформират някакви опълченски отряди и да се включа я тях. Няма какво да губя, а и се уверих, че Бог е забравил за православна България, но не е спрял да закриля главорези, предатели и крадци.

да! нека се появи някой Орбан или Земан, та и малкото нормални, дето са останали да емигрират, така ще си живеете вие, чистите българи и АЕЦ-а

"Следвайки своите ангажименти за ограничаване на вторичните движения на бежанците, полагаме усилия по линия на българо-сръбската граница и спираме опитите на хората, които са успели да преминат нелегално българската граница", отбеляза вицепремиерът. По-добре да бяхте положили усилия по линия на българо-турската граница и да спирате опитите на хората, които се опитват да преминат нелегално българската граница...

май харесваш Румянчето, що не вземеш да и се обадиш?

Чети внимателно, за да не добиваш грешни впечатления!

По-добре да оправя теб, отколкото нея. Еврогейски зaдници най-харесвам. А и ще си готов да посрещнеш нейните азиатски приятелчета.

Като гледам тези некадърници оставам на мнение, че каналджиите са по-полезни за България и трябва да бъдат освободени от наказателна отговорност. Защо? Не нарушават никакви граждански права, извозват ги зад граница, пък и не са безработни.

Никого не могат да превозят каналджиите, Сърбия ги връща, по 100 души всеки ден.

black_mask79@abv.bg

100 души щом връща, 1000 минават. Тези 100 са за заблуда ;)

тия, на които се радваш толкова като няма бежанци превозват дрога. утре като станеш наркоман други прикзаки ще говориш

black_mask79@abv.bg

Дрога и сега си има на всякъде. Що за идиотско сравнение?!

,, Криви сме си ние и оная наша неспособност да пазиме своето ,, Хр. Ботев .......Колко е прав и как всичко се повтаря.

за нашествениците освиенциум или ритуално самоубийство на европейското население да не пречи на вярата и обичаите на пришълците или малко търпение те да приложат традициите и културата си и то вече няма да е необходимо

за нашествениците осцинококциум

В тия лагери само бой, секс и.....сирийска музика.:))))

да, и бити полицаи със счупени, предни, панорамни стъкла. копон, майкааа

Каква беля само ни докараха тиквите от ГЕРБ и РБ. По добре да беше ни управлявала червената хунта и да фалират и другите две банки от колкото това което ни предлагат бандитите от дясно. Освен, че с мизерията и престъпността не се справиха, та сега ни внасят и свирепи туземци от близкия изток. Браво бееееее, некадърници!

Цяла година следихме на живо протестите, че Борисов бил по-малкото зло - около 20 млрд заеми, десетки хиляди имигранти, а вече спряха и европарите май. Той ще се измъкне пак с оставка и ще се надява отново да протестират поклонничките му.

black_mask79@abv.bg

Отваря път тук там за да се радват хората ...

България , бързо вън от ес и сатанато....... и отново геният Ботев ,, проклет да е народа ако той не въстане против свойте кръвопийци ,,...,, Единственото спасение на нашия народ се състои в революцията който има уши нека чуе ! ,, .....РЕВОЛЮЦИЯ НАРОДНА , НЕЗАБАВНА ,ОТЧАЯНА !

"ЕДИН Е ЛОЗУНГЪТ: ТЕРОРЪТ ДОЛУ, СЪЮЗ СЪС СССР!"

По полека с вицовете...

да беше жив Ботев да види, лари какви "патриоти" сте се народили, щеше да се гръмне на момента. заеби

Сложих ти минус, направо хит -1

Вече години наред ЕСесовците и Натовците не могат да изработят обща политика и действия спрямо талазите от близкия и среден изток, Следователно е редно да се поправи недъга и се върнем под крилото на Русия като нам е нужно да работим усилено върху Армията си, която днес липсва от Резово до Тимок и от Ключ до Дуранкулак.

Да, трябва да работим за възстановяване на българската армия. Но под крилото на Русия няма място, тя сега е прегърнала Турция.

И все повече виждам напред във времето, че без руски гръб зад нас Турция ще отваря все по-голяма паст срещу нас.

Тъпа соросоидно-еврогейско-мутренска пача. Стройте веднага ограда и слагайте вишки и въоръжена до зъби охрана по границата, м...а ви предателска, изроди мръсни.

"Нашето предложение към Германия и към европейските партньори е общите решения да са добре обмислени..." Пълна безмислица - ние предлагаме някой да мисли по-добре отколкото до сега! Това е върха на безсилието в ситуацията!

тиквата от кога знае немски? Че и на 4 очи?? Боже, кой още вярва на тия неграмотници? На 9 септември ще ни продадат окончателно на САЩ за територия и не просто лагерите ще са отворени, но всички българи дали отпечатъци ще са там, а главорезите из домовете ви

Напишете в Гугъл : "Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки". Дано ви се отворят очите,за какво наистина става дума....

не изглежда много вероятно, местните анархисти ще ги взривят, а и там са 95% гърците

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ И ТИКВАТА В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

САМА СИ ГО КАЗВА: "Бъчварова: Не посредничим между Турция и ЕС, инициираме диалог". Но поради неудобната поза, в която са се цанили нашичките УЖ управляващите (със свалени гащи, фанати за палците) с фалцет едва, едва го докарват на монолог от САМОоправдания..Как цвилеха - Сърбия си изкарала по границата ни войската си. Ами имат си армия, изкарват си я. Ние кат си нямаме - кво да изкараме..

Ние нямаме нужда от армия. Достатъчни са ни голямата главъ и устатъ на Боце и всичко е наред!

тоест ще ги направят концентрационни лагети/само че думата не им харесва/ естествено е правилно то остава и да оставят тарамбуките/при това въоръжени поне с хладно оръжие/ да се разхождат в населените места, където дори превъзхождат по брой местното мъжко население НО истинския въпрос е те защо са там дори ББ призна че се дават повече пари за тези които мерят с камъни представителите на властта на държавата която ги храни от на пенсионерите и скоро обаче няма да е така тизе изроди ще станат прекалено много, а ще искат да минат от тук т е през нас звучи страшно но е факт трябва да се пазим, както се пази израел с железобетонни стени и картечни гнезда/затова е оцелял и оцелява сред морето от араби НО пак е въпрос на време/и загуби дано само финансови/ еврогейзерите скоро ще признаят, защото вече са разбрали че само този/и такива като него с високо вдигната дясна ръка за поздрав/които и до днес смущават съня им могат да се справят с инвазията, защото това е инвазия/и с климатичните промени и още някоя демократична революция тя ще ескалира на макс/ това се загатва и в Библията - ордите на апокалипсиса дано са я преписали погрешно през вековете, защото ние не правим нищо или поне твърде не достатъчно

Абе ще напраят на м п! Тая застреляна пача е толкова неориентирана, че коогато и да я изритаме все щще е късно! Като заговорихме за ритаме, ще почваме май вече сериозно да раздаваме шутове - особенно на тия дето ми лежат като рязани в градинката до джамията! Това тука не им е Германия и тряя да разберат, че не напразно налканите имаме репутация на нетолерантни гадове!!!

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,американското долно предатече ненчев,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.