Словакия прати 25 полицаи на българско-турската граница

Словакия изпрати 25 полицаи в България за охрана на границата й с Турция, съобщи официалната словашка информационна агенция ТАСР, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Словакия прати 25 полицаи на българско-турската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...циониския план "Калерги" действа с пълна сила защото бързат преди да си замине обама съучастника както и килъри е съучастник и дори политици и управляващи от Западна Европа прочетете го за да разберете...и както Господ казва : "...разберете Истината, която ще ви направи свободни!" +++ АНАТЕМА калерги! АНАТЕМА сатана!+++

и на боко и на бъчварова и на красимир ципов и на горанов и на всичките му грозни министри те също са съучастници на ционистите и на техния бог сатаната!!!!!!

Винаги, но ВИНАГИ когато биеш соросоид и той го вижда, и няма друго какво да напише, започва да обижда, но аз от празни тикви не се обиждам И нищо не пишеш за моя коментар, така ли е а ТУКТУ не си ТУКТУ, а ТИКВЕНИК, но без захар ха ха ха или с две думи само гола тиква !!!

! pеплика вземи линк +28 гласувай -0 гласувай Gost Gost ( нерегистриран ) 12.10.2016 06:07 . Смях! При най-много полицаи на глава от населението ни изпращат още.

управляващите от народната либов.

"Готин" пак си държа на своето, та последно ти Тукту ли си или Токту, защото единия наистина е бил, а другия е само май във фантазиите ти , та ти кой си М !!!???

Пак опряхме да се коландрим взаимно така нареченият Източен Блок и тая работа е защото така нареченият Западен Блок ни натика в ъгъла и не ни даде никакъв друг избор! Зорлен пак ни обединиха! Понякога се чудя, как може безспир да се повтарят едни и същи грешки?!

"Полицаите" по границата ни има за задължение да РЕГИСТРИРАТ нашествениците,а не да ги връщат. С тази помощ България всеки ден се сдобива със стотици окупатори,които ще бъдат разселени в страната.За тях ние разбира се ще се грижим.След 2 до 3 години тези окупатори ще се сдобият с българско гражданство и ще станат гласоподаватели.След един референдум за автономия ще откъснат парче от България. Това е планът за който българите трябва да са готови. България е разпродадена от политиците.

Програмата за интеграция на бежанци ще използва до 10% от националния бюджет, поясни Красимир Ципов, зам.-министър на МВР в ефира на "Тази сутрин" - БНР . ЕТО ТОВА Е ИДИОТЩИНАТА НА ТИКВИТЕ! АКО МРАЗИТЕ БЪЛГАРИЯ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ!

ТРИ основни мисли са заели гкавите на чуждите полицаи; 1.Нашата сигурност 2.Нашата заплата 3.Нашата отпуска+развлечения. Заплата 5500- месец +150% редовна заплата в Словакия. Работа = 0. Вреда за Бълг защото ще помагат за регистриране на навлеци, нещо което Гърция пропуска. Така беше в Камб '92-93.Там заплатата беше $ 145-ден., а на войник $33-ден. Но! Открива се сезона на МАРОДЕРИТЕ! Понеже носят в себе си бая пари имат хубави коли- стават обект за усвояване. От бойния опит: Джип Той/ЛендКр с 2 японци/ООН са спрени от "армейски пост" на шосето; Документи за проверка; х 2-3 куршума в главата и мародерите изчезват с Плячката/кола, пари и документи/. Вариант 2.: Обучени компаньонки ги упояват и обират до ШУШКА. Наслука!

В главата.; Е5500.; Японците от ООН бяха убити на шосето през деня от преоблечени като военни бандити-мародери. Измет от целия свят се събира да прави обири на пътищата щом подушат, че има лесни пари. Почват и отвличания на служители за откуп.

ЧУЖДИТЕ ПОЛИЦАИ САМО ГИ ХРАНИМ, НЕ СТЪПВАТ НИКЪДЕ, ОСВЕН НА КПП-ТАТА! ЗА КАКВО СА НИ ТАКИВА, ЗА ДА ГИ ИЗДЪРЖАМЕ ЛИ?

25 човека :-) Символична помощ в най добрият случай. В най лошият, да докладват какво става и да ни карат да задържаме бежанците на наша територия.

Не е важно колко са , важно е какви правомощия имат !

УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ШКЕМБЕТАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАНИЧАРИ, КОИТО СА В КАЛТА ПО ГРАНИЦАТА, НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТЕЗИ, НА ДРЪСКАЧИТЕ! КАТО Е ЛЕСНО ДА СИ В ТАКАВА ОБСТАНОВКА, СТАНЕТЕ ЕДНИ ДОБРОВОЛЦИ, ЗА ДА СРАВНИТЕ ВАШАТА РАБОТА С ТЯХНАТА И ТО ЗА ТЕЗИ ПАРИ, КОИТО ТЕ ПОЛУЧАВАТ! ХАЙДЕ! СРАМОТА, НЕ СТИГА, ЧЕ МОМЧЕТАТА СА ИЗЛОЖЕНИ НА РИСК, ВАДЯТ КЕСТЕНИТЕ ОТ ОГЪНЯ НА НЕКЪДЪРНИТЕ ПОЛИТИЦИ, АМИ ПЛУЖЕИ ГИ ПЛЮЯТ!

А ЗАЩО ГЕРБ НЕ НАЗНАЧИ 250 ГРАНИЧАРИ ЗА СЪЩИТЕ ПАРИ ВМЕСТО ТИЯ 25 НОВОБРАНЦИ ОТ СЛОВАКИЯ

ОСТАВИ, ЧЕ ИЗДРЪЖКАТА ЗА ТЕЗИ ПОЛИЦАИ ОТ СЛОВАКИЯ И ФРОНТЕКС Е 10 КРАТНА,ЧЕ И ПО СКЪПА ОТ ТАЗИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАНИЧАРИ, НО ТЕ НЕ СТЪПВАТ ПО ГРАНИЦАТА, СТОЯТ НА КПП-ТА ЗАЩОТО ЩЕ СИ РАЗБИЯТ ТЕХНИКАТА, ИСТИНА Е! ВСИКИ, КОИТО СА В КОНТАКТ С ТЯХ КОМЕНТИРАТ ТОВА И Е ТАКА! ХРАНИМ ЗА ЛУДО ЧУЖДЕНЦИ - ЧУЙТЕ НИ ВИЖТЕ, А НАШИТЕ МОМЧЕТА СЕ ТРЕПЯТ! ГРАНИЧНИЯ ПАТРУЛ Е ОТ ДВАМА ЧОВЕКА И ТЕЗИ ДВАМАТА ВСЯКА НОЩ СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ 30, 40, 50 ПРЕСТЪПНИЦИ, С РИСК ЗА ЖИВОТА СИ, НО ХРАНИМ ЧУЖДИТЕ, ДОШЛИ КАТО НА ЗЕЛЕНО УЧИЛИЩЕ!

Не сме чували за подобен "Хан" Тукту, ако можеш да ни "светнеш" той чий "хан" е бил от хазарската войска ли, що ли :))) ???!!!

Напълно реален български владетел, 766-767 година...

Я пак, аз обичам историята но не съм чувал за него, и е царувал според теб само година, и къде е царувал в Хазария ли ? Защото не е бил тук, нашите още ги е нямало..Та кой му е рода, кой е бил преди и след него ?

Извинявам се сбъркал съм годините, но ще ми е интересно да узная подробности !!

Мдаа само че не е ТУКТУ а ТОКТУ...което има разлика от земята до небето но нейсе..!!!

25? Много, бре! Цяла... ловна дружинка. Кого залъгват пак? ЕС или нас?

25 полицаи - хахаххаа - пълен цирк за да се заблудят хората че границата се пази, а в същото време нарочно се пускат така наречените "бежанци"!

А Боко защо не върне нашите военни от Афганистан и да ги прати да пазят границата както обеща, или му набиха канчето и се отказа ? И чии интереси защитават на другия край на света нашите момчета, нашите или чужди ? И защо трябва ние да си плащаме за чужди интереси, да си платят те ???!!!

ми защото работата на армията ни не е, и никога не е била, да пази границата!

При екстренни ситуации войската е затова за пази народа и страната от външни заплахи, а то сега ни от външни ни от вътрешни, разграден двор отвякъде ! А какво прави нашата войска в Афганистан, маковите полета ли пази или обслужва полевите бани там ???!!!

А всичко може да се оправи МИГНОВЕНО само с една дума казана открито и на всеослушание от евробюрократите: СТРЕЛЯЙТЕ!!! И същия ден,не същия час тълпата от натрапници ще секне,както рязко намаля,даже спря след изстрела на нашия човек във въздуха. АМА КЪДЕ ТАКАВА СМЕЛОСТ У ЕВРОТОЛЕРАСТИТЕ?!?!?!

Искам да пратят и унгарци, чехи, поляци и сърби. А, и хървати, ако може. Те са най-проклети. Да видим нашите корумпета как ще се оправят.

Смях! При най-много полицаи на глава от населението ни изпращат още.