Над 200 мигранти спрени на границата с Турция

Предотвратено е навлизане на 211 нелегални имигранти през границата с Турция. Завършена е оградата по границата в Ямболско. ЕК проверява Гърция за бежанците.

Обратно в новината

Коментари - Над 200 мигранти спрени на границата с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ли е оградата - че тя е паднала преди да са я завършили. А бе смешници крадливи.

Българските управляващи, които нито са управляващи нито български, с радост биха ни продали и препродали за пари и биха набълбукали цяла Азия и Африка тука, ако не беше простият факт, че поради африканската ни мизерия, дори африканците не искат да остават у нас. Това ни спасява. Засега. При фактът, че сме разграден двор без икономика, без армия, и че "нашите" управници вече 26 години доказаха, че не желаят да пазят живота, здравето, имуществото и достойнството на собствените си данъкоплатци (особено възрастните по селата, които са оставени на произвола на престъпни банди), просто е наивно и тъпо да разчитаме на държавата да ни пази. Да се очаква подобно нещо, при безброй доказателства именно за обратното, не е и тъпо, то е направо дебилно.

помислили си, че отиват в Македония пък ги излъгали и довели в България... толкова сме зле, че и бежанците не ни искат

слагайте мините Ве кретени! Ще ни напълните с ислямисти.

Преди векове граничните огради са се наричали крепости и са отговаряли на предназначението си. Понастоящем разни т.нар. политици-управляващи предизвикват умишлено преселение на единични двукраки екземпляри или масово нашествие на такива (като крадат родните им държави, предизвикват им разни войни - студени, топли, нежни и т.н.). След това строят "огради" за чужда сметка с единствената цел да бъдат преодолявани по-трудно, но не от хуманни съображения, а за да контролират и този трафик. Както контролират трафика на наркотици, акцизни стоки, проститутки и т.н. И от горе на всичко се радват като разгонени котараци, които са "опрашили" поредната котка (в случая народа си).

А колко ли са се охарчили братята китайци с тяхната стена. Виж ние я правим за два дена с подръчни материали само за парлама.

Това някаква pr-акция ли е или що. За всички ни е ясно, че тая работа с т.н. бежанци / всъщност откровенни терористи / е изпусната. Нашите институции не правят нищо за опазване целостта на българската територия и то по заповед на евро и усарските господари.

Умнико, ти си едноличен трол, а не си "всички ни". Така, че необобщавай!!!

Смешен си...

Рейнджърите(ката) с полиетиленовите торбички в една ръка и автомат в другата направо изтрепаха рибата в движение.

Минали са да напазарят преди работа.....

"..56 души от задържаните в събота общо 87 мигранти,.." И на това мутрата му вика "мигрански натиск". Ами ако не бяха 50 , а по 5000 на ден, както беше на македонската граница, как щеше да му вика? Широко му е около врата и само се бие в гърдите как добре пазим границите на Европа. То, Европа-та, да не и дава господ да разчита, ние да я опазим.

35км са направени, а колко ни е дълга границата с Турция, всъщност? И колко ни е границата с Гърция, щото не вервам да са сложили на всеки 50м войник с куче и калашник? Аман от приказки, а и да не забравяме - бой се от данайците когато ти правят дарове, т.е. те хвалят!

Медии и политици как умело лъжат в днешно време! Значи спрени 200, а колко са минали? И това знаете, защото мафията прави пари от това, всеки влязъл носи евро! Та кажете, 200 спрени и поне 2000 минали нелегално....за периода!

Като гледам как пишмански ни вървят войниците на клипчето...Лошо ми става....Баш кат Бабаити! Нито дозор..Нито тилна охрана..Нищо..Все едно са на разходка! Баш кат тия мръшляци на 6 май на парада в София!!

Като приключат първата ограда трябва да направят втора, както си беше преди и тогава имаме някакъв шанс. Жалко, че не можем да възстановим минните полета, но какво да се прави. Подписали сме международна спогодба за противопехотните мини.

Трябва обаче да се бърза с втората, защото някой български демократ търсещ изява, може да събори първата !

И тогава, па че требва да правим първата за да стигнем до втората.

Еми мигранти ще прииждат, докато: 1. Не се въведе контрол на раждаемостта в тия хубави за живот страни Пакистан, Ирак, Афганистан, Сирия! 2. Братските самолети не започнат да пръскат с някакъв агент за стерилитет! Сирия 1980-та 8 милиона и България 8 милиона, преди войната ако не ес лъжа беше 22 милиона. България 1930-та 5 милиона, Ирак 3 милиона, сега Ирак е над 30 милиона. Нормално е там да има катаклизми и е нормално да бягат от пренаселени и бедни области към рядконаселени и по-богати.

"Братските" самолети пръскат здраво, но за съжаление над България.

Абе, ние да си имаме охраняема граница. Пък те като искат да си се размножават колкото си искат и където си искат отвъд нея.

Нали религията не им разрешава ,уж. Ама и те май като нашите роми искат друг да се грижи за тях.

Ааа. Не така. От написаните, само Сирия е позволено да споменеш. А, да... И сатрапа Асад. Другите са демократи.

през 80 нямаше и да помислиш да влизаш в българия , воиски кучета и отпуски за всеки заловен

... ИЛИ РАЗСТРЕЛЯН ПРИ ОПИТ ЗА БЯГСТВО ... другарите Макаров и Калашников не прощаваха.

Само дето тия не бяха, за да предотвратяват навлизане на чужденци, а да предотвратява да не избягаме! Че кой искаше да дойде в ония задънен затвор тогава?

Няма основания за паника. Съвсем сериозно. В Гърция влизаха, защото съществуваше коридор към Германия и имаше мазна система, по която тези тарамбуки акостираха при Танте М. Както на всички стана ясно вече, това не са никакви бежанци, а най-обикновени икономически емигранти, доста нагли, при това. А икономическите емигранти избягват България по обясними причини. Докато не се отвори някакъв нов коридор на север от нас, ние сме на сигурно. А нов коридор за масова миграция скоро не се очаква. Трябва да сме изключително доволни, че тези тарамбуки не бягат за живота си.

Премиерът обясни, че нелегалните мигранти са заловени чрез уреда Туптящо сърце, като по думите му трафикантите не са знаели с каква техника разполага България. ----- та еааа у тиквата, ае похвали се по телевизията че вече който незнае да разбере... щото Тиквийй трябва да се похвали, не стига само едно, хванахме ги.

ного вее

Реакцията ще е на ниво, ако светкавично се ВРЪЩАТ ОБРАТНО. И нито един да не влиза в страната.

Реакцията щеше да е "на ниво", ако преди 5 години бяха вдигнали непроходима ограда по цялата граница. Това сега е само за приспиване на евроидиотите.

Вече имaме още по- стрaхотен и тaйнствен уред,- " пърдящо дупе" който регистрирa енихрaнтите !

ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА СВОИ ГРАНИЦИ И ТЕ ТРЯБВА СТРИКТНО ДА СЕ ОХРАНЯВАТ !!!ВСЯКО НАРУШЕНИЕ НА ГРАНИЧНИТЕ ЗАКОНИ ОТ ЛИЦА ИЛИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА СЕ НАКАЗВА ПО ЗАКОНИТЕ НА СЪОТВЕТНАТА ДЪРЖАВА !!

Положението става все по-напечено... и няма как да е друго, след като по южната ни граница "зеседяват" едни около 60 000 тарамбуки в Гърция и около 3 милиона - в Турция! Мит е, че нещо може да ни опази, ако , не дай си Боже, паплачта се юрне през нас! А ако реши да се юрне, не знам защо си мисля, че нито Ципуракис, нито оня османлия, ще имат кой знае какви възражения!

Ама, не бе - "бат БойкУ" е гоуем! Он ще ги оправи!

Ъхъ - вЕрвам Му! Сал на него и на никой друг - с голи гърди и "туптящо сърце" шЪ громи нашествениците!

Аз не спирам да се чудим, за какво са тези медийни усилия вътрешно в бълХар да обеждават бълХар че са сейф? По чужбината на 3 езика не мога да прочета и една йота от тези излияния. Нито по гръцките медии, нито по британските, нито по руските. Нито по немскоезичните. Питам се, кой точно ви промива кратуните кънтящи с изявления, в които я има я нема истина? Кой от вас беше там, за да го верва? нема снимки, нема нищо. нема имена, нема факти. Просто изявления, яш ми дупарата и мълчи. Какви сте ми красиви тека, заплеснати по медийната пропаганда....излъчвате сияние около междуушното си пространство.....:))))) (тука пада хилеш под компа...) :)))))))

И теб те нема.

Брей много учено ще се пръкнеш :) Руснаците и гърците пишат постоянно, западните няма как да пишат за да не всяват паника, те за новогодишните празнувания на тарамбуките не искаха 1 месец да пишат, пък ти искаш да им напишат че 3 000 000 чакат на границата на ЕС за да нахлуят!!! Цензурата в европейските медии е много сериозна!!! Така, че не се прави на остроумна!!!

Значи и без Динко можело...

Без Динко, никой нямаше да се сети, да прави такава ПР акция за баламосване на евроидиотите.

Мнозина хора, които преди пазеха границата ни са още живи и здрави. Тогава тя беше като желязна завеса-само птички можеха да прелетят. Какво пречи и сега да стане такава. Всеки неканен да се връща още от границата. Това ще откаже останалите да се опитват да прекарат пътека през нас.

"Какво пречи"!? Заспалият български народ, който избира идиоти и предатели да го "управляват". Това "пречи".

А кого да избере? Тебе ли? Като махнеш с вълшебната пръчка ще решиш проблемите, нали?

Хората, които преди пазеха границата вече са отбили дълга си, синьоре. А ти?

пречи това че и ние като останалите 'синьори' - Испания и Италия сме в ЕС ... прави се това което се прави и при тях

"Премиерът обясни, че нелегалните мигранти са заловени чрез уреда Туптящо сърце, като по думите му трафикантите не са знаели с каква техника разполага България." Целта на това изказване е всеки да изпита уважение към тайните и страховити технически уреди - граничейки с митове и легенди - с които разполага нашата държава и нейният пазител Тиквун Мутрафони..."Туптящо сърце"...Каналджийте са в пълна паника и враговете ни се молят Богу горещо да не извадим и други страховите уреди като "Жезъла на Зевс", "Кивота" и "Светия Грал"...Но врага може да спи спокойно. Нашето най тайно оръжие - дето хич даже не е тайно - е "Туптящата Тиква".

Не "туптяща...", братчет - ТЪ-ПААА!

sonibvc@gmail.com

Тупти от тъпотия :)

така така сега да почват и да стрелят!

Скоро ще почнат, по нас. Още малко да се съберат, да се въоръжат и организират и ще почнат. А, пък ти викай през това време "така, така.."

Върнали 211 за приспиване на евроидиотите по света и у нас. А, десетките хиляди дето са минали и стотиците хиляди дето ще минат...

Само така ! За преминаването на границата си има съответен ред ! Който го нарушава е най-обикновен престъпник !

Няма начин от Гърция да хвалят ББ. Светкавична беше реакцията в Македония ,ги хванаха, биха и изгониха. Тук влязоха, и тогава уж се предприеха някакви действия. Трябва постоянно турската и гръцката граници да се охраняват.

Този път наистина БРАВО ! Така се охранява граница ! С армия, не с толерастия !!! Надявам се да продължават в същия дух ! Такава е волята на болшинството Българи !

Ей, ноу балама по тез наще земи. Не знам ислямистите, но баламлъкът със сигурност ще ни затрие.

Поне от 5 години трябваше да има четириметрова двуредова ограда с кучета посредата, ток по нея... изградени с помощта на Вишеградската четворка и патрули от всички европейски държави.

Звукови бомби, гумени куршуми, сълзлив газ, хард рок музика, послания на арабски да се връщат откъдето са дошли, щото в Германия гювечът е свършил... Шипове в земята...

Ам, водни оръдия!?

Е да де ама тиквоний гордо отказа средства за оградата и подозирам защо. Просто да се дават поръчките на обръчи от фирми близки до властта. Да се краде на воля и тая ограда да падне след някоя друга година.

Аз пък подозирам, че Меркел и ам.посланик му казаха: "А, бат Бойко, не така! Не го слушай тоя Орбан. Той не е демократ."

които хванат, е добре дошъл PR. А останалите, които никой не знае колко са, да са живи и здрави и по-бързо да стигнат до г-жа Меркел за фото.

това е! почна се. новия път за "мигранти" към европа е българия! има ли спиране? и как? тая напаст е безброина. пращаите армията и стреляите на месо. иначе сме загубени.

Избъзикали са се с Бойко. В заглавието "светкавична", правилно отразява византийската ирония към дебелогъзия пожарникар, който се почесва по тъпата глава, вече толкова години пред лицето на опасността от затриване на България и Европа от орките.

Браво, Бойко. Това е.

Гоуем смех.

Моите адмирации към бате Бойко! Ако действа по този начин, бързо ще "охлади" потока през България. Между другото и ЕС трябваше още в началота да следва такива правила, а не даходи да "кърши" снага пред Ердоган... .. . . . ама на Германия нали и трябва "живо месо, младо агнешко" рече да налапа един голям кокъл ....А дано се раздвижат малко онуй кукориго Ненчев, министъра на отбраната и Бъчварова (там май в екипа й не само психолози. Ама то пък сега, като погледнеш на мода излчзоха "Истински истории" с ... . . )

Путин и Ципрас искаха да ни залеят с някакви емигранти, ама не стана

поздрави от меркелеец

поздрави от ердоганеец

поздрави от обамеец

М да,вчера са забелязали Путин как ги води за ръка и показва откъде да минат...колко болен народ

Спряха момчетата спиращи ордите от орки и регистрират за имидж по 50 - 60 мигранта . За останалите преминали се осигурява коридор за да не спират комисионните към борисов

Путин отиде в Гърция и веднага мигрантите тръгнаха към България!

Все Путин ви е във сънищата!

Погледни малко по- напред. Путин знае, че тия от ЕС, сексуално различни, войници не стават, а и надали ще се хванат за пушките. Виж, ако ЕС се напълни с чалми и нерези, е тогава става опасно за Русия.

Пратете Лили да им продава винетки от стотачка,и ФАНДЪКова билетчета от 1.60,Дянкофф да им пристяга коланите и няма да припарят повече!!!

Кога ще бъдат разстреляни тези, които унищожиха кльона по южната ни граница?

Кльона не е бил по границата, а вътре на 3км в територията на България и функцията му е била да държи в затвор всички Българи! За опазване на границата никаква работа не върши!

Та казваш кльона безпроблемно е пропускал от Гърция и Турция към България и всеки навлек безнаказано си е влизал в България когато и както си поиска , така ли?

НИЩО НЕ РАЗБИРАШ. ПРОЧЕТИ МАЛКО И СЕ ОГРАМОТИ.