Двама министри инспектират българо-турската граница

Вицепремиерът Стефан Янев и министърът на вътрешните работи Пламен Узунов ще посетят граничните пунктове на българско-турската граница.

Обратно в новината

Коментари - Двама министри инспектират българо-турската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То няма ГРАНИЦА, те какво по-точно "инспектират"????

Герджиков, няма файда от това, да имаш готовност, а трябва, трябваше вече да си я подсилил!

Ajde da otivash da cunkash Nasranijat Guz na tupaka borisOff! Niakoi provezhdet oblitane,a drugi kato lajnoto metev obduhvane na umrelata pishka na borisoff!

Охраната, колкото и да е подсилена като числен състав, без въоръжение и без разрешение за стрелба по нарушителите на ДЪРЖАВНАТА ни граница, е гола вода! Колкото до този дърт царист Герджиков - откакто се изяви като лобист за еврозоната, на неговата компетентност изобщо не трябва да се разчита!

Всички оръдия на право мерене на границата!

Закон трябва да има. Всяко пиле прехвърчало над границата, да ходи в трудов лагер!

Ти по-ставаш за политик. Кандидатирай се.

Всички тука стават, но имат една единствена трибуна - форума.

Колкото Великата Китайска стена е спряла ордите на Чингис хан да завладеят Китай, толкова и нашата ефирна оградка ще спре бежанците. Некадърните ни политици подеха мантрите на националистите у нас и в Европа и трупат дивиденти и гласове за изборите. Не ограда, друго трябва, но за да го разберат политиците трябва да имат мозък в главите, а не само алчни задници.

Властта и патриотите имитират силна българска държава от 1984 г--когато преименувахме турците--всъщност целта винаги е била асимилация на турците --Тогава спокойно се зъбехме на Турция--забранявахме всичко турско --Но една малко подробност ---имаше СССР и Варшавски договор Сега какво имаме ---Силна световна турция --няма СССР -но има Русия съюзник на Турция и ядосана на Бг и ние сме съюзници на някакъв ЕС -каквото ида значи това --НАТО не го броя Дали е възможно връщането на часовника до 1984г -и-не играеме ли детски игрички с звяра???

Ти какво предлагаш, че не разбрах?

Аз предлагам всеки да си е на мястото---Християнска България в единна съюзна държава с Сърбия -руссия и който иска -по коридора -който се образува Майната му на англосасконския ЕС-нямада сменяме езика на англииски--- ако народа разбира ЕС като възможност без визи да пътува из Европа--то това не етака --въпрос напреговори На Турция даваме турските райони в БГ --около Кърджали и всички турци --дасе събират там-и ще има мир и любов

И какъв беше часовника от 1984-та? Оградата да спира тези, които искат да напуснат този рай.

След като граничните съоръжения по гръцката и турска граница и граничните войски след 1989 г. унищожени, почти всички министри след 1989 г. включително и днешните само инспектират състоянието на границата.

Какво ще инспектират? Трябва да се укрепи границата ни в военни препятствия и минни полета... и по една картечница на 1км.... и готово- толкова е просто и лесно, а толкова излишни приказки се изприказваха заради тази идиотска политика на Европа. За каква толерантност става въпрос като циганите стават нагли и арогантни и ни мислят за тъпаци като не им отвръщане на провокациите. Както е правил Цар Калоян едно време- отива, набива ги на бойното поле и след това сяда на масата на преговорите...."Хайде сега кажете какви ви са претенциите?". А ние сме седнали на тази тъпа сган да и говорим като на интелигентна маса от хора. Това са си цигани, като нашите- недоразвити и тъпи.

А, бе , ей ТЪПАНАРИ, не си правете само екскурзии до границата, няма НИКАКЪВ смисъл от тия ИЗЛЕТИ...ЕДИНСТВЕНО смислено е ЗАПОВЕД и ДА СЕ СТРЕЛЯ на МЯСТО, независимо, легални или нелегални, ТЕ СА АГРЕСОРИ и ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦАТА с Турция и Гърция, само това е ефективно, всичките ви други простащини и ПРЕДАТЕЛСТВА ще ви донесат голям камък в главите ви мнооого скоро!!! ДЕЙСТВАЙТЕ без да се съобразявате с неправителствени орг., с Меркел , и др. подобни, ДЕЙСТВАЙТЕ КАТО ОРБАН, като Тръмп това е СПАСЕНИЕТО, другото е ПРЕДАТЕЛСТВО!!!

Хем да стрелят ,хем да минират границата.Ще ги питам тия пълчища дали ще посмеят да преминават суверенна граница.

jingiby

И нито дума за оградата. През коя година ще е готова? Станахме за смях. Унгария направи вече двойна ограда и мисли за тройна...

Достатъчна е ограда около София. То и без това всички тука се преселват... Циганите обаче да останат извън оградата...

Ограда има бе малоумник.

Kalin

Проблема и на тези и на предишните е че облитат...а не слизат долу да видят за какво точно иде реч.Тая граница пиле не можеше да прелети а сега е като холандско сирене с дупки пълен гевгир.Не си поискал не си минал!

Партиотарите напълниха джобовете с тази ограда !! Какво да правиш , бизнес с държавни пари, сладко нещо !