МО праща 180 войници на границата с Турция

180 войници ще бъдат дислоцирани по южната граница на България с Турция, за да оказват логистична подкрепа на Гранична полиция.

Обратно в новината

Коментари - МО праща 180 войници на границата с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МИНИРАЙТЕ Я ТАЗИ ГРАНИЦА бе !!! И тогава и пиле да не може да прехвръкне, само така ще спрем наплива на нови боклуци!!!

Защото в Гърция бият,а тук ги галим с перо!!!

Бате Бойко, Ти си бивш Главен секретар на вътрешните работи!!! Забрани на подчинените си да правят достояние на широката общественост неща, коъто могат да се запазят В ТАЙНА!!! КОЛКО ВОЙНИЦИ И КЪДЕ ГИ ПРАЩАМЕ СИ Е НАША РАБОТА, ЩОМ Е В РАМКИТЕ НА ДЪРЖАВАТА, ЗАЩО ТРЯБВА КУЦО, КЬОРАВО И САКТО В ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА ГО ЗНАЕ?????????? СТИГА С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ НА ПРОСЛОВУТАТА, ТЪПА АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Как им се откъснаха от сърцето! В Афганистан пращаха по 1800 , а тук 180! Е ама там плащаха във валута, а тука само гола българска заплата. И сега посред зима да ги откъсвате от дълбокия летаргичен сън!!! И тея ще ни пазят! Егати!

Роска ТАПЕТА да обясни на народа,-НЕ СА ЛИ ТВЪРДЕ МНОЖКО ТЕЗИ ОТБРАНИ 180 аскера ,дето Башкомандващият Булгаристана-ги удурдисва да вардят турската граница от нахлуващите ежедневно тълпи от брадясали джихадисти и бременни шалварасони кадъни с по 10 чавета!?!..

Това означава, че на човек се падат приблизително по 1.5 км, които трябва да охранява.

Не охраняват, а оказват логистична подкрепа. Гранична полиция охранява, би трябвало да охранява...

Как ли ще реагира онзи мухльо, който беше категорично против това да се случва?

Еха,едно време имахме 150-хилядна армия и турците се посираха от шубе - държаха срещу нас 600-хиляден корпус отсам Босфора. Сега обаче, са достатъчни само 180 юнаци,особено ако са под личното командване на върховния главнокомандващ, със секретното име Чехлю...Тогава няма нужда даже да се намесва Боко ...

Ти убеден ли си, че турския корпус сега го няма? Защото аз не съм

Хора, четете внимателно - "за да оказват логистична подкрепа на Гранина полиция". Не става въпрос да пазят границата! Да си я пази Гранична полиция и да лови нелегално преминаващите, ане само да се изпърдят там.

декември 201ч турска медия: '' борисов се допитва до ердоган , дали ще има проблем ако разположат 100 - 200 воиника по границата. ердоган даде зелена светлина....

Опа , дойдохме си на думата ! Какъв разбран и добър началник има Боко ! Мислех , че само Исус му е началник ! Но , Ердоган му е обещал поста на велик везир !

Какво е снаряжението ! И Генерал ли ще командва, или, пак ще е каратис, и то Каратис-гранатометис ?

Добре, че престъпната мутра Боко Тиквата все пак е по-мъж от Чехльо, иначе съвсем сме я загазили.

добре, че този път Боко показа разум, вече се бях отчаял по този въпрос

Абе много са 180 човека! Нека да са 18, ще направят четири карета за бридж-белот, а останалите двама ще бичат сантасе.

Вярно е че полицаите ни за нищо не стават но пък защо военните /които са се заклели да пазят България/ да не се включат точно в опазването й ?Защо трябва да ходят в Авганистан и Ирак за да пазят друговерци и да умират заради тях/спомен от Кербала/ а да не пазят родината си ?

Какво ще стане, ако върнем бежанците обратно през оградата?

Ние едни некачествени парашути не моем върна, ти искаш бежанци да връщаме

Всичко можем, не сме рекли.

Самия факт, че "президента" е твърдо против пращането на войската да пази границата е ясен показател на кого служи. Айде тъпоглавия Плевнелиев да каже срещу кого пък са разположени турските войски отсам Босфора? От север сме ние, от запад и юг - Гърция. Та, от кого се пази Турция? Нали сме все в НАТО ? Нали сме все съюзници ? Как па ние като пратим армия на границата и ще стане скандал, пък Турция може да държи войска по своята граница с България (и Гърция - и впрочем доста често си опъват нервите и не са един или двама загиналите войници от двете страни)

РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАТО И ЕС!!! НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ВОЮВАМЕ С НИКОГО!!! СЪД ЗА РАЗГРАДИЛИТЕ ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ!!! ВЪН ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ ИМИГРАНТИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

През соца можехме да изпратим 180 000 добре въоръжена и подготвена армия.И дори щяха да ни останат още 120 000 по казармите.Сега изпращаме 180 души.Да не забравяме че имаме и цели 80 танка, вместо хиляди като при бай Тошо.Дано са в движение поне половината...

Хайде да не изхвъляме толкова. 73-75 имахме 130 000 армия,с тотален запас милион.

Без строителни и транспортни войски!

Pesh0

Гранични войски бяхне 120 000 през 94 та година . И нямахме достатъчно хора на границата . при соца със сигурност е имало 180 000 на границите , без да се пращат допълнителни войски .

При соца Гранични войски пазеха най-вече някоя заблудена офца да не избяга в чужбина, а като страничен ефект пазехме и от диверсанти.

Не е вярно, само в моето спално като служих имаше 1 800 000. Отделно имахме по четири танка на всеки човек от населението, разработени от специални съветски тайни заводи, управлявани от съветски изкуствен интелект. Откъде ги измисляте тия цифри не зная, посмали малко Манго! :)

През 1994 г. май вече нямахме гранични войски ! А общо армията ни / с гранични войски / беше около 120 000 души ! Толкова деца се раждаха на година ! Половината момичета , и за две години 120 000 !

При соца имахме армия , която беше да се бие за НРБ ! Днес имаме торби/ наемници / , които не знаят за какво се бият , освен за заплатата си !

Maлии, сега какво ще правя нощем по студа в гората ?! Къде отиде топлата казарма, 2 калорифера думкат, wi-fi през смартфона и да си цъкам цял ден У фейсбука.. къде отиде топлата свирка на колежката войничка, през скучните нощни наряди.. нощем, сами в гората, трябва да хващаме живи хора, араби - ужас !! Аз като гръмне пиратка и се стряскам, жив човек не съм хващал, те на границата ще ме пращат и то за смешната заплата от 1000 лева.

Ако това е истината - ужас,боже пази България,само на теб остана да се оповаваме!

Човекът е прав. Истината е на 99% или 99.5%. Сигурно са останали и някои свестни. Изключения, които само потвърждават правилото...

Военният министър и президентът, който е главнокомандващ по Конституция на БА не виждат смисъл и законово основание войска да охранява границата. Министър-председателят обаче разпорежда и нещата се оправят! Да Ви е честит завода за полупроводници скъпи другарки и другари! Тази година за полупроводници, догодина за цели проводници.......

Ония двамата казали,но Борисов разпоредил.....аман от тюфлеци.

Мишо Бирата ми се обади днеска, пак.. влезнали са хора там полицаи ли са, митничари ли са, нЕкаква акция правАт..

Ако ти се обади и Иван Славков, да знаеш че време за разсол (може и шкембе-чорба)

Внимавайте с Модератора! Чувствителен е на теми: 1. Америка 2. Бежанци ;-)))

ме плашиш по този начин:)) Местя го в другия крачол:)

Интересно, МО-то откъде ли ги е взело?

Войниците трябвало да минат специална подготовка!? Значи да пазят периметъра на летището в Кербала могат, а българската граница не могат!? Е, ще трябва да се научат да ходят пеша, но....

След като Турция не може да си пази границата редно е българската армия да и помогне!

Не бъркайте тази ограда с онази от соца! Онази пазеше да излезеш, тази да влезеш...

Все ограда бе пич,дали влизаш или излизаш все тая.Тук няма политика,дърпаш спусъка и докато удари на празно:)

Ето СЕГА е МОМЕНТА ДА СЕ ИСКА ОТГОВОРНОСТ за "демократите"СЪСИПАЛИ охраната по границите ни!!!!СЪД и в ПАНДИЗА!!!!!През турската граница "пиле не можеше да прехвръкне"!!!!!

Добре! Ама кои ии кого да съди? Някой сам себе си да осъди? И то пък един съд...

РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАТО И ЕС!!! НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ВОЮВАМЕ С НИКОГО!!! СЪД ЗА РАЗГРАДИЛИТЕ ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ!!! ВЪН ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ ИМИГРАНТИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

6+++++++++

Съд и за тия които съсипаха армията ни....мамичката им продажна.

И те кво ще правят на границата походна баня и тоалетна ли ,или са пратили артелчици за полевата кухня та да хранят бежанците .

Плюс тези мъже дислоцирайте поне 10 танка,20 емтелбета и 30 БТР-ра. Който мине границата огън....без право на замяна:)

Браво бе! Това показва какво е качеството на полицаите ни. Те са поне 2 пъти повече от военните, обаче за нищо не стават. Защо военните трябва да изпълняват работата на полицията? Щом е така, съкратете полицията (щото явно няма полза от нея) и увеличете военните. Дано се получи нещо. Може да тръгнат и с битовата престъпност да се справят

прав си ама донякъде Вярно че полицаите ни за нищо не стават но пък защо военните /които са се заклели да пазят България/ да не се включат точно в опазването й ?Защо трябва да ходят в Авганистан и Ирак за да пазят друговерци и да умират заради тях/спомен от Кербала/ а да не пазят родината си ?

И всичките Рамбовци. Баси.

кажете, че пращат 150 шофьора на камиони да не ги помислят хората за ядрени физици с тия купешки наименования, които ползвате.

Разликата не е малка. Армия е това.

"МО праща 180 войници на границата с Турция" P.S. 180, Останха ли толкова?