Арест за белгийски джихадист, хванат на границата ни

"Задържане под стража" постанови Хасковският окръжен съд за 24-годишен белгийски джихадист, роден в Конго, задържан на границата ни.

Обратно в новината

Коментари - Арест за белгийски джихадист, хванат на границата ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кореняк белгиец от Конго ... лицето на Европа в близко време

Ако Сирия изтласка "европейските джихадисти" от територията си, джихадът може да се премести в Европа - има поне 1/2 млн. такива с европейски паспорти... А в името на Аллах, никакъв порядък не важи и няма невъзможно...

Не разбирам, след като сме последна дупка на ЕС, за кво трябва да им пазим задниците от собствената им измет. Нека си върви човечеца в "родната" Белгия да разпространи благините на исляма.

В тая Европа ни приеха...само и единствено да им пазим държавите,но с нашите граници,...направиха ни "Граничарски кучета",да не допускаме ей такива маймуни...и да станем най големият бежански лагер в Европа! За да могат те спокойно да се радват на Гей парадите си!!

Белгийски гражданин,от Конго?? Този,сигурно ще е с матов цвят на кожата?? А за белите българи,със супер ограничени права в Европа,третирани като трета ръка хора?? А в сърцето на Европа се пръкнала маймуна от Конго и ще води Джихад?? Ей тези, ще им докарат акъла на самодоволните и самозабравили се Европейски бюрократи!!

На момента го върнете на белгийците и там да му прочетат правата и задълженията !!!!

Пояснение на термина ,,Европейска заповед за арест"-гарантирана безплатна охрана ,ВИП лечение и транспорт до крайната дестинация за сметка на туземните данъкоплатци.Със сигурност гостът ни ще остане с добри впечатления от престоя у нас и при възможност ще се върне да ни благодари демонстрирайки способностите си.

Така. А от тия 15000 сирийски "бежанци" у нас колко са "спящите" джихадисти,които ще бъдат активирани когато трябва?!И колко, и как, и кога ще ги задържите,некадърници,останали в ДАНС-МАНС,МВР и други подобни?!

И за какво им е да спят сега, кога ще се активират, като ни изгонят от НАТО ли?

На простите кратуни не им трябва да знаят отговорите на въпросите кога, защо, как и къде. Щ разберат едва когато това се случи, а то ще ни се случи именно защото има много прости кратуни между нас, ама много...

няколко хиляди от европейския съюз а не няколко стотин,само с френски доклад има в сирия около 800 френски терористи,ама интересно мие а колко български терористи има там ,че нищо тука не казват.а още нещо да не говорим за жените джихадисти които правят сех с джихадистите в името на аллах,затова пак нищо не казвате дали има и бългрки,всичко се крие в тази страна.

Голямо самоунижиение е за България да лекува някаква абсолютна утрепка. Не знам какви са тези доктори изобщо са се съгласили да лекуват някой мразещ до мозъка на костите си европейската цивилизация и убил със сигурност над 100-на човека. До кога ЕС ще приема мюсюлмани? Докато почнат да взривяват детски градини ли?

А коя му е родината на тоя джихадист???Да отива да се лекува при Бен Ладен!!!

Ако този белгийски джихадист беше хванат и хвърлен в затвора от силите на реда в Сирия, Западът щеше да го нарече борец за демокрация, а бащата щеше да сочи Асад като диктатор. Тук има нещо нелогично: избягал от Турция и тръгнал да се лекува в Белгия, въпреки че е обявен за издирване от белгийските власти и има европейска заповед за арест. Изниква въпрос, защо го издирват белгийските власти? За да му връчат медал ли?

в Белгия са само чернилки и всякакви боклуци, въобще там не е Европа. Вечер нормални по улиците не излизат - съществува реална опасност да бъдете изнасилени, бити или убити! Чернилките и всякакви подобни лягат под навесите на църквите и джамиите и там нощуват зарити от миризливи одеала и кашони. За справка: Българският студент Любен Тюлеков, студент по право в Хага и стажант в Европейския парламент, бе хвърлен от шест метра височина върху релсите на брюкселската метростанция "Порт дьо Намюр". Това се случи в новогодишната нощ на 2010 година. Преди това той е пребит до безсъзнание от друга група младежи. Непълнолетното момче, което нападна българския студент Любен Тюлеков останал за цял живот частично сляп и глух е оправдано на апелативна инстанция, съобщава белгийският сайт Сет сюр сет и френският Ла Капитал.Съдиите са решили, че записът на инцидента в новогодишната нощ на 2010 г., направен от една от 1 300-те охранителни камери в метрото, не са достатъчно ясни, за да докажат вината на 17-годишния заподозрян. Според по-раншни съобщения в белгийските медии той е от гвинейски произход. По сходство със заснетите четирима нападатели на тогава 22-годишния Любен Тюлеков полицията задържа един. Оказало се, че тя няма други доказателства освен мътното видео въпреки проведените ДНК тестове, проверката на алибито на задържания и разпита на свидетели, предаде Ер Те Бе Еф.

До преди месец ги подкрепяха, обучаваха, даваха им заплатите от ЕС и САЩ. Кака наведнъж от сирийска опозиция станаха терористи не ми е ясно. Даже и в момента едните терористи ги подкрепят, а лошите от 'Ирак и Леванта' вече не. Напоследък световните политици не носят отговорност за деянията си, нито наказание, нито съвест. Такава мирна страна си беше Сирия докато не и спретнаха цветна революция.

За Брюксел и Вашингтон няма значение, кой какъв е, докато върви по тяхната гайдата. Насъскаха всякакви отрепки да рушат държавата на Асад и да избиват гражданите на Сирия. Този белгийски конгоанец какво общо има с живота в Сирия, че се явява опозиция и какъв го търси там?! Отишъл доброволец, за да се меси във вътрешните работи на суверенна държава ли? Или да се включи в религиозната война срещу православието на страната на Вашингтон и Брюксел!

даите го подараче на башар асад за рож.ден.тои ще си го оправи.ще му плати и разходите.

Има съвсем законен начин за решаване на тоя проблем. Пускаме го в лагера на бежанците, на които им са избити близките и разрушени домовете от джихадистите. Те да му решават съдбата.

от нашите "бежанци" бягат от Асад и развяват знамето на опозицията...

Задържан - той сам се е предал в ръцете им. Няколкостотин.....само от т.н. британци почти!интегрирани,родени и образовани на Острова има поне 600 "доброволци" мюс.фанатици повечето от тях до 21г. Даже нашите не му пишат и името- бас ловя че в белгийските медии е назован.

И какво сега??? Здравната каса няма пари да лекува здравноосигурени български граждани, но за джихадиститите дето изравниха Сирия със земята и избиха толкова народ, лечение ще има....полудявам...:(

Май ние трябва да пратим доклад до Брюксел, с оценки как се справят с престъпността и какво трябва да предприемат. Не вземат ли съответните мерки, ще има наказания за тях! ;)

Всеки които предаде този терорист на законните сирийски власти получава 10 000$. Измъквайте го от болницата и го неутрализирайте и получавате сумата.

Длъжни са г-да Управляващите и институциите да обяснат колко джихадисти с български паспорти се бият на страната на "опозицията"!??Има ли квота за приемането на нарушители на българската граница и колко време ще останат в България?На политиците "загрижени "за демографията на страната ни да им е ясно че в Сирия наследствените болести са в изобилие и генетично тези хора са абсолютно рискови за поколението което ще оставят след себе си!!!

Добре де, защо го лекуват, ми не му помогнат да отиде при алах в компанията на стотината мацки с регенериращи се девствени ципи.

Ама къде е казано, че девствениците дето ги чакат в рая са жени ?

Ами какви са?! Потни негра с калибър 45мм?!

Помните ли "доброволците" на Свинаров и Соломонче, които отиват в Ирак заради парите? Този човек не е взел една ст., смел е и го направи в защита на сирийския народ срещу дектатора.

Бате, този "смелчага" се бие на страната на тези, които палят църкви в Сирия, избиват християнски села, изнасилват жени християнки и изяждат сърцата на убити войници пред камерите. Голям си умник.

Не бъди наивен. Не цилия сирийски народ е такъв. Питай един сирийц да ти обясни какво направи диктатора с баща си с тях в продължение на 44 години.

ръчичките на този или на другите главорези като него, хич няма да те пита какво мислиш за смелостта му и за т.нар. диктатор, а ще се молиш диктатора да дойде да те спаси! Нещастник си!

омитай се в Саудитска Арабия. Какво търсиш в България? Твоите единоверци и кръвни братя са в арабския свят. Сега ти се говори с добро, впоследствие няма да е така.

Не знам но като съдя по темповете на строителство на оградата по границата, ще кажеш че строят великата китайска стена. Масивно и надеждно деморализиращо съоръжение всяващо респект в нелегалните пришълци. А то било 2 метра ограда от бодлива тел. Сигурно работното време на фирмата е между час и два на ден вероятно заради тежките сахарски жеги по границата. Как да не си спокоен с толкова загрижен министър отговарящ за националната сигурност през работното време. И в почивките за комисионните.

Бил участвал в Сирия в джихад ли ? ДА ПУКНЕ В АДСКИ МЪКИ ДАНО !

Абе този е отишъл по собствено желание да се бие, в държава от която НЕ е. Нито е роден там, нито е расъл в Сирия. Да го предадат по най-бърз начин на белгииската полиция и те да се оправят с него. И да пратят сметката за лечението му до Белгия!

Вижда ми се далеч по-хуманно да му пуснат един между очите. Хем няма да се мъчи с грешни каузи, хем няма да занимава всички останали с жалкото си съществуване.

ДА! Ама и по-ефективно е да се ползва същия куршум за някой български "голям" политик. А те такива мнооо....:)))

Ако хората бяха в западните държави истински християни, сега нямаше да има джихадисти с белгийски, американски, френски и др. паспорти от хубави държави.

ще го лекуват за наша сметка, а наши българи умират на прага на болницата, понеже нямат осигуровка и пари за рушвет!Тромава власт, скапано правораздаване и угодничество пред алчните европейски институции.Веднага го пращайте в Белгия да си то лекуват и съдят, какво се перчите,че сте го хванали-та той не може да върви!

Тоя да не е с пачки падащи от джобовете му, че него ще го лекуват? Я пак, помисли, да не мислиш, че българския лекар е по-малък расист от българския форумец??

Като е проявявал привързаност към ислямистките ценности, да беше проявил и същата любов към ислямските болници, и да беше се лекувал там. Ама не! Трябва да е в Европа!

Е, той е джихадист, не абсолютен глупак ;)

EC праща (негласно) джихадисти да убиват християни, друзи, кюрди, шиити, сунити и други които подкрепят президента д-р Башар Асад и ПОСЛЕ ГИ ЛЕКУВА?!!!!!!

Точно така, а заповедта за арест, е за да го превозят ВИП до Белгия... Ти разкри грозното лице на Западната демокрация. Поклон другарю!

И него ли, маймуната от Конго ще го осигуряваме здравно? Какво стана със загражденията?

Границата с Турция е дълга 259 км. Какво са някавви си 30 км.?

преди няколко месеца бяха направили километър и половина. колко ли са направили сега?

Преди време ни натиснаха да махаме огражденията, сега пак да ги слагаме! Ама така е като нямаме свестни политици! Щото още през 90-те можехме да кажем - Няма да махаме огражденията по Турската граница! И точка по въпроса. Така по-късно, демек сега щяха да ни оценят като "надеждни" по отношение на Шенгенското пространство.

zivvo@abv.bg

Фашингтонци ни акараха да приемем държан без съд и присъда в Гуантанамо и изтезаван там, само и само и нас да ни закарфичат към техните престъпления.