Границите на САЩ остават затворени за международни пътници, дори да са ваксинирани и тествани

Ню Йорк ще изисква от всичките си градски служители да бъдат имунизирани или да се подлагат на седмичен тест

Обратно в новината

Коментари - Границите на САЩ остават затворени за международни пътници, дори да са ваксинирани и тествани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пишете глупости? Границите на САЩ не са затворени. Пътува се съвсем нормално

Още ли има наивници,балъци и балами да вярват,че политиците искат да ги спасяват.Тук се гонят други цели драги зомбита- спиране на свободното придвижване на хора,диктатура,мед фашизъм,печалби,никой не мисли за вас,разберете го и кажете край-заради света,който ще оставите на децата си или не виждате по-далече от носа.Ок,вярвайте на телевизора и оставете другите на мира

Е нали америсламците си избраха либерала Мистър Стълби, че да им държи границите широко отворени и да не строи стена срещу всички, които искат да придойдат в свободните америслмяски щати?

49% напълно ваксинирани ги знаем кои са. Тръмп като ви каза че той е спечелил изборите не му повярваха. Останалите 51% неваксинирани са републиканците гласували за него.

Америка се управлява от психопати, а стадото им едвам намира сила да блее.

А нас какви ни управляват и кой си ги избира ?!

Моя роднина вчера замина за САЩ с обикновен PCR. Това горе са пълни глупости.

Много ми е интересно как като от Европа има само чартъри до САЩ за дипломати и т.н. Може би е плувал

Нормалните авиолинии изпълняват редовни полети. Кеф ти Луфтханза, кеф ти Юнайтед, кеф ти всяка една от другите които летят. От март насам трафика е възстановен на 95% от преди пандемията.

Какъв ли ще бъде крайния резултат? Все някога ще приключи тази истерия. Човек може да е щастлив и без да ходи в САЩ...

А стига, бе! Нали ваксинките бяха спасението, уж 70 - 80 % стаден имунитет и щяхме да сме свободни? Кво стана? 45 % ваксинирани и безброй преболедували и пак резачка. Вярвайте, овци!

Това е крайно расистко и ксенофобско. Съдът по правата на човека трябва да се намеси.

Това е част от световния план

И неваксинирани и ваксинирани - всички под ножа. Същата работа е във Великобритания. Пита се в задачата защо трябва да се ваксинират хората? И не излизайте с измишльотината, че ваксиниарните щели да изкарат вируса по-леко, ако се заразят. Това никой още не го е доказал. И досега вероятно 90% от заразените са изкарвали вируса леко. Без ваксиниране. Но изглежда никой няма желание да направи реално проучване, защото резултатите няма да подкрепят нуждата от ваксинация. Със здраве, пазете се и успешен ден!

стана за зелен хайвер.

от олимпиадата.

Петък, събота и неделя не се живее....кацат МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИТЕ САМОЛЕТИ с 4 мотора и шума е непоносим. На всеки 30 секунди. До 45-ти път, минаващ до летището, е пълно със самолети за обслужване от арабските страни и Европа. Според ДИР.РУ тези самолети летят празни.

Целта е да контролират колкото се може повече хора, не да ги запазят - както казал кмета им.

Плана им върви с пълна сила. И при това успешно. Психопати управляват света.

САЩ ако падне, световното правителство наложи новият ред и ще дойдат мрачни времена, като в средновековието ... Засега психопатите водят. Чудя се къде се скри свободолюбивият дух на американците и кой този път ще грабне оръжието и знамето да спре пъплещото зло....

а така, клоаката на злото започна да се затваря

шумкар!

продажник

Прекрасни новини наистина. Байдън е като Нинова - и на двамата много противници им пожелават дълголетие и дълга кариера ;)