Превантивно увеличаваме военните по турската граница

Министърът на отбраната Николай Ненчев и началникът на отбраната генерал Константин Попов проведоха работна среща в РД „Гранична полиция“ – Елхово.

Обратно в новината

Коментари - Превантивно увеличаваме военните по турската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

16км граница я покривахме 31 войника с яко даване на наряди. С тия 250 войника какво (....)ми ще пазят, ако и да имат модерни с-ва.Б-я да се моли да не тръгнат бежанците от Т-я,че ще ни прегазят,като луда крава телето си

Превантивно увеличаваме военните по турската граница.....Няма по-смешни от Перукан на снимката и началника му!Турция е регионална супер сила, с 550 000 души редовна армия, какво ще увеличаваш, бе, таранкоолу, с 25 000 личен състав!?По времето на Варшавският договор БНА имаше задачата след мобилизационното си развръщане да извършва 2 денонощия отбранителни бойни действия срещу турската армия, докато се предслоцират силите на СА на БСН-Балканското стратегическо направление...А сега!?Така че, единственото, което могат да направят Перукан, Пожарникаря и Хибридният войн в Президентството, да раздадат туби с вазелин на т.н. БА и на целокупното население...

"Аз открито казах на представителите на ЕС: "Или открито признайте, че няма да ни приемете в ЕС, или приключвайте преговорите". Но те не казват нищо. Трябва да помислите СКОГО ЩЕ ПРЕГОВАРЯТЕ, когато милиони бежанци ще се тълпят пред ПОРТИТЕ ВИ", казва Ердоган.

Какво ще се случи ако по границата ни с Турция започне базиране на ЛАГЕРИ с МИЛИОНИ воювали до вчера бойци от ислямска държава? КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ?! МУТРАТА ИЛИ ТОЗИ КАШАВАР?!

ЩЕ И ГИ ПРАТИМ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО.

я как се е угоил артелчика

Аз така наредих.

Пратили 250 воиника на границата с Турция! Кой мисли, че те могат да спрат турска армия, ако тръгне да ни гази, или примерно 200-300 хиляди мигранти от турските лагери за бежанци! Това са али-балистични действия на Премиера, с които ежечасно влиза в медиите и набира точки сред простолюдието, което е целта му. Това, че се харчат средства, без смисъл, не е толкова важно, когато се върши от ГЕРБ.

Нали за това сме в НАТО уж да ни пази Монката даже рИва като ни набута там ? А те Турция и Гърция щяха да се изпотрепят за едно парче скала в Средиземно море нищо че са в НАТО.Но на нас не ни трябвало голяма и силна армия трябвало ни малка така ни приспиваха "демократите".

Не си прав, пратихме и двата ни катера по море и самолета по въздух :)))

този е пълен негатив - врочим то и всичките са такива (но за хамерлъка са точ в точ

Олеле, олеле - докарали са някой ръждясал бетеер, 10-ина наемника и обявяват "увеличаване на армията по границата". Ако дойдат бягащи метежници няма кой да ги спре и спокойно могат да си извършат, този път успешен преврат, в София!

Така си е. На нас ни трябват оперативно - тактически ракети с осколъчно - фугасни бойни глави. Дори, ако се налага и с ядрена бойна глава тип АА 60.

Фатмака Ненчева на коя застава ще носи баките?

"42-ри механизиран батальон" Силно съм впечатлен, че имаме цели 42 батальона армия! Сигурна са и непълни, но все пак 42 батальона! Страшна работа. За неслужилите в казармата: - 9 войника правят 1 отделение; - 3 отделения правят 1 взвод; - 3 взвода правят 1 рота; - 3 роти правят 1 батальон.

Сигурно по модерен еврогейски принцип ги кръщават по райони ... примерно тези на границата с Румъния са с първа цифра 1, на запад с цифра 2, по границата с Гърция цифра 3 и по границата с Турция цифра 4. Така че, 42 може да значи 'втория механизиран батальон на границата с Турция'. А може и да значи втори по значимост т.е. вътре няма командващи. Но да си е първи и единствен на място. И това да не му пречи да покрива там колкото км е цялата граница. 300 човека покриват няколко стотин км. Яко а. В смисъл и аз съм поразен, очаквах да са пратили и кучето-водач на слепеца, дето охранява границата ни, пък то с това име ... въх, цял батальон. Тъй като по една случайност имам познати действащи граничари - поклон момчета! Зная как давате всичко от себе си да ловите боклуците и ги пращате добре опаковани и прономеровани в София, а от там им облизват задниците, измиват ги, насапунисват ги и им правят по една турска чея че да се успокоят краварските им шефове (и на бежанците и на софийските предатели). Просто си мечтая някой ден да видя резултатите от Народния Съд ...

Гледах го колю евсиновградски - бардака на първия брифинг , рано сутринта .... Гърция от часове беше затворила границата си с турция и армията им беше в състояние на пълна бойна готовност. Та у дома на изгрев слънце се бяха изтъпанили зад вожда нашите първи " мъже " . Говореше , разбира се , само борисов . И слава Богу ! Най-отзад в редичката изпъкваше дребната неугледна фигура на военния ни министър. Биеше на очи , щото само той беше в размъкната синя тениска и видимо по-неадекватен от обикновенно... Жалка история . С какво ги заслужихме тия келеши , Господи ?!!! Ние ли се грешно полихме или Ти грешно ни разбра ?!!! Пак добре , че го нямаше натовския пилищарник , да сипе малоумия и клинични тикове под формата на дебилни озъбки .... Та на ранина болезнено осъзнах за пореден път , че прекрасната ни Родина е абсолютно беззащитна . Пред всяка ситуация .... А когато Държавата е на колене , Народът трябва да се вдигне !

Ало малкия, не обиждай, човека! Ти не разбра ли че по сигнали на Радио Ереван, е бил, заподозрян, и направо във леглото арестуван!

хаха военни. главните пазители на границата ни с турчетата бяха Р-400 (SS-23) ама ги унищожиха умишлено.

за гърците, че те първи ще ревнат дори преди нас, ако турция ни запука, а маляците не са тъпунгери като нас и въпреки кризата имат сериозна армия - именно заради турчалята, което е парадоксално що те като са в НАТО си запазват всичко, а ние не??? И все пак аз като истински българин, разчитам на Гърция в случая (егати смешката, ама факт), а тях за наша радост света ги слуша и гледа. И го твърдя сериозно, единственият ни гарант са те, виждал съм много от тях и мразят също както нас, ако не и повече османците.

Ти си перверзник.

Това някакъв виц ли е ???? Каква армия, какви пет лева. Тоя пак бълнува нещо, май пак не си е пил хапчетата. Кой от трите танка и двата хеликоптера и трите самолета ще пратим по - напред, господин земеделец с перука на главата. тоя не разбирали, че става само за посмешище. Няма ли да го махнете, най - сетне, бе. От тоя чеп за зеле не става.

Много правилно, но трябва да изпратим като подкрепление не само банята с теляците, но и оркестъра

Бате Бойко пак беше многомного уплашен, и, Превантивно* го беше арестувал! Така, се брани, Властта, и, Масста! Така, се води, борбата, за Два и повече успешни мандака! Наблюдателка: баба Тодорка

Странно как Ненчев не е поканил турска войска да охранява границата и от нашата страна. Щеше да е типично в негов стил.

Трябваше превантивно да пратим две армии в Стамбул да пазят Доганя...

Всичко това, което прочетох е толкова важно и значимо за световният мир, че започнах да дишам по спокойно. Значи все пак има кой да бди за нашата сигурно. Нашата славна армия, начело със славният министър Ненчев,са готови да ни брани от врагове и приятели.

Jalki i sme6ni.239 choveka ili nesto podobno e izpratila tikvata na granizata ni s Turzia,za da ya podsili.Abe sbarkanyak,abe nestastnik i vsichki tam v kupom zasto ne se skriete ili pone da sprete da rasite tapotii,che ne se traete ot nikogo veche.Jalko za dezata ni.........