Илияна Йотова призова за общоевропейска гранична полиция

Евродепутатът от левицата Илияна Йотова призова за общоевропейска гранична полиция.

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова призова за общоевропейска гранична полиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много разумно предложението, подкрепям го .

Илиянчето, много добре знае, че не гранична полиция е кусура. Трябва немски и австрииски митничари на Капитан Андреево, че нащте само пълнят гушата на един човек от БСП Пловдив

Да ама европейската гранична полиция ще има заповед от Брюксел да пуска всички "желаещи" във Вулгария !!!

Кой, кой? Биляна Йотовска ли?

...НЕ МЕ ТРИЙ....ТОВА Е ИСТИНА!!! Леко дежурство!!!

Тия 1300 полицая какво правят и за какъв чеп са,всеки минава от където си поиска.Имат и оръжие но не съм чел да има провесени по теловете. Граница се пази с огън,ако не стига се викат подкрепления:)) Баси,на тия години взема да ме сърби показалеца на дясната ръка:)

най гнус*ата червена мутреса

Аз пук искам лустрация - хора с шукмарска жилка да нямат право да се кандидатират за публични длъжности за поне 50 години...

тая кака ли беше или сестрата на кака? мафия червена

Не мисля, че в момента ЕС мисли за 'общоевропейска гранична полиция', но България, като страна охраняваща външните граници на ЕС може да си поиска допълнително финансиране за това. Дори ТРЯБВА, не само може, в условията на войната в Сирия и Ирак и нестабилната обстановка в Украйна

И какъв ще им е стимула на тези скъпо платени чужди сили ,че да ни пазят по-добре от своите?Толкова безработни български младежи има -три месеца обучение и да пазят вместо да стоят гладни и да чакат някой гад да им се издължи дето са му блъскали а той им дал пътя накрая без да им плати.

къде виждаш желаещите български младежи, да застанат под пагон?

Няма желание - то е лукс за богатите, има задължение. 6 месеца - 3+3 обучение и активна служба за Родината

На бившата говорителка в БНТ никога не и е бил присъщ висок интелект...

вероятно тя прави много хубави свирки

Гранична полиция и митници под прякото ръководство на Брюксел! Това е решението за тези служби. Да видим тогава как нашите партии ще назначават, ще уволняват и ще искат пари от служителите.

Имаше идея България да стане 16-а република на СССР: Втори опит. България да стане подлога на Брюксел!

Границите няма как да бъдат опазени, тъй-като от ЕС не искат да бъдат опазени. Това се прави с две цели: Първа - намаляване на цената на заплатите, с цел ЕС да може да се конкурира с останалия свят. Втора - европейците не се размножават много много, а някой трябва да да работи и да ражда. Без имигранти ЕС изпада в рецесия. Според някои оценки ЕС ще има нужда от 75 милиона имигранти през следващите 50 години, които да попълнят липсата на млади хора. Друг е въпроса, дали това ще се хареса на хората, или не.

Аз пък искам една държава - Европа.

В която на българите да бъде забранено да заемат ръководни длъжности, да избират и да бъдат избирани!

...Дай Боже!

Много е просто,аз мойте крави 300 парчета ги пазя със нисковолтажен ток,требва да се електризира границата и да се увеличи на 380 волта и да се дава пропагандно видео какво може да се случи на всеки емигрант дръзнал незаконо да пресече милата ни татковина, във държавите от където са. Несъм лош човек,обаче имам деца и внуци а техната безопастност е на първо место .

Тя да обърне внимание на сигурността и на вътрешните граници, да иска възстановяване на контрола по вътрешните граници на ЕС. Ако отворим вътрешните граници, контрабандата ще скочи. Наскоро Дания взе решение да възстанови граничния и митнически контрол, основно по границата с Германия и на летищата, за да намали наплива от емигранти. Франция вече поиска контрола по вътрешните граници да може да се възобновява в отговор на масиран емигрантски натиск. Италия и Германия също дадоха подкрепата си за подобен механизъм, който ще наложи промени в Шенгенското споразумение.

Илияна Йотова е жена от класа: стилна, интелигентна, чаровна. Браво, Илиянче! Супер си!

Времето на хубавите жени не отминава! Отминават жените!До сега не съм срещнал умна комунистка( социалистка)

А ти какво правиш там никаквице?

България имаше най-добрите Гранични войски в света. През границата не можеше нито пиле да прехвръкне, нито мишка да мине. Комунистите на Костов ги разтуриха.

И за всеки убит даваха на убиеца три дни отпуск...

10 дни отпуск и радиоапарат ВЕФ. Но безналазани нарушения на границата нямаше.

Думата -общо, не им е излизала от устата след девети септември. Жените общи,децата общи сега европейските граници с обща гранична полиция? Вари ги ,печи ги комуната си ги дърпа!

От комунисти акъл не ща. Германци ли да дойдат да ни охраняват границите? А кой ще им плаща заплатите?

Ние ще си ги пазим, да отпуснат пари обаче от ЕС за тази дейност, защото пазим границата на ЕС. За пръв път и Йотова да каже нещо полезно. Сега трябва да я подкрепят ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ евродепутати, независимо от коя партия са, защото въпросът е от съдбоносно значение за националната ни сигурност!

права сте Mери ! подкрепям всяка добра идеа ! няма значение от кого е предложена !